اتفاقا اگر بخوایم بدون فن بوییسم به این قضیه کاراکترا نگاه کنیم، کاراکترهای ناروتو به نظر میاد طراحی بهتری دارن. از نظر قیافه که خیلی از وان پیس و بلیچ سر تر به نظر می رسن. از اونجایی میگم که شخصیت ها به آدم های واقعی بیشتر شبیه هستن تا وان پیس.
شخصیت های وان پیس تو بعضی موارد خیلی فانتزی و غیر واقعی طراحی شدن در صورتی که اکثر انیمه های شونن این طوری نیستن.
قویترین مرد One Piece شش متر قامت داره با 1 تن وزن که میتونه فقط با یک مشت تمام کونوها رو با خاک یکی کنه. بعد شما از OP کرکترهای رئال میخوای؟ خداوکیلی؟
بعد از مدت ها نشستم 10 قسمت پشت سر هم هانتر دیدم عجب انیمه ای یعنی مبارزاتش حرف نداره و از اونجایی انیمه نسبت به هیچ کاراکتری لطافت به خرج نمیده جذابیتش رو دو چندان میکنه
وقتی ارک جدیدش شروع شد زیاد فکر نمیکردم ارک جون داری باشه ولی هرچی بشتر رفت جلو بهتر شد
در مورد مانگای وان پیس هم در حال حاضر فکر کنم یکی از جذاب ترین ارک هاش رو پشت سر میذاریم حرف نداره
انیمه های بهار رو هم تقریبآ بیشترشون رو تا اخر دیدم وقت کنم میام نظرم رو میگم زیاد فصل موفقی نبود در کل به غیر از یکی دو تا کار
سلام دوستان. من مدت ها مانگاخون بودم حالا به علت بی حالی! میخوام به انیمه روی بیارم:d
لطفا یه چند تا انیمه کوتاه معرفی کنید که با روح و روان آدم بازی کنه. یه چیزی مثل شیگورای.
قویترین مرد One Piece شش متر قامت داره با 1 تن وزن که میتونه فقط با یک مشت تمام کونوها رو با خاک یکی کنه. بعد شما از OP کرکترهای رئال میخوای؟ خداوکیلی؟
من مطمئن نیستم درست متوجه شده باشم. یعنی نفرپیتو اینقدر قویه که تصمیم گرفت قدرتی واسه خودش درست کنه تا بتونه باهاش کایت رو زنده کنه و دوباره باهاش بجنگه و دوباره بکشتش ؟
او مای گاد!!!!
بعد از مدت ها نشستم 10 قسمت پشت سر هم هانتر دیدم عجب انیمه ای یعنی مبارزاتش حرف نداره و از اونجایی انیمه نسبت به هیچ کاراکتری لطافت به خرج نمیده جذابیتش رو دو چندان میکنه
وقتی ارک جدیدش شروع شد زیاد فکر نمیکردم ارک جون داری باشه ولی هرچی بشتر رفت جلو بهتر شد
در مورد مانگای وان پیس هم در حال حاضر فکر کنم یکی از جذاب ترین ارک هاش رو پشت سر میذاریم حرف نداره
انیمه های بهار رو هم تقریبآ بیشترشون رو تا اخر دیدم وقت کنم میام نظرم رو میگم زیاد فصل موفقی نبود در کل به غیر از یکی دو تا کار
من مطمئن نیستم درست متوجه شده باشم. یعنی نفرپیتو اینقدر قویه که تصمیم گرفت قدرتی واسه خودش درست کنه تا بتونه باهاش کایت رو زنده کنه و دوباره باهاش بجنگه و دوباره بکشتش ؟
او مای گاد!!!!
بر خلاف وان پیس که به عنوان مثال یه کاراکتر داره که دنیا رو نصف می کنه یا ناروتو که یه نفر با "...." یه مملکت رو خراب می کنه، قدرت ها توی هانتر، انقدر از کلیشه های دراگون بال دور شدن
که آدم خوب حس می کنه "آره، این کارکتر خیلی قوی ـه، لامصب!"
===============
یه سری چیزها توی این آرک (در مانگا) هست که واقعاً دلم می خواد بگم، اما لذت دیدن انیمه رو نابود می کنه! هنوز بعد از 2 سال که بهش فکر می کنم، فکم می افته!
سلام.الان تقریبا دو ساله هیچ انیمه ی فصلی نتونستم ببینم. تا یه مدت حسابی وقت آزاد دارم کسی پیشنهاد درباره انیمه های فصلی تو 2 سال گذشته نداره؟بهترین های هر فصل فکر میکنم کافی باشه.:d
HxH رو بعد از قسمت 40 پارسال دراپش کردم.فکر میکنید فرصت خوبیه دوباره برم سراغش؟یا بزارم این آرک هم تموم بشه؟
سلام دوستان. من مدت ها مانگاخون بودم حالا به علت بی حالی! میخوام به انیمه روی بیارم:d
لطفا یه چند تا انیمه کوتاه معرفی کنید که با روح و روان آدم بازی کنه. یه چیزی مثل شیگورای.
سلام.
دوستان یه چند تا فیلم انیمه ای بهم معرفی کنید (منظورم فیلم های مستقل هست ، نه مثلاً فیلم 10 وان پیس) ...
اینارو دارم:
Castle in the Sky
Evangelion 1.0
Evangelion 2.0
Evangelion 3.0
Grave of the Fireflies
Howl's Moving Castle
Kiki's Delivery Service
Ookami kodomo no ame to yuki
Porco Rosso
Princess Mononoke
Spirited Away
Tales From The Earth Sea
او مای گاد!!!!
توی قسمت قبلی که نشون داد کله کایت رو کامل کنده بود گذاشته بود رو پاش ولی تو این قسمت بدن کامل رو فریز کرده بود :dحالا دقیقآ چجوری میخواد زندش کنه نمیدونم حالا اگه زنده بودتوسط ملکه خورذه میشد شاید دوباره یه مورچه تکامل یافته میشد ولی الان نمیدونم چجوری میخواد زندش کنه
جدا از اینا وقتی محافظ های پادشاه همچین قدرتی دارند که هانتر هایی مثل پیزی از پسشون برنمیاد خود پادشاه متولد شه دقیقآ چی میتونه جلوش رو بگیره ؟:d
آرک فعلی هانتر، به نظر من اگر نگیم "بهترین آرکی که تا حالا در یک کار شونن دیده شده" ـه! قطعاً یکی از بهترین هاست.
من فکر می کنم تا حالا داستانی با این غنای موضوعی در یک کار شونن ندیدم!
دقیقاً همین طوریه
بر خلاف وان پیس که به عنوان مثال یه کاراکتر داره که دنیا رو نصف می کنه یا ناروتو که یه نفر با "...." یه مملکت رو خراب می کنه، قدرت ها توی هانتر، انقدر از کلیشه های دراگون بال دور شدن
که آدم خوب حس می کنه "آره، این کارکتر خیلی قوی ـه، لامصب!"
آره واقعا. آدم قشنگ حس میکنه این یارو چقدر قویه
در مورد بهترین آرک بودن این آرک، فعلا نظری ندارم باید ببینیم چطور پیش میره، چطور از شخصیتای ما استفاده میکنه و چطور تموم میشه. کلا به نظرم بهتر بود توگاشی تو یه داستان دیگه همچین آرکی رو درست میکرد. چون گون و کیلوا به درد این آرک نمی خورن همینطور که مثلا به درد آرک یورکشین هم نمی خوردن و عملا شخصیت فرعی شده بودن. امیدوارم اینقدر خوب پیش بره این آرک که آخرش بتونیم بگم که از "یورکشین" بهتر بود.
آرک های خفن شونن، کم نیستن انصافا. مثلا آرک توکیو از کنشین، آرک واتر7 و انیس لابی از وان پیس، پارت دوم جوجو، آرک امتحانات چونینِ ناروتو و یورکشین از هانتر.
در مورد قدرت نفر پیتو هم، امیدوارم هر چیزی که میشه خوب باشه منظورم اینه که یکی از دلایلی که من اینقدر هانتر رو دوست دارم اینه که سیستم قدرتش (نِن) خیلی پیچیده تر، منظم تر و مهم تر از همه، بالانس تره تا بقیه ی شونن ها (مثلا چاکرا تو ناروتو یا میوه های شیطانی تو وان پیس). امیدوارم این بالانس بهم نخوره
سلام.
دوستان یه چند تا فیلم انیمه ای بهم معرفی کنید (منظورم فیلم های مستقل هست ، نه مثلاً فیلم 10 وان پیس) ...
اینارو دارم:
Castle in the Sky Evangelion 1.0
Evangelion 2.0
Evangelion 3.0
Grave of the Fireflies
Howl's Moving Castle
Kiki's Delivery Service Ookami kodomo no ame to yuki
Porco Rosso
Princess Mononoke
Spirited Away
Tales From The Earth Sea
به غیر از فیلمایی که رنگی کردم، بقیه ی فیلمایی که نوشتی همگی از کارای استودیو جیبلی هست که اکثرشون هم کارای خود هایائو میازاکی هستن. هیچکدومشون وقتت رو تلف نمی کنن و بعضی هاشون واقعا شاهکار هستن. حتی Tales From The Earth Sea هم که کارگردانش گورو میازاکی (پسر هایائو میازاکی) هست و تو لیست بالا ضعیفترین فیلمه هم ارزش دیدن داره.
در مورد سه تا فیلم Evangelion همین چند وقت پیش اینجا یه بحثی بود. نظر من اینه که بهتره قبلش انیمه ی 25 قسمتی دیده بشه، بعدش فیلم End of Evangelion و بعد این سه تا فیلم. هرچند اگه فقط این سه تا رو هم ببینی، مشکلی پیش نمیاد از نظر داستانی.
Ookami Kodomo no Ame to Yuki هم که بچه ها بیشتر به اسم انگلیسیش یعنی Wolf Children میشناسنش، به نظر من، بهترین و خوش ساخت ترین فیلمیه که تو 4-5 سال اخیر انیمه های سینمایی ساخته شده. پیشنهاد می کنم بقیه ی کارای کارگردانش رو هم ببینی. The Girl Who Leapt Through Time که اینم عالیه. و همینطور Summer Wars که فیلم خوبیه. اگه میتونی فیلم 6 وان پیس رو هم ببین. متفاوت ترین کاریه که در مورد وان پیس ساخته شده.
اینا رو هم به هیچ وجه از دست نده :
Sword of Stranger - از نظر اکشن و انیمیشن و موسیقی، یکی از بهترین کارای تاریخ انیمه ست. داستانش هم بد نیست.
5 Centimeters Per Second
Beyond the Clouds the Promised Place
Final Fantasy VII: Advent Children
Eve no Jikan
Jin-Roh: The Wolf Brigade
Millennium Actress
Paprika
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
Arite Hime
و ....
همینطور بقیه ی کارای استودیو جیبلی که تو لیستت نیست (اگه ندیدی)
سلام.الان تقریبا دو ساله هیچ انیمه ی فصلی نتونستم ببینم. تا یه مدت حسابی وقت آزاد دارم کسی پیشنهاد درباره انیمه های فصلی تو 2 سال گذشته نداره؟بهترین های هر فصل فکر میکنم کافی باشه.:d
HxH رو بعد از قسمت 40 پارسال دراپش کردم.فکر میکنید فرصت خوبیه دوباره برم سراغش؟یا بزارم این آرک هم تموم بشه؟
اول در مورد HxH بگم. فکر کنم قسمت 40 میشه همون حدودای آرک برج نمیدونم چی چی . منم دقیقا وسط همون آرک، هانتر رو دراپ کردم و تو این تاپیک هم گفتم اون آرک واقعا تو انیمه ضعیف بود (مانگا رو نمیدونم) و مثل بقیه ی شونن ها کاملا کلیشه ای شده بود و خب انتظار ما از هانتر اینه که مثل بقیه ی شونن ها نباشه. ولی برگرد. از اونجا به بعد به قول سونی Greatness awaits
بعدش یه آرک کوتاه به اسم یورکشین هست که عالیه. بعدش یه آرک کوتاه دیگه به اسم گرید آیلند که آرک فانیه و بعدش میرسی به این آرک فعلی که داره پخش میشه.
واسه فصلای قبل هم، از هر فصل فقط یه نیمه میخوای؟ اینجوری که خیلی سخت میشه به نظر من:
بهار 2013 : تو این فصل همه ی انیمه ها خوب شروع شدن ولی همه شون وحشتناک افت کردن. اما Shingeki یا Aku no Hana
زمستان 2013 : فصل دوم چیهایافورو
پاییز 2012 : Shinsekai Yori
تابستان 2012 : Jinrui wa Suitai Shimashita
بهار 2012 : Uchuu Kyoudai
زمستان 2011 : Natsume Youjichou Shi
پاییز 2011 : Fate/Zero
تابستون 2011 : Usagi Drop
اینم دو سال. البته بهتره بقیه هم نظر بدن. بعضی فصلا هم یدونه انصافا کمه واسشون
توی قسمت قبلی که نشون داد کله کایت رو کامل کنده بود گذاشته بود رو پاش ولی تو این قسمت بدن کامل رو فریز کرده بود :dحالا دقیقآ چجوری میخواد زندش کنه نمیدونم حالا اگه زنده بودتوسط ملکه خورذه میشد شاید دوباره یه مورچه تکامل یافته میشد ولی الان نمیدونم چجوری میخواد زندش کنه
جدا از اینا وقتی محافظ های پادشاه همچین قدرتی دارند که هانتر هایی مثل پیزی از پسشون برنمیاد خود پادشاه متولد شه دقیقآ چی میتونه جلوش رو بگیره ؟:d
تو جواب به محمد علی هم گفتم. اگه واقعا چنین چیزایی قراره اتفاق بیفته، امیدوارم بالانس انیمه بهم نخوره. الان اگه نفرپیتو، کایت رو زنده کنه، اساسا خداست. اون سه تا هانتر قراره با چند تا خدا بجنگن
اون پیرمرده (رئیس) خودش هم گفت که 50 سال پیش قویترین Nen user بوده. شاید الان جوون تر هایی باشن که ازش بهتر باشن مثلا جینگ (بابای گون)
کلا امیدوارم پای بابا و بابابزرگ کیلوا، کرولو (رئیس گنی ریودان) و هیسوکا و همچین شخصیتایی به این آرک باز بشه
هر چند توگاشی همیشه شخصیتای خفن جدید رو خیلی خوب خلق میکنه.