به نظر من اگه حوصلشو نداری بشین مانگا را بخون تموم کن بعد هم ناروتو گایدن خودتو راحت کن !خندیدم
کسی نمیدونه چند قسمته تا کی قراره بیاد؟
کاشکی حداقل فیلر هاش ارزش نگاه کردن داشت !
به نظر من اگه حوصلشو نداری بشین مانگا را بخون تموم کن بعد هم ناروتو گایدن خودتو راحت کن !خندیدم
کسی نمیدونه چند قسمته تا کی قراره بیاد؟
به نظر من اگه حوصلشو نداری بشین مانگا را بخون تموم کن بعد هم ناروتو گایدن خودتو راحت کن !
کاشکی حداقل فیلر هاش ارزش نگاه کردن داشت !
تموم شده...من همین یک ماه پیش شروع کردم به نگاه کردن از ناروتو شروع کردم بعد هم شیپودن فیلراشو همرو رد کردم اما الان که رسیدم تهش فهمیدم که فیلرا چقدر عذاب اوره
یچیز دیگه مانگاش تموم شده یا داره میاد؟
این serial experiments lian چقدر خوبه چرا هیچکس تا الان همچین چیز فوق العاده ای رو بهم معرفی نکرده بود
بعد مدت ها هم انیمه سفارش دادم آخرش اومد همه دیسک هاش خم شده بودن
الان قسمت 103 دی گری من رو دیدم.تنها نکته ی منفی که به ذهنم میرسه قیافه ی Earl هست که نمیشه ازش به عنوان آواتار استفاده کرد:dدر مورد مانگاش سوال داشتم.الان کلا چند چپتر از مانگا اومده؟من الان باید از چپتر چند بخونم؟:dو اینکه مانگا به فارسی ترجمه شده یا نه؟:d
اهم اهم :d
Earl که کلا جریانش رو فک کنم به خودت بود داشتم تو پروف میگفتم :d ولی Earl رو بیخیال Tyki یا Road رو بزار آواتارت :d مانگارو هم بخونی یکی دیگه اضافه میشه خیلی باحاله XDDD
اگه میخوای مانگا بخونی باید از چپتر 157 شروع کنی و تا 219 اومده مانگاش
مانگاش از 157 شروع کنی شاید یکم بگی کیفیتش بده اما از یه جایی به بعد کیفیت مانگا وحشتناک بالا میره :d تقریبا میشه گفت از جایی که مانگا ماهیانه میشه
زود همین الان بگو شخصیتای محبوبت کیان؟ :d
نه به من نبود:d
اول که خود آلنبعدم Tyki و Cross و Road.اصل کاری Lero رو یادم رفت:dاز کاندا هم نسبتا خوشم میاد.
ایول دقیقا عین خودمه لیستت :d
من فقط بعضی مواقع نمیدونم جایگاه دوم Tyki رو بزارم یا Cross :d
ولی جایگاه اول که همیشه خود آلنه ><
البته مانگا هم بشین سریع بخون سر یه آرک مطمعن باش عاشق کاندا میشی :d من خودم تا قبل این آرک زیاد خوشم نمیومد ازش (کلا از این تیریپ کاراکترا که تو خیلی انیمه ها هستن خوشم نمیاد) ولی تو یه آرک مانگا میترکونه
مانگاهارو دیدی هرچند وقت یه بار نتیجه Popularity Poll هارو میزارن؟ تو این مانگا همیشه آلن اول میشد ولی بعد از اون آرک کاندا اول میشد :d در این حد خفنه
ترجمه شده از اینجاام،من تا حالا مانگا نخوندم:dاینم چون داستانش نصفه موند مجبورم،به اضافه اینکه آلن و Tyki خیلی خفنن:dاز چه سایتی باید بگیرم و این چیزا...؟:d