Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اخه طرف کجاش منحرف ـه :-/ کسی که می خواست توبه بکند ولی نمی شد کجاش منحرف ـه :-/ ولی چون ته دلش کمی فکر های ناشیانی متناسب با سنش دارد این باعث افزایش گناهانش شده خوب اگر این طور باشد همه ی ما منحرف هستیم چون همه ی ما یک جرقه برای شروع بعضی کارهایمان لازم داریم تا ما هم این طور بشویم ولی ما ان جرقه را نداریم ( عجب حرفی زدم :| )
باز شما از Clannad بد گفتید :| اخه شما که ندیدیش چی می گید اخه :| Clannad هم کمدی ـه , هم امید بخش هستش ( مثل بقیه ی انیمه ها ) , هم زیباست و هم عشقولانس :)
شما توهین به Aku no hana را می گویید شوخی :| واقعا که :|:|
پ.ن: راستی Evangelion دیگه چی هست مر اکسپلین پلیز :d
اگر منحرف نبود که نمیرفت لباس دختر مردم رو بدزده! :d اینم یه مدله انحرافه دیگه :-" بحث خیلی تخصصی میشه و باید موضوع " انواع انحرافات اخلاقی " رو باز کنیم :d برای همین بی خیال! :-" (مثلا ما توی وان پیس با نگاه اول میشه 3-4 نوع منحرف مختلف رو دید! :d )
Clannad رو دیدم! :d (آکو نو هانا رو ندیدم! :d ) آخه کمدیش در مقابل بقیه ی انیمه ها از نظر من خیلی بی نمکه! :d امید...چیز خاصی نداشت برای من :-" ، زیبا؟ از نظر من یک دختر که 40 تا کاگه بونشین زده زیبایی نداره! ، عشقولانه؟ نوع عشقولانه ی آنو هانا و آنو ناتسو و گوسیک و دروازه ی اشتاین رو ترجیه میدم! :d (البته زیبا میدونم منظورت به دخترهاش نبود و کلی بود، ولی خوب به طور کلی برای من چیزی نداشت جذب بشم! :d )
برای من مثبت ترین نکته ی Clannad اندینگش بود! :d دانگو دای کازوکو :-"
توهین نکردم که :-" یک سؤال پرسیدم که چطوری این طراحی کاراکترهاش رو تحمل میکنی؟ :d من خودم شخصا تا وقتی نتونم با طراحی کاراکترها ارتباط بر قرار کنم،نمیتونم با انیمه هم ارتباط برقرار کنم! :d
برای همین مدال "داشتن صبر ایوب" رو میتونم بهت اعطا کنم که میتونی این انیمه رو ببینی! و 8 قسمت دیدی و از انیمه لذت بردی! :d

یکم میخواید انرژی منفی بهتون وارد بشه، برید Kaiji ببینید که بسی انرژی منفی وارد میکنه و جذاب هم هست در عین حال! :d (اینم البته اولش با طراحی کاراکترهاش مشکل داشتم! ولی بعد حل شد! :d )

Evangelion هم نمیدونم چیه! ولی محمدعلی و صادق پیشنهادش کردن! پس ارزش دیدن رو داره! :d امیدوارم که به گروه خونی من بخوره! امشب شاید یکیش رو دیدم! :d

امیر دوباره بیکار شد اومد Clannad رو ترول کنه. :d یکی نیست بگه بنده خدا تو برو موزتو بذار تو ماکروفر ژله درست کن. تو رو چه به clannad اصلن :d

اگر منحرف نبود که نمیرفت لباس دختر مردم رو بدزده! :d اینم یه مدله انحرافه دیگه :-" بحث خیلی تخصصی میشه و باید موضوع " انواع انحرافات اخلاقی " رو باز کنیم :d برای همین بی خیال! :-" (مثلا ما توی وان پیس با نگاه اول میشه 3-4 نوع منحرف مختلف رو دید! :d )
Clannad رو دیدم! :d (آکو نو هانا رو ندیدم! :d ) آخه کمدیش در مقابل بقیه ی انیمه ها از نظر من خیلی بی نمکه! :d امید...چیز خاصی نداشت برای من :-" ، زیبا؟ از نظر من یک دختر که 40 تا کاگه بونشین زده زیبایی نداره! ، عشقولانه؟ نوع عشقولانه ی آنو هانا و آنو ناتسو و گوسیک و دروازه ی اشتاین رو ترجیه میدم! :d (البته زیبا میدونم منظورت به دخترهاش نبود و کلی بود، ولی خوب به طور کلی برای من چیزی نداشت جذب بشم! :d )
توهین نکردم که :-" یک سؤال پرسیدم که چطوری این طراحی کاراکترهاش رو تحمل میکنی؟ :d من خودم شخصا تا وقتی نتونم با طراحی کاراکترها ارتباط بر قرار کنم،نمیتونم با انیمه هم ارتباط برقرار کنم! :d
برای همین مدال "داشتن صبر ایوب" رو میتونم بهت اعطا کنم که میتونی این انیمه رو ببینی! و 8 قسمت دیدی و از انیمه لذت بردی! :d

یکم میخواید انرژی منفی بهتون وارد بشه، برید Kaiji ببینید که بسی انرژی منفی وارد میکنه و جذاب هم هست در عین حال! :d (اینم البته اولش با طراحی کاراکترهاش مشکل داشتم! ولی بعد حل شد! :d )

Evangelion هم نمیدونم چیه! ولی محمدعلی و صادق پیشنهادش کردن! پس ارزش دیدن رو داره! :d امیدوارم که به گروه خونی من بخوره! امشب شاید یکیش رو دیدم! :d
خیر منحرف نیست , یکبار فقط تسلیم شد , حتی می خواست کار خودش را جبران ولی راه و روش جبران کارش را نمی دانست ولی نشد . فکر کنم دلیل خوبی باشد ;) .
باز هم می گویم شما هنوز Clannad را ندید :bighug:
یعنی شما نمی بینید که خود مانگاکا این طوری خواسته تا طراحی شکل بگیرد :-/ شما یعنی می گویید که سطح طراحی یک انیمه در سال 2013 در ژاپن همچنین چیزی می باشد , ایا :-/
کایجی هم S1 , S2 دیده شده :-":d
انصافاً من دهن کایجی را به یک Ano hana نمی دهم =))
عجب اکسپلینی o:-):)
=================
اقا شما انقد انیمه میبینین زندگیتونو چیکار میکنین؟ احساس نمیکنین وقتتون تلف میشه؟؟ :/
ادم باید بتواند از زندگی خود لذت ببرد به نظر من اگر بتونیم این اصل را در زندگی به کار بگیریم تک تک کارها برایمان خوب می شود . در ان صورت وقت هم گاهی اوقات بلند احساس می شود . یک چیز دیگر شرایط زندگی هم باید مَد نطر باشد چون شیوه ی زندگی و سن باعث خیلی اتفاقات مختلف در زندگی می شود . موفق باشید .

آخرین ویرایش:
امیر دوباره بیکار شد اومد Clannad رو ترول کنه. :d یکی نیست بگه بنده خدا تو برو موزتو بذار تو ماکروفر ژله درست کن. تو رو چه به clannad اصلن :d
این رو خدایی راست میگه! :-" من بیکار میشم،گیر میدم به کاگه بونشین های Clannad :d
ولی برو خجالت بکش! :-" دروازه ی اشتاین رو تا آخر ببین،انقدر به این دانشمندهای زحمتکش گیر نده! :d بالاخره 4تا شکست هم در راه اختراعاتشون باید باشه دیگه :d
خیر منحرف نیست , یکبار فقط تسلیم شد , حتی می خواست کار خودش را جبران ولی راه و روش جبران کارش را نمی دانست ولی نشد . فکر کنم دلیل خوبی باشد ;) .
باز هم می گویم شما هنوز Clannad را ندید :bighug:
یعنی شما نمی بینید که خود مانگاکا این طوری خواسته تا طراحی شکل بگیرد :-/ شما یعنی می گویید که سطح طراحی یک انیمه در سال 2013 در ژاپن همچنین چیزی می باشد , ایا :-/
کایجی هم S1 , S2 دیده شده :-":d
انصافاً من دهن کایجی را به یک Ano hana نمی دهم =))
عجب اکسپلینی o:-):)
همون یکبار بالاخره تسلیم انحرافاتش شد دیگه! :d و الان هم تا اونجایی که از داستانش یادم میاد،تسلیم ترسو بودنش و اینکه قدرت اعتراف نداره شده! :d حالا این رو ول کن! :-" کلا سعی کن سرمشق قرار ندی کاراکتر اصلی رو! :d سانجی بهتره:p
فعل با فاعل جمله نمیخونه! :-" ولی خوب من که دیدم Clannad رو ! اگر منظورت از نظر معنوی بوده،که خوب...از نظر من انیمه هیچ چیزی نداشت که بخوایم از نظر معنوی ببینیمش :d (من شخصا توالایت دنیای انیمه یعنی ومپایر نایت رو ترجیه میدم به این :-" )
Clannad هم فکر کنم Visual Novel باشه! (شایدم VNـش از روی مانگا یا انیمه باشه:-" ) ولی به هر حال،من با طراحش مشکل دارم! :d چه وضعشه یه کاراکتر بسازه،ببینه جالب در اومده،بیاد رنگ مو و چشم رو عوض کنه به عنوان کاراکتر جدید معرفی کنه؟ :d این قضیه ی 2013 رو هم نگرفتم چی شد! ولی من میگم هر زمانی که انیمه اومده،به هر حال جای دفاع نداره این کاگه بونشین ـش! :d
اسپویل هم نظر شماست! من هیچ نظری در موردش ندارم! :d

اقا شما انقد انیمه میبینین زندگیتونو چیکار میکنین؟ احساس نمیکنین وقتتون تلف میشه؟؟ :/

Sent from my X10i using Tapatalk 2
شما فیلم میبینی،بازی میکنی،کتاب میخونی و هزارتا کار دیگه میکنی احساس میکنی وقتت داره طلف میشه؟ :d اگر هم جواب اینا هم آره هست، ولی جواب ما خیر میباشد به هر حال! :d

به Clannad توهین نکن امیر :|من که میدونم اگه تو پارک کنار خونه ناگیسا اگه یه شمشیر میفتاد تو خوشت مییومد :d
این جمله رو میخوام بهت بگم که :
اینو برای تو نساختن امیر! به درد تو نمیخوره :d

- - -ویرایش - - -

شما فیلم میبینی،بازی میکنی،کتاب میخونی و هزارتا کار دیگه میکنی احساس میکنی وقتت داره طلف میشه؟ :d اگر هم جواب اینا هم آره هست، ولی جواب ما خیر میباشد به هر حال! :d

بسیار زیبا بود :d

اول میخواستم به جمله Dont Feed the troll بسنده کنم ولی دلم نمیزاره :دی

شما که انیمه نمیبینین الان دارین مشکل گرسنگی جهانی رو برطرف میکنید یا درمانی واسه سرطان پیدا میکنین ؟؟! :دی _no offence_ یا گیم میزنی حس نمیکنی وقتتون تلف میشه ؟؟

اولا بگم دنیا ی امروز خیلی فرق داره با 2 قرن پیش ! نه 50 سال پیش !
از نظر این بنده حقیر کتاب خونی دمده شده ! به جاش هم فیلم/سریال/انیمه/برخی از انواع بازی (RPG) / و ... اومده . مثلا قبلا فرد میرفت داستان های رستم رو تو شاهنامه میخوند و کیف میکرد الان میره فیلمش / انیمش / سریالش و ..... میبینه . فرقی داره ؟
یا فلسفه رو از توی فیلم و زندگی افراد میبینه ! و فیلم دیدن وقت تلف کردن نیست . داری زندگی یک نفر رو میبینی که درس و عبرت بگیری ! البته به خود شخص بستگی داره که چه نوع کتاب (و الان چه نوع فیلم ی ) بخونه .

اینم بگم انیمه رو ژاپونی های میزنن که برای 1000 سال بعد برنامه چیدن ! برای تربیت نصلشون انیمه رو در نظر گرفتن به جای سریال های چیزی که تو امریکا هست ! ( البته خوبشم هست ) و فکر کنم همه به کار های ژاپونی ها اعتماد دارند :دی
زیدان هم گفته اگه انیمه فوتالیستها نبود من فوتبالیست نمیشدم :دی

فکر کنم شما تاحالا انیمه ندیدین , فکر میکنین بچه گونس ؟؟؟ پیشنهاد میکنم Death Note رو ببینین بعد نظرتون رو درمورد انیمه بگید .

همون یکبار بالاخره تسلیم انحرافاتش شد دیگه! :d و الان هم تا اونجایی که از داستانش یادم میاد،تسلیم ترسو بودنش و اینکه قدرت اعتراف نداره شده! :d حالا این رو ول کن! :-" کلا سعی کن سرمشق قرار ندی کاراکتر اصلی رو! :d سانجی بهتره:p
فعل با فاعل جمله نمیخونه! :-" ولی خوب من که دیدم Clannad رو ! اگر منظورت از نظر معنوی بوده،که خوب...از نظر من انیمه هیچ چیزی نداشت که بخوایم از نظر معنوی ببینیمش :d (من شخصا توالایت دنیای انیمه یعنی ومپایر نایت رو ترجیه میدم به این :-" )
Clannad هم فکر کنم Visual Novel باشه! (شایدم VNـش از روی مانگا یا انیمه باشه:-" ) ولی به هر حال،من با طراحش مشکل دارم! :d چه وضعشه یه کاراکتر بسازه،ببینه جالب در اومده،بیاد رنگ مو و چشم رو عوض کنه به عنوان کاراکتر جدید معرفی کنه؟ :d این قضیه ی 2013 رو هم نگرفتم چی شد! ولی من میگم هر زمانی که انیمه اومده،به هر حال جای دفاع نداره این کاگه بونشین ـش! :d
اسپویل هم نظر شماست! من هیچ نظری در موردش ندارم! :d
بالاخره منحرف نیست جون تسلیم انحرافش شد نه انحرافاتش 8-| حالا چه کسی از سر مشق حرف زد :| ( یعنی می گویی شما انحرافات سانجی را سرمشق زندگیت قرار داده ای :-/:d )
خیر :| منظورم فصل ـه دوم هستش :| ( البته من با همان فصل اول هم شیفته ی انیمه شدم :) )
الان شما اسکندر را بخاطر شکل قشنگش دوست دارید , ایا :-/ من گفتم اخه مگ می شود در سال 2013 یک شخص ژاپنی بیاید یک انیمه ای را معرفی کند که از گرافیکی در حالت افتضاح باشد :-/ خوب معلوم است که گرافیک کاراکتر ها سعی در دارکتر نشان دادن انیمه دارد دیگر مگر غیر از این می باشد :-/l-)
من اسپویل را گفتم فقط خواستم اذیت بکنمت :d من تا قسمت 3 انیمه را بیشتر ندیدم :d .

بالاخره منحرف نیست جون تسلیم انحرافش شد نه انحرافاتش 8-| حالا چه کسی از سر مشق حرف زد :| ( یعنی می گویی شما انحرافات سانجی را سرمشق زندگیت قرار داده ای :-/:d )
خیر :| منظورم فصل ـه دوم هستش :| ( البته من با همان فصل اول هم شیفته ی انیمه شدم :) )
الان شما اسکندر را بخاطر شکل قشنگش دوست دارید , ایا :-/ من گفتم اخه مگ می شود در سال 2013 یک شخص ژاپنی بیاید یک انیمه ای را معرفی کند که از گرافیکی در حالت افتضاح باشد :-/ خوب معلوم است که گرافیک کاراکتر ها سعی در دارکتر نشان دادن انیمه دارد دیگر مگر غیر از این می باشد :-/l-)
من اسپویل را گفتم فقط خواستم اذیت بکنمت :d من تا قسمت 3 انیمه را بیشتر ندیدم :d .
نه من زورو رو سرمشق خودم قرار دادم :p از نظر آدرس و این چیزا،هیچ فرقی با زوروی کبیر ندارم! :d 2کوچه برم اونطرف تر،ممکنه یکهو به جای اینکه برگردم خونه، از کویر لوت سر در بیارم! :d
بالاخره باید انیمه یه چیزی داشته باشه که ما رو بفرسته سراغ فصل دوم:-"
دلایلش زیادن! ولی آره یکیش هم طراحی اسکندره! :d مطمئنا اگر قرار بود مثل آرتور باشه نگاش هم نمیکردم:p
آره چرا نشه؟ :d حالا 2013 که نه، ولی من بهت پیشنهاد میکنم قسمت 4 انیمه ی Shinsekai Yori رو ببینی،بعدشم قسمت 5ـش رو ببینی! :d خیلی زیبا در میابی که آره! گرافیک افتضاح ربطی به سال عرضه نداره! :d
توی دنیای بازی هم ما سال 2009 آنچارتد2 داریم، همین سال Damnation هم داریم! :d

یکبار دیگه اینجوری خواستی اذیتم کنی میکشمت)x
:d

نه من زورو رو سرمشق خودم قرار دادم :p از نظر آدرس و این چیزا،هیچ فرقی با زوروی کبیر ندارم! :d 2کوچه برم اونطرف تر،ممکنه یکهو به جای اینکه برگردم خونه، از کویر لوت سر در بیارم! :d
بالاخره باید انیمه یه چیزی داشته باشه که ما رو بفرسته سراغ فصل دوم:-"
دلایلش زیادن! ولی آره یکیش هم طراحی اسکندره! :d مطمئنا اگر قرار بود مثل آرتور باشه نگاش هم نمیکردم:p
آره چرا نشه؟ :d حالا 2013 که نه، ولی من بهت پیشنهاد میکنم قسمت 4 انیمه ی Shinsekai Yori رو ببینی،بعدشم قسمت 5ـش رو ببینی! :d خیلی زیبا در میابی که آره! گرافیک افتضاح ربطی به سال عرضه نداره! :d
توی دنیای بازی هم ما سال 2009 آنچارتد2 داریم، همین سال Damnation هم داریم! :d

یکبار دیگه اینجوری خواستی اذیتم کنی میکشمت)x
:d
نه من از نظر انحرافات گفتم نه شخصیت :-":d
من در شما شک دارم که بیش از 3 قسمت از Clannad را دیده باشید ایا شک من درست است ایا :-?
یک اطلاعاتی بده کلک ببینیم اخرش چی می شود یا اگر ذهنت یاری نمی کند از وسطاش اطلاعات بده یا بگو ناگیسا چه کسی بود و چه کرد ؟ :d
عجب گرافیک پسندی هستی :|
حالا منظورت چیه /:) می گویی Shinseka Yori گرافیک وداستانش بده /:)/:) جرات داری بگو /:))x:-$
From the new world بهترین انیمه ای هستش که تا حالا دیدم کسی حق نداره به این انیمه حرفی بزنه ... )x
Ano hana خیلی مزخرفه )x

اتفاقا من 60تا از بلیچ و 220-260 ناروتو رو هم دیدم جذب هم شدم ولی به نظره من فرق انیمه دیدن با تفریحاته دیگه اینه که که بی ارزش تره نسبت به بقیه ی تفریحاته موجود :/ هیچی به ادم اضافه نمیکنه هیچ نسبت به کارهایه دیگه ادم رو معتادتر میکنه (از تریاک بدتره :D )
اخه این چه کاریه....
اتفاقا به نظره من انیمه و کارتون باسه همه ی سنین ه

اتفاقا من 60تا از بلیچ و 220-260 ناروتو رو هم دیدم جذب هم شدم ولی به نظره من فرق انیمه دیدن با تفریحاته دیگه اینه که که بی ارزش تره نسبت به بقیه ی تفریحاته موجود :/ هیچی به ادم اضافه نمیکنه هیچ نسبت به کارهایه دیگه ادم رو معتادتر میکنه (از تریاک بدتره :D )
اخه این چه کاریه....
اتفاقا به نظره من انیمه و کارتون باسه همه ی سنین ه

بله اگر فیلم دیدن و سریال دیدن فقط صرف روشن کردن تلویزیون باشه و وقت گذراندن، میشه تفریح بدون فایده ولی اگر آدم علاوه بر جنبه ی سرگرمی با چشم بازتری نگاه کنه می تونه همون طور که از کتاب چیزی یاد می گیره و به اطلاعاتش اضافه میشه، از انیمه و سریال و فیلم هم چیزهای مختلفی یاد بگیره.

منکر این نیستم که تفریحات سالم تر و آموزنده تری هم هستن ولی دیدن فیلم و سریال هم به نوبه ی خودش می تونه هم جذاب باشه و آموزنده. (مثل کسانی که زبانشون رو از این طریق تقویت می کنن یا خیلی کارای دیگه.)

به نظره من فرق انیمه دیدن با تفریحاته دیگه اینه که که بی ارزش تره نسبت به بقیه ی تفریحاته موجود :/ هیچی به ادم اضافه نمیکنه
حرفت تقریبا درسته. اتفاقا چند وقت پیش هم داشتم با یکی تو همین موضوع صحبت می کردم، بهش گفتم بعد از دیدن بیشتر از 400 انیمه، به این نتیجه رسیدم که 90 درصد انیمه ها چرت محض هستن و چیزی به آدم اضافه نمی کنن. ولی اون 10 درصد دیگه زندگیتو تکون میدن.
این نسبت تقریبا واسه همه ی انواع سرگرمی، با یکم بالا و پایین صادقه.

attachment.php

theatres on July 6

پیوست D:

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or