Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من خودم عاشق انیمه هستم مخصوصا Naruto - One piece - Fairytail

با عرض سلام و خوش امد گویی به خاطر اولین پست شما در BC باید بگم که این اینجا FairyTail مثل چند تا انیمه ی زیبای دیگر اصلا طرفدار نداره باید فقط یا از One Piece حرف بزنی یا از Bleach که شوما دوست ندارید :-" , ولی در کل اینجا همه با صفا هستند و فقط نیاز به انرژی اولیه برای بحث دارند :d در کل موفق باشید :)

با عرض سلام و خوش امد گویی به خاطر اولین پست شما در BC باید بگم که این اینجا FairyTail مثل چند تا انیمه ی زیبای دیگر اصلا طرفدار نداره باید فقط یا از One Piece حرف بزنی یا از Bleach که شوما دوست ندارید :-" , ولی در کل اینجا همه با صفا هستند و فقط نیاز به انرژی اولیه برای بحث دارند :d در کل موفق باشید :)
نه بابا! FT اونقدرا هم بی طرفدار نیست! :d بحث رو باز کنید،ملت شرکت میکنند :d (تازه من در مورد انیمه هایی که دوست ندارمم صحبت میکنم:p اونایی که دوست دارم که دیگه جای خود دارن :d )

راستی در مورد Shinsekai Yori ، نگفتم داستانش بده که! اون 5-6 قسمت اولی که دیدم خوب بود اما گرافیکش خدایی افتضاح بود! :| یعنی قسمت 1 تا 4 گرافیکش خدا بود!!! 5 افتضاح یه چیزی اونطرف تر شد، 6 یکم بهتر شد ولی بازم در حد 4تای اول نبود! :-" :d کلا بالانس نبود گرافیکش! :d

---
@ خلیل!
عجب...عجب!!! این چی بود دیگه؟ :d من مخم سوت کشید،هیچی نفهمیدم رسما! :-" حالا همین رو 2 دیقه ی اول فیلم نشون میدن،بعد میگن شوخی کردیم اصلا فیلم این نیست=))
ولی کاگورا چان چه کاوایی شده بود :-"

نه بابا! FT اونقدرا هم بی طرفدار نیست! :d بحث رو باز کنید،ملت شرکت میکنند :d (تازه من در مورد انیمه هایی که دوست ندارمم صحبت میکنم:p اونایی که دوست دارم که دیگه جای خود دارن :d )
راستی در مورد Shinsekai Yori ، نگفتم داستانش بده که! اون 5-6 قسمت اولی که دیدم خوب بود اما گرافیکش خدایی افتضاح بود! :| یعنی قسمت 1 تا 4 گرافیکش خدا بود!!! 5 افتضاح یه چیزی اونطرف تر شد، 6 یکم بهتر شد ولی بازم در حد 4تای اول نبود! :-" :d کلا بالانس نبود گرافیکش! :d
اره جون داداش بگو کلا طرفدار نداره /:) فیری تیل به جرات می توانم بگویم از بلیچ پر طرفدار تر و از وان پیس و ناروتو کمتر طرفدار دارد که حتی که قرار فصل دوم هم بیاد و شخصیت عالی کاراکتر هایش باعث می شود که تعداد طرفدار هایش بیش از پبیش بشود :bighug:
من تغییری احساس نکردم :-" ولی اگر شده باشد لابد می خواسته که از یک گرافیک بالا در قسمت های اول به یک گرافیک متوسط بیاید چون می خواست طرفدار برای خودش جمع بکند و سپس بر روی داستان کار بکند ولی از نظر من SSY اصلا ایرادی نداشت و خیلی خوب درست شده بود :bighug:
=====================
Evangelion 1.0
انیمه ی خوبی بود , همین :d

کلا من خودم FT رو بخاطر
کاراکتر لاکسوس ادامه میدم که واقعا سازندش گل کاشته با این شخصیتش خیلی باهاش حال می کنم(بماند که عاشق بلوند هستم) :)
attachment.php

سلام
باید بگم که این اینجا FairyTail مثل چند تا انیمه ی زیبای دیگر اصلا طرفدار نداره باید فقط یا از One Piece حرف بزنی یا از Bleach که شوما دوست ندارید
:-"
طرفدار داره اتفاقاً . ولی خوب کمتر از بقیه .

محمد جان یکم بیشتر توضیح بده اگه زحمتی نیست، تا ما هم ببریمش جز لیست بلندمون :d
لقمان توی اسپویلر یه نوشته هایی مینویسم که داستان لو نره، اما بتونه بگه قضیه چیه:

داستان در مورد یه اتفاقه که بهش میگن "برخورد" و عامل برخورد ها هم موجوداتی هستند به اسم "فرشته". این موجودات رو تنها با روبات هایی میشه کشت که بهشون میگن "اونگلیون" و این روبات ها زاییده های "عامل برخورد اول، لیلیث" هستند.
شنیجی شخصیت اصلی داستان هم که پدرش از اعضای بلند پایه ی NERV هست چون منطبق بر اونگلیون 01 هست به عنوان راننده اون انتخاب میشه.

بیشتر از این نمیتونم بگم واقعاً هرطور میام بگم باعث میشه یکی از گره های داستان رو باز کنم که باعث میشه مجموعه گره های داستان کمی باز بشن برات و جذابیت از دست بره.

همین رو بدون که دیدنش برای کسانی که دنبال داستان غنی هستند واقعاً واجبه.

سلام

من طرفدار مانگاشم و پنتی شات های مشتیش :دی

این قسمت تتا اواسط داستان کمی ارام دنبال شد و خوب معلوم شد که واقعا کار پدرش بوده و اینکه خود پدرش هم شاید جزوه افرادی بوده که داشتند بر روی پروژه کار می کردند و از همه بدتر هم اینکه بعد از اصابت گلوله بدن ارن نتوانست خودش را کامل باز سازی بکند که حالا معلوم نیست چه چیزی قراره بشود ولی حالا باید ببینیم چه انسایی قراره از زیرزمین محافظت بکنند , خود جاینت ها یا انسان های جاینت نما .
سلام

بله ولی به نظر من از بیشتر انیمه های بلندی ( حتی بعضی از انیم های کوتاه مشهور ) که تا حالا دیدم به جز ناروتو بهتر بوده است .
کلا من خودم FT رو بخاطر
کاراکتر لاکسوس ادامه میدم که واقعا سازندش گل کاشته با این شخصیتش خیلی باهاش حال می کنم(بماند که عاشق بلوند هستم) :)
به نظر من این انیمه بهترین کاراکتر اصلا ندارد , چون همه ی انها هم خوب طراحی شدند هم شادند هم زیبا و هم با غیرتند :x:bighug:
viva Fairy Tail :bighug:
به امید Season ـی عالی :bighug:
پ.ن : از این هم دریغ نکنیم که در Season جدید چه اتفاقاتی می افته و چه کسایی خواهند مرد !

لقمان توی اسپویلر یه نوشته هایی مینویسم که داستان لو نره، اما بتونه بگه قضیه چیه:

داستان در مورد یه اتفاقه که بهش میگن "برخورد" و عامل برخورد ها هم موجوداتی هستند به اسم "فرشته". این موجودات رو تنها با روبات هایی میشه کشت که بهشون میگن "اونگلیون" و این روبات ها زاییده های "عامل برخورد اول، لیلیث" هستند.
شنیجی شخصیت اصلی داستان هم که پدرش از اعضای بلند پایه ی NERV هست چون منطبق بر اونگلیون 01 هست به عنوان راننده اون انتخاب میشه.

بیشتر از این نمیتونم بگم واقعاً هرطور میام بگم باعث میشه یکی از گره های داستان رو باز کنم که باعث میشه مجموعه گره های داستان کمی باز بشن برات و جذابیت از دست بره.

همین رو بدون که دیدنش برای کسانی که دنبال داستان غنی هستند واقعاً واجبه.
همه ی اینا سینمایین :biggrin1:من فکر کردم . . .:biggrin1:
سه تا 700 مگی رو زدم تو دانلود ببینم چی میشه محمد :biggrin1:

سلام خدمت همه ی دوستان گل. یه مدت بود به خاطره درسا از انیمه خارج شده بودیم حال باز گشته ایم...:d
4 تا انیمه دیدم.
Evangelin 1
Evangelin 2
Evangelin 3
رسما هیچ چی نفهمیدم.:-/:-? یکی بیاد توضیح بده ببینم چی چی شد؟!!! فیلم اول خوب بود. دومی بهتر و سومی ضعیف تر....
هرچی بیشتر دیدم بیشتر واسم سوال بوجود اومد....
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
واقعا یه انیمه ی بسیار عالی هست. اگه اشتب نکنم صدای گین چان رو که شنیدم. خیلی حال کردم....

سلام خدمت همه ی دوستان گل. یه مدت بود به خاطره درسا از انیمه خارج شده بودیم حال باز گشته ایم...:d
4 تا انیمه دیدم.
Evangelin 1
Evangelin 2
Evangelin 3
رسما هیچ چی نفهمیدم.:-/:-? یکی بیاد توضیح بده ببینم چی چی شد؟!!! فیلم اول خوب بود. دومی بهتر و سومی ضعیف تر....
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
واقعا یه انیمه ی بسیار عالی هست. اگه اشتب نکنم صدای گین چان رو که شنیدم. خیلی حال کردم....

اتفاقاً برعکس باید ببینی! داستان توی شماره 3 به قدری سنگین و معنایی شد که واقعاً باید هر لحظه اش رو چندبار ببینی تا بفهمی. حتمن سعی کن بری و سه رو خوب بفهمی چون شماره 4 ادامه همینه.

4 تا انیمه دیدم.
Evangelin 1
Evangelin 2
Evangelin 3

اتفاقاً برعکس باید ببینی! داستان توی شماره 3 به قدری سنگین و معنایی شد که واقعاً باید هر لحظه اش رو چندبار ببینی تا بفهمی. حتمن سعی کن بری و سه رو خوب بفهمی چون شماره 4 ادامه همینه.

ولی صادق نظر منم به مهدی نزدیک تره. به نظر منم فیلم اول که تقریبا 6 قسمت اول انیمه ، با یکم تغییرات بود خیلی خوب بود، فیلم دوم هم تقریبا تا قسمت 20 انیمه با یکم تغییرات بیشتر بود، فوق العاده بود ولی این فیلم سوم، که جدیده و حد و مرز دنیای Eva رو زیاد می کنه، شخصیت جدید معرفی می کنه و ... ، زیاد خوب نیست. کلی سوال توش پرسیده میشه و به هیچکدومشون تقریبا جواب داده نمیشه. البته می دونم کلا Eva اینجوریه که توش سوالای بی پاسخ زیادی پرسیده میشه و اینکه احتمالا تو فیلم آخر (Eva 4) خیلی از ابهامات برطرف میشه، ولی Eva 3 به عنوان یه فیلم مستقل، اونقدرها به من نچسبید!

کلا نظر من در مورد سری Evangelion اینه که اگه کسی میخواد ببینتش، اول انیمه ی سریالی 25 قسمتی رو ببینه، بعد فیلم End of Evangelion که به نظرم بهترین چیزیه که تو دنیای Eva وجود داره. بعدش هم بشینه این فیلمای جدید رو ببینه که قراره کلا یه پایان جدید واسه داستان و دنیای Eva داشته باشه.

شاید یکی از دلایلی که این Eva 3 به من نچسبید این باشه که من End of Evangelion و پایانی که واسه کل ماجرا داره رو خیلی دوست دارم :دی

رسما حالم به هم خورد! چقدر اين انيمه Arcana Famiglia بيخود بود.نميدونم رو چه حسابي دانلودش كرده بودم! اون اصل و اساس داستان خوب بود ها ولي شكل داستان بي نهايت چرت بود :d
ولي در عوض با ghost hunt خيلي حال كردم شديد :D اطالاعات روح ُ ارواحيم رو به شدت بالا برد :d كاراكترهاش خيلي خوب بودن.دقيقا با تك تكشون ميشد ارتباط برقرار كرد چون تعريف شده بودن.گنگ نبودن.خلاصه اگه به ارواح علاقه دارين به هيچ عنوان از دستش ندين :d
الان شروع كردم به ديدن Monster.از چند نفر خيلي تعريفش رو شنيدم گفتم برم تو كارش.كسي ديده؟ چه طورياس؟ حتي يكي از دوستان كه نخواست اسمش فاش بشه ابراز كرد واسه تو كه رواني death note هستي ميتونه يك انتخاب عالي باشه.ها؟ راس ميگه آيا؟ :thinking:

آخرین ویرایش:
ولی صادق نظر منم به مهدی نزدیک تره. به نظر منم فیلم اول که تقریبا 6 قسمت اول انیمه ، با یکم تغییرات بود خیلی خوب بود، فیلم دوم هم تقریبا تا قسمت 20 انیمه با یکم تغییرات بیشتر بود، فوق العاده بود ولی این فیلم سوم، که جدیده و حد و مرز دنیای Eva رو زیاد می کنه، شخصیت جدید معرفی می کنه و ... ، زیاد خوب نیست. کلی سوال توش پرسیده میشه و به هیچکدومشون تقریبا جواب داده نمیشه. البته می دونم کلا Eva اینجوریه که توش سوالای بی پاسخ زیادی پرسیده میشه و اینکه احتمالا تو فیلم آخر (Eva 4) خیلی از ابهامات برطرف میشه، ولی Eva 3 به عنوان یه فیلم مستقل، اونقدرها به من نچسبید!

کلا نظر من در مورد سری Evangelion اینه که اگه کسی میخواد ببینتش، اول انیمه ی سریالی 25 قسمتی رو ببینه، بعد فیلم End of Evangelion که به نظرم بهترین چیزیه که تو دنیای Eva وجود داره. بعدش هم بشینه این فیلمای جدید رو ببینه که قراره کلا یه پایان جدید واسه داستان و دنیای Eva داشته باشه.

شاید یکی از دلایلی که این Eva 3 به من نچسبید این باشه که من End of Evangelion و پایانی که واسه کل ماجرا داره رو خیلی دوست دارم :دی

End of Evangelion رو باید بگم محمد بره تو کارش دانلود کنه :دی
اما من با شماره 3 یه طوری خیلی حال کردم!
شینجی توی این قسمت شدیداً درمونده شده و هیچی نمیدونه. ما هم مثل اون توی شوک ایم که چطوری یهو 14 سال گذشت! این 14 سال چی شده؟ شخصیتی که ته شماره 2 اومد و اولین فرشته هست چرا تصمیم میگیره خودش رو بکشه و...

الان شروع كردم به ديدن Monster.از چند نفر خيلي تعريفش رو شنيدم گفتم برم تو كارش.كسي ديده؟ چه طورياس؟ حتي يكي از دوستان كه نخواست اسمش فاش بشه ابراز كرد واسه تو كه رواني death note هستي ميتونه يك انتخاب عالي باشه.ها؟ راس ميگه آيا؟ :thinking:
Monster کار عالی ای هست . بیشتر شبیه سریال های اروپاییه تا انیمه های ژاپونی . داستان قوی ای هم داره . روانی هم هست :دی ارزش دیدن رو هم 100% داره . ولی به این امید نرو که در حد Death Note باشه ... یکم انتظارات رو بیار پایین :دی

بازم مثل قسمت های قبل به شدت جذاب شروع شد اصلا کسی فکرش را هم نمی کرد که سائکی این طور برخورد و این قدر شخصیتی متین داشته باشد ( من همان جا برایم تثبیت شد که حتی اگر 1 نفر در دنیا هم این انیمه را دوست نداشته باشد و با سلیقه اش خوش نیاید باز من حد الامکان از انیمه حمایت می کنم ) .
تاکائو خیلی دل ظریفی دارد , من می ترسم این دختر ناکامورا بخواهد از در ان تپه یک کاری بکند تا تاکائو بیچاره خود کشی بکند و تپه بپرد , امیدوارم که این چنین بشود .
پ.ن : این ا هم اضافه کنم که به بخش Ending این انیمه ی زیبا این قسمت هم اضافه شده است :
او از باد خیلی می ترسید چون به شدت تکانش می داد ...
و یک جمله ی عالی این انیمه :
من از درون تهی ـم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or