تا وقتی اتفاقات خفن قراره بیفته بزار همینجا بمونند! مشکلش چیه؟ قیافه ی جزیره؟ :dوان پیس معلومه این آرک داره چیکار میکنه ؟ کی میخوان بیخیال بشن !
راستی بازی PW3 نسخه PC هم اومد ... 10 گیگ هست ... از امشب تو کار دانلودش !
اسپویا نداره ولی به هر حال گذاشتم :dخدایان من را ببخشایند .
من حدود 2 سالی بود قصد داشتم One Piece رو شروع کنم دیدن ولی بحث کنکور و از این حرفا پیش اومد و نشد ...
بعد کنکور شروع کردم دیدن ، یک کلام ، فوق العاده بود .
الان قسمت 200ام.چندین ادونچر رو فعلا پشت سر گذاشتن ولی یک ذره مشکل دارم با روند پیشروی ادونچر ها . علنا بعضی از این ماجراجویی ها فیلره ! مثل سری اسکایپیا .
و تازه بعد از گذشت 200 قسمت تازه داره سوالات و رازهای انیمه شروع میشه .مثل این : پونگلیف چیه !
البته فکر کنم این انیمه صبر بیشتری رو بطلبه و به مرور میخکوب کننده بشه . اما چند سوال :
1. مبارزات انیمه خیلی عجیب غریبه ، منظورم اینه یک ساعت کاراکتر ها با هم حرف میزنن بعد با یه حرکت همه چیز تموم میشه . :d لوفی یک ساعت دوید تا به اِنل برسه بعد با یه Golden Rifle همه چیز تموم شد . :d مبارزه ها سریع تر و جذاب تر میشه در ادامه یا ماهیت انیمه اینه ؟
2. انیمه از حوالی کدوم قسمت ها اوج می گیره ؟
3. این سوال یک ذره عجولانست ولی چون قبلا آسیب روحی دیدم باید بپرسم . :d داستان عین ناروتو بعد از اوج ، افت شدید میکنه ؟ یا خیر ؟
پلیز انسِر ایت . :d ویتآوت اسپویل . :d
میدونم سوال هام خیلی عجولانه ست اما وقت زیادی داره صرف میشه واسه انیمه .
راستی تاریخ ریلیز این دیجیمون ادونچر تری رو پرسیدم کسی نگفت ! پیدا کردم ... 21 نوامبر .
.خدایان من را ببخشایند .
من حدود 2 سالی بود قصد داشتم One Piece رو شروع کنم دیدن ولی بحث کنکور و از این حرفا پیش اومد و نشد ...
بعد کنکور شروع کردم دیدن ، یک کلام ، فوق العاده بود .
الان قسمت 200ام.چندین ادونچر رو فعلا پشت سر گذاشتن ولی یک ذره مشکل دارم با روند پیشروی ادونچر ها . علنا بعضی از این ماجراجویی ها فیلره ! مثل سری اسکایپیا .
و تازه بعد از گذشت 200 قسمت تازه داره سوالات و رازهای انیمه شروع میشه .مثل این : پونگلیف چیه !
البته فکر کنم این انیمه صبر بیشتری رو بطلبه و به مرور میخکوب کننده بشه . اما چند سوال :
1. مبارزات انیمه خیلی عجیب غریبه ، منظورم اینه یک ساعت کاراکتر ها با هم حرف میزنن بعد با یه حرکت همه چیز تموم میشه . :d لوفی یک ساعت دوید تا به اِنل برسه بعد با یه Golden Rifle همه چیز تموم شد . :d مبارزه ها سریع تر و جذاب تر میشه در ادامه یا ماهیت انیمه اینه ؟
2. انیمه از حوالی کدوم قسمت ها اوج می گیره ؟
3. این سوال یک ذره عجولانست ولی چون قبلا آسیب روحی دیدم باید بپرسم . :d داستان عین ناروتو بعد از اوج ، افت شدید میکنه ؟ یا خیر ؟
پلیز انسِر ایت . :d ویتآوت اسپویل . :d
میدونم سوال هام خیلی عجولانه ست اما وقت زیادی داره صرف میشه واسه انیمه .
عجب وضعیه تو مانگا
واقعا این سنت شکنی لازم بود اینجا. اگه دقت کنین تعداد خوبی از آرکای وان پیس اینجوری بود که 3 بخش داشت :
1-وارد شدن لوفی و دوستان به منطقه، و تلاش در جهت سر در اوردن از ماجرای اونجا
2-مبارزه با شخصیت های بد یا حل کردن مشکل اطرافیان
3-فرار از جزیره :d
این مدل بد نیست و یه حالت اپیزودیک طولانی به کار میده، ولی حالا ظاهرا تو این آرک بلاخره قراره سنت شکنی بشه و مث مرد همه رو بترکونن، نه اینکه مثل دفعات قبل فرار کنن :bighug:
البته با این حال خیلی نا امید میشم اگه لوفی بزنه فوجیتورا رو. این بابا اصن از اولم حریف زورو ساما بوده
کارگردان jojo`s bizarre adventure برای کارگردانی انیمه Drifters که مانگایی از نویسنده هلسینگ انتخاب شد.هنوز استدیو سازنده مشخص نشده ولی به احتمال زیاد یا مدهوس(ع) یا David Production سازنده سری جوجو.البته این خبر رو دیروز با چندتا عکس از کاور و مانگا و لینک تریلری که تو Comiket امسال نشون دادن فرستاده بودم که امروز دیدم پاک شده.لینک
نههههههههههههههههههههههههه
چرا بارت صرفا متحد؟ باید ناکاما میشد این بشر اصلا!
من بارت میخوام! خدایی بارت نیاد،بعد جیمبی بیاد مثلا؟ ظلمه!
اصلا مبارزش با گلادیوس چقد خفن بود
بقیه ی چپتر! این کشتیه چه خوف بود! صد برابره سانی بود مجسمه سره کشتی هم خیلی خوب بود! دوست میدارم! :d
مبارزه ی لوفی و فوجیتورا و قیافه ی فوجیتورا اونجا که خندش گرفت
بعدشم که زورو میخواست بپره پایین! (خیلی نامردن باید میزاشتن میرفت )
در کل غیر از بارت که متحد شد فقط بقیه ی چپتر حال داد! و البته + هفته بعد مانگا نداریم! متنفرم از این جمله
جالبه که بعد از این همه تذکرو ... هنوزم قوانین استفاده از تگ اسپویلر تو این تاپیک رو رعایت نمیکنید و دنبال دلیل پاک شدن پست هم هستید .کارگردان jojo`s bizarre adventure برای کارگردانی انیمه Drifters که مانگایی از نویسنده هلسینگ انتخاب شد.هنوز استدیو سازنده مشخص نشده ولی به احتمال زیاد یا مدهوس(ع) یا David Production سازنده سری جوجو.البته این خبر رو دیروز با چندتا عکس از کاور و مانگا و لینک تریلری که تو Comiket امسال نشون دادن فرستاده بودم که امروز دیدم پاک شده.لینک