Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

نه داوود اشتباه متوجه شدی:d

پدر لوفی یکی دیگس که نمیدونم هنوز رسیدی به معرفیش یا نه واسه همین بهت نمیگم

آخه اسم خودش که Monkey D Luffy بود. اسم داداشش هم که نمیدونم چی چی D Ace بود و اسم اون یکی هم Gol D Roger بود. گفتم شاید با هم فامیل باشن :دی

الان قسمت 95 هستم :دی و تنها مزیتی که نسبت به بلیچ و ناروتو داره نبود فیلر هستش :دی

آخه اسم خودش که Monkey D Luffy بود. اسم داداشش هم که نمیدونم چی چی D Ace بود و اسم اون یکی هم Gol D Roger بود. گفتم شاید با هم فامیل باشن :دی

الان قسمت 95 هستم :دی و تنها مزیتی که نسبت به بلیچ و ناروتو داره نبود فیلر هستش :دی
تو دنیای وانپس فقط تعداد خاصی داری پسوند D هستن!و تعدادشون هم کمه!

آخرین ویرایش:
آقا امکانش هست یه برنامه ای چیزی بذارید که بچه ها TOP 10 بهترین انیمه های کوتاهی که دیدن رو بگن ؟
من خودم به اینمه شدیداً علاقه دارم منتها کوتاه نه Naruto و One Piece و امثالهم :d ولی از اونطرف تو این حجم زیاد انیمه های کوتاه هم بهترین راه بنظرم پیشنهاد بقیست تا برن تو لیست تماشا ما برای تابستون :d
بین چند تا انیمه ای هم که تا حالا دیدم دث نوت بی نظیر بوده ، ترجیحاً تو معرفی ها اگه تفکیک سبک هم بود بهتر مثلاً Mystery/Horor با گروه خونی خود من خیلی میخونه ! :d

آقا امکانش هست یه برنامه ای چیزی بذارید که بچه ها TOP 10 بهترین انیمه های کوتاهی که دیدن رو بگن ؟
من خودم به اینمه شدیداً علاقه دارم منتها کوتاه نه Naruto و One Piece و امثالهم :d ولی از اونطرف تو این حجم زیاد انیمه های کوتاه هم بهترین راه بنظرم پیشنهاد بقیست تا برن تو لیست تماشا ما برای تابستون :d
بین چند تا انیمه ای هم که تا حالا دیدم دث نوت بی نظیر بوده ، ترجیحاً تو معرفی ها اگه تفکیک سبک هم بود بهتر مثلاً Mystery/Horor با گروه خونی خود من خیلی میخونه ! :d

برنامه رو قبلاً گذاشتن:
[h=3]بهترین های دنیای Anime به انتخاب اعضای بازی سنتر (آخرین آپدیت ها با پست 141)[/h]اما حال نداریم از برنامه استقبال کنیم:دی

برنامه رو قبلاً گذاشتن:
بهترین های دنیای Anime به انتخاب اعضای بازی سنتر (آخرین آپدیت ها با پست 141)

اما حال نداریم از برنامه استقبال کنیم:دی

اونجا یخورده شیر تو شیر شده البته ! :d یه تاپیک جداگانه و تازه بزنید عنوانش رو هم یه چیزی تو همین مایه ها بزارید شاید استقبال شد ! چون نقد و معرفی جزئی رو خیلی ها وقتش رو ندارن ولی گفتن فرضاً ده تا اسم فکر نکنم وقتی بگیره !:d

اونجا یخورده شیر تو شیر شده البته ! :d یه تاپیک جداگانه و تازه بزنید عنوانش رو هم یه چیزی تو همین مایه ها بزارید شاید استقبال شد ! چون نقد و معرفی جزئی رو خیلی ها وقتش رو ندارن ولی گفتن فرضاً ده تا اسم فکر نکنم وقتی بگیره !:d
گفتن 10 تا اسم خیلی وقت نمیگیره، اینکه 10 تا رو انتخاب کنی وقت میگیره. تازه اگه بخوای از 1 تا 10 هم مرتب کنی که دیگه واویلا.
من اگه بخوام همچین کاری بکنم، دو سه هفته وقت میخوام :دی
ولی گذشته از شوخی، چند تا از کارای 2010 به بعد که معروف شدن رو ببین، بعد بیا اونایی که خوشت اومده رو اسم ببر تا بچه ها بتونن کارای تو همون حال و هوا رو معرفی کنن.
اینجوری که 10 تا انیمه ی برتر زندگیتونو بگید، کار خیلی سختیه خدایی :دی حداقل واسه من.

به نظرم اول این چند تا انیمه رو ببین. همه شون مال 2-3 سال گذشته ان و اگه اشتباه نکنم، همه شون هم زیرنویس دارن. اینا رو که ببینی قشنگ معلوم میشه چه چیزایی رو بیشتر دوست داری، چه چیزایی رو کمتر.
Steins;Gate (شونن،معمایی،علمی تخیلی)
Hunter x Hunter (شونن،فانتزی،اکشن)
Shinsekai Yori (سنین،علمی تخیلی)
Ano Hana (شونن،رومنس)
Usagi Drop یا Space Brothers(سنین،درام)
B Gata H Kei (شونن،رومنس،کمدی، ایییچییی)
Tiger & Bunny (سنین،اکشن،مکا)

دیگه 3تا تاپیک برای انیمه تو سایت خیلی پررو میشیم:-" هممون رو از سایت شوت میکنند بیرون میگن میخواید کودتا کنید علیه بازی:p
ولی همون تاپیک خوبه! حتما هم نیاز به نقد و معرفی نداره :-" از سطح اول استفاده میکنیم:p (البته من تنبل تر از اینم که همون سطح یکم بنویسم:-" کلا رتبه بندی سخته برام :d )

تو این مدت که حال درست و حسابی نداشتم رفتم سراغ یکی از انیمه‌های محبوب پارسال، یعنی Chuunibyou demo Koi ga Shitai. باید بگم که برخلاف انتظار، شگفت‌زده‌ام کرد!
برای شما پیش اومده یا نه؟ این‌که از بین یک‌سری آثار، تعدادی از بهترین‌هاشون رو دیده باشید و بعدا نتونید (و زیاد دوست نداشته باشید) که ساخته‌های ساده‌تر و سبک‌تر رو ببینید. مثلا وقتی که انیمه دیدن رو از آثار استاد میازاکی شروع کنید، بعد شاهکاری مثل «موشیشی» رو تماشا کنید و از سادگی و شیرینی «یوساگی دراپ» لذت ببرید، دیگه ممکنه کشش و رغبتی برای بعضی از انیمه‌های کمدی و همین‌طور تحمل شوخی‌های اغلب سطحی‌شون رو نداشته باشید. حقیقت‌اش پیش از دیدن Chuunibyou demo Koi ga Shitai همچین حسی در موردش داشتم و اصلا گمون نمی‌کردم که این‌قدر جذب‌اش بشم.
Chuunibyou اثر جالبیه؛ خنده‌دار و در عین حال تلخ. طنزش فراتر از خیلی از آثار هم‌سبک‌شه و سعی داره تا اندازه‌ای از شوخی‌های معمول انیمه‌ای فاصله بگیره. روایت داستان خوبه و مخاطب رو با خودش همراه می‌کنه و از لحاظ احساسی درگیر. شخصا در زمان تماشای اپیزودهای پایانی به خودم می‌اومدم و می‌دیدم که با این هیکل و این سن‌وسال، چشمان‌ام تر شده! ;;):d
درسته که کاستی‌هایی داشت، ولی تجربه واقعا دلنشینی بود.

یکی از چیزهایی که توی Chuunibyou روش تاکید شده، پرداختن به روابط انسان‌ها و شیوه برخورد اون‌ها با واقعیت‌هاست. این‌که نشان دادنِ عواطف چقدر می‌تونه برای هر فرد متفاوت باشه، این‌که هر کسی برای خودش شخصیت خاص و یونیکی داره و این‌که گاهی رو آوردن به عناصری مثل جادو و ماورا (اینجا در معنای منفی‌ش)، از چیزهایی مانند شکایت از واقعیت‌ها (مثل از دست دادن عزیزان) و ناتوانی در درک واقعیت‌های تلخ زندگی ناشی می‌شه؛ نه به‌خاطر مسخره‌بازی یا نقص عقل یا هر چیز دیگه‌ای. این بخش‌اش واقعا آفرین داشت. راستی، تیتراژ پایانی هم قشنگ و با معنا کار شده بود و از اون تیتراژهایی بود که می‌خواست یه حرف‌هایی بزنه... ولی درست نفهمیدم چی می‌خواست بگه!

برو عمو!. با احترام به فن های ناروتو و بلیچ و همه انیمه ها بلند، One Piece با اختلاف شدید هم در انیمه هم در مانگا از آثار دیگه جلوتر هست (فن بیس-طراحی هنری-داستان-داستان پس زمینه- محتوای غنی و .... ).
TrueFact of Truth... Deal with it :).

آخرین ویرایش:
این جماعت یا میگن از One Piece حرف بزن یا از انیمه های پوپولار حرف بزن 8-| یکی دوتا هم که ایده داری , اصلا تحویل نمی گیرن 8-|
پ.ن: از این لیستی که Oooops عزیز گذاشتن , Shinsekai Yori و SG خیلی معروف و عالی هستن و در ضمن اینکه سبک SY ترسناک و سایکولوجیک می باشد .
پ.ن2: بیا یکیش هم هین بالایی :|:|:|

جوجه رو آخر پاییز میشمارن :دی
تو برسی به 500 تفاوت کیفیت ها رو میفهمی :دی

جوجه رو آخر پاییز میشمارن :دی
تو برسی به 500 تفاوت کیفیت ها رو میفهمی :دی
من به قسمت 500 که رسیدم، جوجو رو کشتم و خوردم:دی
از اون موقع تا حالا رفته ی روی On Hold (کم کم داره به Drop شبیه میشه :دی)

این جماعت یا میگن از One Piece حرف بزن یا از انیمه های پوپولار حرف بزن 8-| یکی دوتا هم که ایده داری , اصلا تحویل نمی گیرن 8-|
پ.ن: از این لیستی که Oooops عزیز گذاشتن , Shinsekai Yori و SG خیلی معروف و عالی هستن و در ضمن اینکه سبک SY ترسناک و سایکولوجیک می باشد .
پ.ن2: بیا یکیش هم هین بالایی :|:|:|

می تونی از ناروتو هم حرف بزنی. اگه اجازه داشته باشی، هفته ای دو بار از بلیچ و دو هفته یک بار از فری تیل و گینتاما هم می تونی حرف بزنی:>

از انیمه های غیر الپاپیولر هم که حرف زده میشه، منتهی چون پاپیولر نیستن، کسی یادش نمی مونه!
از انیمه هایی مثل Jojo و Space Brothers و Sakamichi no Apollon و Tsuritama و Jinrui Wa Suitai Shimashita توی این تاپیک صحبت شده (این اواخر) ولی کسی یادش نیست. چون پاپیولر نیستن:>

من به قسمت 500 که رسیدم، جوجو رو کشتم و خوردم:دی
از اون موقع تا حالا رفته ی روی On Hold (کم کم داره به Drop شبیه میشه :دی)
بله :دی بله :دی

حالا که اینطور شد :
Hunter x Hunter > Jojo's Bizzare Adventure > Rurouni Kenshin > One Piece > Naruto > Naruto Shippuden
البته فقط انیمه.

مرد باشید رنک بندی کنید شونن هاتون رو :دی

دیگه 3تا تاپیک برای انیمه تو سایت خیلی پررو میشیم:-" هممون رو از سایت شوت میکنند بیرون میگن میخواید کودتا کنید علیه بازی:p
ولی همون تاپیک خوبه! حتما هم نیاز به نقد و معرفی نداره :-" از سطح اول استفاده میکنیم:p (البته من تنبل تر از اینم که همون سطح یکم بنویسم:-" کلا رتبه بندی سخته برام :d )

حالا رتبه بندی نکن همینطوری 10-15 تاشون رو بگو :d راستی دم کسایی که معرفی کردن گرم ، من که سعی میکنم ببینم اینا رو حتماً !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or