Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
:(
داستانش ضعیف بود یا جلوه های ویژه یا کلا
اگه این انیمه که هیچگونه قدرت ماورا طبیعه توش نیست و خیلی شبیه کارای هالیوودی بود فیلمش خراب کرده باشه
خدا ب داد فیلم ناروتو برسه
داستانش فاجعه بود فاجعه. حالا جلوه های ویژه رو میشه تحمل کرد ولی داستانو به طرز شگفت انگیزی خراب کردن. حالا همین داستان خراب رو سپردن به بدترین بازیگرهای کره زمین. یه دونه از کاراکترهای انیمه هم تو فیلم خوب در نیومده.یه تغییراتی هم دادن تو داستان که بدتر خود فیلم رو داغون کرده. مخصوصا میکاسا که داستانش متفاوت از انیمه هست.
مگه از اولش توقع داشتی که فیلمش خوب درومده باشه؟
yahoo_4.gif
نه، ولی نه به این شدت هم داغون
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
این فیلم Attack On Titan عجب افتضاحی بود. تا حالا هم اگه ندیدید، نبینید. اصلا نمیشه توضیح داد اینقدر داغون بود:d

FMA: B رو هم دیدم بالاخره. خیلی عالی بود. از اپنینگ بگیر تا دوبله شخصیت ها.
Greeeeeeeeeeeddddddo :d

مگه از اولش توقع داشتی که فیلمش خوب درومده باشه؟ :d

AKB48 - Halloween Night
خیلی خوب بود. خیلی حال داد:x حالا میفهمم اینهمه طرفدار صرفا برای سیمای زیبا و اندام خوب و کلا گوگولی بودن اعضای گروه نیست.:d واقعا کارشون خوبه]
همچنان هیچی از این انیمه نمیفهمم . ولی خیلی نسبت به 2 قسمت اول بهتر شده. مخصوصا قسمت سوم و اخرایی این قست . اونجا که لنکا تسلیم شد و گفت کامی ساما... . خیلی خوب بود

Last edited by a moderator:
WTF
Just...wtf
از وقتی خوندم هی دارم عبارت wtf رو تو ذهنم تکرار میکنم:دی یک درصد دهم درصد هم فکر نمیکردم آلن...اصلا نمیدونم چی بگم:|

WTF
Just...wtf
از وقتی خوندم هی دارم عبارت wtf رو تو ذهنم تکرار میکنم:دی یک درصد دهم درصد هم فکر نمیکردم آلن...اصلا نمیدونم چی بگم:|

رسیدن به چند جپتری که با روحیاتت بازی میکنه رو تبریک میگم :d

تازه از اینجا داستان 14 و آلن استارت میخوره برا همینه من انقدر رو خوندن مانگاش تاکید دارم و میگم هرکی میخواد انیمش رو ببینه حتما مانگاش هم بخونه :d

تازه برو جلو این چند چپتر یه سری اتفاق میوفته مطمعنم گریه کنان میای اینجا :d

برا اولیت بار تو عمرمون Cross مهربون دیدیم XDDD

- - -ویرایش - - -

AKB48 - Halloween Night
خیلی خوب بود. خیلی حال داد:x حالا میفهمم اینهمه طرفدار صرفا برای سیمای زیبا و اندام خوب و کلا گوگولی بودن اعضای گروه نیست.:d واقعا کارشون خوبه
همچنان هیچی از این انیمه نمیفهمم . ولی خیلی نسبت به 2 قسمت اول بهتر شده. مخصوصا قسمت سوم و اخرایی این قست . اونجا که لنکا تسلیم شد و گفت کامی ساما... . خیلی خوب بود

آقا نبین این God Eater رو نبین :d به نظرم ناامید کننده ترین (و مزخرف ترین) انیمه این فصله :d

من فن خیلی خفن بازیشم و برا همین دوست داشتم یه چیز خفنی باشه اما از همون اولین تریلرش معلوم بود چه مزخرفی میخوان تحویلمون بدن :|

آخرین ویرایش:
آقا نبین این God Eater رو نبین :d به نظرم ناامید کننده ترین (و مزخرف ترین) انیمه این فصله :d

من فن خیلی خفن بازیشم و برا همین دوست داشتم یه چیز خفنی باشه اما از همون اولین تریلرش معلوم بود چه مزخرفی میخوان تحویلمون بدن :|

اتفاقا اشتباه میکنی :d برای من نسبت به انیمه ی BlazBlue خیلی قابل قبول تره :d چون عین خودم فن بازی ای میگم ببین خوب درومده. من خودم تا Ep4 تصمیم داشتم دراپش کنم ولی الان نظرم عوض شد :d

اتفاقا اشتباه میکنی :d برای من نسبت به انیمه ی BlazBlue خیلی قابل قبول تره :d چون عین خودم فن بازی ای میگم ببین خوب درومده. من خودم تا Ep4 تصمیم داشتم دراپش کنم ولی الان نظرم عوض شد :d

جالبه من BlazBlue رو هم دراپ کردم :d البته اون به نظرم بهتر بود XDDDD

آخه اونموقع که تریلراش هم اومد من اینجا گفتم از هیچیش خوشم نیومد. اونموقع گرافیک انیمه برا من حال بهم زن بود و این حرفایی مثل "یه کار جدیده. چیزی اینجوری نبوده. چون جدیده خوشم اومده " و . . . هم برا من قابل قبول نیست :| وقتی چیزی انقدر داغون باشه داغونه و دیگه تک بودنش نجاتش نمیده :|

بعدش از طراحی شخصیت اصلیش متنفر شدم :| میتونم بگم تو این 1-2 ساله یا شخصیت اصلی به این زشتی نداشتیم یا من یادم نمیاد خداییش طراحیش داغونه بیا این مقایسه هارو ببین:

این سبک گرافیک انیمه:

این سبک گرافیک بازی (2):

نمیدونم این حرکت آبرنگی شدن ایده کی بود؟ :| عمق فاجعه هم وقتیه که شخصیتا حرف میزنن حرکت لب و دهنشون مثل انیمیشنای خمیر عروسکی کشور خودمونه :d

این شخصیت بزغاله انیمست:

اینم شخصیتای پیش فرض بازی (2):

حالا رسیدیم بعد تریلرا وقتی که انیمه پخش شد گفتم بشینم ببینم شاید من دارم اشتباه میکنم ولی 2 قسمت دیدم حالم بد شد :| واقعا کار ضعیفیه. تو بازی عاشق یه سری شخصیتا میشی مثل Lindow یا مثلا من که همیشه از شخصیتای خُل و چِل و دیوونه خوشم میاد از Kota هم خوشم میومد خیلی خر بود :d اما تو انیمه هر 2 تای اینا ضعیف کار شدن مخصوصا Kota که یه آدم رو اعصاب شده بود :|

خلاصه اینکه اگه کات سینای بازی رو بهم وصل میکردن پخش میکردن خیلی جذاب تر بود برا من :d

آخرین ویرایش:
[MENTION=68802]NoctisSasuke[/MENTION]

اینکه شخصیت اصلی افتضاحه 200% موافقم , این لنکا قیافش انقدر مضخرف طراحی شده که میشه با طراحی شخصیتای Chaos Dragon مقایسش کرد :d نمیگم انیمه خیلی خوبه ولی میگم ازون چیزی که فک میکنی (و فک میکردم) بهتره :d نمیدونی فقط چقدر این Opening شو مسخره کردم :d

این 3D-خمیری شدنشم یه خوبی که داره باعث میشه با انیمه های دیگه مقایسش نکنی + دیدن آلیسا توی بعضی زاویه ها خیلی لذت بخشه :d

اتفاقا لیندو هم خیلی خوب درووردن شاید یکی از دلیلای دیدنم لیندوئه :d کلا با شخصیتایی که توو شرایط خطرناک عین خیالشون نیست یه سیگار رو لبشونه وحشتناک حال میکنم :d

فقط یه بدی که داره اگه بازی رو نکرده باشین شاید تقریبا هیچی از داستان نفهمین :d

تیم دوبلورا هم که Perfect هست اصن ازون نظر هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت.

پیشنهاد من اینه یک ساعت وقت بزار بقیه قسمتارو بدون ذهنیت "من میدونم این انیمه مضخرفه" ببین بعد بیا اینجا صحبت میکنیم :d

@NoctisSasuke

اینکه شخصیت اصلی افتضاحه 200% موافقم , این لنکا قیافش انقدر مضخرف طراحی شده که میشه با طراحی شخصیتای Chaos Dragon مقایسش کرد :d نمیگم انیمه خیلی خوبه ولی میگم ازون چیزی که فک میکنی (و فک میکردم) بهتره :d نمیدونی فقط چقدر این Opening شو مسخره کردم :d

این 3D-خمیری شدنشم یه خوبی که داره باعث میشه با انیمه های دیگه مقایسش نکنی + دیدن آلیسا توی بعضی زاویه ها خیلی لذت بخشه :d

اتفاقا لیندو هم خیلی خوب درووردن شاید یکی از دلیلای دیدنم لیندوئه :d کلا با شخصیتایی که توو شرایط خطرناک عین خیالشون نیست یه سیگار رو لبشونه وحشتناک حال میکنم :d

فقط یه بدی که داره اگه بازی رو نکرده باشین شاید تقریبا هیچی از داستان نفهمین :d

تیم دوبلورا هم که Perfect هست اصن ازون نظر هیچ ایرادی نمیشه بهش گرفت.

پیشنهاد من اینه یک ساعت وقت بزار بقیه قسمتارو بدون ذهنیت "من میدونم این انیمه مضخرفه" ببین بعد بیا اینجا صحبت میکنیم :d

هرچی بگی من اینو نگاه نمیکنم :d خود آزاری که ندارم :d ببینم که چجوری بازی محبوبم تبدیل به یه انیمه مزخرف شده

راجع به لیندو اگر میتونی بازی رو انجام بده چون تو بازی خیلی دوست داشتنی تره

من تا 16 مرداد که زندگی نداشتم (کنکور) بعد از اون هنوز دورارارارارارا ندیدم که از هرچیزی واجب تره بعد وقتم رو بزارم اینو ببینم؟ (- -)

کلا دیدن هر انیمه ای بعد از خوندن منبعش (اگه مانگا نباشه) میتونه خیلی آزار دهنده باشه :d چون ادم همش با اضلش مقایسه می کنه و در اکثر موارد بهتر نیست :d
من قبلا هم گفتم بازی God Eater رو نکردم، ولی از انیمش داره خوشم میاد :d داستانش هم اونقدر تا اینجا پیچیده نبوده که نفهمم. مخصوصا با فلش بک هایی که میزنه هر قسمت داره روشن تر میشه ماجرا.
--------------------------

Ushio to Tora و OverLord رو اگه نخوان دو فصلی کنن، فکر نکنم تو 13 یا حتی 25 قسمت بشه جمع کرد :| تازه اپیزودای 6و7 داره داستان اصلیشون شروع میشه :|

Ushio to Tora و OverLord رو اگه نخوان دو فصلی کنن، فکر نکنم تو 13 یا حتی 25 قسمت بشه جمع کرد :| تازه اپیزودای 6و7 داره داستان اصلیشون شروع میشه :|
موافقم چون تو انیمه های این فصل فقط اشیو و تورا با گِیت واسه پاییز هم پخششون ادامه داره.در مورد خدا خوار:dمنم بازیشو بازی نکردم ولی از انیمش تا قسمت 3 بدم میومد ولی الان میگم یکی از بهترینای فصله.این فصل هم خیلی عجیب غریب شده اولش که به نظر خیلی خوب میومد ولی الان به غیر از دو سه تا کار بقیه اونایی هم که امید بهشون میرفت وارد فاز کوچه خاکی و باقالی و این حرف ها شدن مخصوصا گنگستا الان شما این دوتا شات رو ببینید مشت نمونه خروار.
y8h2kacb1u5p3fgl3r6y.jpg

jflzkn5lj5ze1eo02upv.jpg
در مورد موسیقیش هم که حرف نزنیم سنگین‌تره.یا OverLord جوری داره میره جلو که نه انگار یه انیمه 13 قسمتی یه فصلیه نه از این 300-200 قسمتی‌ها.
خب دیگه اعتراض بسه بریم سراغ بخش موزیک هفته
Annabel – Yoru no Kuni (Single) GANGSTA. ED
Bravely You / Yake Ochinai Tsubasa (Single) Charlotte OP&ED
Ushio to Tora ED HERO / Good bye Taisetsu na Hito. (Single
OxT – Clattanoia (Single) Overlord OP
MYTH & ROID – L.L.L. (Single) Overlord ED
the GazettE – DOGMA (Album
Psycho Pass (OST) (Music Colletion) (MP3)
Psycho Pass (OST) (Music Colletion) (FLAC)
تو بین اینا هم من شخصا با اندینگ اشیو و تورا و اندینگ گنگستا خیلی حال کردم.

موافقم چون تو انیمه های این فصل فقط اشیو و تورا با گِیت واسه پاییز هم پخششون ادامه داره.در مورد خدا خوار:dمنم بازیشو بازی نکردم ولی از انیمش تا قسمت 3 بدم میومد ولی الان میگم یکی از بهترینای فصله.این فصل هم خیلی عجیب غریب شده اولش که به نظر خیلی خوب میومد ولی الان به غیر از دو سه تا کار بقیه اونایی هم که امید بهشون میرفت وارد فاز کوچه خاکی و باقالی و این حرف ها شدن مخصوصا گنگستا الان شما این دوتا شات رو ببینید مشت نمونه خروار.
خب دیگه اعتراض بسه بریم سراغ بخش موزیک هفته
Annabel – Yoru no Kuni (Single) GANGSTA. ED
Bravely You / Yake Ochinai Tsubasa (Single) Charlotte OP&ED
Ushio to Tora ED HERO / Good bye Taisetsu na Hito. (Single
OxT – Clattanoia (Single) Overlord OP
MYTH & ROID – L.L.L. (Single) Overlord ED
the GazettE – DOGMA (Album
Psycho Pass (OST) (Music Colletion) (MP3)
Psycho Pass (OST) (Music Colletion) (FLAC)
تو بین اینا هم من شخصا با اندینگ اشیو و تورا و اندینگ گنگستا خیلی حال کردم.
Ushio to Tora فصل دومش برای بهار 2016 تایید شده

(Bravely You / Yake Ochinai Tsubasa (Single رو من خیلی خوش اومد . نمیدونم بخاطره خوده اهنگا بود یا احساسی که الان نسبت به Charlotte دارم
Sonar Pocket - HERO-Good bye Taisetsu na Hito منم با این حال کردم . ولی فقط تا وسطاش . از اونجا به بعد که ریتم اهنگ عوض شد.زیاد خوشم نیومد
the GazettE - DOGMA. اینو وقتی دیدم زدم سریع دانلود بشه. به خودم میگفتم تا خوده صبح صدبار هرکدومو گوش میدم. ولی اونقدرام خوب نبود
Renegade-Gangsta OP اینم خوب بود . گوش دادن بهش فاز میداد:d
Yui Sakakibara–Lofty rose با همون اهنگ اول بدجور تو ذوقم خورد و سریع پاکش کردم
OP و EDی OverLord هم هنوز گوش ندادم فول ورژنش رو
UVERworld – I Love The World هم امشب میگیرم

من قسمت 8هه Gangsta رو هنوز ندیدم:-" ولی خوب امیدوارم این عکسای داغون زودگذر باشه و بره! همون مرحوم P-P هم فصل اولش با اون کیفیت فوق العاده! دو قسمته تو دیوار داشت:(
ولی خوب...تا جایی که دیدم به نظرم Black Lagoon همچنان دست نیافتنیه! :d اینجور که به نظر میاد قرار نیست هیچوقت انیمه ای توی این سبکا بیاد که بخواد رو دستش بلند بشه! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or