اما رفته رفته افتادم رو ریل قطار داستان 
قسمت 8 اونجایی که با جاکوزی صحبت میکردن خیلی جالب بود! :d یا اصلا دزدی از خانواده ی جنوارد
ولی شاهکارش قسمت آخر بود که بعد از 70 سال تازه فهمیدن پیر نمیشن

چه ببینم؟ :d
فکر کنم 6-7 ماه دیگه تازه بیادش
صداپیشه ـش هم که صداپیشه ی گینتوکی بود! :d کلا خیلی بهش میومد مزخرفات گفتن با داد و بیداد

باکانو خیلی باحالهاون 3 قسمت دیگه ی Baccano! رو هم دیدم! :d
---گراهام خیلی خفن بود! از این کاراکترهایی بود که من میپسندمصداپیشه ـش هم که صداپیشه ی گینتوکی بود! :d کلا خیلی بهش میومد مزخرفات گفتن با داد و بیداد
![]()
خوشمان آمد شدید
فیلمی چیزی نداره دیگه؟
Rainbow رو هم دیشب یه قسمتش رو دیدم! خوشم آمد!!! :bighug:
Rainbow جدید نداره کهجدیده ؟
AW CM Me :d
لذتش به اینه که با زبون اصلی که ژاپنی هست و زیرنویس فارسی یا انگلیسی ببینی .الان سوالی که واسه من پیش اومده اینه که اینا زبونش چیه؟:biggrin1:
جاپونیه یا انگلیسی؟
تو سبک afro samurai چیزی هست؟ :biggrin1:
یا انیمه ایی هست که داستان یاکوزایی داشته باشه؟
کنشین فوق العادست . فقط نسبت به اون چیزی که تو میخوای طولانیه فکر کنم . 60 و خورده ای قسمته .همین Kenshin به نظرم جالب اومد :biggrin1:
یعنی ژآپن به اون بزرگی یه انیمه یاکوزایی نداره؟ ![]()
دل به دل راه داره دیگهباکانو خیلی باحاله
اتفاقا صفحه ی قبل که گفته بودی انیمه معرفی کنین، می خواستم همین Rainbow رو بگم.
-------------
واسه انیمه های این تابستون، من از این فصل خیلی خبر خاصی ندارم. خودم هم فقط تریلر دیدم از بعضی هاشون. فکر کنم بقیه بچه ها (اون یکی محمد علی، حسن و ...) بیشتر تحقیق کردن
بعلاوه الان چند فصله تو AW پیش نمایش های مفصلی گذاشته میشه.

ولی عمرا نتیجه نمیده!
26 قسمته و تازه قسمت 8ـیم

من حافظم خیلی درب و داغونه! انیمه ی یاکوزایی نمیدونم دیدم یا نه! :dهمین Kenshin به نظرم جالب اومد :biggrin1:
یعنی ژآپن به اون بزرگی یه انیمه یاکوزایی نداره؟![]()
دنیای بین المللی خلافکارهاست :d
ولی فکر کنم خشونت داشت (حالا اینکه چقدر خون و خونریزیش شدید بود رو یادم نیست :d ) البته طنز هم داره :d کلا دیدنش توصیه میشه! :d