![]()
Aku no Hana رو تموم کردم. از اون انیمه ها بوداااا! من یادم نمیاد آخرین بار کی بود که دو قسمت از یه انیمه رو به فاصله ی کمتر از 3-4 روز دیدم، ولی اینقدر از این خوشم اومد که کل 13 قسمتش رو تو 3 روز تموم کردم.
اتفاقا اولین کاری که بعد از تموم شدنش کردم رفتم پستت رو که چند صفحه پیش در موردش گذاشته بودی، خوندم.شدیدِ شدید موافقم .
این انیمه واقعا نه دختر لوس داشت و نه در چیزی اغراق یا کوتاهی می کرد واقعا فکمت رو نشون می داد این انیمه واقعا سعی در نشان دادن بدترین تصمیم در بدترین موقع رو داشت و واقعا هم موفق بود .
وای گفتی ED . واقعا اگر یک روزی وقت کردم 100% میرم کل متن رو می نویسم و بعد با ترجمه اش میذارم همین جا .
بهترین قسمتش هم :
واقعا عجب تفاهمی داریم :d . این زیر رو بخون .
پ.ن :قسمت اخر : یعنی همه چی با هم در یک لحظه تغییر کرد ادمی که می ترسید کسی که خودش را در مقابل خیلی چیز ها نگه داشته بود به خاطر عشق و دوستی می خواهد دست به هر کاری بزند '' سکس '' '' کشتن'' '' دروغ'' . این انیمه فراتر از زیبایست .
والا خلیل، من ایراداتش رو هم گفتممحمدعلی دونو، خودت که میدونی، هایپ کنندگان به بهشت نمیرند.
ولی عجب هایپی کردی، فعلاً تمرکزام رو گذاشتم سر سریال های ژاپنی این فصل و فصل گذشته که هیچ طرف ـشون نرفتم.
یک خورده که لیست دانلودام رو خلوت کردم...طبق پیشنهادـت سه قسمت ـش رو تحمل میکنم D:
با این حساب از لیست دانلودم حذف شد.![]()
شما دو تا هم از خلیل ساما پیروی کنید. 3 تا قسمت 20 دقیقه ای به هیچ جایی برنمیخوره@محمدعلی!
من ندیده میدونم از این انیمه اصلا و ابدا خوشم نمیاد! :d همینطور که اون یکی محمدعلی گفت نباید از روی ظاهر قضاوت کرد،ولی من باهاش نمیتونم کنار بیام! :d
محمدعلی دونو، خودت که میدونی، هایپ کنندگان به بهشت نمیرند.
ولی عجب هایپی کردی، فعلاً تمرکزام رو گذاشتم سر سریال های ژاپنی این فصل و فصل گذشته که هیچ طرف ـشون نرفتم.
یک خورده که لیست دانلودام رو خلوت کردم...طبق پیشنهادـت سه قسمت ـش رو تحمل میکنم D:
P.S
حسن ساما، حیف نیست همینطور تاپیک سریال های شرقی به امان خدا رها شده!!...دارم سریال Kazoku Game رو نگا میکنم. عجب ریتم باحالی داره...معلم تا به این حد سادیسمی ندیده بودم
نگا ، هنر سینما رو یه درخت فرض کن .YJC اعلام کرده که قراره بزودی یک کارتون 300 ساعتی منتشر بشه که توش پاندا، شرک و ماداگاسکار حضور دارند. همینطور کاراکترهای جدیدی هم در این کارتون ایفای نقش خواهند کرد که بنابه گفتهی سازندگان، دلنشین هستند.
نمیدونم این چه صیغهایه که فیلمها و کارتونها دارن ادغام میشن. اون از The Expendables و Avengers. حالا هم این کارتون. فکر کنم فردا هم صدا و سیما میاد پنگول، چرا و چیه، کلاه قرمزی و قلقلی رو ادغام میکنه.
سلام رحمان الله خانسلامٌ علیکم و رحمة الله
اینم ادغامیه ؟ :d بیاکویا توشه ؟ :d