Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من پی بردم که از دیوانه هم یه چی اونور ترم :-" میگم انیمه نمیبینم،بعد میشینم 2تا انیمیشن سینمایی پشت سر هم میبینم:-"
خوب توی 24 ساعت اخیر 3تا انیمیشن دیدم! :d
Despicable Me
خوب بود،ازش راضی بودم! :d البته اگر با همین جدیدا مقایسه ـشون کنم،وگرنه در مقابل کلاسیک ها ... :-"

Hotel Transylvania
اینم خوب و جالب بود! :d مثل بالایی خوشمان آمد! :d البته 5 دقیقه ی اولش خیلی خیلی خوب بود،اونطوری ادامه پیدا میکرد میترکوند :-" اما خوب...کلا زمین تا آسمون فرق کرد:-" ولی بازم خوب بود :d
این قسمت هم که عالی بود :

دراک هم حرف خوبی زد:-" واقعا این چه وضعشه خون آشام ها رو اینجوری نشون میدن؟ :(( خون آشام باید ابهت داشته باشه! نه اینا که ....
بحث مربوط میشه به تاپیک فیلم،بی خیال کلا :-" ولی کلا من طرفدارای این فیلم رو درک نمیکنم :| آبروی خون آشام جماعت رو بردن:(( ادامه دادم بحث رو که دوباره :|

امروز هم رفتم Monster University رو دیدم! :d
جالب بود! من که خیلی خوشم اومد از این!!! :d بسی هیولاهای باحالی بودن! :d
بچگی های مایک خیلی کاوایی بود:p ، سالی هم اولاش خیلی دانشجوی چیزی بوده ها :-" احساس میکرد چون از فامیل شاخیه،یعنی خیلی شاخه :|
ولی کلا گروه بس درب و داغونی داشتن:-" اما باحال بود کلا :d

قبل از MU هم یه انیمیشن کوتاه پخش شد به نام the Blue Umbrella ! :x:x:x:x:x بسیار بسیار بسیار زیبا و دلنشین بود:x

همچنان هم مثلا روی حرفم هستم و انیمه ی جدیدی شروع نمیکنم:-" به جاش ماداگاسکار خواهم دید =)) خداییش این انیمیشن ها هم تموم نمیشنا هرچی میبینم:-" چند قرن از دنیا عقبم؟ :d پروژه ی بعدی رو هم احتمالا Rango رو دانلود میکنم :d

---
در مورد انیمه های تابستون! Blood Lad و Silver Spoon کی پخششون شروع میشه؟ این هفته یا هفته ی بعد؟ و چه روزی؟ :d 40 تا انیمه شروع شدن،این 2تا که منتظرشونم هنوز ازشون خبری نیست:-"
اون انیمه ای که در مورد چندتا اوتاکو هست رو کسی دیده؟ یا پیش مرگ بشم خودم؟ :p
---
Psycho-Pass فصل دوم؟ :-?
به همون دلایلی که خودتون هم میدونید،فکر نمیکنم نصف فصل اول هم بشه :-" کاش ادامه ـش نمیدادن! چون از پایانش کاملا راضی بودم :d

فکر کنم زود انیمه شده بود،چون فیلر زیاد داشت...از نظر من از فیلرای ناروتو هم داغون تر بودش! :-" :d
من اون آخراش دیگه حس دیدنش نیمد...نمیدونم چند قسمت مونده تا تمومش کنم:-"

من پی بردم که از دیوانه هم یه چی اونور ترم :-" میگم انیمه نمیبینم،بعد میشینم 2تا انیمیشن سینمایی پشت سر هم میبینم:-"
خوب توی 24 ساعت اخیر 3تا انیمیشن دیدم! :d
Despicable Me
خوب بود،ازش راضی بودم! :d البته اگر با همین جدیدا مقایسه ـشون کنم،وگرنه در مقابل کلاسیک ها ... :-"

Hotel Transylvania
اینم خوب و جالب بود! :d مثل بالایی خوشمان آمد! :d البته 5 دقیقه ی اولش خیلی خیلی خوب بود،اونطوری ادامه پیدا میکرد میترکوند :-" اما خوب...کلا زمین تا آسمون فرق کرد:-" ولی بازم خوب بود :d
این قسمت هم که عالی بود :

دراک هم حرف خوبی زد:-" واقعا این چه وضعشه خون آشام ها رو اینجوری نشون میدن؟ :(( خون آشام باید ابهت داشته باشه! نه اینا که ....
بحث مربوط میشه به تاپیک فیلم،بی خیال کلا :-" ولی کلا من طرفدارای این فیلم رو درک نمیکنم :| آبروی خون آشام جماعت رو بردن:(( ادامه دادم بحث رو که دوباره :|

امروز هم رفتم Monster University رو دیدم! :d
جالب بود! من که خیلی خوشم اومد از این!!! :d بسی هیولاهای باحالی بودن! :d
بچگی های مایک خیلی کاوایی بود:p ، سالی هم اولاش خیلی دانشجوی چیزی بوده ها :-" احساس میکرد چون از فامیل شاخیه،یعنی خیلی شاخه :|
ولی کلا گروه بس درب و داغونی داشتن:-" اما باحال بود کلا :d

قبل از MU هم یه انیمیشن کوتاه پخش شد به نام the Blue Umbrella ! :x:x:x:x:x بسیار بسیار بسیار زیبا و دلنشین بود:x

همچنان هم مثلا روی حرفم هستم و انیمه ی جدیدی شروع نمیکنم:-" به جاش ماداگاسکار خواهم دید =)) خداییش این انیمیشن ها هم تموم نمیشنا هرچی میبینم:-" چند قرن از دنیا عقبم؟ :d پروژه ی بعدی رو هم احتمالا Rango رو دانلود میکنم :d

---
در مورد انیمه های تابستون! Blood Lad و Silver Spoon کی پخششون شروع میشه؟ این هفته یا هفته ی بعد؟ و چه روزی؟ :d 40 تا انیمه شروع شدن،این 2تا که منتظرشونم هنوز ازشون خبری نیست:-"
اون انیمه ای که در مورد چندتا اوتاکو هست رو کسی دیده؟ یا پیش مرگ بشم خودم؟ :p
---
Psycho-Pass فصل دوم؟ :-?
به همون دلایلی که خودتون هم میدونید،فکر نمیکنم نصف فصل اول هم بشه :-" کاش ادامه ـش نمیدادن! چون از پایانش کاملا راضی بودم :d

هتل ترنسیلوانیا دوبلش خیلی خوب بود منم خوشم اومد اون یکی رو هم خیلی وقت پیش دیدم دوش داره میاد رفتی دیدی ؟ :d

Blood Lad قسمت اولش پخش شده اون یکی رو نمیدونم فکر نکنم پخش شده باشه هنوز

اقا کسی می دونه این BTOOOM ادامه داره یا نه؟

تقریبا میشه گفت میخواد ییاد
ولی نه به این زودی ! مانگاش همچنان ادامه داره و این 12 قسمتی که دیدی شامل 50 قسمت مانگا میشه
مانگاش تا به امروز 57 قسمت اومده که همونطور که گفتم 50 قسمتش شامل 12 قسمت انیمه میشه .
پس حالا حالاها باید صبر کنی !
اینم رقیبهای نامعلومی که ایشالا تو فصل بعد میبینیمشون(معلوم نیستن، میتونید ببینید):
05560333226258536171.jpg

سنشون پایینش نوشته
دکتره که خط بخوره 9 نفر دیگه میمونن + 12 تا نامعلومها

من نشنیدم ادامه داشته باشه، البته بیشتر ادامه ها توی همین نمایشگاه انیمه که صفحه قبل گفتند داره برگذار میشه خبر میاد. فکر نکنم ولی تایید بشه
جوری تموم شد که باید ادامه میداشت
اتفاقا گفتن که ادامه داره محمد و بعدی هم شامل 12 قسمت میشه! راست و دروغشو نمیدونم
نمیدونم کی بود که در موردش خوندم ولی یادمه

هتل ترنسیلوانیا دوبلش خیلی خوب بود منم خوشم اومد اون یکی رو هم خیلی وقت پیش دیدم دوش داره میاد رفتی دیدی ؟ :d

Blood Lad قسمت اولش پخش شده اون یکی رو نمیدونم فکر نکنم پخش شده باشه هنوز
نه برنامه ای برای دیدن شماره ی دومش ندارم! :d نظرم رو که قبلا در مورد انیمیشن های حال حاضر به طور کلی گفتم :-" ارزش پول خرج کردن ندارن اصلا :-" MU هم به اصرار خواهرم رفتیم=)) ولی حالا هر وقت کیفیت خوب شماره دومش هم اومد میبینم! (البته شاید با یکی دو سال تاخیر :d )

BL جزو برنامه های تابستون GG هست،ولی هنوز نزاشتتش:((:((:((
راستی شینگکی 13.5 رو بگیریم یا نه؟ :d اگر فقط آنچه گذشته که بی خیالش بشم:-" :d

---
چندتا انیمیشن دیگه هم دیدم!
Madagascar 3 :
meh....
خیلی چیز بی خودی بود! :| بدمن ـش هم که از افتضاح اونطرف تر بود! :|

Legend of the Guardians :
اینم مثل بالایی...یکم بهتر ولی به شدت کلیشه ای :| هیچ چیز خاصی نداشت!!!

کلا در مورد 2تا بالایی،حیف وقت!

خدایی این چیا چیه میسازن؟ :| کلا صنعت انیمیشن بترکه من خوشحال تر میشم:-"

Rango :
به نسبت بالایی ها بهتر بود! جالب بود کلا! ولی با غیر از طراحی خود Rango و اون کلاغه،با بقیه حال نکردم! خیلی زشت بودن:-" البته خوب...غرب وحشیه و باید هم زشت باشن :d
ولی در کل از بالایی ها بهتر بودش! :d
این Rango هم که مثل اسوپ بسی خالی بست،که خودش هم باورش شده بود:p

فکر کنم فقط Rio رو مونده ببینم! :d البته چندتا دیگه مثل آلفا و امگا و ... مونده! اما فکر نکنم ارزش دیدن داشته باشن:-" (الان محمدعلی استکبار دونو میاد میگه دزدای دریایی رو ببین :d )
ویرایش: خوب Rio هم توی منبعم یافت نشد! ==> حس دیدن اینم نیست! :d از انیمیشن هم میکشیم بیرون! :d (لینک نرسونید:-" اونجوری مجبور میشم ببینم=)) )

آخرین ویرایش:
Blood Lad قسمت اولش اومده. اما چون من با زیرنویس فارسی می بینم و "فن ساب" "من صاب" حالیم نیست، نمی دونم مال کیه.
این یارو gifuu doudou هم اصل جنس این فصله. یه حسی به من میگه این هیکل های در هم تنیده رو توی یه انیمه ی دیگه دیدم! داستان در مورد یک سری آدم واقعی در دوران سنگوکو ئه که هیکلی مثل رونی کلمن دارن.
فکر کنم فقط Rio رو مونده ببینم! :d البته چندتا دیگه مثل آلفا و امگا و ... مونده! اما فکر نکنم ارزش دیدن داشته باشن:-" (الان محمدعلی استکبار دونو میاد میگه دزدای دریایی رو ببین :d )
ویرایش: خوب Rio هم توی منبعم یافت نشد! ==> حس دیدن اینم نیست! :d از انیمیشن هم میکشیم بیرون! :d (لینک نرسونید:-" اونجوری مجبور میشم ببینم=)) )

این آلفا و اومگا رو من دیدم اما از پوسترش مشخصه که بول شتی بیش نیست (هر چند که از ظاهر نباید قضاوت کرد)

عاقا من با این Pirate Band of Misfits حال کردم. دست خودم که نیست:d

دیروز تو جمع یکی این اهنگ رو داشت گوش میداد که بدجور رفت رو....:((
صرفا جهت تجدید خاطره:x
e8811_aizen_pic_39_2011010.png

Shiro_Sagisu_-_Treachery.mp3
هومن جان ممنون تجدید خاطرات شد
بد جور تو کفشم هنوز خبری نیست از انیمش؟
میگم اون اهنگ شروع سریال قسمت های اولیه 1 تا 25 بود فکر کنم میدونی چیه؟ لامصب خیلی قشنگه

13643939354881817190.jpg

Aku no Hana رو تموم کردم. از اون انیمه ها بوداااا! من یادم نمیاد آخرین بار کی بود که دو قسمت از یه انیمه رو به فاصله ی کمتر از 3-4 روز دیدم، ولی اینقدر از این خوشم اومد که کل 13 قسمتش رو تو 3 روز تموم کردم.

از اون انیمه های اتمسفریک بود. اینطور انیمه ها رو اگه بتونی با جو انیمه همراه بشی، وحشتناک می گیرتت و اگه نتونی به نظرت مسخره میاد. مسلماً من جذبش شدم و واقعا ازش لذت بردم.

اگه امکانش رو داشتم، دوست داشتم تا انیمه رو ساپورت مالی هم بکنم! چون سازنده هاش ریسک های وحشتناکی کرده بودن. به غیر از نوع داستانش، این انیمه 2 تا ویژگی خاص داشت. یکی نوع گرافیکش که در واقع انیمیشن نبود. تکنیک Rotroscoping بود. این تکنیک کم و بیش تو انیمه ها استفاده میشه. بخصوص تو بک گراندها. ولی توی Aku no Hana همه چیز با این تکنیک بود. حتی شخصیت ها. یعنی درواقع درست مثل یه سریال بازیگرا توی لوکیشن های واقعی بازی کردن و فیلمبرداری شده بود، بعد آخرش یه فیل تر خاصی روش گذاشته بودن و بعضی جاها هم یه افکت هایی استفاده کرده بودن. همین! این موضوع باعث شده بود که تو این انیمه دیگه خبری از شخصیت های ناز و کاوایی و ... نبود! کلا نوع گرافیک این انیمه خیلی ها رو همون اول کار فراری میده. که با توجه به امتیازای این انیمه تو سایتایی مثل MAL به نظر میرسه این اتفاق افتاده.

ویژگی دوم این انیمه، ریتم بیش از حد کُندشه! یعنی کنده ها!!! تو 2-3 تا از قسمتا رسما هیچ اتفاق خاصی نمیفته. تو یکی از قسمتا 6-7 دقیقه ای فقط راه رفتن دو تا از شخصیت ها رو می بینیم! بازم این موضوع میتونه خیلی ها رو فراری بده.
اما هر دو ویژگی بالا که درواقع ریسک های خطرناکی واسه هر انیمه سازی حساب میشن، باعث شده تا این انیمه اینقدر خاص، متفاوت و (برای یکی مثل من) جذاب باشه. اتمسفرش هم نتیجه ی همین ریسک هاست.
خود داستان هم خیلی خیلی بهتر از چیزی بود که تصور می کردم. من انتظار داستان آبکی تری رو داشتم با توجه به خلاصه هایی که خونده بودم.

حتما باید به آهنگای انیمه هم اشاره کنم. موسیقی خیلی ساده ست. اما نصف جو انیمه رو همین موسیقی درست میکنه! OP های عجیب غریب انیمه هم واقعا متفاوت هستن! و از همه بهتر، ED این انیمه. قبلا تو انیمه هایی مثل Ano Hana دیده بودم که از ED واسه تاثیرگذاری انیمه سو استفاده میکنن. اینجا هم همینطوره. ولی نه با یه آهنگ معمولی یا حتی قشنگ! فکر کنم هیچکس نتونه این آهنگ رو خارج از این انیمه، تحمل کنه. ولی به طرز ترسناکی این آهنگ به انیمه میاد و استفاده ی فوق العاده ای ازش شده. هنوزم "هانا گا سائتایو" تو گوشمه!!!

در مجموع بسیار بسیار لذت بردم و به سازنده هاش تبریک میگم:دی قسمت 7 این انیمه، از اون قسمتاییه که به این زودی ها از یادم نمیره! یه چیزی تو مایه های قسمت 23 دروازه ی اشتاین یا قسمت آخر کابوی بیباپ!
بی صبرانه منتظر پارت دوم می مونم. چون به نظر میرسه تازه داستان داره جون میگیره. دلم نمیاد برم مانگا رو بخونم!! این انیمه به همراه شینسکای و جوجو، فعلا تنها انیمه هایی هستن که مطمئنم تو لیست TOP10 امسالم خواهند بود:دی

هر مدل انیمه فنی که هستید، 3 قسمت از این رو امتحان کنید. یا عاشقش میشید یا ازش متنفر میشید. هیچ حالت بینابینی وجود نداره.

13643939354881817190.jpg

اگه امکانش رو داشتم، دوست داشتم تا انیمه رو ساپورت مالی هم بکنم!
شدیدِ شدید موافقم .
ولی توی Aku no Hana همه چیز با این تکنیک بود. حتی شخصیت ها. یعنی درواقع درست مثل یه سریال بازیگرا توی لوکیشن های واقعی بازی کردن و فیلمبرداری شده بود، بعد آخرش یه فیل تر خاصی روش گذاشته بودن و بعضی جاها هم یه افکت هایی استفاده کرده بودن. همین! این موضوع باعث شده بود که تو این انیمه دیگه خبری از شخصیت های ناز و کاوایی و ... نبود! کلا نوع گرافیک این انیمه خیلی ها رو همون اول کار فراری میده. که با توجه به امتیازای این انیمه تو سایتایی مثل MAL به نظر میرسه این اتفاق افتاده.
این انیمه واقعا نه دختر لوس داشت و نه در چیزی اغراق یا کوتاهی می کرد واقعا فکمت رو نشون می داد این انیمه واقعا سعی در نشان دادن بدترین تصمیم در بدترین موقع رو داشت و واقعا هم موفق بود .

حتما باید به آهنگای انیمه هم اشاره کنم. موسیقی خیلی ساده ست. اما نصف جو انیمه رو همین موسیقی درست میکنه! OP های عجیب غریب انیمه هم واقعا متفاوت هستن! و از همه بهتر، ED این انیمه. قبلا تو انیمه هایی مثل Ano Hana دیده بودم که از ED واسه تاثیرگذاری انیمه سو استفاده میکنن. اینجا هم همینطوره. ولی نه با یه آهنگ معمولی یا حتی قشنگ! فکر کنم هیچکس نتونه این آهنگ رو خارج از این انیمه، تحمل کنه. ولی به طرز ترسناکی این آهنگ به انیمه میاد و استفاده ی فوق العاده ای ازش شده. هنوزم "هانا گا سائتایو" تو گوشمه!!!
وای گفتی ED . واقعا اگر یک روزی وقت کردم 100% میرم کل متن رو می نویسم و بعد با ترجمه اش میذارم همین جا .
بهترین قسمتش هم :
هانادا نادو نای , سره وا ارو هازو مو نای تو امتتارا شیتارا , شیتارا .
هیچ گلی وجود نداره , گلی نباید وجود داشته باشد .
بی صبرانه منتظر پارت دوم می مونم. چون به نظر میرسه تازه داستان داره جون میگیره. دلم نمیاد برم مانگا رو بخونم!! این انیمه به همراه شینسکای و جوجو، فعلا تنها انیمه هایی هستن که مطمئنم تو لیست TOP10 امسالم خواهند بود:دی
واقعا عجب تفاهمی داریم :d . این زیر رو بخون .
پ.ن :
قسمت اخر : یعنی همه چی با هم در یک لحظه تغییر کرد ادمی که می ترسید کسی که خودش را در مقابل خیلی چیز ها نگه داشته بود به خاطر عشق و دوستی می خواهد دست به هر کاری بزند '' سکس '' '' کشتن'' '' دروغ'' . این انیمه فراتر از زیبایست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or