Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.الان تقریبا دو ساله هیچ انیمه ی فصلی نتونستم ببینم. تا یه مدت حسابی وقت آزاد دارم کسی پیشنهاد درباره انیمه های فصلی تو 2 سال گذشته نداره؟بهترین های هر فصل فکر میکنم کافی باشه.:d
سلام. دوست‌مون بالا خیلی خوب و کامل توضیح دادن. اگه نظر بنده رو هم بخواین، که جسته‌گریخته بعضی از انیمه‌های کوتاه این دو سال رو دیدم، این آثار هم جزو انیمه‌های فصلی خوب یا مطرح تو دو سال گذشته هستن (البته به دلیل خستگی، برحسب فصل دسته‌بندی‌شون نکردم!):

Usagi Drop: یک درام-کمدی بی‌ادعا و دوست‌داشتنی که حال‌وهوایی متفاوت با بیشتر انیمه‌ها داره و یکی از بهترین انیمه‌های کوتاهیه که دیده‌ام. ای‌کاش فصل دوم‌اش هم ساخته می‌شد.
Chuunibyou demo Koi ga Shitai: یک انیمه بسیار خوب؛ خنده‌دار و در عین حال تلخ. تو این اثر بیشتر به طنز کلامی و موقعیت پرداخته شده و شوخی‌های رایج انیمه‌ای توش خیلی پررنگ نیست. اگه به دنبال یک کار فان هستید، این می‌تونه انتخاب خوبی باشه.
Psycho Pass: اثری در سبک پادآرمان‌شهری، با جوی سنگین و سرد که به‌طور چندش‌آوری به موضوعاتی مثل جنایت و تجاوز و نظارت سیستماتیک به آدم‌ها می‌پردازه. سایکوپس حرف‌های جدی‌ای برای گفتن داره، ولی تماشا کردن‌اش می‌تونه حال آدم رو بگیره! خطر افسردگی!
Sword Art Online: این از اون کارهای سلیقه‌ای هست. اگه اهل بازی‌های نقش‌آفرینی باشید، می‌تونه براتون جالب باشه؛ ولی در کل خیلی توصیه نمی‌شه و احتمال اینکه تو میانه‌های راه ازش زده بشید هست (نظر شخصی).

سلام

اون دندونای زابوزا یا دمب مار کابوتو خیلی رئالن الان ؟ :دی

شما ابرو می بینین و ما پیچش اون رو. :دی تنها چیزی که پدر ناروتو رو در آورده فیلر بود. البته اگر بخوای یه نکته مثبت دیگه از این انیمه رو بگی مبارزات تکنیکی ترش نسبت به وان پیسه. مثلا :
اگر تو یه مبارزه ای دو تا تکنیک استفاده میشه در مقابل هم و یکی نسبت به دیگری برتری داره، کاملا میشه درک کرد که برتری این تکنیک در چه چیزی هست. مثلا برتری Wind Element ها نسبت به Chidori ساسوکه ولی تووان پیس از این خبرا نیست. :دی لوفی میاد روی خفن ترین تکنیک دشمن Gomo Gomu No Gatling Gun استفاده می کنه و پیروز میشه با اینکه به نظر میرسه که در مقابل دشمنش این حرکت تاثیری نداره ولی در مقابل جاهایی هست که خفن ترین حرکات لوفی جواب گو نیست و اصلا پیروزی هاش تو مبارزات خاصی بر می گرده به Come Back های غیر معقول.

در هر صورت هر کدوم از این انیمه های بلند یه نواقصی دارن ولی همه رو باید دید و پسندید :دی

کلا واسه شروع انیمه های کوتاه از Death Note و یا :xFate Zero شروع کن.
تو ژانر خونریزی و دارک هم Berserk داره سلطنت میکنه...:d

شیگورای منظورت اینه؟:
shigurui
دفترچه مرگ و برسرک مانگاشونو خوندم
پس fate zero و گوسیک خوبه؟ سایکو پس چجوریه؟

چندتا انیمه ی دیگه رو هم دیدم، هفته ی بسیار خوبی بودش.

46818d1372917982-chihayafuru-2.jpg

Chihayafuru 2

بالاخره تموم شد، به نظرم نسب به فصل اولش کمی اوفت داشت. کی میتونه صبر کنه تا فصل سه (همونطور که محمدعلی دونو گفت)

attachment.php

Hyouka

با دیدن چندتا قسمت اول، فک کردم که عمق داستان قراره جلوتر خیلی بیشتر بشه و درگیری های بیشتری رخ بده، ولی اینطور نشد و انیمه بیشتر شبیه انیمه های اپیزودیک بود
هر چند که بازم اخرش راضی بودم....چون میتونستم صدای سه تا دوبلور خفن رو هم زمان گوش کنم، راضی بودم D:

attachment.php

Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

ایده ی انیمه واقعاً عالی بودش...شاید اولش خیلی بچگونه و ساده بودش، و شاید ادم از نگا کردنش، خودش خجالت میکشید...ولی جلوتر داستان خیلی بهتر شد.
منتظر فصل دومش هستم.

attachment.php

Shigurui

یه شاهکار به تمام معنا. از طراحی و گرافیک گرفته تا داستان و (بخصوص) دوبله تا شخصیت پردازی و فضاهای انیمه، موسیقی....همه و همه عالی بودند.
فقط حیف که انیمه رو نمیکه کاره رها کردند و فصل دومی براش نساختند. چون مانگاش رو که دارم میخونم، تازه بعد از جایی که تو انیمه داستان رها میشه، تو مانگا تازه داستان به اوج خودش میرسه.

P.S
یکی از نقاط قوت انیمه، صدای راوی داستان بودش...صدای Choo (دوبلور بروک تو وان پیس) واقعاً تو انیمه معجزه میکرد..

attachment.php

Great Teacher Onizuka

از چهل قسمت انیمه، فعلاً بیست قسمت ـش رو دیدم. این انیمه دقیقاً هیچی نداره، نه گرافیک خوب، نه طراحی منحصر بفرد، نه دوبله ی انچنانی، جز دو نفر، داستان و ایده ی انچنانی هم نداره.
ولی لذت خواستی تو دیدن این انیمه ـست که نمیتونم درآپ ـش کنم D:
شاید مثلاً بشه گفت که درس هایی رو به آدم میده که اونها ارزش داره، ولی همانطور که هیچ کس برای جذب پروتئینُ ویتامین، غدا نمیخوره، کسی هم برای گرفتن این درسها، انیمه نگا نمیکنه (:

انیمه ـش رو که تموم کردم، میرم سراغ سریالش، دوتا نسخه مستقل داره.

+++++++++++++++++++

لیست دانلودام تقریباً خالیه. میخوام Kenichi The Mightiest Disciple رو دانلود کنم، ولی اصلاً سید نداره ):
از بین انیمه های پایین کدومهاش بدرد سلیقه ی من میخوره که دانلودش کنم.
B Gata H Kei
JoJo's Bizarre Adventure (فک نکنم به درد من بخوره)
tsuritama (شخصیت های اصلی ـش، همشون پسرند!!؟)
Sakamichi no Apollon (تو قسمت دوم درآپ ـش کردم، تحمل دیدن انیمه ی موزیکال رو ندارم، ولی اگه کسی شدید پیشنهادش کنه، دوباره میرم سراغش)
Jinrui wa Suitai Shimashita

+++++++++++++++++

دارم مانگای بیخانمان رو مبخونم (چپتر9) چیزه خفنـیه....چرا تو این همه مدت، تا الان انیمه نشده!!؟

P.S
محمدعلی دونو، یه دونه ای....
برنامه ای برای معرفی انیمه ای تابستونی نداری؟

Attachments

• Hyouka.jpg
    Hyouka.jpg
    40.7 KB · مشاهده: 88
  • Chuunibyou demo Koi ga Shitai!.jpg
    Chuunibyou demo Koi ga Shitai!.jpg
    38.7 KB · مشاهده: 87
  • Shigurui.jpg
    Shigurui.jpg
    43.8 KB · مشاهده: 145
  • Great Teacher Onizuka.gif
    Great Teacher Onizuka.gif
    77.5 KB · مشاهده: 87
  • Chihayafuru 2.jpg
    Chihayafuru 2.jpg
    72 KB · مشاهده: 84
آخرین ویرایش:
شما ابرو می بینین و ما پیچش اون رو. :دی تنها چیزی که پدر ناروتو رو در آورده فیلر بود. البته اگر بخوای یه نکته مثبت دیگه از این انیمه رو بگی مبارزات تکنیکی ترش نسبت به وان پیسه. مثلا :
اگر تو یه مبارزه ای دو تا تکنیک استفاده میشه در مقابل هم و یکی نسبت به دیگری برتری داره، کاملا میشه درک کرد که برتری این تکنیک در چه چیزی هست. مثلا برتری Wind Element ها نسبت به Chidori ساسوکه ولی تووان پیس از این خبرا نیست. :دی لوفی میاد روی خفن ترین تکنیک دشمن Gomo Gomu No Gatling Gun استفاده می کنه و پیروز میشه با اینکه به نظر میرسه که در مقابل دشمنش این حرکت تاثیری نداره ولی در مقابل جاهایی هست که خفن ترین حرکات لوفی جواب گو نیست و اصلا پیروزی هاش تو مبارزات خاصی بر می گرده به Come Back های غیر معقول.

در هر صورت هر کدوم از این انیمه های بلند یه نواقصی دارن ولی همه رو باید دید و پسندید :دی
خوب باز داری یک طرفه حرف میزنی :دی
داری میگی لوفی همرو Gomo Gomu میزنه
حالا تو ناروتو رو نمیگی که از اول داستان انقدر راسنگان زده که دیگه حالم هم از شنیدن راسنگان بهم میخوره :دی
به ابرو سانجی گیر دادی بعد موهای ساسکه خیلی طبیعی هست ؟ :دی

اول در مورد HxH بگم. فکر کنم قسمت 40 میشه همون حدودای آرک برج نمیدونم چی چی . منم دقیقا وسط همون آرک، هانتر رو دراپ کردم و تو این تاپیک هم گفتم:دی اون آرک واقعا تو انیمه ضعیف بود (مانگا رو نمیدونم) و مثل بقیه ی شونن ها کاملا کلیشه ای شده بود و خب انتظار ما از هانتر اینه که مثل بقیه ی شونن ها نباشه. ولی برگرد. از اونجا به بعد به قول سونی Greatness awaits :دی
بعدش یه آرک کوتاه به اسم یورکشین هست که عالیه. بعدش یه آرک کوتاه دیگه به اسم گرید آیلند که آرک فانیه و بعدش میرسی به این آرک فعلی که داره پخش میشه.

واسه فصلای قبل هم، از هر فصل فقط یه نیمه میخوای؟ اینجوری که خیلی سخت میشه :دی به نظر من:
بهار 2013 : تو این فصل همه ی انیمه ها خوب شروع شدن ولی همه شون وحشتناک افت کردن. اما Shingeki یا Aku no Hana
زمستان 2013 : فصل دوم چیهایافورو
پاییز 2012 : Shinsekai Yori
تابستان 2012 : Jinrui wa Suitai Shimashita
بهار 2012 : Uchuu Kyoudai
زمستان 2011 : Natsume Youjichou Shi
پاییز 2011 : Fate/Zero
تابستون 2011 : Usagi Drop

اینم دو سال. البته بهتره بقیه هم نظر بدن. بعضی فصلا هم یدونه انصافا کمه واسشون :دی
آره دقیقا همون آرک برج.:dدنبال کردن اون قسمت ها بصورت هفتگی واسم عذاب شده بود.کشش نداشت.ولی بر عکس آرک قبلیش فوق العاده درگیر کننده بود.پس میزارم واسه ی دانلود.هر چند فکر میکنم باید بشینم خلاصه وار از اول نگاه کنم چون پلاتش بعد از یکسال کاملا از دستم در رفته:d

لیست پیشنهادیت رو رفتم چک کردم ازشون خوشم اومد.فقط این بین FZ رو دیدم.فکر میکنم همین ها برای شروع کافی باشه.
از اون ور Gintama ,Naruto,OP هستند که از هر کدوم 50-60 قسمت عقبم.:d

یکی از بچه ها Steins Gate رو هم پیشنهاد کرده فکر میکنم ارزشش رو داشته باشه بین این همه انیمه جایی براش باز کنم.:d

سلام. دوست‌مون بالا خیلی خوب و کامل توضیح دادن. اگه نظر بنده رو هم بخواین، که جسته‌گریخته بعضی از انیمه‌های کوتاه این دو سال رو دیدم، این آثار هم جزو انیمه‌های فصلی خوب یا مطرح تو دو سال گذشته هستن (البته به دلیل خستگی، برحسب فصل دسته‌بندی‌شون نکردم!):

Usagi Drop: یک درام-کمدی بی‌ادعا و دوست‌داشتنی که حال‌وهوایی متفاوت با بیشتر انیمه‌ها داره و یکی از بهترین انیمه‌های کوتاهیه که دیده‌ام. ای‌کاش فصل دوم‌اش هم ساخته می‌شد.
Chuunibyou demo Koi ga Shitai: یک انیمه بسیار خوب؛ خنده‌دار و در عین حال تلخ. تو این اثر بیشتر به طنز کلامی و موقعیت پرداخته شده و شوخی‌های رایج انیمه‌ای توش خیلی پررنگ نیست. اگه به دنبال یک کار فان هستید، این می‌تونه انتخاب خوبی باشه.
Psycho Pass: اثری در سبک پادآرمان‌شهری، با جوی سنگین و سرد که به‌طور چندش‌آوری به موضوعاتی مثل جنایت و تجاوز و نظارت سیستماتیک به آدم‌ها می‌پردازه. سایکوپس حرف‌های جدی‌ای برای گفتن داره، ولی تماشا کردن‌اش می‌تونه حال آدم رو بگیره! خطر افسردگی!
Sword Art Online: این از اون کارهای سلیقه‌ای هست. اگه اهل بازی‌های نقش‌آفرینی باشید، می‌تونه براتون جالب باشه؛ ولی در کل خیلی توصیه نمی‌شه و احتمال اینکه تو میانه‌های راه ازش زده بشید هست (نظر شخصی).
ممنون رفیق لیستت خیلی خوب بود.بین این ها فقط UD دارم که هنوز فرصت نکردم ببینمش.هم تو لیست تو بود هم محمد علی احتمالا باید چیز خوبی باشه.
از موضوع و سبک PP هم خیلی خوشم اومد.احتمالا جز اولین انیمه های لیست باشه که شروع به دیدنشون میکنم.

دارم مانگای بیخانمان رو مبخونم (چپتر9) چیزه خفنـیه....چرا تو این همه مدت، تا الان انیمه نشده!!؟
بی خانمان از نظر داستانی و طراحی یکی از بهترین هاست.تنها مانگایی هست که برای من میتونه در کنار Berserk تو یه جایگاه قرار بگیره.
خیلی سخته بشه یه انیمه ای ساخت که بتونه دارای انیمیشن هایی باشه که artwork های بی نظیر مانگا رو به تصویر بکشه.
کلا نیمی از جذابیت vagabond به همین هنری بودن بیش از حد مانگاست.:d

آخرین ویرایش:
سلام
بیخیال پرهام
:biggrin1:
دث نوت یکی از بهترین انیمه هایی هست که میتونه یه شخص رو انیمه بین کنه!
به همون اندازه هم میتونه انیمه نبین کنه :دی
خودم انیمه دیدن رو با ناروتو شروع کردم و Death Note هم اولین یا دومین انیمه کوتاهی بوده که دیدم . با نیمه اولش که فوق العاده حال کردم . ولی متأسفانه هرچی رفت جلو بیشتر گند خورد بهش .
GoSik رو برای این پیشنها دادم که خیلی کوتاه و کاملاً در یک سطح میره جلو تا تمام بشه . پایان بندیشم کاملاً نرماله . پایان بندیش عجیب غریب نیست و منطقیه .
سایکو پس انیمه خیلی خوبیه ولی به نظرم در حد Death Note و GoSik و Fate Zero نیست اصلاً .
-----
پ.ن : موارد بالا نظرات شخصیه من هستن . مثلاً Death Note از نظر همه یکی از بهترین انیمه هاییه که یه نفر میتونه ببینه :دی

آخرین ویرایش:
سلام

خودم انیمه دیدن رو با ناروتو شروع کردم و Death Note هم اولین یا دومین انیمه کوتاهی بوده که دیدم . با نیمه اولش که فوق العاده حال کردم . ولی متأسفانه هرچی رفت جلو بیشتر گند خورد بهش .
-----
پ.ن : موارد بالا نظرات شخصیه من هستن . مصلاً Death Note از نظر همه یکی از بهترین انیمه هاییه که یه نفر میتونه ببینه :دی

دقیقا
واقعا نیمه ی اولش خیلی خوب بود ولی بعدش (بعد از اون اتفاق بزرگ که همه میدونن ) یه جور بچه بازی شد
یا باید همونجا تموم میشد یا اینکه بهتر ادامش میدادن
------------
ناروتو هم 8 قسمت آخرو ندیده بودم ولی الان که دیدم میگم که کاش اصلا ندیده بودم !!!(البته یه دوتاییش خوب بود) اینا دارن چیکار میکنن با خودشون !!!
نمیدونم توش موندن ؟!!!خاک تو سرشون .
-----------
one piece هم آخرین قسمتی که اومد خوب بود (این اصلا همیشه خوبه )
-----------
فرق بین این دوتا اینه که one piece همیشه خوبه ولی ناروتو یه وقتایی گند میزنه و آبروی انیمه رو میبره و یه وقتهایی هم فوق العاده میشه !(البته این اتفاق الان خیلی کم میفته براش !)

انگار کلا متوجه نمیشین :دی من (با صدای بلند تر بخونین حالا)من از کاراکترهای رئال خوشم میاد تا فانتزی.:دی
حاجی بالاتنه رانگیک ماتسوموتو به اندازه توب بسکتبال هست. چشمهای اون دختره کوچیکی روکیا هرکدوم به اندازه یه طالبی. بعد شما به این چیزا میگی رئال؟ :دی.
من به سلیقه ت احترام میزارم میتونی بگی بهترین انیمه که توی زندگیت دیدی بلیچ هست ولی کرکتر رئال اخه؟ :دی.

پ.ن. کلاً مسیر رو اشتباه اومدی چون 99% کسانی که انیمه دوست دارن عاشق همین سورئال ها هستن.

سلام

GoSik رو برای این پیشنها دادم که خیلی کوتاه و کاملاً در یک سطح میره جلو تا تمام بشه . پایان بندیشم کاملاً نرماله . پایان بندیش عجیب غریب نیست و منطقیه .
سایکو پس انیمه خیلی خوبیه ولی به نظرم در حد Death Note و GoSik و Fate Zero نیست اصلاً .
-----
پ.ن : موارد بالا نظرات شخصیه من هستن . مثلاً Death Note از نظر همه یکی از بهترین انیمه هاییه که یه نفر میتونه ببینه :دی

یکی از بزرگترین معیار های یه انیمه خوب شروعش هست. 2 قسمت اول دث نوت نظیر نداره. ولی قسمت از 20 به بعد خراب میشه. برعکس بلیچ مثلا، من 3 قسمت دیدم به علت افتضاح بودن اون 3 قسمت پرتش کردم اونور حالا هرچقدرم میخواد بعدش خوب شه.

کسی که انیمه تاحالا ندیده، شروع دث نوت براش میتونه بهترین جاذبه باشه تا بازم بره ببینه. هر چقدرم بد تموم شه، طرف نمیگه " اه اینکه بد تموم شد پس من نمیرم دیگه انیمه ببینم ". مطمئن باش همون شروعش کافیه تا یه نفر عاشق انیمه بشه. پایان خیلی دخیل نیست توی آشنا شدن یه نفر با انیمه. جون قبل از اتمام اولین انیمه مطمئن باش همزمان 2 تا انیمه دیگه رو شروع کرده به دیدن.

attachment.php

Shigurui

یه شاهکار به تمام معنا. از طراحی و گرافیک گرفته تا داستان و (بخصوص) دوبله تا شخصیت پردازی و فضاهای انیمه، موسیقی....همه و همه عالی بودند.
فقط حیف که انیمه رو نمیکه کاره رها کردند و فصل دومی براش نساختند. چون مانگاش رو که دارم میخونم، تازه بعد از جایی که تو انیمه داستان رها میشه، تو مانگا تازه داستان به اوج خودش میرسه.

P.S
یکی از نقاط قوت انیمه، صدای راوی داستان بودش...صدای Choo (دوبلور بروک تو وان پیس) واقعاً تو انیمه معجزه میکرد..
دقیقا عالیه.
اون تیکه ای هم که بولد کردم، جزو جنایت هایی هست که انیمه ها در حق برخی مانگاها انجام میدن. مثل همین یا برسرک یا کلیمور و خیلی های دیگه. واقعا حیف.
لیست دانلودام تقریباً خالیه. میخوام Kenichi The Mightiest Disciple رو دانلود کنم، ولی اصلاً سید نداره ):از بین انیمه های پایین کدومهاش بدرد سلیقه ی من میخوره که دانلودش کنم.
B Gata H Kei
JoJo's Bizarre Adventure (فک نکنم به درد من بخوره)
tsuritama (شخصیت های اصلی ـش، همشون پسرند!!؟)
Sakamichi no Apollon (تو قسمت دوم درآپ ـش کردم، تحمل دیدن انیمه ی موزیکال رو ندارم، ولی اگه کسی شدید پیشنهادش کنه، دوباره میرم سراغش)
Jinrui wa Suitai Shimashita
خلیل چرا واسه کنیچی اینو دانلود نمی کنی ؟ من خودم هم اونو دانلود کردم. البته ندیدم هنوز.
B Gata H Kei کمدی، رومنس و اچیه و تنهای انیمه ی اچی هست که من واقعا ازش خوشم اومد :دی به دید انیمه ی کمدی نگاش کن.
JoJo's Bizarre Adventure منم فکر نمی کنم به دردت بخوره.
tsuritama آره، چهار تا پسرن. البته گرافیک و انیمیشن خوبی داره.
Sakamichi no Apollon انیمه ی خوبی بود انصافا. ولی خیلی تو اون جهتی که تو دوست داری نیست :دی اما به نظرم ارزش داره ببینیش.
Jinrui wa Suitai Shimashita این یکم سلیقه ایه. داستانش یکم عجیب غریبه. بخصوص یکی دو قسمت اولش شاید واست جذاب نباشه. اما به نظرم ببینش. یه سری ایده های خیلی خیلی جالبی داره. واسه اینکه انگیزه ات هم بیشتر بشه، یه نگاه به دوبلور واتاشی (شخصیت اصلی) بنداز :دی
یکی از بچه ها Steins Gate رو هم پیشنهاد کرده فکر میکنم ارزشش رو داشته باشه بین این همه انیمه جایی براش باز کنم.
دقیقا. خیلی خوبه. ارزش اینو داره اولویت هات رو عوض کنی و اینو بیاری بالاتر:دی

Jinrui wa Suitai Shimashita این یکم سلیقه ایه. داستانش یکم عجیب غریبه. بخصوص یکی دو قسمت اولش شاید واست جذاب نباشه. اما به نظرم ببینش. یه سری ایده های خیلی خیلی جالبی داره. واسه اینکه انگیزه ات هم بیشتر بشه، یه نگاه به دوبلور واتاشی (شخصیت اصلی) بنداز :biggrin1:

در عجیب و غریب بودن این انیمه همین بس که اسم شخصیت اصلی "واتاشی" ـه. در واقع اصلاً اسم نداره.:دی

پ.ن: "واتاشی" یعنی "مَن"

در عجیب و غریب بودن این انیمه همین بس که اسم شخصیت اصلی "واتاشی" ـه. در واقع اصلاً اسم نداره.:دی

پ.ن: "واتاشی" یعنی "مَن"
بله. البته بار اول نیست که این اتفاق میفته.
The Tatami Galaxy ، یه انیمه ی دیگه ست که شخصیت اصلی اسمی نداره و خودش رو "من" یا "واتاشی" خطاب میکنه :دی
اون انیمه هم نُرمال نیست :دی البته به اندازه ی Jinrui wa Suitai Shimashita عجیب غریب نیست ولی انیمه ی بهتریه.

خب امروز انیمه های فصل تابستون رو با Free! استارت زدیم برای قسمت اول بد نبود به نظر انیمه خوش ساختی میرسه و توی این فصل امیدوارم یکی از انیمه های خوب باشه

attachment.php

Attachments

• 11.jpg
    11.jpg
    145.5 KB · مشاهده: 118
Hunter x Hunter 86
فقط یه چیزی که فهمیدم این بود که کایتو مرد اونم بدجور واقعا حیف چنین شخصیتی که همینطوری خیلی راحت از داستان حذف شد!در مورد پادشها هم نمی دونم که قراره جلوش رو بگیره!
One Pice 602
دویدنه زورو این خیلی باحال بود خیلی خوب در اوردن ولی همینطور چند قسمته که پشت سرهم فرار دارن میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or