Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کلیمور خیلی قشنگه اگه ندیدی
داستان خیلی جدی و تاریکی هم داره
26 قسمته

سرُ ته هم نداره :biggrin1:.

دوستان اینا بعد از تموم شدن انیمه به مانگا احتیاج دارن ...

مثلا همین عکس اواتار دوستمون Ooopsبنظر میرسه چیز خفنی باشه

دوست عزیز نمیدونم مانگا خون هستی یا نه ، ولی به نظر من از همین حالا با مانگای واگابوند مانگا خون شو ، از همه نظر خفنه ، شما هم که سامورایی دوست دارید ...

دوست عزیز نمیدونم مانگا خون هستی یا نه ، ولی به نظر من از همین حالا با مانگای واگابوند مانگا خون شو ، از همه نظر خفنه ، شما هم که سامورایی دوست دارید ...
راستش نه میدونی انیمه موزیک همراهش و تصاویر متحرکش و قسمته های هیجان انگیزش با روح روان ادم بازی میکنه من دنبال اون حسم بیشتر

- - -ویرایش - - -

راستش نه میدونی انیمه موزیک همراهش و تصاویر متحرکش و قسمته های هیجان انگیزش با روح روان ادم بازی میکنه من دنبال اون حسم بیشتر

سلام
چند روز پیش خلیل بهم یه فیلم معرفی کرد که دیشب نشستم دیدمش .

Rurouni Kenshin
فقط میتونم بگم برای یه انیمه بین یا مانگا خوان عالی بود . خیلی باهاش حال کردم و نفهمیدم مدت زمان 135 دقیقه ایش چجوری گذشت .
به همه جماعت اینکاره توصیه میکنم ببیننش .
9/10
-----
پ.ن : درود بر امواتت خلیل .

قسمت دوم انیمه Free رو هم دیدم انیمه از لحاظ گرافیکی واقعآ خوش ساخت و چشم نوازه و به عنوان یه انیمه ورزشی خیلی خوب روش کار شده

منتظرم ببینم مسابقاتشون در چه حدی کار شده و اگه خوب از کار دربیاد میتونه کاندید بهترین انیمه این فصل هم باشه :d

attachment.php

خلیل جان حیف بودنش که حیف هست ولی عدم استقبال بچه ها باعث شد با تمام کمبود وقتی که داشتم ولی بازم نقد و معرفی میذاشتم دیگه انگیزه ای نمونه و بیخیال بشم

اتفاقآ منم الان دارم یه سریال کره ای به اسم کلاس ملکه رو میبینم این معلم دبستان چقدر عوضی یعنی بچه ها رو با اخلاقش با خاک یکسان کرده :d

فرصت کنم تا شب آپ ـش میکنم...هر چند بازم میدونیم که استقبال نمیشه D:

سلام
چند روز پیش خلیل بهم یه فیلم معرفی کرد که دیشب نشستم دیدمش .

Rurouni Kenshin
فقط میتونم بگم برای یه انیمه بین یا مانگا خوان عالی بود . خیلی باهاش حال کردم و نفهمیدم مدت زمان 135 دقیقه ایش چجوری گذشت .
به همه جماعت اینکاره توصیه میکنم ببیننش .
9/10
-----
پ.ن : درود بر امواتت خلیل .

فدات.

برای یکه Live-Action واقعاً زیاد بود همچین چیزی...بیشتر از انتظار بودش.

قسمت دوم فیلم هم برای ساخت داره میره...که دو قسمته فک کنم باشه...داستان هم مربوط به همون طرفه که بدنش سوخته بود

سلام
قسمت دوم فیلم هم برای ساخت داره میره...که دو قسمته فک کنم باشه...داستان هم مربوط به همون طرفه که بدنش سوخته بود
اینکه درباره جینی بود .
شخصیتها رو هم واقعاً خوب شبیه سازی کرده بود . فقط یه جورایی از سانوسکه خوشم نیومد . البته یه جاهایی رو فکر کنم برای شبیه بودن به واقعیت ، ضرب بعضی شخصیتها رو گرفته بود .
به همه اسمهای معروف داستان مثل " شینسن گومی " هم یه ناخنک زده بود . حتی در حد ثانیه .
کلاً خیلی باهاش حال کردم . به نظرم بعد از 2 تا red cliff ها بهترین فیلم این سبکی بود که میدیدم . بعد از اینا هم " شینوبی " بوده .

داشتم Fairy Tail میدیدم، این "های های های" گفتن دافنه چقدر رو اعصاب بود!!! یعنی میخواستم مشت بزنم تو مانیتور راحت بشم از دستش :| کلا کاراکتر خیلی بیخودی بودش! در حد سا-چان(گینتاما) انسان بی خودی بودش:-" من صداپیشه ـشون رو گیر بیارم ترورش میکنم :-" (اگر بهم بگن صداپیشه ی بایونتا تو زبون ژاپنی همینه اصلا و ابدا تعجب نمیکنم! :-" کلمه ی نفرت انگیز برازندشه:-" )
انقدر اعصابم از دست این طرف و این چند قسمت خورد شده بود،نتونستم برای تخلیه ی خودم پست ندم:-"

امیدوارم دیگه از این کاراکترهای رو اعصاب پیدا نشه :d

سلام

اینکه درباره جینی بود .
شخصیتها رو هم واقعاً خوب شبیه سازی کرده بود . فقط یه جورایی از سانوسکه خوشم نیومد . البته یه جاهایی رو فکر کنم برای شبیه بودن به واقعیت ، ضرب بعضی شخصیتها رو گرفته بود .
به همه اسمهای معروف داستان مثل " شینسن گومی " هم یه ناخنک زده بود . حتی در حد ثانیه .
کلاً خیلی باهاش حال کردم . به نظرم بعد از 2 تا red cliff ها بهترین فیلم این سبکی بود که میدیدم . بعد از اینا هم " شینوبی " بوده .

منم عاشق این 3 تا فیلمی هستم که نام بردی. حرف ندارن.

WTF بدونش همینه چون من خیلی ها رو میشناسم ترابایتی انیمه دارن و تا الان یه مانگا هم نخوندن. بدین روی (:دی) ما باید هشدار بدیم که اگر طرف این مدلی دوست نداشت سمتش نره و هزینه و وقت و پولش رو برای دانلود یا خرید این انیمه نکنه.

بعد خیلی مسخره ست انیمه با اون کیفیت فوق العاده ببینی بعد یهو سوئیچ کنی به مانگا !.

سلام
WTF بدونش همینه چون من خیلی ها رو میشناسم ترابایتی انیمه دارن و تا الان یه مانگا هم نخوندن. بدین روی (
:biggrin1:
) ما باید هشدار بدیم که اگر طرف این مدلی دوست نداشت سمتش نره و هزینه و وقت و پولش رو برای دانلود یا خرید این انیمه نکنه.
من اینجوری هستم :دی
تنها چیزی که خوندم بلیچ بود . اونم بعد از کنسل شدن انیمه . از عید به اینور هم نخوندم دیگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or