اگر منحرف نبود که نمیرفت لباس دختر مردم رو بدزده! :d اینم یه مدله انحرافه دیگه بحث خیلی تخصصی میشه و باید موضوع " انواع انحرافات اخلاقی " رو باز کنیم :d برای همین بی خیال! (مثلا ما توی وان پیس با نگاه اول میشه 3-4 نوع منحرف مختلف رو دید! :d )اخه طرف کجاش منحرف ـه کسی که می خواست توبه بکند ولی نمی شد کجاش منحرف ـه ولی چون ته دلش کمی فکر های ناشیانی متناسب با سنش دارد این باعث افزایش گناهانش شده خوب اگر این طور باشد همه ی ما منحرف هستیم چون همه ی ما یک جرقه برای شروع بعضی کارهایمان لازم داریم تا ما هم این طور بشویم ولی ما ان جرقه را نداریم ( عجب حرفی زدم )
باز شما از Clannad بد گفتید اخه شما که ندیدیش چی می گید اخه Clannad هم کمدی ـه , هم امید بخش هستش ( مثل بقیه ی انیمه ها ) , هم زیباست و هم عشقولانس
شما توهین به Aku no hana را می گویید شوخی واقعا که
پ.ن: راستی Evangelion دیگه چی هست مر اکسپلین پلیز :d
Clannad رو دیدم! :d (آکو نو هانا رو ندیدم! :d ) آخه کمدیش در مقابل بقیه ی انیمه ها از نظر من خیلی بی نمکه! :d امید...چیز خاصی نداشت برای من ، زیبا؟ از نظر من یک دختر که 40 تا کاگه بونشین زده زیبایی نداره! ، عشقولانه؟ نوع عشقولانه ی آنو هانا و آنو ناتسو و گوسیک و دروازه ی اشتاین رو ترجیه میدم! :d (البته زیبا میدونم منظورت به دخترهاش نبود و کلی بود، ولی خوب به طور کلی برای من چیزی نداشت جذب بشم! :d )
برای من مثبت ترین نکته ی Clannad اندینگش بود! :d دانگو دای کازوکو
توهین نکردم که یک سؤال پرسیدم که چطوری این طراحی کاراکترهاش رو تحمل میکنی؟ :d من خودم شخصا تا وقتی نتونم با طراحی کاراکترها ارتباط بر قرار کنم،نمیتونم با انیمه هم ارتباط برقرار کنم! :d
برای همین مدال "داشتن صبر ایوب" رو میتونم بهت اعطا کنم که میتونی این انیمه رو ببینی! و 8 قسمت دیدی و از انیمه لذت بردی! :d
یکم میخواید انرژی منفی بهتون وارد بشه، برید Kaiji ببینید که بسی انرژی منفی وارد میکنه و جذاب هم هست در عین حال! :d (اینم البته اولش با طراحی کاراکترهاش مشکل داشتم! ولی بعد حل شد! :d )
Evangelion هم نمیدونم چیه! ولی محمدعلی و صادق پیشنهادش کردن! پس ارزش دیدن رو داره! :d امیدوارم که به گروه خونی من بخوره! امشب شاید یکیش رو دیدم! :d