Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
VOL.3

فک کنم سال میلادی پیش بودش که دو سری OST انیمه ایِ بدون مشخصه یک دقیقه ای گذاشتم....این سری سوم ـش هست D:

P.S
هم سخت داره، هم آسون....ولی بیشتر آسون و آشناها رو انتخاب کردم که که زیاد هم ناامید نشید D: فایل اخری هم مخصولاً دو دقیقه ای گذاشتم، ببینم کی تشخیص میده.
P.SS
SP رو هم رعایت کنید.

Attachments

سلام
قسمت 322 وان پیس
:biggrin1:

یعنی ای شرم بر تو باد پرهام
یه ندایی میدادی این مدلی هم میشه خو
=))
... من چطور دیگه تو چشمای علی نیگاه کنم؟!
چه مدلی ؟!!! چی داشت مگه ؟!!! :دی
-----
ویرایش : هااااااااا . واتر سون و فرانکی . سووووووووووووووووپُرررررررررررررررر :دی

داشتم Fairy Tail میدیدم، این "های های های" گفتن دافنه چقدر رو اعصاب بود!!! یعنی میخواستم مشت بزنم تو مانیتور راحت بشم از دستش :| کلا کاراکتر خیلی بیخودی بودش! در حد سا-چان(گینتاما) انسان بی خودی بودش:-" من صداپیشه ـشون رو گیر بیارم ترورش میکنم :-" (اگر بهم بگن صداپیشه ی بایونتا تو زبون ژاپنی همینه اصلا و ابدا تعجب نمیکنم! :-" کلمه ی نفرت انگیز برازندشه:-" )
انقدر اعصابم از دست این طرف و این چند قسمت خورد شده بود،نتونستم برای تخلیه ی خودم پست ندم:-"

امیدوارم دیگه از این کاراکترهای رو اعصاب پیدا نشه :d

خوشحال باش چون همین امروز اعلام کردن که انیمه از ادامه قسمتی که پخشش قطع شده بود مجددا شروع به پخش میشه :d

VOL.3

فک کنم سال میلادی پیش بودش که دو سری OST انیمه ایِ بدون مشخصه یک دقیقه ای گذاشتم....این سری سوم ـش هست D:

P.S
هم سخت داره، هم آسون....ولی بیشتر آسون و آشناها رو انتخاب کردم که که زیاد هم ناامید نشید D: فایل اخری هم مخصولاً دو دقیقه ای گذاشتم، ببینم کی تشخیص میده.
P.SS
SP رو هم رعایت کنید.
:bighug::bighug::bighug:
یعنی من توی OST یه چی از افتضاح اونطرف ترم! :d الان تا 60 گوش دادم، 2تاش رو که کلا برام آشنا نبودن! برای بقیش 200 تا گزینه میاد توی سرم :-" یکیش همین 60 که مطمئنا خیلی شنیدمش ولی یادم نمیاد کجا :| (کلا تا اینجا هیچکدومش رو 100% مطمئن نیستم :d )

1 سؤال! از انیمه های در حال پخش هم هست یا همشون تموم شدن؟ :d (در حال پخش منظورم وان پیس و اینا نیست! اینایی که یکی دو فصل میان و میرن :-" یا بهتره بگم الان فقط یک انیمه از فصل پیش در حال پخش داریم ... =)) منظورم دقیقا به همونه :d )

یه سری از اپیزودهای ناروتو شیپودن رو ندارم. کسی داره؟ :دی

1-56
172-173-174
198-204
221-222
278
اگر بی‌نیازید که هیچ، اگر خواستید تبادل دیتا بکنیم منم یه سری انیمه دارم جدیدآ 720p قدیمی ها هم هرطور که بوده گرفتم. قربون شکلتون یه PM به ما بدید :دی.

قسمت 322 وان پیس:دی

یعنی ای شرم بر تو باد پرهام:دی یه ندایی میدادی این مدلی هم میشه خو=))... من چطور دیگه تو چشمای علی نیگاه کنم؟!:دی

یادمه وقتی وان پیس میدیدم بقیه افراد خوانواده میگفتن این چیه میبینی صدا خندت پایین میرسه :دی

الان رفتم چک کردم ببینم قسمت 322 چیه! فقط در وصفش میشه گفت : آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ !!!!! :d
عالی بود این قسمت! =))=))=))
---
از لیست خلیل فقط 70 رو 100% مطمئنم =))
هنوز دارم رو بقیه فکر میکنم :d

انیمه یا انیمیشن چه سینمایی و چه سریالی خنده دار چی پیشنهاد میکنین دوستان؟
در صورت سریالی بودن خیلی طولانی نباشه یا داستان هر قسمت فرق کنه
مثل : Despicable Me یا حتی Pat & Mat

انیمه یا انیمیشن چه سینمایی و چه سریالی خنده دار چی پیشنهاد میکنین دوستان؟
در صورت سریالی بودن خیلی طولانی نباشه یا داستان هر قسمت فرق کنه
مثل : Despicable Me یا حتی Pat & Mat

انیمشن : Hotel Transylvania

انیمه هم این ها رو پیشنهاد میدم :

Itazura na Kiss
Shcool Rumble
Baka to Test to Shoukanjuu
Zero no Tsukaima
Lovely Complex

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟