Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

@محدعلی
اون اخویتون که عاشق خون و خونریزی و کاراکترهای روانیه :-" (کستر :-" ) چیز عجیبی نیست اگر با شرایط اینا هم حال کنه و بخنده! :-" (خنده های شیطانی مینمایید دیگه؟ :d )
خودتم که شباهت های بسیاری با گینتوکی داری! (البته اخوی هم داره :d ) خوب،پس یحتمل سادیسم هم دارید:-" در کل عجیب نیست! :d
ولی چطوری غم و غصه شما رو فرانمیگیره ؟ :((

به جان امیرحسین، این انیمه ش کمر ما شکسته! یه سری اتفاق میوفته خیلی در پیت! بعد اینا ناراحت میشن بعد من و محمد از خنده فرش رو گاز میگیریم!
مثلاً:

دختره از پسر نقش اول انیمه خوشش میاد بعد عین احمقا میگه نه من خوشم نمیاد میره تو دریا و در محل تلاقی آسمان و دریا خودش رو محو می کنه!

آقا اوپنینگ قشنگ تر از مال Elfen Lied هم داریم ... ؟ :-/:d
اگر نظر شخصی منُ بخوای (که احتمالاً نمی خوای:دی) قشنگ ترین اپنینگی که دیدم مال Last Exile بوده. (کلاً همه چیز این انیمه عالی بود. حیف که دیده نشد!)
@محدعلی
اون اخویتون که عاشق خون و خونریزی و کاراکترهای روانیه :-" (کستر :-" ) چیز عجیبی نیست اگر با شرایط اینا هم حال کنه و بخنده! :-" (خنده های شیطانی مینمایید دیگه؟ :d )
خودتم که شباهت های بسیاری با گینتوکی داری! (البته اخوی هم داره :d ) خوب،پس یحتمل سادیسم هم دارید:-" در کل عجیب نیست! :d
ولی چطوری غم و غصه شما رو فرانمیگیره ؟ :((
انیمه های بوده که از دیدنش غم منُ فرار گرفته. اما واقعاً دغدغده های نوجوانان در حوالی سن بلوغ جزو کمترین مسایلی ـه که منجر به غمگین شدن آدم میشه. بیشتر باعث میشه آدم لبخند ملیحی روی صورتش بیاد.:bighug:;;)
انتخاب بهترین Opening یک چز سلیقه ای هست ولی بدترین قابل تشخیص ـه .

با اوضاع فعلی، میشه گفت اون هم خیلی سلیقه ای ـه:-"

آقا اوپنینگ قشنگ تر از مال Elfen Lied هم داریم ... ؟ :-/:d
از آخر؟ :-" خیر از آخر بخوای حساب کنی همون ELـه :p

به جان امیرحسین، این انیمه ش کمر ما شکسته! یه سری اتفاق میوفته خیلی در پیت! بعد اینا ناراحت میشن بعد من و محمد از خنده فرش رو گاز میگیریم!
مثلاً:

دختره از پسر نقش اول انیمه خوشش میاد بعد عین احمقا میگه نه من خوشم نمیاد میره تو دریا و در محل تلاقی آسمان و دریا خودش رو محو می کنه!

اگر نظر شخصی منُ بخوای (که احتمالاً نمی خوای:دی) قشنگ ترین اپنینگی که دیدم مال Last Exile بوده. (کلاً همه چیز این انیمه عالی بود. حیف که دیده نشد!)

انیمه های بوده که از دیدنش غم منُ فرار گرفته. اما واقعاً دغدغده های نوجوانان در حوالی سن بلوغ جزو کمترین مسایلی ـه که منجر به غمگین شدن آدم میشه. بیشتر باعث میشه آدم لبخند ملیحی روی صورتش بیاد.:bighug:;;)

با اوضاع فعلی، میشه گفت اون هم خیلی سلیقه ای ـه:-"
خوب پس من خیلی روح و روان شکننده ای دارم :-" به قول همین شهاب،کورنای سنسه میباشم :))
ولی خدایی آدم غمش میگیره خو! تو یه شرایطی قرار میگیرن که نمیدونند چه غلطی کنند و اینا! :((
البته شما لبخند ملیحتون،مثل لبخند ملیخ گین چانه :-" >:)

---
در مورد بهترین اپنینگ ، واقعا سخته انتخاب! خیلی وقتا شده میخواستم بیام لیست بهترین اپنینگ و اندینگ ها رو بدم، ولی انتخاب خیلی سخت بوده و بی خیالش شدم! :d
مثلا برای بهترین اپنینگ بین وان پیس ، FMA:BH ، F/Z و Ano Hana واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم! :d (تازه اون 3تای دیگه که بیشتر یکدونه اپنینگ دارن،بین همون خودشون هم نمیتونم تصمیم بگیرم :d )

ولی حالا بقیه بیاید لیست بهترین اپنینگ و اندینگ هاتون رو بنویسید،شاید منم تونستم با خودم کنار بیام! :-"
---
Golden Time هم دانلود کردم! :d دیگه نمیدونم چی دانلود کنم! :| پیشنهاد بدید :d
بخش Offer ـ Bakabt رو اینجا هیتلر نمودن! :-" نمیشه بریم ببینیم چیز بدرد بخوری داره یا نه! :d (البته هیتلرشکن هست ولی حسش نیست:-" )

آخرین ویرایش:
50262d1387627989-untitled.jpg

قسمت دوم از Live-Action سینمایی rurouni kenshin که قراره تو دو پارت ساخته بشه...ضمیمه پست اولین teaser سی ثانیه ای هست که از فیلم دیروز پخش شد.

Attachments

آخرین ویرایش:
بدترین اپنینگی که من شخصا دیدم اپنینگ ناروتو زمان شروع جنگ بود. من هنوزم موندم کدوم ناقص العقلی به طرف گفته برو خواننده شو :|

آره صدای خیلی داغونی داشت. اون یکی هم که قبلش بود و همه می رقصیدن هم خیلی خز بود. :دی
==========================================

آقا این Fate Stay Night رو نبینین. همه چیز رو براتون اسپویل می کنه. :دی الان تا ته Fate Zero رو فهمیدم چی میشه. دیگه فایده نداره نگاه کردنش. :دی

آقا این Fate Stay Night رو نبینین. همه چیز رو براتون اسپویل می کنه. :دی الان تا ته Fate Zero رو فهمیدم چی میشه. دیگه فایده نداره نگاه کردنش. :دی

حالا برو Fate/Zero رو بنگاه ببین کجای کاری . این تازه برات فکر کنم خوب بود , چون سطح انتظاراتت رو پایین اورده , با دیدن ـه F/Z همه اینا یادت میره .

سلام
الان فیلم های برسرک رو دیدم
به جز انیمیشن هاش که خیلی خشک بود باقی چیزاش خیلی خوب بود مخصوصا داستانش.

الان این سه تا فیلم بازسازی انیمه بودن یا کلا یه داستان جدا داشتن؟
برای خوندن مانگاش باید از شماره چند شروع کنم ؟
داستان فیلم ها از ابتدای مانگا است یا از وسطاش؟

آخرین ویرایش:
سلام
ای کاش اول سریال انیمه رو میدیدی چون تو سریال بمراتب شخصیت پردازی بهتری داره طبیعی هم هست, 25 قسمت 25 دقیقه ای
فیلم هم خیلی خوبه ولی برای کسایی که خیلی وقت پیشها انیمه رو دیدن و قسط تجدید دیدار با berserk رو دارن مناسبتره!
فیلم بازسازی انیمه بود بغیر از 10-15 دقیقه آخر فیلم سوم
برای خوندن مانگا باید از اول شروع کنید,جلد 1 تا 3 بعد از وقایع Eclipse هست و از جلد 4 تا اوسط جلد 13 که میشه فصل 5,6 flashback میخوره که تو انیمه نشون داده شده و بعد از اون جدیده
بنظر من اگه وقت داری,مانگا رو از اول کامل بخون چون یه جاهایی از مانگا توی انمیه حذف شدن;)

آخرین ویرایش:
@شهاب

چون خیلی وقته گذشته، دیگه نقل قول نمی کنم. فقط اینو میخوام بگم که من به اینکه میگی شینگکی بهترین انیمه ی عمرته و اینا واکنش نشون ندادم. به این consistent بودنش واکنش نشون دادم، چون شینگکی عملا یکی از بدترین مثالای inconsistency تو انیمه های جدید بود. بخصوص توی pacing. در مورد انیمیشن و موسیقی هم که گفتم.
در مورد بقیه ی حرفات در مورد شینگکی، تا حد زیادی باهات موافقم و تا حدی هم مخالفم. من خودمم از فن هاش شینگکی هستم و احتمالا بچه های این تاپیک یادشون باشه که وقتی خبر ساخت این انیمه رو میخواستم تو تاپیک بدم، گفتم که این مانگا این پتانسیل رو داره که اگه انیمه اش خوب ساخته بشه، بهترین انیمه ی شونن بشه. که البته نشد متاسفانه!
-----------------------------------
@آریا و لیست زمستون

واسه من از بین سریالا بدون شک Space Dandy اولین انتخابمه! فوق العاده هم هایپ شده اس این انیمه. به حدی که برای اولین بار تو تاریخ، قراره این انیمه همزمان توی آمریکا هم پخش بشه! یعنی احتمالا اگه اینجوری نبود این انیمه پاییز پخش میشد. اما یه فصل تاخیر خورد تا Funimation بتونه دوبله اش کنه و قراره همزمان از Toonami پخش بشه. دلیلش هم اینه که Cowboy Bebop، یکی از کارای قبلی کارگردان Space Dandy تو خارج از ژاپن خیلی خیلی محبوبه و خب SD هم خیلی شبیه کابوی بیباپ به نظر میرسه. منتهی احتمالا کمتر جدی و بیشتر مثل قسمتای کمدی بیباپ باشه. واتانابه (کارگردان) گفته که یه کار دیگه هم داره میسازه توی استودیو BONES که قراره کلا جدی باشه که احتمالا میره واسه 2015.

تو بین فیلما هم بدون شک بیشتر از همه منتظر Kaguya hime no monogatari هستم، کار جدید تاکاهاتا.
----------------------------------------
HxH 109
این قسمت از هانتر همه ی چیزایی که من در مورد این انیمه دوست دارمو داشت! بهترین انیمه ی شونن بلند، چه از نظر داستان و چه از نظر کیفیت ساخت انیمه! کاش One Piece رو هم Madhouse می ساخت!
یه نکته ی جالب اینکه وقتی این چپتر مانگا تو سال 2006 اومده بوده، توگاشی بعدش بیخیال میشه و واسه یه مدت خیلی طولانی داستانو ادامه نمیده! حداقل ما الان اینقدر خوش شانس هستیم که تا آخر آرک رو ببینیم!
---------------------------------------
به نظر منم انیمه ی برسرک بهتر از فیلماشه. خیلی هم بهتره. فیلماش، بخصوص دو تای اول، ضعیفن.

سلام
ای کاش اول سریال انیمه رو میدیدی چون تو سریال بمراتب شخصیت پردازی بهتری داره طبیعی هم هست, 25 قسمت 25 دقیقه ای
فیلم هم خیلی خوبه ولی برای کسایی که خیلی وقت پیشها انیمه رو دیدن و قسط تجدید دیدار با berserk رو دارن مناسبتره!
فیلم بازسازی انیمه بود بغیر از 10-15 دقیقه آخر فیلم سوم
برای خوندن مانگا باید از اول شروع کنید,جلد 1 تا 3 بعد از وقایع Eclipse هست و از جلد 4 تا اوسط جلد 13 که میشه فصل 5,6 flashback میخوره که تو انیمه نشون داده شده و بعد از اون جدیده
بنظر من اگه وقت داری,مانگا رو از اول کامل بخون چون یه جاهایی از مانگا توی انمیه حذف شدن;)
خیلی ممنون
فکر کنم اول این ادامه ی داستان بخونم چون خیلی تو کفشم . بعدا میرم سراغ چپتر هایی که تو انیمه بودن
ادامه ی فیلم یا انیمه رو نمیسازن ؟
یا حداقل یه بازسازی ازش بکنن ؟

توی سایت معروف مثل animenewsnetwork یه اشاره ای شده به اینکه بعد از trilogy فیلم ها,یه برنامه هایی واسه ادامه دارن ولی توضیح ندادن که فیلم سینمایی یا سریاله,تازگی هم مانگاکا خبر داده میخواد ادامه مانگا رو بنویسه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or