Whitebeard
کاربر سایت
نه داوود اشتباه متوجه شدی:d
پدر لوفی یکی دیگس که نمیدونم هنوز رسیدی به معرفیش یا نه واسه همین بهت نمیگم
نه داوود اشتباه متوجه شدی:d
پدر لوفی یکی دیگس که نمیدونم هنوز رسیدی به معرفیش یا نه واسه همین بهت نمیگم
آخه اسم خودش که Monkey D Luffy بود. اسم داداشش هم که نمیدونم چی چی D Ace بود و اسم اون یکی هم Gol D Roger بود. گفتم شاید با هم فامیل باشن
الان قسمت 95 هستمو تنها مزیتی که نسبت به بلیچ و ناروتو داره نبود فیلر هستش
![]()
آقا امکانش هست یه برنامه ای چیزی بذارید که بچه ها TOP 10 بهترین انیمه های کوتاهی که دیدن رو بگن ؟
من خودم به اینمه شدیداً علاقه دارم منتها کوتاه نه Naruto و One Piece و امثالهم :d ولی از اونطرف تو این حجم زیاد انیمه های کوتاه هم بهترین راه بنظرم پیشنهاد بقیست تا برن تو لیست تماشا ما برای تابستون :d
بین چند تا انیمه ای هم که تا حالا دیدم دث نوت بی نظیر بوده ، ترجیحاً تو معرفی ها اگه تفکیک سبک هم بود بهتر مثلاً Mystery/Horor با گروه خونی خود من خیلی میخونه ! :d
برنامه رو قبلاً گذاشتن:
بهترین های دنیای Anime به انتخاب اعضای بازی سنتر (آخرین آپدیت ها با پست 141)
اما حال نداریم از برنامه استقبال کنیم![]()
گفتن 10 تا اسم خیلی وقت نمیگیره، اینکه 10 تا رو انتخاب کنی وقت میگیره. تازه اگه بخوای از 1 تا 10 هم مرتب کنی که دیگه واویلا.اونجا یخورده شیر تو شیر شده البته ! :d یه تاپیک جداگانه و تازه بزنید عنوانش رو هم یه چیزی تو همین مایه ها بزارید شاید استقبال شد ! چون نقد و معرفی جزئی رو خیلی ها وقتش رو ندارن ولی گفتن فرضاً ده تا اسم فکر نکنم وقتی بگیره !:d
دیگه 3تا تاپیک برای انیمه تو سایت خیلی پررو میشیماونجا یخورده شیر تو شیر شده البته ! :d یه تاپیک جداگانه و تازه بزنید عنوانش رو هم یه چیزی تو همین مایه ها بزارید شاید استقبال شد ! چون نقد و معرفی جزئی رو خیلی ها وقتش رو ندارن ولی گفتن فرضاً ده تا اسم فکر نکنم وقتی بگیره !:d
هممون رو از سایت شوت میکنند بیرون میگن میخواید کودتا کنید علیه بازی
از سطح اول استفاده میکنیم
(البته من تنبل تر از اینم که همون سطح یکم بنویسم
کلا رتبه بندی سخته برام :d )
:dالان قسمت 95 هستمو تنها مزیتی که نسبت به بلیچ و ناروتو داره نبود فیلر هستش
این جماعت یا میگن از One Piece حرف بزن یا از انیمه های پوپولار حرف بزنآقا امکانش هست یه برنامه ای چیزی بذارید که بچه ها TOP 10 بهترین انیمه های کوتاهی که دیدن رو بگن ؟
من خودم به اینمه شدیداً علاقه دارم منتها کوتاه نه Naruto و One Piece و امثالهم :d ولی از اونطرف تو این حجم زیاد انیمه های کوتاه هم بهترین راه بنظرم پیشنهاد بقیست تا برن تو لیست تماشا ما برای تابستون :d
بین چند تا انیمه ای هم که تا حالا دیدم دث نوت بی نظیر بوده ، ترجیحاً تو معرفی ها اگه تفکیک سبک هم بود بهتر مثلاً Mystery/Horor با گروه خونی خود من خیلی میخونه ! :d
یکی دوتا هم که ایده داری , اصلا تحویل نمی گیرن

آخه اسم خودش که Monkey D Luffy بود. اسم داداشش هم که نمیدونم چی چی D Ace بود و اسم اون یکی هم Gol D Roger بود. گفتم شاید با هم فامیل باشن
الان قسمت 95 هستمو تنها مزیتی که نسبت به بلیچ و ناروتو داره نبود فیلر هستش
![]()
من به قسمت 500 که رسیدم، جوجو رو کشتم و خوردمجوجه رو آخر پاییز میشمارن
تو برسی به 500 تفاوت کیفیت ها رو میفهمی![]()
این جماعت یا میگن از One Piece حرف بزن یا از انیمه های پوپولار حرف بزنیکی دوتا هم که ایده داری , اصلا تحویل نمی گیرن
![]()
پ.ن: از این لیستی که Oooops عزیز گذاشتن , Shinsekai Yori و SG خیلی معروف و عالی هستن و در ضمن اینکه سبک SY ترسناک و سایکولوجیک می باشد .
پ.ن2: بیا یکیش هم هین بالایی![]()

بلهمن به قسمت 500 که رسیدم، جوجو رو کشتم و خوردم
از اون موقع تا حالا رفته ی روی On Hold (کم کم داره به Drop شبیه میشه)
دیگه 3تا تاپیک برای انیمه تو سایت خیلی پررو میشیمهممون رو از سایت شوت میکنند بیرون میگن میخواید کودتا کنید علیه بازی
ولی همون تاپیک خوبه! حتما هم نیاز به نقد و معرفی ندارهاز سطح اول استفاده میکنیم
(البته من تنبل تر از اینم که همون سطح یکم بنویسم
کلا رتبه بندی سخته برام :d )