Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من به قسمت 500 که رسیدم، جوجو رو کشتم و خوردم:دی
از اون موقع تا حالا رفته ی روی On Hold (کم کم داره به Drop شبیه میشه :دی)
برو خجالت بکش:p

بله :دی بله :دی

حالا که اینطور شد :
Hunter x Hunter > Jojo's Bizzare Adventure > Rurouni Kenshin > One Piece > Naruto > Naruto Shippuden
البته فقط انیمه.

مرد باشید رنک بندی کنید شونن هاتون رو :دی
One Piece > Bleach > Naruto > Gintama > Hunter X Hunter > Fairy Tail
>:)
البته اون ناروتو و بلیچ جاهاشون همینطور عوض میشه:-" بستگی داره کدوم به کاراکترهای محبوبم بیشتر بها بده>:)
FT رو هم البته تا آخر ندیدم هنوز :-" هانتر هم اگر کاراکتر محبوبم برگرده میتونه به خودش کمک کنه و بره بالاتر :| :| :|
اما وان پیس تا ابد همون اول میمونه! :d

حالا رتبه بندی نکن همینطوری 10-15 تاشون رو بگو :d راستی دم کسایی که معرفی کردن گرم ، من که سعی میکنم ببینم اینا رو حتماً !
حالا بدون توضیح چندتای اولم رو میگم :d
1. Fate/Zero
2. FullMetal Alchemist : Brotherhood
3. Death Note
4. Ano Hana
5. Gosick
6. Usagi Drop
7. Steins;Gate

البته Bakuman و Space Brothers هم هستن! ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم با اینکه عاشقشونم ولی نمیتونم توی این رتبه بندی و اینا بزارمشون :-" یه جور گروه خونیشون به رتبه بندی نمیخوره:p بزارم پایین تر 6 در حقشون ظلمه:-" (حالا شاید مثلا بتونند بالاتر SG برام تو این لیست بیان! :d ) از اونطرف بالاتر 6 هم نمیتونم بزارمشون :-" اصلا یه چیز غریبیه! برای همین میگم دوست ندارم لیست بدم :d
بین اینا به شدت عاشق آهنگای Ano Hana و Gosick میباشم! :x

این 2تا انیمه هم از آخر اول می باشند! به هیچ وجه نبین:-" (از نظر من :d )
1. Fate/Stay Night
2. Gantz
:-"

برو عمو!. با احترام به فن های ناروتو و بلیچ و همه انیمه ها بلند، One Piece با اختلاف شدید هم در انیمه هم در مانگا از آثار دیگه جلوتر هست (فن بیس-طراحی هنری-داستان-داستان پس زمینه- محتوای غنی و .... ).
TrueFact of Truth... Deal with it :).

نیومده دعوا درست کردیا...... برو همون بخش اخبار :دی

جوجه رو آخر پاییز میشمارن :دی
تو برسی به 500 تفاوت کیفیت ها رو میفهمی :دی
راست میگه ! من تا 310 رسیدم همیشه تا 6 دقیقه ی اول میزنم جلو ( 5 دقیقه Op داره ) 5 دقیقه هم خلاصه قسمت قبل , 5 دقیقه دختر بجه با خرگوشش را نشان میده 5 دقیقه هم که مونده 2.5 دقیقه لاف میزنن و بعد 2.5 دقیقه ی بعدی رو هم بین 10 تا کاراکتر پخش می کنن :)):|
در مورد رتبه بندی انیمه ها هم :
Naruto > Fate/Zero > Shinsekai Yori > Gantz > Elfen Lied > Stein Gate > Death Note > Phantom > Gintama > Sakurasou no Pet na Kanojo > One Piece

راست میگه ! من تا 310 رسیدم همیشه تا 6 دقیقه ی اول میزنم جلو ( 5 دقیقه Op داره ) 5 دقیقه هم خلاصه قسمت قبل , 5 دقیقه دختر بجه با خرگوشش را نشان میده 5 دقیقه هم که مونده 2.5 دقیقه لاف میزنن و بعد 2.5 دقیقه ی بعدی رو هم بین 10 تا کاراکتر پخش می کنن :)):|
Naruto > Fate/Zero > Shinsekai Yori > Gantz > Elfen Lied > Stein Gate > Death Note > Phantom > Gintama > Sakurasou no Pet na Kanojo > One Piece
بگو اصلا نیدیدی دیگه :|
کل طنز و ... رو از دست دادی (مخصوصا خوابیدن زورو :))) ) بعد میگی خوشم نیومد
خوب وقتی Op تموم میشه تا آخرش دیگه داستان هست دیگه پایانی نداره مثل ناروتو :دی

اینم از لیست ما
:d

One Piece > Bleach >
Hunter X Hunter > Gintama > Fairy Tail > Naruto

1.
Code Geass
2.
Death Note
3.
FATA ZERO
4.
Beelzebub
5.
FullMetal Alchemist BrotherHood
6.
Midori no Hibi
7.
Magi

87183238597302865266.png

کلا به وان پیس انتقاد وارد نیست! دیگه چه برسه از اون آرک! >:)

من یکم شفاف سازی کنم! :-" اول اینکه 5 دقیقه اپنینیگی که داره،شامل همون آنچه گذشت هم میشه! + از اونطرف اندینگ نداره! یعنی از این نظر مثل بقیه ی انیمه هاست! :d
دوم اینکه،وقتی کاراکتری به داستان اضافه میشه همینجوری به عنوان پیام بازرگانی نیست! خدا رو شکر توی وان پیس به همشون وقت داده میشه به اندازه ی مورد نیاز حتی اگر یه دختربچه و خرگوشش باشن :-" (5 دقیقه هم نیست 5 ثانیه ـست! :d )
سوم اینکه لاف نزنند چیکار کنند؟ >:) بخشی از لذت وان پیس همین لاف زدن های کاپتان اسوپ کبیره>:) نکته ی مهم در مورد لاف زدن اینه که برعکس بعضی انیمه ها کسی با لاف زدن پیروز نمیشه! هرکی لاف بیخود زده تو دهنی خورده >:)
و اینکه یکبار دیگه شما رو به عکسی که گذاشتم ارجاع میدم باشد که دیگه قبل از پست دادن حقایق رو جور دیگه ای جلوه ندید>:)>:)>:)

کلا به وان پیس انتقاد وارد نیست! دیگه چه برسه از اون آرک! >:)

من یکم شفاف سازی کنم! :-" اول اینکه 5 دقیقه اپنینیگی که داره،شامل همون آنچه گذشت هم میشه! + از اونطرف اندینگ نداره! یعنی از این نظر مثل بقیه ی انیمه هاست! :d
دوم اینکه،وقتی کاراکتری به داستان اضافه میشه همینجوری به عنوان پیام بازرگانی نیست! خدا رو شکر توی وان پیس به همشون وقت داده میشه به اندازه ی مورد نیاز حتی اگر یه دختربچه و خرگوشش باشن :-" (5 دقیقه هم نیست 5 ثانیه ـست! :d )
سوم اینکه لاف نزنند چیکار کنند؟ >:) بخشی از لذت وان پیس همین لاف زدن های کاپتان اسوپ کبیره>:) نکته ی مهم در مورد لاف زدن اینه که برعکس بعضی انیمه ها کسی با لاف زدن پیروز نمیشه! هرکی لاف بیخود زده تو دهنی خورده >:)
و اینکه یکبار دیگه شما رو به عکسی که گذاشتم ارجاع میدم باشد که دیگه قبل از پست دادن حقایق رو جور دیگه ای جلوه ندید>:)>:)>:)
و اینکه خیلی کم پیش میاد کسی تو وان پیس از داستان حذف بشه ، در آینده باز هم در داستان میان یا تاثیر دارن !
جالبش اینکه بجز کاراکتر های گذشته تو هر آرک هم کلی کاراکتر اضافه میشه به داستان
تو انیمه نشون نمیده ولی اگه مانگا رو بخونی معمولا صفحه اول مانگا روایت اینکه کسانی تو آرک قبلی بودن بعد از رفتن کلاه حصیریها چیکار میکنن :دی

آخرین ویرایش:
برای اولین بار که میبینم همچین ایراداتی از One Piece گرفته میشه:d

آرک CP9،مبارزه لوفی و راب لوچی،مبارزه زورو و اسوپ با اون دماغ مستطیلی بود فکر کنم!همشون عالی بودن.

لعنت!یه بار دیگه برم ببینم این قسمت ها رو:d

برای اولین بار که میبینم همچین ایراداتی از One Piece گرفته میشه:d

آرک CP9،مبارزه لوفی و راب لوچی،مبارزه زورو و اسوپ با اون دماغ مستطیلی بود فکر کنم!همشون عالی بودن.

لعنت!یه بار دیگه برم ببینم این قسمت ها رو:d
23026944832225880103.jpg

شیـــــــــــــــــــنگ....
Hana Arashi =))

بله :دی بله :دی

حالا که اینطور شد :
Hunter x Hunter > Jojo's Bizzare Adventure > Rurouni Kenshin > One Piece > Naruto > Naruto Shippuden
البته فقط انیمه.

مرد باشید رنک بندی کنید شونن هاتون رو :دی

حیف که لیست رو به انیمه محدود کردی:biggrin1:

Hunter x Hunter > Naruto Shippuden > Naruto > One Piece > Bleach > Gintama > Rurouni Kenshin > Jojo's Bizzare Adventure > D.Gray man > Other Shounen I've seen > Fairy Tail

اگه لیست به انیمه محدود نبود، احتمالاً Trace رو میذاشتم اول:دی

راحت ترین انتخابم Fairy Tail بود.:دی

جای وان پیس توی این رنکینگ بدون در نظر گرفتن آرک فیشمن آیلند ـه. اگه اون رو حساب می کردم، بعد از بلیچ قرار می گرفت:دی

دوستان انیمه کمدی مثل Beelzebub ، Gintama ، Mitsudomoe چیزی هست ؟ :دی
Binbougami ga!
یهویی توی ذهنم اومد:دی

======================
با وجود تمام توضیحات دوستان، هنوز ناروتو رو به وان پیس ترجیح میدم.

ایا شما انیمه ای را دیده اید که در یک روستا یک قاتلی پدید می اید و می خواهد همه چیز را نابود بکند , از همه چیز متنفر است و هدفی دارد که کسی ان را می داند , او را درک نمی کنند . شخصی تنها دارای شخصیتی مخلوط از تنفر و عشق که سعی می کند , به هدفی ناشناخته که در پی ان می باشد , برسد .
قسمت آخر Flowers Of Evil خیلی چیز ها را نشان داد که فقط کسی که ببیند ان را متوجه می شود و خبر خوب ان است که در پایان انیمه نوشته شد Part One که یعنی این انیمه ادامه خواهد داشت و من خودم به شخص ـه اصلا سمت مانگا نمیرم چون عاشق انیمه ـش و طراحی کاراکتر هاش هستم و کلا با انیمه های دیگر از همه لحاظ متفاوتِ متفاوتِ متفاوت می باشد .
-------------------
اصلا یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور این طور شد ؟ چی میشه در اینده ؟ چی شد تاکائو از این الفاظ استفاده کرد ؟ چی شد هنتای واقعی شد ؟ سائیکی واقعا هنوز هم عاشق تاکائو مونده ؟
------------------
قسمت قشنگی بود , بالاخره آرک دفاع از توریست هم تموم شد . خیلی به نظرم بد شد که ان فرمانده کلید ارن را گرفت , امیدوارم که سریع به پسش بدهند , چون ارن اول باید ببین ـه کلا چه خبر ـه تا از احوال شزیف پدرش با خبر بشه , در ضمن احتمال اینکه پدر ارن جزو اصلی گروه ضد بشری باشه خیلی زیاد می باشد و اینکه امیدوارم قسمت های خیلی بهتری را در اینده شاهد باشیم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or