FOXP2
کاربر سایت
کلیمور خیلی قشنگه اگه ندیدیدوستان یچیزی تو مایه های بلیچ تمش تقریبا تاریک و کلا تو همون مایه ها باشه لطفا معرفی کنید
ممنون
داستان خیلی جدی و تاریکی هم داره
26 قسمته
کلیمور خیلی قشنگه اگه ندیدیدوستان یچیزی تو مایه های بلیچ تمش تقریبا تاریک و کلا تو همون مایه ها باشه لطفا معرفی کنید
ممنون
ممنونکلیمور خیلی قشنگه اگه ندیدی
26 قسمته
ممنون
توی سبک سامورایی چیزی سراغ دارید؟ مثلا همین عکس اواتار دوستمون Ooopsبنظر میرسه چیز خفنی باشه
عکس آقای Ooops مانگای بی خانمانه یا vagabond. انیمه فکر کنم نداره.ممنون
توی سبک سامورایی چیزی سراغ دارید؟ مثلا همین عکس اواتار دوستمون Ooopsبنظر میرسه چیز خفنی باشه
کلیمور خیلی قشنگه اگه ندیدی
26 قسمته
سرُ ته هم نداره :biggrin1:.
مثلا همین عکس اواتار دوستمون Ooopsبنظر میرسه چیز خفنی باشه
راستش نه میدونی انیمه موزیک همراهش و تصاویر متحرکش و قسمته های هیجان انگیزش با روح روان ادم بازی میکنه من دنبال اون حسم بیشتردوستان اینا بعد از تموم شدن انیمه به مانگا احتیاج دارن ...
دوست عزیز نمیدونم مانگا خون هستی یا نه ، ولی به نظر من از همین حالا با مانگای واگابوند مانگا خون شو ، از همه نظر خفنه ، شما هم که سامورایی دوست دارید ...
راستش نه میدونی انیمه موزیک همراهش و تصاویر متحرکش و قسمته های هیجان انگیزش با روح روان ادم بازی میکنه من دنبال اون حسم بیشتردوستان اینا بعد از تموم شدن انیمه به مانگا احتیاج دارن ...
دوست عزیز نمیدونم مانگا خون هستی یا نه ، ولی به نظر من از همین حالا با مانگای واگابوند مانگا خون شو ، از همه نظر خفنه ، شما هم که سامورایی دوست دارید ...
خلیل جان حیف بودنش که حیف هست ولی عدم استقبال بچه ها باعث شد با تمام کمبود وقتی که داشتم ولی بازم نقد و معرفی میذاشتم دیگه انگیزه ای نمونه و بیخیال بشم
اتفاقآ منم الان دارم یه سریال کره ای به اسم کلاس ملکه رو میبینم این معلم دبستان چقدر عوضی یعنی بچه ها رو با اخلاقش با خاک یکسان کرده :d
سلام
چند روز پیش خلیل بهم یه فیلم معرفی کرد که دیشب نشستم دیدمش .
Rurouni Kenshin
فقط میتونم بگم برای یه انیمه بین یا مانگا خوان عالی بود . خیلی باهاش حال کردم و نفهمیدم مدت زمان 135 دقیقه ایش چجوری گذشت .
به همه جماعت اینکاره توصیه میکنم ببیننش .
9/10
-----
پ.ن : درود بر امواتت خلیل .
اینکه درباره جینی بود .قسمت دوم فیلم هم برای ساخت داره میره...که دو قسمته فک کنم باشه...داستان هم مربوط به همون طرفه که بدنش سوخته بود
سلام
اینکه درباره جینی بود .
شخصیتها رو هم واقعاً خوب شبیه سازی کرده بود . فقط یه جورایی از سانوسکه خوشم نیومد . البته یه جاهایی رو فکر کنم برای شبیه بودن به واقعیت ، ضرب بعضی شخصیتها رو گرفته بود .
به همه اسمهای معروف داستان مثل " شینسن گومی " هم یه ناخنک زده بود . حتی در حد ثانیه .
کلاً خیلی باهاش حال کردم . به نظرم بعد از 2 تا red cliff ها بهترین فیلم این سبکی بود که میدیدم . بعد از اینا هم " شینوبی " بوده .
WTF بدونش همینه چون من خیلی ها رو میشناسم ترابایتی انیمه دارن و تا الان یه مانگا هم نخوندن. بدین روی (دوستان اینا بعد از تموم شدن انیمه به مانگا احتیاج دارن ...
من اینجوری هستمWTF بدونش همینه چون من خیلی ها رو میشناسم ترابایتی انیمه دارن و تا الان یه مانگا هم نخوندن. بدین روی (:biggrin1:) ما باید هشدار بدیم که اگر طرف این مدلی دوست نداشت سمتش نره و هزینه و وقت و پولش رو برای دانلود یا خرید این انیمه نکنه.