وای باز هم بحث OP
واقعا این آرک رابین خیلی می زند در ذوق نزدیک 7-8 قسمت هستش که هنوز در قطار هستند با ان مرد شورتی البته دُرُبَر قسمت 263 می باشد .
ای خدا کی این ارک به اتمام می رسد
پ.ن: ازوپ که اسپویلر نیست پس لابد رابین هم نیست :d
خب تو این هفته انیمه Zetman و Requiem_For_The_Phantom رو دیدم!
نمرم به
Zetman:3.5
گرافیک انیمه وحشتناک بد!داستان سرای افتضاح!دیالوگ فوق العاده افتضاخ برای کوگامی و 100 البته عدالت و اون خواهرش که چندبار می خواستم انیمه رو از کل کامپیوترم پاکش کنم خیلی رو مخم بود!تنها چیزی که به من چسبید همون اپنینگ انیمه بود!واقعا حیفه اون بودجه ای که رو سر این انیمه خرابش کردن می تونست این ایده رو بخوبی ازش استفاده کنن که نمی دونم مغز این ژاپنی ها از فندق درست شده یا...
پایانش هم که غمناک و سریع و افتضاح
Requiem_For_The_Phantom:8
بدک نبود خوب بود انیمه روال عادی نداشت و هی بالا پایین میشد!شخصیت ایین رو خیلی خشک درست کرده بودن که می تونستن خوب روش کار کنن که نکردن!زوای یا ازوما هم شخصیت نامتعادلی داشت!اگه کل انیمه یه زره فکر می کرد براش خوب میشد!البته شخیت پردازی انیمه بد نبود ولی ضعف زیادی داشت!یکی از بزرگتریننننننننننن مشکلاتتتتتتتتتتتتتتتت اینمه ژاپنی یا کل ژاپنی ها این فکر نکردن و یا سریع به نتیجه رسیدن چیزی که تو کل انیمه ها دیده میشه!منظورم از اون دختره کال بود که یه ذره فرصت شنیدن حرف از ازوما بهش نداد و سریع 360 درجه شخصیت تو کودکی عوض میشه و برعکس خوده ازوما که بهش توضیح نداد
پایانش رو هم نمی دونم این بی کله ها مجبور بودن انطوری کنن یا مغزشون از یه .......
واقعا تو این مدت که من انیمه کوتاه( Zetman و Requiem_For_The_Phantom .Guilty Crown. Code Breaker)دیدم کلا دیگه دارم ازش زده میشم به شدت انگار دیگه قرار نیست شاهکار های مثل ..Death Note..Code Geass..FATA ZERO..BAKUMAN ,چنتا دیگه تکرار بشه کلا وضع اینمه ژاپن تو این چندساله فقط رفته بسوی دختر گرایی و یا حرف گلمبه سولومبه دختران و یا پسرا و رفتارهای فوق العاده بپگانه که یدفعه یه شخصیت دختر تو یه صحنه بدونه این که انگیزه یا هدفی داشته باشه میپره وسط و... که شما بهتر می دونید چی میگم!!
شنبه، اول همین هفته، آقای Nobuyuki Kobushi یکی از دوبلورهای ژاپنی، تو تویترش خبر بدی رو از آقای Takkou Ishimori تویت کرد.
آقای Takkou Ishimori چهارشنبه ی گذشته با 81سال سن درگذشت.
اکثر ماها، ایشون رو با صدای بسیار عالی که رو شخصیت Sengoku در وان پیس داشت، میشناسیم.
خب تو این هفته انیمه Zetman و Requiem_For_The_Phantom رو دیدم!
نمرم به
Zetman:3.5
گرافیک انیمه وحشتناک بد!داستان سرای افتضاح!دیالوگ فوق العاده افتضاخ برای کوگامی و 100 البته عدالت و اون خواهرش که چندبار می خواستم انیمه رو از کل کامپیوترم پاکش کنم خیلی رو مخم بود!تنها چیزی که به من چسبید همون اپنینگ انیمه بود!واقعا حیفه اون بودجه ای که رو سر این انیمه خرابش کردن می تونست این ایده رو بخوبی ازش استفاده کنن که نمی دونم مغز این ژاپنی ها از فندق درست شده یا...
پایانش هم که غمناک و سریع و افتضاح
Requiem_For_The_Phantom:8
بدک نبود خوب بود انیمه روال عادی نداشت و هی بالا پایین میشد!شخصیت ایین رو خیلی خشک درست کرده بودن که می تونستن خوب روش کار کنن که نکردن!زوای یا ازوما هم شخصیت نامتعادلی داشت!اگه کل انیمه یه زره فکر می کرد براش خوب میشد!البته شخیت پردازی انیمه بد نبود ولی ضعف زیادی داشت!یکی از بزرگتریننننننننننن مشکلاتتتتتتتتتتتتتتتت اینمه ژاپنی یا کل ژاپنی ها این فکر نکردن و یا سریع به نتیجه رسیدن چیزی که تو کل انیمه ها دیده میشه!منظورم از اون دختره کال بود که یه ذره فرصت شنیدن حرف از ازوما بهش نداد و سریع 360 درجه شخصیت تو کودکی عوض میشه و برعکس خوده ازوما که بهش توضیح نداد
پایانش رو هم نمی دونم این بی کله ها مجبور بودن انطوری کنن یا مغزشون از یه .......
واقعا تو این مدت که من انیمه کوتاه( Zetman و Requiem_For_The_Phantom .Guilty Crown. Code Breaker)دیدم کلا دیگه دارم ازش زده میشم به شدت انگار دیگه قرار نیست شاهکار های مثل ..Death Note..Code Geass..FATA ZERO..BAKUMAN ,چنتا دیگه تکرار بشه کلا وضع اینمه ژاپن تو این چندساله فقط رفته بسوی دختر گرایی و یا حرف گلمبه سولومبه دختران و یا پسرا و رفتارهای فوق العاده بپگانه که یدفعه یه شخصیت دختر تو یه صحنه بدونه این که انگیزه یا هدفی داشته باشه میپره وسط و... که شما بهتر می دونید چی میگم!!
برای آپ کردن تاپیک، در مورد چندتا از انیمه هایی که چند وقت اخیر دیدم و یا تموم کرد، یک خطی در موردشون صحبت میکنم.
Rainbow Nisha Rokubou no Shichinin
انیمه ی خیلی خوبی بودش....ولی یک خورده زیادی بنظرم طولانی شده بود، هر نمیشه زیاد خورده گرفت، چون تعداد شخصیت های اصلی داستان زیاد بودند، باید برای بسته شدن داستان هر کدوم از شخصیت ها، چند قسمت در موردشون زده میشد.
ولی در کل ازش راضی بودم و لذت بردم ازش. سوپرایز بزرگ تو انیمه هم برام صدای Paku Romi بودش که جای شخصیت لاک پشت حرف میزد.
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
فیلم بدی نبودش...ولی چیزی که من میخواستم، توش نبود!
اونجایی که پدره مرد، گفتم اره، این همون چیزی ـه که میخوام...ولی جلوتر اینطوری که دوست داشتم نشد. جایی که پسره افتاد توی آب، گفتم اره خودشه، ولی زنده موند...بازم نشد. جایی که مادره پرت شد، گفتم اینجا دیگه خودشه، ولی بازم نشد (:
خیلی دوست داشتم تراژدی تر تموم بشه، دوتا موقعیت بسیار خوب داشت، ولی نشد که نشد.
Kotonoha no Niwa
آخرین کار شینکای، دقیقاً همون چیزی بودش که به خود شینکای میخورد. خیلی از دیدنش لذت بردم.
Mai Mai Miracle
بد نبود، تقریباً راضی بودم
Air
فک میکردم انتهای تراژدی باشه...ولی لِولِ ـش پایین بود. نمیتونم بگم که عالی بود، نه میتونم بگم که مسخره بودش. ولی انتظاراتم خیلی بیشتری از داشتم که نرسیدم بهش.
Sakurasou no Pet na Kanojo
اگه یکی دو سال زودتر این انیمه رو نگا میکردم، شاید جزء 10تا انیمه ی برترام قرار میدادمش....ولی با توجه به وضعیت الان، بالای 60درصد انیمه، حوصله ام سر رفته بود از دیدنش.
Lupin III Mine Fujiko to Iu Onna
یکی از اون اشتباهاتی که کردم، نمیدونم چی شد که دیدن هفتگی این انیمه رو از وسط هاش ول کردم. واقعاً در نوع خودش شاهکاری بود.
Tokyo Godfathers
فیلم خوبی بودش...ولی از قبلش زیادی برام هایپ شده بود.
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
قبل از دیدن انیمه، فک میکردم قراره یه انیمه ی مدرسه ای ساده مثل بقیه ی انیمه های مدرسه ای، نگا کنم....ولی نمیدونم چرا یک هو اینطوری شد. اصلاً فکرش رو هم نمیکردم، اینقدر عجیب و غریب دربیاد. نمیدونم چرا این همه ریت انیمه بالاست. بخصوص فیلم اون که وحشتناک بالاست.
الان دارم فیلمش رو نگا میکنم، همه چیز به فیلم 2:40دقیقه ایش بستگی داره، میتونه برام تبدیل بشه به یک شاهکار، یا یه انیمه ی مزخرف.
+++++++++++++++++++++++
انیمه هایی که تو تابستون میخوام از آرشیو بکشم بیرون و نگاشون کنم.
Full Metal Panic سری کامل
Nichijou ادامش بدم
Nurarihyon no Mago دو فصل
UN-GO ادامش بدم
Mawaru Penguin Drum ادامش بدم
Ano Natsu de Matteru
Hyouka ادامش بدم
Dragonball Z ادامش بدم
K-On! ادامش بدم و سری دومش رو ببینم
Natsuyuki Rendezvous قسمت آخرش رو نگا کنم D:
Neon Genesis Evangelion انیمه ـش رو به همراه فیلماش
Nana
CØDE:BREAKER ادامش رو بدم
K ادامش رو بدم
Magi ادامش رو بدم
Robotics;Notes ادامش رو بدم
Shinsekai Yori ادامش رو بدم
Tonari no Kaibutsu-kun ادامش رو بدم
Zetsuen no Tempest ادامش رو بدم
Little Busters!
Sukitte Ii na yo ادامش رو بدم
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! ادامش رو بدم
Rose of Versailles
Kanon
Honey and Clover دو فصلش
Shigurui
House of Five Leaves
Colorful
Great Teacher Onizuka
Samurai 7
Monster
Ef - a Tale of Memories دو فصلش
Higurashi no Naku Koro ni Kai
Inuyasha حتماً حتماً باید ببینمش!
P.S
برنامه ی دانلود cowboy bebop نسخه ی HD ـش رو که تقریباً فک کنم یکی دو سال پیش امد رو هم دارم.
الان هم Welcome To The NHK زیر دانلوده
این قسمتش چرا هیچی نداشت تا ده قسمت قبلی تا به حال این احساس را نداشتم که بزنم بره جلو، ببینم چی میشه.
ولی این قسمت همش می خواستم بزنم بره جلو. خودم را کنترل می کردم و می گفتم نه! الان یه اتفاقی میافته!
از اول تا آخر اون فرماندهه صحبت کرد و همین! در کل از این قسمت راضی نبودم...
این قسمتش چرا هیچی نداشت تا ده قسمت قبلی تا به حال این احساس را نداشتم که بزنم بره جلو، ببینم چی میشه.
ولی این قسمت همش می خواستم بزنم بره جلو. خودم را کنترل می کردم و می گفتم نه! الان یه اتفاقی میافته!
از اول تا آخر اون فرماندهه صحبت کرد و همین! در کل از این قسمت راضی نبودم...
اتفاقا من عاشق این قسمت ها و سخنرانی های حماسی قبل از جنگ و اینام به شدت از این قسمت خوشم اومد:bighug:
با این سخنرانی ها که رگ غیرت ملت میزنه بالا و کلا یه حس حماسی ایجاد میکنه به شدت حال میکنم!
خلیل خوش بحالت! چه لیست خفنی واسه تابستون داری. یعنی 10-11 تا انیمه فوق العاده تو لیستت هستا! کاش من جای تو بودم و می تونستم مثلا Monster و Honey & Clover رو واسه اولین بار ببینم!!
--------------------
هانتر تو قسمتای اخیر فوق العاده شده. حال و هواش حتی از آرک یورکشین هم مریض تر شده که من عاشقشم.
--------------------
Uchuu Kyoudai رو از قسمت 46 به بعد ندیده بودم که این چند روزه تا قسمت 59 دیدم. به غیر از اون سه قسمتی که recap بودن، عالی بود. واقعا دلم واسه این انیمه تنگ شده یود.
--------------------
از انیمه های بهار فعلا فقط 4 قسمت از Hataraku Mao-Sama دیدم که بدک نیست.
--------------------
نمی دونم چند نفر از بچه های این تاپیک، کنفرانس سونی توی E3 رو دیدن. یا اینکه تریلر FF Versus یا همون FF XV رو نگاه کردن. تریلرش به غیر از اینکه واسه خود بازی خوشحال کننده بود، از یه جهت دیگه هم خیلی جذابیت داشت. چند تا از دوبلورای خیلی مطرح توش هستن.
به نظرم حتما تریلر رو نگاه کنید و ببینید چند تا صدای آشنا میشنوید. (بخصوص خلیل ساما که فوق تخصص دوبلور شناسی داره )
این دوبلورای 5 شخصیت اصلی :
Noctis Lucis Caelum (Tatsuhisa Suzuki)
Gladiolus Amicitia (Kenta Miyake)
Ignis Scientia (Mamoru Miyano)
Prompto Argentum (Tetsuya Kakihara)
Cor Leonis (Hiroki Touchi)
بجه ها بیایید یک لیست از تمامی Sad Ending انیمه هایی که دیدید را بگذاریم چون خیلی ها هستند این نوع انیمه ها را می پسندند و دوست دارند .
School DayS
اصلا نمی دانم چرا این انیمه این طور بود , کلا کارهایی را می کردند که با عقل جور در نمی امد و تا حدی بعضی مواقع غیر قابل پیش بینی بود .
برای دوستان سبک Clannad هنتای , و اصل غافل گیری تو صیه می شود که این را ببینند .
Basilisk
انیمه ای ارام و در عین حال پر هیجان بود و خیلی در سبک خونین هستش و دارای شخصیت دارک مثل کوتومینه سان می باشد . به کسانی که Fate\Zero و Elfen Lied و Rurouni Kenshi را دیدند توصیه می شود پیگیر این انیمه باشند چون دارای اندیگی خوب می باشد .
چرا ؟ ما که فقط در موردشان صحبت می کنیم و ریتم انیمه را توضیح می دهیم نه چیز اضافی تری , به نظرم که کار خوبی می تواند باشد , البته اگر بچه ها تنبل بازی و غرورشون را کنار بگذارند ... .
پ.ن : یک عکس از Clannad که انیمه را با واقعیت مقایسه می کند ( گرفته شده از سایت مِمِه سِنتِر )