Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
وان پیس معلومه این آرک داره چیکار میکنه ؟ کی میخوان بیخیال بشن !
راستی بازی PW3 نسخه PC هم اومد ... 10 گیگ هست ... از امشب تو کار دانلودش !
تا وقتی اتفاقات خفن قراره بیفته بزار همینجا بمونند! مشکلش چیه؟ قیافه ی جزیره؟ :d

خدایان من را ببخشایند . ^:)^
من حدود 2 سالی بود قصد داشتم One Piece رو شروع کنم دیدن ولی بحث کنکور و از این حرفا پیش اومد و نشد ...
بعد کنکور شروع کردم دیدن ، یک کلام ، فوق العاده بود .
الان قسمت 200ام.چندین ادونچر رو فعلا پشت سر گذاشتن ولی یک ذره مشکل دارم با روند پیشروی ادونچر ها . علنا بعضی از این ماجراجویی ها فیلره ! مثل سری اسکایپیا .
و تازه بعد از گذشت 200 قسمت تازه داره سوالات و رازهای انیمه شروع میشه .مثل این : پونگلیف چیه !
البته فکر کنم این انیمه صبر بیشتری رو بطلبه و به مرور میخکوب کننده بشه . اما چند سوال :
1. مبارزات انیمه خیلی عجیب غریبه ، منظورم اینه یک ساعت کاراکتر ها با هم حرف میزنن بعد با یه حرکت همه چیز تموم میشه . :d لوفی یک ساعت دوید تا به اِنل برسه بعد با یه Golden Rifle همه چیز تموم شد . :d مبارزه ها سریع تر و جذاب تر میشه در ادامه یا ماهیت انیمه اینه ؟
2. انیمه از حوالی کدوم قسمت ها اوج می گیره ؟
3. این سوال یک ذره عجولانست ولی چون قبلا آسیب روحی دیدم باید بپرسم . :d داستان عین ناروتو بعد از اوج ، افت شدید میکنه ؟ یا خیر ؟
پلیز انسِر ایت . :d ویتآوت اسپویل . :d
میدونم سوال هام خیلی عجولانه ست اما وقت زیادی داره صرف میشه واسه انیمه .

راستی تاریخ ریلیز این دیجیمون ادونچر تری رو پرسیدم کسی نگفت ! پیدا کردم ... 21 نوامبر .

دیجیمون ادونچر تری یا وقتی طراحی طرفداران از خود سازنده بهتره:d
gbytudpua1d70s3ethk6.jpg

من حدود 2 سالی بود قصد داشتم One Piece رو شروع کنم دیدن ولی بحث کنکور و از این حرفا پیش اومد و نشد ...
الان قسمت 200ام.چندین ادونچر رو فعلا پشت سر گذاشتن ولی یک ذره مشکل دارم با روند پیشروی ادونچر ها . علنا بعضی از این ماجراجویی ها فیلره ! مثل سری اسکایپیا .
و تازه بعد از گذشت 200 قسمت تازه داره سوالات و رازهای انیمه شروع میشه .مثل این : پونگلیف چیه !
البته فکر کنم این انیمه صبر بیشتری رو بطلبه و به مرور میخکوب کننده بشه . اما چند سوال :
1. مبارزات انیمه خیلی عجیب غریبه ، منظورم اینه یک ساعت کاراکتر ها با هم حرف میزنن بعد با یه حرکت همه چیز تموم میشه . :d لوفی یک ساعت دوید تا به اِنل برسه بعد با یه Golden Rifle همه چیز تموم شد . :d مبارزه ها سریع تر و جذاب تر میشه در ادامه یا ماهیت انیمه اینه ؟
3. این سوال یک ذره عجولانست ولی چون قبلا آسیب روحی دیدم باید بپرسم . :d داستان عین ناروتو بعد از اوج ، افت شدید میکنه ؟ یا خیر ؟

راستی تاریخ ریلیز این دیجیمون ادونچر تری رو پرسیدم کسی نگفت ! پیدا کردم ... 21 نوامبر .
اسپویا نداره ولی به هر حال گذاشتم :d
کلا هنوز بشین نگاه کن، خیلی راه مونده. جواب سوالای داستانی رو هم کم کم داده میشه تو داستان. اون فیلر ها هم ممکنه به ظاهر ربطی به چیزی نداشته باشه، ولی خوب معمولا یه نکته یا ماجرایی توشون هست که بعدا به کار شخصیتا میاد یا مهمه. البته کلا تو نیمه دوم انیمه روند داستان سریع تر میشه.
1-اون سریع بودن مبارزان یکمش به علت اینه که کلا تو انیمه مبارزه معمولا سریع تموم میشه :d دلیل دومش هم خیلی قوی بودن لوفی و ناکاما هاش هست که معمولا کار حریفو یک ضرب می سازن :d البته هردو اینا جلوتر تو انیمه کمتر میشه و مبارزات طولانی تر و سخت تر هستن.
2-به نظر من اوج داستان تو آرک های Water 7 (که از اپیزود 207 شروع میشه) و Summit war (از قسمت 385 شروع میشه) هستن.
3-نه افت نداره خدا رو شکر :d هنوز که هنوزه با هر چپتر مانگاش ما متحول میشیم :d

[MENTION=64527]the dark knigh[/MENTION]t

مرسی . مشتاقم کردی ... :d
[MENTION=16142]zack fair[/MENTION]

نه ، اینا فن مِید نیست .:d رسمیه ، خود اینستای رسمی دیجیمون اینارو گذاشته.

عجب وضعیه تو مانگا :x
واقعا این سنت شکنی لازم بود اینجا. اگه دقت کنین تعداد خوبی از آرکای وان پیس اینجوری بود که 3 بخش داشت :
1-وارد شدن لوفی و دوستان به منطقه، و تلاش در جهت سر در اوردن از ماجرای اونجا
2-مبارزه با شخصیت های بد یا حل کردن مشکل اطرافیان
3-فرار از جزیره :d
این مدل بد نیست و یه حالت اپیزودیک طولانی به کار میده، ولی حالا ظاهرا تو این آرک بلاخره قراره سنت شکنی بشه و مث مرد همه رو بترکونن، نه اینکه مثل دفعات قبل فرار کنن :bighug:
البته با این حال خیلی نا امید میشم اگه لوفی بزنه فوجیتورا رو. این بابا اصن از اولم حریف زورو ساما بوده :x

.
تو مبارزه با انل همچین سریعم نبودا کلی فنون رد و بدل شد :d اما جلوتر مبارزات جذابتر میشه اسپویل نمیکنم اما با ورود یه سری موارد به داستان مبارزات تاکتیکی ترم میشن به مرور
2. دقیقا بعد همین آرک اسکایپیا انیمه اوج میگیره فقط کمی تو آرک تریلر بارک افت میکنه بعد اون دیگه میره بالا هیچوقتم پایین نمیاد :d از قسمت 370 تا حدود 500 قسمتهای دیوانه واری خواهی دید >:)
3.وان پیس برعکس ناروتو هستش اوایلش خیلی کند شروع شد اما هرچی جلوتر میره بهتر میشه جوریکه من که الان مانگارو میخونم وقتی اوایل انیمرو میبینم پیش خودم میگم پسر چی بود چی شد :)) بعد یه چیزی هست بعدا یه سری قدرتا یه سری اشاره های داستانی و حتی اسم فنون کاراکترا رو میشه که میفهمی همه اینا تو طول انیمه گفته شده و اودا از چندین سال پیش یه چیزیو داشته معرفی میکرده و ما حواسمون نبوده :d مورد داریم اودا تو همون چپتر اول مانگا یه چیزیو رو کرده که بیشتر از 300-400 چپتر بعد تازه میفهمی اون چی بوده >:) انیمرو کامل دیدی بیا بگو اینجا ببینم فهمیدی اون چیز چیه یا نه ;)

یه نکته دیگه اشخاصی که تونستن تا آرک اسکایپیا وان پیسو ببینن و دراپ نکنن بعد از این آرک که در واقع میشه گفت شروع اصلی داستانه دیگه نمیتونن اعتیاد به وان پیسو ترک کنن >:)

عجب وضعیه تو مانگا :x
واقعا این سنت شکنی لازم بود اینجا. اگه دقت کنین تعداد خوبی از آرکای وان پیس اینجوری بود که 3 بخش داشت :
1-وارد شدن لوفی و دوستان به منطقه، و تلاش در جهت سر در اوردن از ماجرای اونجا
2-مبارزه با شخصیت های بد یا حل کردن مشکل اطرافیان
3-فرار از جزیره :d
این مدل بد نیست و یه حالت اپیزودیک طولانی به کار میده، ولی حالا ظاهرا تو این آرک بلاخره قراره سنت شکنی بشه و مث مرد همه رو بترکونن، نه اینکه مثل دفعات قبل فرار کنن :bighug:
البته با این حال خیلی نا امید میشم اگه لوفی بزنه فوجیتورا رو. این بابا اصن از اولم حریف زورو ساما بوده :x

آره منم خیلی حال کردم با مشتی که لوفی زد به فوجیتورا اما دقت کنی صفحه آخر اون گوشه نوشته همینقدر کافیه برای مقابله با یه آدمیرال ؟ :d احتمالا کمی بجنگن لوفیو میخواد کتلت کنه فوجی یکی میرسه و یجورایی لوفی و بقیه موفق به فرار میشن

ّبلاخره بعد مدتها یه قسمت کامل فقط روی ساوامورا تمرکز داشت :d این اوچیهای کلا رو اعصابه ولی خوب این قسمت برای اولین بار تو زندگیش یه کار مثبت انجام داد و نشون داد به یه دردی میخوره :d فقط این که ساوامورا چندین پرتاب یاد گرفت رو هنوز باورم نمیشه نمیدونم چرا احساس میکنم یه بلایی سر ساوامورا میاد. این ساوامورا یه پرتاب داخلی یاد گرفت بعد چند قسمت بعد نابود شد الان چند پرتاب یاد گرفته مطمئنم یه بلایی سرش میاد این که میگه باید تمامی انرژی رو پات متمرکز کنی هم به نظرم یه بلایی سر پاش میاد کلا نمیتونم باور کنم تو این انیمه شخصیت اصلی اینقدر یک باره پیشرفت کنه :d

کارگردان jojo`s bizarre adventure برای کارگردانی انیمه Drifters که مانگایی از نویسنده هلسینگ انتخاب شد.هنوز استدیو سازنده مشخص نشده ولی به احتمال زیاد یا مدهوس(ع) یا David Production سازنده سری جوجو.البته این خبر رو دیروز با چندتا عکس از کاور و مانگا و لینک تریلری که تو Comiket امسال نشون دادن فرستاده بودم که امروز دیدم پاک شده:|.لینک

آخرین ویرایش:
کارگردان jojo`s bizarre adventure برای کارگردانی انیمه Drifters که مانگایی از نویسنده هلسینگ انتخاب شد.هنوز استدیو سازنده مشخص نشده ولی به احتمال زیاد یا مدهوس(ع) یا David Production سازنده سری جوجو.البته این خبر رو دیروز با چندتا عکس از کاور و مانگا و لینک تریلری که تو Comiket امسال نشون دادن فرستاده بودم که امروز دیدم پاک شده:|.لینک

مانگاش خیلی خفن بود،انیمش امیدوارم خوب دربیاد :d

پ.ن: لینک دانلود اپنینگ جدید ارسلان هم اومد! بسی خوب است :)

نههههههههههههههههههههههههه :(( :(( :((
چرا بارت صرفا متحد؟ :(( باید ناکاما میشد این بشر اصلا! :((

من بارت میخوام! :(( خدایی بارت نیاد،بعد جیمبی بیاد مثلا؟ :( ظلمه! :((
اصلا مبارزش با گلادیوس:x :x :x چقد خفن بود:((

بقیه ی چپتر! این کشتیه چه خوف بود! :| صد برابره سانی بود:)) مجسمه سره کشتی هم خیلی خوب بود! :x دوست میدارم! :d

مبارزه ی لوفی و فوجیتورا :-" و قیافه ی فوجیتورا اونجا که خندش گرفت:)) :))
بعدشم که زورو میخواست بپره پایین! :)) (خیلی نامردن باید میزاشتن میرفت:-" )

در کل غیر از بارت که متحد شد فقط:( بقیه ی چپتر حال داد! :x و البته + هفته بعد مانگا نداریم! :| متنفرم از این جمله:|

نههههههههههههههههههههههههه :(( :(( :((
چرا بارت صرفا متحد؟ :(( باید ناکاما میشد این بشر اصلا! :((

من بارت میخوام! :(( خدایی بارت نیاد،بعد جیمبی بیاد مثلا؟ :( ظلمه! :((
اصلا مبارزش با گلادیوس:x :x :x چقد خفن بود:((

بقیه ی چپتر! این کشتیه چه خوف بود! :| صد برابره سانی بود:)) مجسمه سره کشتی هم خیلی خوب بود! :x دوست میدارم! :d

مبارزه ی لوفی و فوجیتورا :-" و قیافه ی فوجیتورا اونجا که خندش گرفت:)) :))
بعدشم که زورو میخواست بپره پایین! :)) (خیلی نامردن باید میزاشتن میرفت:-" )

در کل غیر از بارت که متحد شد فقط:( بقیه ی چپتر حال داد! :x و البته + هفته بعد مانگا نداریم! :| متنفرم از این جمله:|

انصافا فر خوردم این چپتر :d لامصب آخر این آرک داستان فقط داره میره بالا، پایین بیا نیست :d
بارت خیلی خوب میشد اگه میومد، ولی اون خودش کلی خدمه داره :d نمیشه که اونا رو سر کار بذاره به اینا ملحق بشه :d البته فرانکی یه کار مشابه با این کرده، ولی اون همه اعضای خانواده بودن و رضایت دادن به رفتنش.
همونطور که قبلا گفتم حریف فوجی فقط زورو ساما هست :x حتی لوفی هم حق نداره روش دست بلند کنه :d

از چپتر 800 استقبال میشه شدید ...
یعنی این ارک کسی ناکاما نشه ؟ تکلیف اون بلامی چی شد ؟ خدا کنه ناکاما نشه ما بارتو میخواستیم ...

سلام
جالبه که بعد از این همه تذکرو ... هنوزم قوانین استفاده از تگ اسپویلر تو این تاپیک رو رعایت نمیکنید و دنبال دلیل پاک شدن پست هم هستید .
عناوین 2 تا تگ اسپویلر شما " staff " و " visuals " بوده . حالا اینکه استاف و ویژوال چی ؟ خدا عالمه .
زبونمون مو درآورد از بس گفتیم عنوان انیمه یا مانگا یا هر چیزی دیگه ای که هست رو تو عنوان اسپویلر مشخص کنین .
هنوزم انگار نه انگار .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or