Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
zolk9ays5uvcqlokq6dm.jpg
شماها که این قدر حاشیه دوست دارید تا بحث من هم فقط حاشیه میگذارم :d

این هم برای طرفداران Gintoki :bighug: :

آخرین ویرایش:
Shingeki no Kyojin - E12
به به! چقدر آهنگای خفنی این قسمت پخش شد! اصلا داشتم پرواز مینمودم با این آهنگا :x>:)
کاش زودتر کل آهنگای انیمه بیاد فیض ببریم:-" خیلی حماسین:bighug:

---
چونیبیو 4 قسمتش مونده بود،که بالاخره دیروز تمومش کردم:-"
نیمه ی اولش که طنز بود رو بیشتر دوست داشتم! :x بعدش یکم شد شبیه بقیه ی انیمه های مدرسه،بعد عشقولانه شد،آخرشم که زدن تو کار درس و نتیجه ی اخلاقی و آخرترش هم که نتیجه ی غیراخلاقی=)):d
اما در کل خوب بودش! :d انشاالله فصل دومش همش طنز باشه :-"
---
بالاخره بعد از اسپویل های فراوان از ناروتو (که محمدعلی استکبار دونو در جریانه :d ) به سوی مانگای ناروتو هم شتافتم! :-" البته تازه 2-3 چپتر خوندم ولی سعی میکنم تا یکی دو روز آینده به هفتگی برسم :-"
آخرش مجبورمون کردن مانگا خون بشیم! :| اول بلیچ،چند وقت پیش وان پیس و حالا هم ناروتو! :|

بهتر از قسمت قبلش بود. به نظرم این قسمت آرامش قبل از طوفان بود و قسمت بعدیش ارن به خودش میاد و می زنه دهن هر چی غول و بچه غول هستش سرویس می کنه! :دی

اون صحنه اخر بدجوری....یعنی کایتو رسما مرد؟؟حالا این یکی از فرماندهاشه ببین پادشاه به دنیا بیاد چه قدرتی داره!!و امیدوارم کایتو زنده مونده باشه!

سلام
دوستان من از بین اینا میخوام بهتریناشون رو شروع کنم برای دیدن میشه اونایی که تو کار انیمن نظر بدن از کدوم شروع کنم؟اصلا نمیدونم کدوماشون خوبن کدوما بد...
Baccano
Arakawa Under the Bridge
Amnesia
Aoi Bungaku
+ Blood
Claymore
Berserk
Durarara
Fate stay Night
Hakuouki Shinsengumi Kitan

سلام

Naruto Shippuuden از فیلر خارج نشد؟ اگر شده از قیمت چند به بعد هست!. ممنون.

لطفا فیلرهای Naruto Shippuuden از قسمت 282 تا 310 رو مشخص کنید. ممنون.

سلام
دوستان من از بین اینا میخوام بهتریناشون رو شروع کنم برای دیدن میشه اونایی که تو کار انیمن نظر بدن از کدوم شروع کنم؟اصلا نمیدونم کدوماشون خوبن کدوما بد...
Baccano
Arakawa Under the Bridge
Amnesia
Aoi Bungaku
+ Blood
Claymore
Berserk
Durarara
Fate stay Night
Hakuouki Shinsengumi Kitan
به نظر من :

Baccano فوق العاده فان و عالیه. حتما ببین.
Arakawa Under the Bridge کمدی های انیمه ای خیلی سلیقه ای هستن ولی سری آراکاوا جزو کمدی های خوبه.
Amnesia ندیدم ولی میدونم خوب نیست. نبین.
Aoi Bungaku چند تا داستان کلاسیک ژاپنی که هر کدوم رو یه کارگردان متفاوت ساخته. اکثرا هم سنگین هستن. عالیه. حتما ببین.
+ Blood خودم 4-5 قسمت بیشتر ندیدم. نبین.
Claymore یه اکشن فانتزی. نسخه ی زنونه ی پایینی! مشکل " در مانگا ادامه دارد" داره. ببین.
Berserk یکی از بهترین دارک فانتزی های تاریخ. منتهی انیمه اش خیلی قدیمیه. اگه بتونی قدیمی بودن گرافیکش رو تحمل کنی، بی نظیره. مشکل " در مانگا ادامه دارد" داره. ببین.
Durarara اینم خیلی فانه. بهتره قبلش Baccano رو دیده باشی.
Fate stay Night نبین. سعی کن Fate Zero رو ببینی.
Hakuouki Shinsengumi Kitan ندیدم.

من مدت هاس ناروتو نمی بینم ولی آخرین باری که چک کردم، 70 چپتر با مانگا فاصله داشت ولی بازم فیلر پخش میشه.

سلام

25ـم July اگر خدا بخواد قراره از فیلر خارج بشه!
11ـم هم پخش نمیشه!
برنامه ی این ماهش رو اینجا گذاشته ولی اسم ایپزودها رو هم نوشته که خوب اسپویل داره به شدت! :d
---
Hunter X Hunter - E85
با توجه به اپنینگ ، اون یارویی که به نظر میرسه پادشاه باشه(دم راه راه و موهای سفید + کلاه) نمیدونم چرا همش بهم این احساس رو میداد که کایت میمیره!!! یعنی برای مرگش خیلی آماده بودم!!!
اما صحنه ی آخر...خیلی خشن تر و فجیع تر از چیزی بود که فکر میکردم:(( دوست نداشتم کایت اینجوری بشه دیگه... :((

سلام

لیست از قسمت 271 تا 318 . سورس : Narutospot
قسمت خوبی بود ولی سعی کردن همه چیز را به قسمت آخر موکول بکنند .
پ.ن: قسمتی که از کنار دوستاش رد میشد و دید که 2 تا دوستش یک نفر دیگر را جایگزین ـش کردند , قسمت عالی ـش بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or