NoctisSasuke
کاربر سایت
آخه من اسم از صداشون اوردم؟؟کلا بحث از همون اول در مورد صدا نبود:d بحث سر این بود این دختر هایی که به فوجیشی واین ها علاقه دارن واقعا اینجوری هست بعد فرشاد این گروه رو گفت و بعدش گفت آخرشم یه Fan Service اضافه کن ما هم فکر کردیم اینا بخاطر ظاهر و فکر های هنتایانه فنشون هستن وگرنه قبلا هم میدونستیم این شکلی هستن خوانندگان ژاپنی و هیچ مشکلی نداشتیم این ها هم مثل سبک های متال و غیره ! ظاهر و قیافه شون هم به خودشون مربوطه ولی این که خودشون میخوان این شکلی باشن خیلی فرق داره تا
این که چیزی از خودشون نداشته باشن فقط با گریم و لباس پوشیدنشون بخوان به فن های دخترشون فن سرویس بدن! انصافا خیلی ضایع هست(حالا منظورم این گروه نیست:d)
الان شما هم باشی فکر نمیکنی این پسر ها یه مشکلی دارن:d(لامصب همه اش hint میده مثل آدم که حرف نمیزنه تا بفهمیم منظورش چیه؟:d)
@NoctisSasuke
Kuroshitsuji هم op فصل اولش رو دیده بودم اونم کار این هاست؟
نه فصل اولش برا یکی دیگست :d
وقتی بری سراغشون و آهنگای گروهای دیگه رو گوش بدی کلا دیدت عوض میشه جدا از ظاهرشون و چیزای دیگه که ممکنه خیلیا خوششون نیاد یه سریاشون واقعا کارای خوبی دارن و وقتی گروهای مورد علاقت رو پیدا کنی دیگه این تیپ و ظاهرا برات معمولی میشن و دیگه تعجب نمیکنی :d دیگه اوجش هم اینه که دیگه انقدر این چیزا دیدی که تو عملیات Fanservice هم یه حالت Don't Care میگیری و برات آهنگه که مهمه :d
همین Gazette فکر کنم عام پسند ترین گروهشون باشه بعدش گروهایی مثل Alice Nine (محبوب ترین هنرمند من تو ژاپن از این گروهه XDD ) یا گروه Versailles که معرکه ترین نوازنده های موجود رو دارن :d
در ضمن خیلی از Openingها و Ending های انیمه ها هم کار گروهای VKئه اتفاقا الان داشتم آهنگ Boys & Girls از گروه LM.C رو گوش میدادم که Opening انیمه Katekyo Hitman Rebornئه
خلاصه اگر مشتاق شدی یا کس دیگه ای اطلاعات میخواست ارجاعتون میدم به فروم AnimWorld اونجا کلا یه تاپیک داره برا خودش :d