همون عینکیه رو میگی؟
همون عینکیه رو میگی؟
برو پی کارت باو:d
[MENTION=91311]lich-king[/MENTION]
اون دختر اوتاکوهه تو باراکامون...
من همیشه برام سوال بوده که واقعا دخترای ژاپنی تو واقعیت از همچین چیزایی خوششون میاد؟
من همیشه برام سوال بوده که واقعا دخترای ژاپنی تو واقعیت از همچین چیزایی خوششون میاد؟
...
جناب پدر بزرگ!
سلام بچه ها برای انیمهpsycho pass کیفیت 480 کافیه یا نه 720 پیشنهاید میکنید ؟
این خواننده هاشون الان مرد بودن؟ درسته؟ اونوقت با این لباس ها هم میرن میخونن!:dدخترای ژاپنی در واقعیت عین همینن :d در خیلی موارد حتی بدتر :d
برا یه نمونه ارجاعت میدم به گوگل توش سرچ کنی Visual Kei وقتی با یه دنیای جدید آشنا شدی آخرشم یه Fan Service اضافه کن که کل دنیات باهم نابود بشه :d (نکته از نظر نویسنده محترم: تو کنسرتای گروهای VK همه طرفدارا دخترن و طرفدارای پسرشون بنا به دلایلی خونه میمونن )
با خانواده بشینید Natsume Yuujinchou ببینید :d اصلا روح و روان آدم بعد هر قسمت پاک میشه و آخر هر قسمت هم نیم ساعت باید به زندگی فکر کنید
از اون انیمه هاییه که بعد دیدنش فکر کنم باباتون بگه پسرم بیا بغلت کنم XDD
هیچ کدوم! 1080 نگاش کن! اگه نمیتونی همون کیفیت 720! :dسلام بچه ها برای انیمهpsycho pass کیفیت 480 کافیه یا نه 720 پیشنهاید میکنید ؟
این خواننده هاشون الان مرد بودن؟ درسته؟ اونوقت با این لباس ها هم میرن میخونن!:d
اصلا تو مخم نمی گنجه چطوری خوششون میاد! اون طرفدارای پسر هم که هیچی!!!:d
Natsume Yuujinchou همونی نبود که در مورد روح واینجور چیزها بود؟
چه ربطی به طرز لباس پوشیدن و گیریمشون داره اخه؟؟ وقتی کیفیت کارهاشون معرکست هیچکس پیدا نمیشه که بگه چرا لباست فلانه و کلا از این ایراد های مسخره بگیرهاین خواننده هاشون الان مرد بودن؟ درسته؟اونوقت با این لباس ها هم میرن میخونن!:d
اصلا تو مخم نمی گنجه چطوری خوششون میاد!اون طرفدارای پسر هم که هیچی!!!:d
آخه من اسم از صداشون اوردم؟؟کلا بحث از همون اول در مورد صدا نبود:d بحث سر این بود این دختر هایی که به فوجیشی واین ها علاقه دارن واقعا اینجوری هست بعد فرشاد این گروه رو گفت و بعدش گفت آخرشم یه Fan Service اضافه کن ما هم فکر کردیم اینا بخاطر ظاهر و فکر های هنتایانه فنشون هستن وگرنه قبلا هم میدونستیم این شکلی هستن خوانندگان ژاپنی و هیچ مشکلی نداشتیم این ها هم مثل سبک های متال و غیره ! ظاهر و قیافه شون هم به خودشون مربوطه ولی این که خودشون میخوان این شکلی باشن خیلی فرق داره تاچه ربطی به طرز لباس پوشیدن و گیریمشون داره اخه؟؟ وقتی کیفیت کارهاشون معرکست هیچکس پیدا نمیشه که بگه چرا لباست فلانه و کلا از این ایراد های مسخره بگیره
شما هم بجای اینکه ندونسته درمورد خودشون و طرفداراشون قضاوت کنی یکم فقط یکم. وقت بذار و برو چندتا از کارهاشون رو گوش بده . بعد خودت پیشمون میشی از حرفت
نمونه ش همین Gazette که فرشاد گفت . همین چند روز پیش خلیل-دونو بهم چندتا از کاراشونو معرفی کرد . از وقتی گوش دادم . ی سره توی دیسکوگرافی این گروهم و دارم اهنگاشونو دانلود میکنم. مشالا کاره بد هم ندارن اصلا
الان شما هم باشی فکر نمیکنی این پسر ها یه مشکلی دارن:d(لامصب همه اش hint میده مثل آدم که حرف نمیزنه تا بفهمیم منظورش چیه؟:d)طرفدارای پسرشون بنا به دلایلی خونه میمونن