Fratos
کاربر سایت
چه ناراحتی ای ؟! هرکی نظرش رو میگه دیگه . سلیقست .دوستان من همین جا از تمامی شما معذرت می خواهم بخاطر اینکه با بحث ( بی ارزش و سریع ) در مورد One Piece موجب ناراحتی شما شدم و خودم به شخص ـه از Akiba , Darkness , Arman و دیگر افراد که ناراحتشون کردم معذرت می خواهم .
الان هم پست خودم را که گرفته بودم پاک کردم .
مثال بدی زدیمنم از دد نوت خوشم نمیاد و به نظرم نیمه دوم انیمه جزء ضعیفترین کارایی بوده که دیدم . اینجا هم سرش بحث کردم با بچه ها .
درست متوجه شدی . پایان بندی سایکو پس افتضاح بود . اگر ادامه داشته باشه و یه سر و سامونی بدن بهش اونوقت اوضاع فرق میکنه .پرهام من اشتباه متوجه شدم یا واقعا از نظر تو هنر شمشیر آنلاین از سایکو پس بهتر بوده؟:d![]()
سلام
درست متوجه شدی . پایان بندی سایکو پس افتضاح بود . اگر ادامه داشته باشه و یه سر و سامونی بدن بهش اونوقت اوضاع فرق میکنه .
-----
اینم تصحیح میکنم :
تو کوتاها هم اینه :
گوسیک > فول متال برادرهود > شمشیر آنلاین > کنشین > اشتاین گیت > سایکو پس
جدا اینجا معیار خوب یا بد بودن انیمه فیلر هست؟ فیلر رو کارگردان و استدیو انیمه میذاره توش. ربطی به داستان اصلی نداره. اسمش روشه فیلر!
من مشکلاتم رو با وان پیس قبلا گفتم هنوزم پاش هستم. مشکلات ناروتو هم گفتم. به نظر من وان پیس یه فرمول کلیشه ای رو داره هر 25 قسمت یه بار اجرا میکنه. ناروتو هم کیشیموتو رسما میره میخونه ببینه فن ها چی میخوان. هر طور که بود، همینطوری داستان رو تغییر میده حالا حتی اگه با عقل جور در نیاد. وگرنه نقش یه شخصیتی مثل ایتاچی انقدر الکی الکی گنده نمیشد.
سلام
درست متوجه شدی . پایان بندی سایکو پس افتضاح بود . اگر ادامه داشته باشه و یه سر و سامونی بدن بهش اونوقت اوضاع فرق میکنه .
-----
اینم تصحیح میکنم :
تو کوتاها هم اینه :
گوسیک > فول متال برادرهود > شمشیر آنلاین > کنشین > اشتاین گیت > سایکو پس