Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
55904275351422000398.jpg
True Fact :دی.

دوستان من همین جا از تمامی شما معذرت می خواهم بخاطر اینکه با بحث ( بی ارزش و سریع ) در مورد One Piece موجب ناراحتی شما شدم و خودم به شخص ـه از Akiba , Darkness , Arman و دیگر افراد که ناراحتشون کردم معذرت می خواهم .
الان هم پست خودم را که گرفته بودم پاک کردم .

آقا من تازه داشت از گلهای پلیدی خوشم میومد اینا زدن اینجوری تمومش کردن! اپیزود آخر هم بنظرم خوب بود! باید ببینیم واقعا فصل بعدی ساخته میشه چون توی انجمنهای غیر ژاپنی که استقبال خیلی خوبی ازش نشده ولی من نمیدونم چرا برخلاف خیلیها از آرتش خوشم اومده؛ خیلی واقعی و تو دلبرو هست :دی

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Shingeki no Kyojin - E13
قسمت خفنی بود به طور کلی! مخصوصا چند دیقه ی آخر نیمه ی اول(این آهنگاش هم همشون به کل خفنند! :d ) ولی این قسمت مشکلات گرافیکی و ... زیاد داشت :| احساس میکردم داشتم صحنه آهسته میدیدم :-s خدا کنه این رو هم باز سازی کنند بعدا! :-" (من هنوز Psycho-Pass رو هم نگرفتم :d )

One Piece - E602
a73xmnp2zjbazhxnkfy.gif

عالی بود! =))
با تشکر از کیان برای ساخت این GIF :bighug:

Hunter X Hunter - E86
این پالم خیلی رو اعصاب بود :-" ، اون 2تا حریف ها جالب به نظر میان :d
و کایت... اون گربه ایه میخواد زندش کنه؟ :-s به شدت مشکوک میزد:-" با توجه به حرفاش که اینجوری به نظر میومد...و همینطور مبارزه هم مثل اینکه بهش حال داده!!! (خیلی دوست دارم هرچه زودتر مبارزه رو ببینم:(( ) ولی در عجبم چرا هنوز ندادنش به ملکه :-" خیی خود مختار شدنا :-" :d کایت رو بدن به ملکه دیگه هیچی لازم ندارن:-"
بیسکی هم گوگولی تر شده! :p:bighug:

سلام
دوستان من همین جا از تمامی شما معذرت می خواهم بخاطر اینکه با بحث ( بی ارزش و سریع ) در مورد One Piece موجب ناراحتی شما شدم و خودم به شخص ـه از Akiba , Darkness , Arman و دیگر افراد که ناراحتشون کردم معذرت می خواهم .
الان هم پست خودم را که گرفته بودم پاک کردم .
چه ناراحتی ای ؟! هرکی نظرش رو میگه دیگه . سلیقست .
منم از دد نوت خوشم نمیاد و به نظرم نیمه دوم انیمه جزء ضعیفترین کارایی بوده که دیدم . اینجا هم سرش بحث کردم با بچه ها .
-----
تو انیمه بلندایی که دیدم به نظرم ترتیب اینه :
وان پیس > ناروتو > بلیچ > فری تیل
تو کوتاها هم اینه :
گوسیک > فول متال برادرهود > شمشیر آنلاین > اشتاین گیت > سایکو پس

منم از دد نوت خوشم نمیاد و به نظرم نیمه دوم انیمه جزء ضعیفترین کارایی بوده که دیدم . اینجا هم سرش بحث کردم با بچه ها .
مثال بدی زدی :دی. این یه مورد چنان سفره در آفتابه که حتی خود فن های دث نوت هم قبولش دارن. بحث کردن نداره اون.

One Piece هم یک اپسیلون بلیچ و نارتو فیلر نداره. یه سری چیزا بوده مثلاً هماهنگی با گلدن ویک یا عیدهای ژاپنی یا کریسمس.

سلام
مثال بدی زدی
:biggrin1:
. این یه مورد چنان سفره در آفتابه که حتی خود فن های دث نوت هم قبولش دارن. بحث کردن نداره اون.
آخه همون نیمه دوم باعث شد من کلاً بکوبمش :دی

سلام
پرهام من اشتباه متوجه شدم یا واقعا از نظر تو هنر شمشیر آنلاین از سایکو پس بهتر بوده؟
:d:|
درست متوجه شدی . پایان بندی سایکو پس افتضاح بود . اگر ادامه داشته باشه و یه سر و سامونی بدن بهش اونوقت اوضاع فرق میکنه .
-----
اینم تصحیح میکنم :
تو کوتاها هم اینه :
گوسیک > فول متال برادرهود > شمشیر آنلاین > کنشین > اشتاین گیت > سایکو پس

جدا اینجا معیار خوب یا بد بودن انیمه فیلر هست؟ فیلر رو کارگردان و استدیو انیمه میذاره توش. ربطی به داستان اصلی نداره. اسمش روشه فیلر!

من مشکلاتم رو با وان پیس قبلا گفتم هنوزم پاش هستم. مشکلات ناروتو هم گفتم. به نظر من وان پیس یه فرمول کلیشه ای رو داره هر 25 قسمت یه بار اجرا میکنه. ناروتو هم کیشیموتو رسما میره میخونه ببینه فن ها چی میخوان. هر طور که بود، همینطوری داستان رو تغییر میده حالا حتی اگه با عقل جور در نیاد. وگرنه نقش یه شخصیتی مثل ایتاچی انقدر الکی الکی گنده نمیشد.

سلام

درست متوجه شدی . پایان بندی سایکو پس افتضاح بود . اگر ادامه داشته باشه و یه سر و سامونی بدن بهش اونوقت اوضاع فرق میکنه .
-----
اینم تصحیح میکنم :
تو کوتاها هم اینه :

انصافا داری کم لطفی میکنی.اگر سایکوپس اندینگش بد بود(که بنظر من خیلی هم بجا و مناسب بود)اونطرف نیمه دوم هنر شمشیر آنلاین بدرد لای جرز دیوار هم نمیخورد.روند نزولی که این انیمه داشت هیچ انیمه دیگه ای نداشت بنظرم.

بقیه هم راجع به پایان سایکوپس بگن بلکه ما روشن شیم:d

جدا اینجا معیار خوب یا بد بودن انیمه فیلر هست؟ فیلر رو کارگردان و استدیو انیمه میذاره توش. ربطی به داستان اصلی نداره. اسمش روشه فیلر!

من مشکلاتم رو با وان پیس قبلا گفتم هنوزم پاش هستم. مشکلات ناروتو هم گفتم. به نظر من وان پیس یه فرمول کلیشه ای رو داره هر 25 قسمت یه بار اجرا میکنه. ناروتو هم کیشیموتو رسما میره میخونه ببینه فن ها چی میخوان. هر طور که بود، همینطوری داستان رو تغییر میده حالا حتی اگه با عقل جور در نیاد. وگرنه نقش یه شخصیتی مثل ایتاچی انقدر الکی الکی گنده نمیشد.

معیار علاقه شخصی هست دقیقا :دی

بعد ایتاچی الکی الکی بزرگ شده دیگه :| کل شخصیت های ناروتو یه طرف ایتاچی هم یه طرف. حالا شاید یه کم اغراق شده باشه ولی خدای تمام کاراکترهای ناروتو هستش. :دی

سلام

-----
اینم تصحیح میکنم :
تو کوتاها هم اینه :

کاملا موافقم. پایان سایکو پس فووووووووووق العاده بد و هایپش بد جوری تو ذوقم زد. البته واقعا جای کار داشت که خیلی بهتر از این حرفا باشه.

نظر من به نظر علی(وایتبرد) نزدیک تر است! :d
---
مسلما یکی از معیارهاش هست! :d

از مشکلات بخوام بگم :
مشکل وان پیس اینه که کیفیت داستان خیلی خیلی خوب ادونچر مانگا رو دارن توی انیمه پایین میارن. فیلر نداره، ولی زجر کش میکنه آدمو! الان با نسبت 1:1 با مانگا پیش میره. یعنی هر قسمت یه چپتر مانگا که زیادی کنده.
مشکل ناروتو اینه که کیفیت داستان خوب مانگا رو دارن توی انیمه پایین میارن. خیلی بد میسازن انیمه اش رو! ضمن اینکه من کلا با داستان شیپوردن اونقدرها هم حال نمی کنم.
به طور کلی مشکل من با این دو تا کند بودنشون هست. که یکم هم عجیبه، چون من معمولا با کند بودن انیمه ها و کلا فیلم و ... مشکلی ندارم! مثلا همین برادران فضا هم تقریبا الان داره 1:1 پیش میره. یا کلی انیمه ی کُند دیگه ای که دیدم ولی این دو تا رو نمی تونم تحمل کنم. شاید به خاطر اینکه از داستانشون مطلع بودم. الان که فکرشو می کنم اتفاقا از وقتی مانگا رو خوندم، حس بد پیدا کردم به انیمه شون، طوریکه دیگه مانگا رو هم نخوندم :دی
پس نتیجه می گیریم مشکل من اینه که این دو تا نسبت به مانگاشون خیلی ضعیفتر هستن (بخصوص وان پیس)

مشکل سایکوپس به نظر من این بود که 7-8 قسمت اضافی داشت. قسمت 3 تا 8 انیمه اضافی بود. همینطور قسمت 12 و یه سری قسمتای دیگه که یا کاملا اضافی بودن یا باید خیلی کمتر وقت میگرفتن. اما به نظرم پایانش بهترین حالتی بود که میتونست تموم بشه!
بخصوص ماکیشیما واقعا اون مرگی که لایقش بود، نصیبش شد (مرگ با یه اسلحه ی واقعی نه یه اسلحه ی اتوماتیک، توسط یه آدم سنتی مثل کوگامی و ...)
احتمالا مشکل خیلی ها با پاینش اینه که شیبیل نابود نشد! به نظر من که خوب شد که نابود نشد!! چون دیگه خیلی کلیشه ای میشد. بعدشم اگر واقع گرایانه فکر کنیم، یه سیستم به این گندگی به این راحتی ها نابود نمیشه.
کلا سایکو پس در مورد ماکیشیما بود و بس. نه شیبیل :دی
در کل من از سایکوپس راضی بودم. به خاطر اینکه الان اینطور انیمه هایی کم ساخته میشن، ولی خیلی ایراد هم داشت. قسمتای اضافی رو که گفتم، کیفیت بالا پایین اپیسودها از لحاظ فنی، بعضی کلیشه های فوق تکراری، یعضا دیالوگ های اعصاب خرد کن. واسه من سایکوپس یه انیمه 7 از 10 بود. هرچند اگه ماکیشیما توش نبود یه انیمه 3 از 10 بود احتمالا.

از اونطرف SAO غیر قابل تحمل بود واسه من! یعنی اولاش خوب بود و من واقعا امیدوار بودم ولی هر قسمت که جلو میرفت بدتر و بدتر میشد. تازه من فقط تا قسمت 11 دیدم و بعدش دراپ کردم. یه انیمه که پتانسیل اینو داشت که با ایده ی داستانش، زندگی مجازی و بازیهای MMO رو نشون بده، خیلی سریع تبدیل شد به یه رومنس فانتزی عجیب غریب و نچسب. ضمن اینکه از این قهرمان بازی و بتمن بودن و پرفکت بودن کیریتو هم حالم به هم میخورد :دی در کل SAO واسه من نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or