Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.
کسی یه لینک توپ (کیفیت عالی) از D.Gray-man داره بده من؟
از باکا نباشه چون بنم کرده :d
720 نداره انیمش؟ یه نسخه دارم چند قسمت آخرش 720 دست و دلم نمیره ببینمش خیلی قسمت های اولش کیفیتش افتضاحه.

سلام.
کسی یه لینک توپ (کیفیت عالی) از D.Gray-man داره بده من؟
از باکا نباشه چون بنم کرده :d
720 نداره انیمش؟ یه نسخه دارم چند قسمت آخرش 720 دست و دلم نمیره ببینمش خیلی قسمت های اولش کیفیتش افتضاحه.
720
هر انیمه ای بخای تو این سایت پیدا میکنی بهترین سایت ایرانی برا دانلود تمام انیمه ها هم تو مدیا فایر اپ شدن
اینم لیست کل انیمه ها
Shin Sekai راهــــنــمـای الـــفـبـایـــی تــاپـیـک هــای دانـلــود بــخـش لـینک دانـلود اخـتصاصـی - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

720
هر انیمه ای بخای تو این سایت پیدا میکنی بهترین سایت ایرانی برا دانلود تمام انیمه ها هم تو مدیا فایر اپ شدن
اینم لیست کل انیمه ها
Shin Sekai راهــــنــمـای الـــفـبـایـــی تــاپـیـک هــای دانـلــود بــخـش لـینک دانـلود اخـتصاصـی - دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum

بابا این که همون انیم ورد خودمونه ، یه 720 بود که 8 قسمت بود و یه 480 کم حجم.
480 بخوام بگیرم حجم بالا میگیرم که بهتر باشه ، در ضمن 480 حجم بالا سافت ساب داره انیمش؟

بابا این که همون انیم ورد خودمونه ، یه 720 بود که 8 قسمت بود و یه 480 کم حجم.
480 بخوام بگیرم حجم بالا میگیرم که بهتر باشه ، در ضمن 480 حجم بالا سافت ساب داره انیمش؟

من پیشنهادم اینه کلا بشین مانگارو بخون :d مانگای D.G-M انقدر خوبه که از لذت انیمه بیشتره خوندنش :bighug:

درمورد حجم بالا هم اگه avi رو میگی نه Hard-Sub هست

دوستان انیمه توکیو غول 2 تا سیزن هست و تموم میشه یا ادامه داره ؟
آخرش نفهمیدم چی به چی شد به نظرم میاد ادامه دار باشه یا اینکه انسانها با غول ها کنار اومدن؟

آخرش نفهمیدم چی به چی شد به نظرم میاد ادامه دار باشه یا اینکه انسانها با غول ها کنار اومدن؟

ادامه باید بری مانگاشو بخونی Tokyo Ghoul:re
40 چپتر هم اومده ازش
در مورد انیمه هم چون این مانگا هنوز یه ساله منتشر میشه چپتر های منتشر شده به کمه بعیده تا دو سال دیگه ادامه انیمه ساخته بشه

وقتی همچین افتضاحی درست کنن باید هم ندونی چی به چیه:-&
مانگاش باید بری از اول بخونی چون کلی از چپتر ها رو زدن و واسه همین خیلی از مسائل رو نمیفهمی! مانگاش هم خیلی از انیمه بهتر هست!:bighug:
حیف مانگا به این خوبی که زدن نابودش کردن:((
ادامه باید بری مانگاشو بخونی Tokyo Ghoul:re
40 چپتر هم اومده ازش
در مورد انیمه هم چون این مانگا هنوز یه ساله منتشر میشه چپتر های منتشر شده به کمه بعیده تا دو سال دیگه ادامه انیمه ساخته بشه
اگه RE رو بخونه که دیگه هیچی قرار نیست بفهمه!:))

مثل اینکه فیلم جدید وانپیس تایید شده و قراره تابستون 2016 اکران بشه:bighug:
سر صبحی خبرش رو دیدم همون موقع به جشن و پایکوبی پرداختم :d
خدایی وان پیس فیلم هاش به نسبت کمه! :( ولی ناروتو سالی یدونه فیلم میده نامرد :d

امیدوارم که فیلمش از نظر گرافیکی به Strong World نزدیک باشه! حتی از نظر داستانی هم به اون نزدیک باشه بهتره:-" حالت ماجراجویی بیشتری داشت! :d (البته اگر بانو روبین یکبار دیگه برای به دست اوردن اطلاعات از اون حرکات فیلم Z بره کاملا استقبال میشه! :-" >:) )

سر صبحی خبرش رو دیدم همون موقع به جشن و پایکوبی پرداختم :d
خدایی وان پیس فیلم هاش به نسبت کمه! :( ولی ناروتو سالی یدونه فیلم میده نامرد :d

امیدوارم که فیلمش از نظر گرافیکی به Strong World نزدیک باشه! حتی از نظر داستانی هم به اون نزدیک باشه بهتره:-" حالت ماجراجویی بیشتری داشت! :d (البته اگر بانو روبین یکبار دیگه برای به دست اوردن اطلاعات از اون حرکات فیلم Z بره کاملا استقبال میشه! :-" >:) )
با توجه به تاریخ پخش انیمه کمه!:-" ولی اگه یک چیز خوب بسازه من که راضیم:d
والا اون مفت خور های Pierrot اگه میتونستن تا 1000 سال دیگه هم فیلم ناروتو میساختند:-":d

من امیدوارم هم ماجراجویی داشته باشه و هم چند تا از این کله گنده ها یه حضوری درش داشته باشند!:dفعلا هم باید وایسیم خبری ازش بیاد تا بفهمیم دارن چی کار میکنند:d
( هانکوک هم یه حضور کوتاه داشته باشه خوب هست:-">:))

این فیلم Attack On Titan عجب افتضاحی بود. تا حالا هم اگه ندیدید، نبینید. اصلا نمیشه توضیح داد اینقدر داغون بود:d

FMA: B رو هم دیدم بالاخره. خیلی عالی بود. از اپنینگ بگیر تا دوبله شخصیت ها.
Greeeeeeeeeeeddddddo :d

سلام رفقا.
این انیمه Mayo Chiki ، سیزن دومی هم داره ؟ یا همین سیزنِ فقط ؟ الان قسمت هشتمم.:d
راستی دیجیمون ادونچر تری ریلیز شده ؟ همش تو اینستاگرام ازش اسکیس و اسکرین شات می بینم ! اومده ؟

این فیلم Attack On Titan عجب افتضاحی بود. تا حالا هم اگه ندیدید، نبینید. اصلا نمیشه توضیح داد اینقدر داغون بود:d

FMA: B رو هم دیدم بالاخره. خیلی عالی بود. از اپنینگ بگیر تا دوبله شخصیت ها.
Greeeeeeeeeeeddddddo :d
:(
داستانش ضعیف بود یا جلوه های ویژه یا کلا
اگه این انیمه که هیچگونه قدرت ماورا طبیعه توش نیست و خیلی شبیه کارای هالیوودی بود فیلمش خراب کرده باشه
خدا ب داد فیلم ناروتو برسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or