Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینایی که گفتی خیلی طولانیه؟ :دی
کنشین فوق العادست . فقط نسبت به اون چیزی که تو میخوای طولانیه فکر کنم . 60 و خورده ای قسمته .
والا من نسبت به بچه ها خیلی انیمه بین نیستم صدرا . بذار بقیه بیان ، فکر میکنم بتونن بهت پیشنهاد بدن .
نظرات منم خیلی شخصی هستن ، الان مطمئنم هرکس دیگه ای از بچه ها بود Death Note رو هم بهت پیشنهاد میداد ولی من قبولش ندارم
:biggrin1:

باز 60 قسمت تو بقیه انیمه ها کوتاه محسوب میشه :دی
من خودم بنا به دلایلی که واسه خودمم مشخص نیست یه مدت death note میدیدم :دی

الان قسمت اول انیمه ( Dangan Ronpa kibou No Gakuen to zetsubou no koukousei ) رو دیدم در مورد اسم انیمه من اخه نمیدونم این چه داستانی انیمه های جدید یک کیلومتر اسم دارند برای خودشون :d

این انیمه هم اگه فکر درست حسابی پشتش باشه به یکی از انیمه های خوب این قصل تبدیل خواهد شد در کل شروع خوبی داشت و تنوع شخصیت های موجود فکر میکنم در ادامه داستان خیلی به جذاب تر شدن انیمه کمک میکنه

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 51463l.jpg
    51463l.jpg
    84.1 KB · مشاهده: 71
  • 20121206_danganronpa02_resize.jpg
    20121206_danganronpa02_resize.jpg
    154.4 KB · مشاهده: 73
الان سوالی که واسه من پیش اومده اینه که اینا زبونش چیه؟
جاپونیه یا انگلیسی؟ :دی

تو سبک afro samurai چیزی هست؟ :دی
یا انیمه ایی هست که داستان یاکوزایی داشته باشه؟

اگه منظورت از انیمه، afro samurai ـه... همون عنیمه که نوشتی درسته:دی

در اون حد بی خود، Devil May Cray، Zetman و چند تا چیز دیگه هست:دی
-------------
هر چی فکر می کنم، انیمه ای که در مورد یاکوزا باشه و جدی و خشن باشه، یادم نمیاد. هرچی به ذهنم میرسه، سرشار از لودگی بوده.

اما انیمه ی خوب، با خشونت و خونریزی، فکر کنم samurai champloo و baccano و Shingeki no kyojin بدک نباشه

همین Kenshin به نظرم جالب اومد :دی
یعنی ژآپن به اون بزرگی یه انیمه یاکوزایی نداره؟ :|

REQUIEM FOR PHANTOM
Black Lagoon
البته بیشتر اولی قاتلیه :دی
هر نوع انیمه ای که بخوای تاحالا ساختن !

- - -ویرایش - - -

لطفا یکی پیش مرگ بشه همه ی انیمه های جدید رو بگیره ببینه کدوم خوبه :دی
Free! رو دیدم . اغا این به نظرم گ ی ـ :دی :| یعنی چی 4 تا پسر بعد بینشون 1 خواهر و یکی دوستش که معلموم نیست نقشی خواهد داشت باشه !! یک چند تا دختر هم تو استخر میدیدم ! (خون دماغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ :دی )

#:-s#:-s#:-s
خوب تموم شد! :d دیوانم به خدا :| چند قسمت دیدم؟ یکیش رو دیشب دیدم،یکیش هم خلاصه ی قسمت های قبل بود که ندیدم! 24 قسمت تو یه روز؟ :| :-"
خوب فکر کنم یکی 2 هفته ای دوباره استراحت کنم و فقط انیمه های هفتگی رو ببینم! :d این آخر هفته رسما خودم رو کشتم از بس انیمه دیدم :d
در مورد انیمه :d
خوب یه حس دوگانه ای دارم! :d از یک طرف دوست داشتم همون 12-14 تموم میشد داستان... :-s از یک طرف هم داستان نصفه میموند اونجا! و حالا از ادامه ـش راضیم :d
البته نیمه ی اولش 100% بیشتر به من حال داد! ولی نیمه ی دوم هم خوب بود! :d
دوست داشتم بیشتر به سرباز پرداخته میشد،ولی حیف که نشد:-s ولی چند حرکتی هم که میرفت،خیلی حرکات خفنی بودن>:)
و اینکه دوست نمیداشتیم قسمت 17 ، ماریو اون کار رو میکرد:-s اونجوری خیلی بهتر میشد :-"
آها این ماریو با مو هم خیلی شبیه ساکوراگی کرده بودنش:-" کاش اینجوریش نمیکردن :d ساکوراگی تک میماند :d یه جوری میخواستن جای خالی اون رو پر کنند ، چه با رفتار،چه با قیافه :-"
در مورد آهنگ ها! :d من هر موقع دلم برای انیمه ای تنگ میشه،میرم اپنینگ و اندینگشون رو گوش میدم(سعی میکنم ببینم :-" اینجوری لذت بخش تره :d ) ولی خوب...این که اپنینگش افتضاح بود از نظر من:-" کلا فقط همون قسمت اول دیدمش! :d حالا باز اندینگش بهتر بود،ولی اون هم به دلم ننشست :d
اما OSTـهاش خیلی خوب بودن! :x مخصوصا Main Themeـش! :d (اگر خودش باشه...یه سرچی زدم اون چیزی که توی ذهنم بود رو نوشته بودن Main Themeـشه :p )
صداپیشه ی ساکوراگی، همون صداپیشه ی کریتسوگو بود دیگه؟ :d من با کریتسوگو مشکلات زیادی داشتم! ولی ساکوراگی عالی بود :d ( آخه کجا میان 2تا کاراکتر رو به خاطر صداپیشه ی یکسان مقایسه میکنند؟ :p ) البته جفتشون قهرمان بودن یه جورایی! :d
اما قهرمانی رو من ترجیه میدم که دوستاش از دنیا هم براش مهم تر باشه:-" برای همین من کلا با کریتسوگو مشکل دارم :|

احساس میکنم چند هفته ایه در حق بازی ظلم کردم! :-s این یکی دو هفته پیش به سوی بازی:bighug:
البته الان برم که والیبال شروع میشه:-"

اگه نمی دونید بدونید که الان ANIME EXPO 2013 در حال برگزاریه. ANIME EXPO یه چیزی تو مایه های E3 هست ولی واسه انیمه که هر سال تو لس آنجلس برگزار میشه.

مثل اینکه به طور اتفاقی و تصادفی، خبر ساخت فصل دوم Psycho-Pass از غرفه ی استودیو Production I.G لو رفته، در صورتی که قرار بوده توی سپتامبر به عنوان یه سورپرایز :.7.رای طرفدارا خبرش داده بشه. (در واقع قرار بوده توی آخرین سری BD از سایکوپس که سپتامبر میاد، یه سری بلیط به صورت تصادفی باشه و اونایی که اون بلیط ها رو برنده میشدن، می رفتن به یه همایش ویژه و مثلا اونجا قرار بوده با خبر فصل دوم سایکو پس سورپرایز بشن) بعد که دیگه توئیتر و فروم های ژاپنی از این خبر پر شدن، رئیس استودیو Production I.G رسما تایید کرد که فصل دوم سایکو پس در حال ساخته.

----------------
شاید بعضی ها با Noitamina (انیمیشن برعکس) آشنا باشن. یه برنامه ی تلویزیونی هست از شبکه ی Fuji TV ژاپن که هر فصل دو تا انیمه پخش میکنه. از این جهت معروف شده که اولا گاهی اوقات انیمه های خیلی خوبی پخش کردن، ثانیا، برای هر انیمه، نقد و بررسی دارن و این چیزا. یجوری مثل سینما 4 تو تلویزیون خودمون. همه ی شبکه ها کلی فیلم سینمایی نشون میدن، خود شبکه 4 هم فیلمای زیادی تو یه هفته نشون میده، اما یه برنامه به اسم سینما 4 هست که یه فیلم با نقد و بررسی و ... پخش می کنه.
قبلا انیمه های زیادی تو این برنامه پخش شدن. مثل Eden of the East ، Honey and Clover ، Ano Hana ، Usagi Drop ، Shiki ، Psycho Pass ، Katanagatari ،Nodame Cantabile و ... .
تو این تابستون هم قراره یکی Silver Spoon از این برنامه پخش بشه، انیمه ی دوم هم پخش مجدد Ano Hana هست که یه تبلیغی هم برای فیلم سینماییش بشه که این فصل تو ژاپن اکران میشه.

توی ANIME EXPO 2013 برنامه های دو فصل آینده ی Noitamina رو گفتن. فصل پاییز، دو تا انیمه ی کاملا جدید و اوریجینال پخش میشه. یکی به اسم Samurai Flamenco که کار جدید کارگردان انیمه های Baccano و Durarara و Natsume Yuujinchou هست و قراره دو فصلی باشه. یکی دیگه هم انیمه ای به اسم Galileo Donna که در مورد سه تا از نوادگان گالیله هست که تو لیست تحت تعقیب های بین المللی هستن (!!!!) و قراره یک فصلی باشه.
توی فصل زمستون هم که یکی ادامه ی Samurai Flamenco پخش میشه، انیمه ی دوم هم فصل دوم Silver Spoon خواهد بود.

احتمالا فصل دوم سایکوپس هم تو بهار 2014 تو این برنامه پخشش شروع میشه. هرچند رسمی نیست.

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
فقط از اون تیکه که ان-چان رفت مرد اصلا حال نکردم . با مردن مشکلی ندارم . الکی مرد . مردک یکم فکر کن !!!! اصلا اقا میرفی Epic میمردی تازه با مردنت خیلی حال میکردم :دی (IAM PSYCO AND I KNOW IT

Chiahafuro S2
اصلا با سرعت این سیزن حال نکردم ! خیلی لفتش دادن ! لامسبا شما که انیمه بلند مثل ناروتو نیستی خودتو به گه بکشونی ! نهایت 3 سیزن 24 قسمتی ای ! چه دلیلی داره اینقدر لفتش بدی ؟!

خوب کم کم دارم شروع میکنم به انیمه دیدن:biggrin1:
1_ارزش نگاه کردن نداره 2_برای سرگرمی خوبه 3_خوب 4_عالی
r7957_0091.jpg

009-1 رو دیدم
سبک: Action, Mecha, Sci-Fi
یعنی همون : (تخیلی علمی)( اکشن) و mecha هم (به اون سبک انیمه هایی گفته میشه که مربوط به رباتهاست و نجات دادن دنیا و از اینجور حرفا)
اگه با واژه (دختر قهرمان) آشنا هستید و از این جور فیلما رو دوست دارید گزینه ی خوبی هست :biggrin1:
انیمه فقط میخواست دو چیز رو برسونه که اصلا جز فاکتور های اصلی یه انیمه ی خوب نیستن !(با دیدنش کاملا متوجه میشید)
اگه دنبال یه تجربه ی خوب یا نسبتا خوب هستید، بهتره اینو کنار بذارید! چون اصلا اینو تجربه رو به شما نمیده :biggrin1:
میذارمش جز دسته ی 1 (ارزش نگاه کردن نداره)

خب یه معرفی دیگه از انیمه های این فصل

قسمت اول انیمه kamisama no inai nichiyoubi رو دیدم در مورد ش باید بگم انیمه گرافیک خوبی داره و از لحاظ بصری کاملآ چشم نواز هست و قابل قبول به عنوان قسمت اول هم شروع خوبی داشت و میشه گفت از لحاظ داستانی هم کار خوبی به نظر میرسه و میشه بهش امیدوار بود و جزء کارهایی خواهد بود که هفتگی دنبال خواهم کرد

attachment.php

attachment.php

در مورد انیمه های قصل تابستون اونایی که خوشم میاد رو براتون معرفی میکنم و ازش عکس میذارم کارایی که خوشم نیاد رو دیگه ازشون چیزی نمیگم:d

Attachments

• ibdLl5ZySET79e.jpg
    ibdLl5ZySET79e.jpg
    29.4 KB · مشاهده: 89
  • Kamisama.no.Inai.Nichiyoubi.full.1521202.jpg
    Kamisama.no.Inai.Nichiyoubi.full.1521202.jpg
    121 KB · مشاهده: 90
انیمه ی Danganronp : Kibou no Gakuen to zetsubou no Koukousei

Danganronpa%20Kibou%20no%20Gakuen%20to%20zetsubou%20no%20Koukousei%202.JPG

انیمه ای با 15 شخصیت که در واقع همه جور ادم درش حضور دارند ( مغرور , لوس , با هوش , مدل زورویی ( :d ) , ... ) از لحاظ داستانی هم خودمتتون بگم که مدل کمدی-هرور ( Comedy-Horror ) رو داره و مانگاکا سعی می کنه که به تدریج داستان رو پیش ببره و قسمت های آینده را مهیج تر بکنه .
پ.ن : دوبلور های معروفی هم مثل دوبلور های گارا , زورو و اوروچیمارو-ساما درش شرکت دارند .
پ.ن 2 : در کل بین انیمه های داستانی شاید با زور ادم بتونه این رو نگاه بکنه , چون همشون دخترونن :| .

انیمه Servant x Service:
یک انیمه کمدی-اداری درباره سه کارمند جوان که تازه وارد یک مرکز بهداشت شده‌ان: یک زن که این شغل، اولین کارشه؛ یک مرد بازیگوش و خوش‌برخورد که توی اداره می‌دوه و ایمیل جمع می‌کنه (!) و در آخر، شخصیت اصلی ماجرا، زنی که عزمی جدی برای خوب کار کردن داره و جدا از اون انگیزه‌ای شخصی برای کار در اینجا. ظاهرا یک نکته فانتزی هم در مورد رئیس بخش وجود داره. فعلا با دیدن یک قسمت نه می‌شه گفت خوبه، نه می‌شه گفت بده.
پ.ن: آخ، چقدر انیمه! کجایی ای نت نامحدود؟! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or