Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
اونطرف نیمه دوم هنر شمشیر آنلاین بدرد لای جرز دیوار هم نمیخورد.روند نزولی که این انیمه داشت هیچ انیمه دیگه ای نداشت بنظرم.
از این نظر به پای دد نت نمیرسید :دی
شمشیر آنلاین رو دقیقاً طبق همون فرمول نظر شخصی دوستش دارم . مخصوصاً برای منی که یه RPG باز قدیمی هستم نگاه کردن بهش واقعاً لذتبخش بود و همین علاقم به RPG باعث میشد که ضعفهاش یا به چشمم نیاد یا برام مهم نباشه .
پ
مرگ ماکشیما خیلی خوب بود ولی با پایانبندیه کلی حال نکردم . نمیتونم دلیل بیارم . فقط بهم نچسبید . به نظرم یه چیزی کم داشت . و ادامه هم خواهد داشت این انیمه .

من هم نظرم با محمد علی یکیه. SAO عالی و طوفانی شروع شد....رفته رفته رومنس شد و خاله بازی. آخرش هم که هن.. شد!!!! من خودم وسطاش درا\ کردم. ولی بعدا گفتم حیفه دانلودش کردی نمیبینی؟!!!

همین الان یه ابر انیمه تموم کردم. خیلی عالی بود. CLaymore
داستان دارک و عالی. شخصیت پردازی خوب(میتونست بهتر باشه) و موزیک متن خیلی خوبی داشت.البته آخرش:-? ولی وقتی فهمیدم آخرش با مانگا فرق داره خوشحال شدم. برم مانگاشو بخونم...:d
به اونایی که انیمه هایی مثل Berserk رو میپسندن پیشنهاد میکنم حتما ببینن. اونایی هم که ندیدن حتما ببینن....
ترسا من رو کلا مجذوب خودش کرده بود. عجب چیزه خوفی بوداااا... چه ابهتی. 4 نفری حتی یه خط هم روش ننداختن:praying:
آخرش عجب جنگی بین کلیر و بریشیا شده بود. اون شیرشاه هم چیز جالبی بود.
خیلی دوست داشتم یه جنگ هم با ساکنین رو ببینم.
من فقط یه سوال داشتم که برام تا آخر مبهم موند:
راکی این وسط چیکاره بود؟؟!! نقش پیام بازرگانی داشت؟ از اول واسم سوال بود واسه چی این شخصیت رو وارده داستان کردن؟!!:d

آخرین ویرایش:
بعد ایتاچی الکی الکی بزرگ شده دیگه :| کل شخصیت های ناروتو یه طرف ایتاچی هم یه طرف. حالا شاید یه کم اغراق شده باشه ولی خدای تمام کاراکترهای ناروتو هستش. :biggrin1:
ایتاچی یه شخصیتی بود که 2 قسمت توی سری اول اومد و رفت. دلیلی اینکه انقدر الکی الکی توی شیپودن بزرگ شد برخورد این دختر بچه های انیمه ای توی فروم ها و انجمن های مختلف بود. کیشی هم قشنگ پیش خودش فکر کرد که بیاد این شخصیت رو انقدر مهم کنه توی داستان. جدا ایتاچی یکی از overrate ترین شخصیت های دنیای انیمه اس.
الان مانگا هم اگه بخونید اکثر رویداد چیزایی که فن ها دوست داشتن ببینن که نمیخوام نام ببرم و اکثرا اصـــــــــلــــــا با عقل جور در نمیاد!

سلام

از این نظر به پای دد نت نمیرسید :دی
شمشیر آنلاین رو دقیقاً طبق همون فرمول نظر شخصی دوستش دارم . مخصوصاً برای منی که یه RPG باز قدیمی هستم نگاه کردن بهش واقعاً لذتبخش بود و همین علاقم به RPG باعث میشد که ضعفهاش یا به چشمم نیاد یا برام مهم نباشه .
پ
مرگ ماکشیما خیلی خوب بود ولی با پایانبندیه کلی حال نکردم . نمیتونم دلیل بیارم . فقط بهم نچسبید . به نظرم یه چیزی کم داشت . و ادامه هم خواهد داشت این انیمه .

پرهام نظرت درباره سایکوپس و پایانش و همینطور کلیت SAO خیلی شخصیه و تقریبا غیرقابل بحث:d

ولی من هنوز مخالف اینم که نیمه دوم Death note بدتر از نیمه دوم SAO بوده.اصلا قابل مقایسه نیستن.

سلام
ولی من هنوز مخالف اینم که نیمه دوم Death note بدتر از نیمه دوم SAO بوده.اصلا قابل مقایسه نیستن.
آخه دد نت کار بزرگتریه نسبت به شمشیر آنلاین . گندی هم که میخوره بهش خیلی بیشتر به چشم میاد .
شمشیر آنلاین کار خوش ساختیه ولی به نظرم خیلی مخاطب خاصتری داره .
تو یه جایی مثل ایرانه که اعتقاد بر اینه که انیمه دیدن مسخرست و اکثراً گیمرها میرن سراغ اینجور چیزا . پس شمشیر آنلاین رو در مقیاس جهانی بخوایم حساب کنیم نسبت به دد نت مخاطب محدودتری داره و فکر میکنم اکثر کسایی که میرن سراغش با دیدی مثل من میرن و راضیشون میکنه .

چند صفحه پیش میلاد یه لیست انیمه گذاشت و محمدعلی یک سریش رو توصیه کرد! :d
در راستای اینکه یکم حالم گرفته،گفتم Baccano! رو ببینم بهتره بشم! :d
فعلا اپنینگش رو دیدم، از قیافه ها و کلا همین اپنینگش معلومه چیز باحالی خواهد بود! :d فقط اومدم رضایت خودم رو از این 1 دقیقه ی اول اعلام کنم و برم سراغش:-"
امیدوارم بقیش هم همینطور باحال باشه! :d

---
تموم شدن فصل دوم چیهایافورو هم تسلیت! :(( تا زمستون باید بصبریم:-s (تایید شده دیگه فصل سومش؟ :d )

آخه دد نت کار بزرگتریه نسبت به شمشیر آنلاین
دد نت .. دث نت ... death Note.

- - -ویرایش - - -

کیشی هم قشنگ پیش خودش فکر کرد که بیاد این شخصیت رو انقدر مهم کنه توی داستان. جدا ایتاچی یکی از overrate ترین شخصیت های دنیای انیمه اس.
این یارو تو یه فاز خاصی هست.
مثلاً 50 نفری بکشی بعد دوباره زنده شون کتی و از این برنامه ها. یا یک Villain رو توی 400 قسمت نگهداری و به عنوان شیطانترین شیاطین معرفیش کنی بعد توی 3 دقیقه بکشیش :دی.

اتفاقا اگر بخوایم بدون فن بوییسم به این قضیه کاراکترا نگاه کنیم، کاراکترهای ناروتو به نظر میاد طراحی بهتری دارن. از نظر قیافه که خیلی از وان پیس و بلیچ سر تر به نظر می رسن. از اونجایی میگم که شخصیت ها به آدم های واقعی بیشتر شبیه هستن تا وان پیس.

شخصیت های وان پیس تو بعضی موارد خیلی فانتزی و غیر واقعی طراحی شدن در صورتی که اکثر انیمه های شونن این طوری نیستن. :دی

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy
اتفاقا اگر بخوایم بدون فن بوییسم به این قضیه کاراکترا نگاه کنیم، کاراکترهای ناروتو به نظر میاد طراحی بهتری دارن. از نظر قیافه که خیلی از وان پیس و بلیچ سر تر به نظر می رسن. از اونجایی میگم که شخصیت ها به آدم های واقعی بیشتر شبیه هستن تا وان پیس.

شخصیت های وان پیس تو بعضی موارد خیلی فانتزی و غیر واقعی طراحی شدن در صورتی که اکثر انیمه های شونن این طوری نیستن. :دی

واقعیتر بودن دلیلی بر بهتر و خوب تر بودن هست ؟
من به شخصه قیافه زورو رو به صد تا از قیافه شخصیت های ناروتو نمیدم >:)

به نظر من که شخصیتای وان پیس واقعی ترن. شما یه نیگا به موهای کاکاشی بنداز :d یه نیگا به موهای ساسکه بنداز :d
مووهای مادارا، مووهای میناتو (کلا طراحی مووی کیشی تخیلیه) اتفاق وان پیس شخصیتای جدیدش بیشترشون قیاقه ی واقعی ای دارن.
البته خب همشون انیمن، مهم ترین دلیلی که ما به انیمه جذب شدیم میشه همین زیادی از حد تخیلی بودنشو اشاره کرد :d

به نظر من که شخصیتای وان پیس واقعی ترن. شما یه نیگا به موهای کاکاشی بنداز :d یه نیگا به موهای ساسکه بنداز :d
مووهای مادارا، مووهای میناتو (کلا طراحی مووی کیشی تخیلیه) اتفاق وان پیس شخصیتای جدیدش بیشترشون قیاقه ی واقعی ای دارن.
البته خب همشون انیمن، مهم ترین دلیلی که ما به انیمه جذب شدیم میشه همین زیادی از حد تخیلی بودنشو اشاره کرد :d

الان فقط گیرتون رو موهاس کل شخصیتهای وان پیس کجاشون شبیه هه آدمیزاد معمولیه؟ :دی حالا اون شخصیتای ناروتو فقط موهاشون فشنه وگرنه تیپشون شبیه آدمیزاد هست :دی

واقعیتر بودن دلیلی بر بهتر و خوب تر بودن هست ؟
من به شخصه قیافه زورو رو به صد تا از قیافه شخصیت های ناروتو نمیدم >:)

منم قیافه ناروتو رو به زورو ترجیح می دم :دی

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy
سلام دوستان ( اولین پست من توی این تایپیک هستش :d )

خب دو تا سوال داشتم از حضورتون :

1- کارتون Monsters Vs Aliens 2 در دست ساخت هست یا اونی قسمت قسمتی داره عرضه میشه نسخه ی ادامه دار همونه ؟ یه توضیحی در این رابطه بدید که آیا نسخه ی دوم هم میاد ؟

2- کارتون Monsters Inc. هم که نسخه ی دومش قراره این تابستون بیاد دقیقا کی منتشر میشه ؟

دقایقی پیش آخرین امتحان دوران کارشناسیم رو دادم. حتما باید یه جا هم تو bc میگفتم، اینجا از همه جا خودمونی تره :دی
تموم شدن فصل دوم چیهایافورو هم تسلیت! :(( تا زمستون باید بصبریم:-s (تایید شده دیگه فصل سومش؟ :d )
کی تایید شد ؟ :دی حالا من خبرا رو دنبال نکردم چند روز گذشته ولی فصل سوم اگر در کار باشه میره واسه حداقل 2 سال دیگه. چون این سری دیگه انیمه رسیده به مانگا. بعد مانگای چیهایافورو هم مثل مانگاهای شونن جامپ هفتگی نیست. تو یه مجله ی جوسی چاپ میشه و دو هفته یه باره :دی

سلام دوستان ( اولین پست من توی این تایپیک هستش :d )

خب دو تا سوال داشتم از حضورتون :

1- کارتون Monsters Vs Aliens 2 در دست ساخت هست یا اونی قسمت قسمتی داره عرضه میشه نسخه ی ادامه دار همونه ؟ یه توضیحی در این رابطه بدید که آیا نسخه ی دوم هم میاد ؟

2- کارتون Monsters Inc. هم که نسخه ی دومش قراره این تابستون بیاد دقیقا کی منتشر میشه ؟

چند سالی بود، پست انیمیشن نداشتیم (اغراق!):دی

1- ظاهراً ار فروش قسمت اول راضی نبودن، ساخت سری دوم رو کنسل کردن. دو تا TV Special داشته و یه سریال که در حال پخشه (و احتمالاً جرته :دی)

2- Monster University که در واقع Prequel انیمیشن Monsters Inc. محسوب میشه، الآن 2 هفته است که روی پرده رفته (و در حد بضاعت خودش ترکوندهb-))
چند ماه دیگه DVD اش هم میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or