Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ویژگی دوم این انیمه، ریتم بیش از حد کُندشه! یعنی کنده ها!!! تو 2-3 تا از قسمتا رسما هیچ اتفاق خاصی نمیفته. تو یکی از قسمتا 6-7 دقیقه ای فقط راه رفتن دو تا از شخصیت ها رو می بینیم! بازم این موضوع میتونه خیلی ها رو فراری بده.

با این حساب از لیست دانلودم حذف شد. :دی

Blood Lad هم قسمت اولش رو دیدم راستش رو بخواید با چیزی که توقع داشتم خیلی فاصله داشت شروع بدی نداشت ولی همچین خوب هم نبود جو انیمه یه جوری و شخصیت هاش تو قسمت اول زیاد به دل نمیشینه البته هنوز اول انیمه هست وبرای نظر دادن زوده به هر حال این برداشت من از قسمت اول بود:d

attachment.php

attachment.php

Attachments

• BUsrlLc.jpg
    BUsrlLc.jpg
    172 KB · مشاهده: 92
  • Blood.Lad.full.1510639.jpg
    Blood.Lad.full.1510639.jpg
    156.2 KB · مشاهده: 95
@محمدعلی!
من ندیده میدونم از این انیمه اصلا و ابدا خوشم نمیاد! :d همینطور که اون یکی محمدعلی گفت نباید از روی ظاهر قضاوت کرد،ولی من باهاش نمیتونم کنار بیام! :d

آها چند صفحه پیش گفتم چیهایافورو فصل 3 :-" ، فکر میکردم اینم مثل باکومن هرساله باشه! برای همین پیشبینی کردم گفتم سال دیگه! پس چیزی تایید نشده و تایید هم نخواهد شد... :((
---
Blood Lad - E1
بد نبود! یکم این قضیه ی ایچی ـش رو اعصاب بود! اگر این مورد رو نداشت هم بی خود وقت گرفته نمیشد،هم جالب تر میبود! :d
داستان که فکر نکنم توی 12 قسمت تموم بشه! تموم میشه؟ یعنی امیدوار باشیم انیمه ی خوبی در بیاد تا ادامه ـش رو ببینیم؟ یا احتمالا همینجا تمومش میکنند؟ :d
به نظر دنیای جالبی داره! و همینطور کاراکترهای خوبی،این مو سفیده هم جالب میزنه! >:) فقط حیف قدرتش رو توی اپنینگ اسپویل کردن :|
---
این هفته مانگای ناروتو و بلیچ چه زود اومد! :d معمولا 4شنبه میومدن! :d
---
مثل اینکه بدون انیمه نمیشه زندگی کرد! :| ماه رمضون هم که خانواده تا سحر بیدارن نمیشه بازی کرد! باید بزنم زیر حرفم و انیمه دیدن رو از سر بگیرم:-" اگر خدا بخواد دوباره Fairy Tail رو استارت میزنم :d

آخرین ویرایش:
13643939354881817190.jpg

Aku no Hana رو تموم کردم. از اون انیمه ها بوداااا! من یادم نمیاد آخرین بار کی بود که دو قسمت از یه انیمه رو به فاصله ی کمتر از 3-4 روز دیدم، ولی اینقدر از این خوشم اومد که کل 13 قسمتش رو تو 3 روز تموم کردم.

محمدعلی دونو، خودت که میدونی، هایپ کنندگان به بهشت نمیرند.
ولی عجب هایپی کردی، فعلاً تمرکزام رو گذاشتم سر سریال های ژاپنی این فصل و فصل گذشته که هیچ طرف ـشون نرفتم.
یک خورده که لیست دانلودام رو خلوت کردم...طبق پیشنهادـت سه قسمت ـش رو تحمل میکنم D:

P.S
حسن ساما، حیف نیست همینطور تاپیک سریال های شرقی به امان خدا رها شده!!...دارم سریال Kazoku Game رو نگا میکنم. عجب ریتم باحالی داره...معلم تا به این حد سادیسمی ندیده بودم

شدیدِ شدید موافقم .

این انیمه واقعا نه دختر لوس داشت و نه در چیزی اغراق یا کوتاهی می کرد واقعا فکمت رو نشون می داد این انیمه واقعا سعی در نشان دادن بدترین تصمیم در بدترین موقع رو داشت و واقعا هم موفق بود .

وای گفتی ED . واقعا اگر یک روزی وقت کردم 100% میرم کل متن رو می نویسم و بعد با ترجمه اش میذارم همین جا .
بهترین قسمتش هم :

واقعا عجب تفاهمی داریم :d . این زیر رو بخون .
پ.ن :
قسمت اخر : یعنی همه چی با هم در یک لحظه تغییر کرد ادمی که می ترسید کسی که خودش را در مقابل خیلی چیز ها نگه داشته بود به خاطر عشق و دوستی می خواهد دست به هر کاری بزند '' سکس '' '' کشتن'' '' دروغ'' . این انیمه فراتر از زیبایست .
اتفاقا اولین کاری که بعد از تموم شدنش کردم رفتم پستت رو که چند صفحه پیش در موردش گذاشته بودی، خوندم.
ولی عجب هایپی کردی، فعلاً تمرکزام رو گذاشتم سر سریال های ژاپنی این فصل و فصل گذشته که هیچ طرف ـشون نرفتم.
یک خورده که لیست دانلودام رو خلوت کردم...طبق پیشنهادـت سه قسمت ـش رو تحمل میکنم D:
والا خلیل، من ایراداتش رو هم گفتم :دی اتفاقا خیلی هم روش تاکید کردم :دی
ولی کار درستی میکنی که 3 قسمت رو میخوای ببینی.
با این حساب از لیست دانلودم حذف شد. :دی

@محمدعلی!
من ندیده میدونم از این انیمه اصلا و ابدا خوشم نمیاد! :d همینطور که اون یکی محمدعلی گفت نباید از روی ظاهر قضاوت کرد،ولی من باهاش نمیتونم کنار بیام! :d
شما دو تا هم از خلیل ساما پیروی کنید. 3 تا قسمت 20 دقیقه ای به هیچ جایی برنمیخوره :دی

P.S
حسن ساما، حیف نیست همینطور تاپیک سریال های شرقی به امان خدا رها شده!!...دارم سریال Kazoku Game رو نگا میکنم. عجب ریتم باحالی داره...معلم تا به این حد سادیسمی ندیده بودم

خلیل جان حیف بودنش که حیف هست ولی عدم استقبال بچه ها باعث شد با تمام کمبود وقتی که داشتم ولی بازم نقد و معرفی میذاشتم دیگه انگیزه ای نمونه و بیخیال بشم

اتفاقآ منم الان دارم یه سریال کره ای به اسم کلاس ملکه رو میبینم این معلم دبستان چقدر عوضی یعنی بچه ها رو با اخلاقش با خاک یکسان کرده :d

یه نظر دیگه هم راجب یه انیمه تابستون دیگه :d:

قسمت اول Uchouten Kazoku رو هم دیدم در نگاه اول و قسمت اول انیمه بدی به نظر نمیرسه و میشه بهش امیدوار بود شخصیت اول داستان شخصیت جالبی داره و همچنین طنز های کوچیک باعث شده که انیمه دوست داشتنی تر باشه و البته باید به این اشاره کرد که انیمه سبک طراحی خاص خودش رو داره و اینم یکی از ویژگی هاش هست

در مورد داستان هم متاسفانه تو قسمت اول خیلی به هسته اصلی داستان اشاره ای نشد که من بخوام در موردش نظر بدم

در کل بد نبود و من انیمه رو ادامه خواهم داد فعلآ

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 50889l.jpg
    50889l.jpg
    91.8 KB · مشاهده: 72
  • 23.jpg
    23.jpg
    163.8 KB · مشاهده: 69
YJC اعلام کرده که قراره بزودی یک کارتون 300 ساعتی منتشر بشه که توش پاندا، شرک و ماداگاسکار حضور دارند. همین‌طور کاراکترهای جدیدی هم در این کارتون ایفای نقش خواهند کرد که بنابه گفته‌ی سازندگان، دل‌نشین هستند.

نمی‌دونم این چه صیغه‌ایه که فیلم‌ها و کارتون‌ها دارن ادغام می‌شن. اون از The Expendables و Avengers. حالا هم این کارتون. فکر کنم فردا هم صدا و سیما میاد پنگول، چرا و چیه، کلاه قرمزی و قلقلی رو ادغام می‌کنه.

سلامٌ علیکم و رحمة الله
YJC اعلام کرده که قراره بزودی یک کارتون 300 ساعتی منتشر بشه که توش پاندا، شرک و ماداگاسکار حضور دارند. همین‌طور کاراکترهای جدیدی هم در این کارتون ایفای نقش خواهند کرد که بنابه گفته‌ی سازندگان، دل‌نشین هستند.

نمی‌دونم این چه صیغه‌ایه که فیلم‌ها و کارتون‌ها دارن ادغام می‌شن. اون از The Expendables و Avengers. حالا هم این کارتون. فکر کنم فردا هم صدا و سیما میاد پنگول، چرا و چیه، کلاه قرمزی و قلقلی رو ادغام می‌کنه.
نگا ، هنر سینما رو یه درخت فرض کن .
بذرش رو کارتونایی نظیر ملوان زبل و تام و جری و میکی ماوس ساختن ( تا جایی که من اطلاع دارم ) ، ریشه و تنه اش رو کارتونای دیگه ، ساقه ( شاخه ) هاش رو کارتونای دیگه برگاش رو کارتونای دیگه ، هر کدوم یه موضوعی داشتن ، اما بالاخره همه میوه دادن و میوه هاشون این انیمیشنای اخیر ( از نظر من 2008 به بعد ) هست . میوه ها رو وقتی خوب استفاده کردن ، نوبت پیوند زدنشونه و زیاد کردنشون برای استفاده ی بیشتر که میشه همین ادغام کاراکترا توی یک موضوع به خصوص . دیگه تموم شده ، چیز زیادی برای ارائه ندارن ، مگه اینکه بی هیچ پایه و اساسی کارتون و انیمیشن بسازن ( مثل شکرستانِ اینجا :d ) .
خیلی چیزا رو درخت واره در نظر بگیری راحته برات فهمش .

شینگکی و چپتر 714 وان پیس :-" :

Attack on Zaraki هم ملت ساخته بودن :p ولی الان عکساش رو ندارم:-" کلا خیلی سوژه شده این انیمه! همه جوری Cross-Overـی ملت براش کشیدن:d
گینتاما شروع نمیشه یکم این انیمه رو هم ترول کنه؟ :))

شینگکی و چپتر 714 وان پیس :-" :

Attack on Zaraki هم ملت ساخته بودن :p ولی الان عکساش رو ندارم:-" کلا خیلی سوژه شده این انیمه! همه جوری Cross-Overـی ملت براش کشیدن:d
گینتاما شروع نمیشه یکم این انیمه رو هم ترول کنه؟ :))
بچ پلیز :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or