Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

عدم موافقتت فاقد وجاحت ـه. اون چیزی که خودت از رمان اسپویل کردی چندان جالب‌ نبود:>
کلیت کار رو مبارزات تک نفره بهمن و دشمناش بود.
مبارزه ۲ به ۱ و اون مدل پیروزی برام جذاب نبود.
یه مبارزه ۱ به ۱ فوق جذاب لازم داشت برای پایان‌بندی بی‌نقص

دوستان من سالها پیش و زمان طفولیت (شاید حدودای بیشتر از 15 سال پیش) یه انیمه یادمه دیدم احتمالا سینمایی و فقط یادمه یه قسمتش یه تعداد کاراکتر تو یه سری کوه یا یه مقری که تو کوه بود داشتن سعی می کردن فرار کنن و یه در سنگی یا شایدم فلزی، عمودی از بالا داشت بسته می شد و یکیشون رفت با کمر زیرش در رو نگه داشت و بقیه رفتن و بعد در بسته شد یارو نصف شد :D مطمئن نیستم ولی فکر می کنم این بابا که نصف شد یه سری قطعات مکانیکی هم داشت بدنش(؟) و اینکه یارو هیکلی هم گولاخ بود:D
کسی می دونه چیه این انیمه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من سالها پیش و زمان طفولیت (شاید حدودای بیشتر از 15 سال پیش) یه انیمه یادمه دیدم احتمالا سینمایی و فقط یادمه یه قسمتش یه تعداد کاراکتر تو یه سری کوه یا یه مقری که تو کوه بود داشتن سعی می کردن فرار کنن و یه در سنگی یا شایدم فلزی، عمودی از بالا داشت بسته می شد و یکیشون رفت با کمر زیرش در رو نگه داشت و بقیه رفتن و بعد در بسته شد یارو نصف شد :D مطمئن نیستم ولی فکر می کنم این بابا که نصف شد یه سری قطعات مکانیکی هم داشت بدنش(؟) و اینکه یارو هیکلی هم گولاخ بود:D
کسی می دونه چیه این انیمه؟
یکم از آرت استایل یا بقیه کرکترا یادته؟
خیلی توصیفی که کردی کلی بود.
ببین یکی از اینا نیست.
Spriggan (1998)
Appleseed (1988 یا 2004)
Cyber City Oedo 808

یکم از آرت استایل یا بقیه کرکترا یادته؟
خیلی توصیفی که کردی کلی بود.
ببین یکی از اینا نیست.
Spriggan (1998)
Appleseed (1988 یا 2004)
Cyber City Oedo 808
نه والا بیشتر چیزی یادم نیست. خیلی بچه بودم احتمالا دبستانی بودم :D
تنها چیز بیشتری که یادم میاد ولی به صحت همون هم اطمینانی نیست، اینه که اون مادر مرده ای که نصف شد استیلش همچین شبیه Guile از سری استریت فایتر بود :-?
اینایی رو که گفتی یذره وقت بیارم چک می کنم. ولی باز صحنه ای که یه نفر در عمودی رو با کمرش نگه داره و بقیه از زیرش در برن و بعدم یارو دو تیکه بشه بعید می دونم تو انیمه های زیادی باشه :-":-??

اوایل که ووکانگ اومده بود،یک لیستی از کارایی که در مورد اساطیر چین بود اینجا فکر کنم فرستاده بودید

میشه لطف کنید دوباره بفرستید؟
ممنون
فکر میکنم انیمه راجب اساطیر چین نداشته باشیم :-?
اما تو مانگاها Journey to the West رو داریم. یه کار دیگه به اسم Feng Shen Ji هم هست که خیلی خوبه اما مطمئن نیستم اساطیر بود یا نه.
غیر از این دوتا راجب اساطیر چینی چیزی به ذهنم نمیرسه. ولی کارهای خوبی که تو چین باشه زیاده. به خصوص دونگهواها رو پیشنهاد میکنم :-"

کلیت کار رو مبارزات تک نفره بهمن و دشمناش بود.
مبارزه ۲ به ۱ و اون مدل پیروزی برام جذاب نبود.
یه مبارزه ۱ به ۱ فوق جذاب لازم داشت برای پایان‌بندی بی‌نقص
اینا آخر کار قرار بود یک به یک با یه موجود الهی بجنگن
منطقی نبود بهمن یک نفره باهاش بجنگه. این مبارزه چند جانبه بهترین حالتی بود که می‌شد داستان رو دراورد.

تریلر All You Need Is Kill
آرت استایل مانگا یک چیز دیگه بود
شلنگ گرفتن روش:دی
1000001296.jpg 1000001297.jpg
1000001300.jpg
حالا این انیمه
1000001298.jpg 1000001299.jpg
1000001301.jpg
برای دوستانی که نمی دونن،این اثر منبع فیلم سینمایی Edge of Tomorrow با بازی تام کروز بوده!
1000001302.jpg
.
.
اطلاعات کلی از انیمه
1000001295.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or