Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منتقل شدیم! :-"

برای اینکه اسپم نشه! :-" چرا وقته دیدن P-P نمیشه! :((
و اینکه خوب نبوده فیلم؟ هیچکی هیچی نمیگه:|
من امروز بالاخره دیدمش!:d
خیلی خوب بود. از فصل دوم بنظرم خیلی بهتر بود ولی بازم به فصل یک نمیرسید!:-"
عجب مبارزات تن به تنش خفن بود! مخصوصا اونجایی که کوگامی با اون دو تا مزدور جنگید با اینکه سایبرگ بودن بازم حریفش نمیشدن!:-" >:)اومدن ماکشیما تو توهمات کوگامی خیلی عالی بود!:-o:x با اینکه کم بود ولی خوشم اومد از این حرکتشون :-" کلا همه جوره با فیلم حال کردم ولی بازم یک کارکتر منفی عالی مثل ماکشیما نداشت:-" از پایانش هم خیلی خوشم نیومد:|
الان با این فیلم دیگه Psycho-Pass تموم شد؟ یعنی فصل سومی در کار نیست؟

از اساتید انیمه من طفلی بیش نبودم یه انیمه میدیدم که اسمشو نمیدونم و الان بد رو مخمه که دوباره ببینم! یه تیکه هاییشو یادمه مینویسم دوستان این کاره لطف کنن اسمش رو بگن من دانلود کنم. تشکر پیشاپیش!
درباره ی یک بکسور بود که تو یه قسمتش رژیم گرفته بود و زیر یه شیروونی بود و دوستش یا استادش اینا درست یادم نیست کی بود، یه پرتقال یا سیب بود با یه ساندویچ بهش داد ولی نخورد و فکر کنم از بالا انداختشون پایین بازم اگر درست یادمخ باشه و سیب یا پرتقال خراب شد که نشون داد و میرفت هی میدوید و اینا!!! نابود توضیح دادم خودم میدونم:دی تشکر
من خودم انیمه بوکس ندیدم! ولی Hajime no Ippo نیست؟ :-" :دی

---

@venim snake
به نظرم هرچی بسازن از فصل دوم بهتر میشه:-" :))
و بازم فکر نکنم چیزی بتونه به فصل اول برسه! :دی( و همه میدونیم چرا! :-" ) اما خوب بتونند بهش نزدیک بشن خوبه... امشب براش وقت جور میکنم امیدوارم ناامیدم نکنه! :-"

من امروز بالاخره دیدمش!:d
خیلی خوب بود. از فصل دوم بنظرم خیلی بهتر بود ولی بازم به فصل یک نمیرسید!:-"
عجب مبارزات تن به تنش خفن بود! مخصوصا اونجایی که کوگامی با اون دو تا مزدور جنگید با اینکه سایبرگ بودن بازم حریفش نمیشدن!:-" >:)اومدن ماکشیما تو توهمات کوگامی خیلی عالی بود!:-o:x با اینکه کم بود ولی خوشم اومد از این حرکتشون :-" کلا همه جوره با فیلم حال کردم ولی بازم یک کارکتر منفی عالی مثل ماکشیما نداشت:-" از پایانش هم خیلی خوشم نیومد:|
الان با این فیلم دیگه Psycho-Pass تموم شد؟ یعنی فصل سومی در کار نیست؟
با چه فن سابی دیدی شما؟ ترجمه اوکی بود؟ کیفیت تصویر و صدا چی اونام خوب بودن ؟ ی سری شات بدون اسپویل اگه لطف کنی قرار بدی ممنون میشم. من نسخه ی 1080 notCommie رو گرفتم . ولی هنوز تست نکردم ببینم چجوره
----
پست هایی اینجا هم با این انتقال تو مجموع پست هامون حساب میشه :|

آخرین ویرایش:
من مانگاش رو نمیخونم فقط تک و توک یه نگاهی میدازم.
میخواستم بپرسم آخراش دیگه؟ بیشتر منظورم اینه رفتن سراغ غول اخر یا اینکه حالا حالا ها ادامه داره؟
یه حسی بهم میگه بعضی افراد کارشون ماستمالی میشه مثلا همون دو نفر اخر چپتر (اسمشون رو یادم رفت)

Last edited by a moderator:
بعد از دیدن این قسمت تازه فهمیدم چرا ملت به اون سازمان سانشورشون اعتراض کردن :d ینی هرچی قسمتای قبل تو لفافه و مخفیانه بود، این قسمت ترکوند :))
جا داره از همین تریبون به سازندگان این انیمه تبریک بگم، بابت ساختن انیمه ای که مرز های انیمه و اچی و هـنتای رو کمرنگ کرده و کلا همه چی هست :))
Working همه که چشمش نزنم هر قسمت بهتر از قبل میشه :)):d

منم تازه فیلم سایکو پس رو دیدم پشیمون شدم :| فقط یه تیکش خوب بود که صفحه ی قبل اشاره کردن :دی !
بنظرم خیلی فاجعه هم نبود، عالی نبود ولی خوب بود!!!:d

.....
من مانگاش رو نمیخونم فقط تک و توک یه نگاهی میدازم.
میخواستم بپرسم آخراش دیگه؟ بیشتر منظورم اینه رفتن سراغ غول اخر یا اینکه حالا حالا ها ادامه داره؟
یه حسی بهم میگه بعضی افراد کارشون ماستمالی میشه مثلا همون دو نفر اخر چپتر (اسمشون رو یادم رفت)
مثل اینکه هست! والا تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه مانگاکاش گفته سال دیگه مانگا تموم میشه!
yahoo_65.gif
سلام
آقا من با دنیای انیمه زیاد آشنایی ندارم ول فصل اول atack on titan رو دانلود کردم خیلی ازش خوشم اومد فصل دومش کی میاد ؟!
yahoo_38.gif
واسه 2016 تاییدش کردن!

آخرین ویرایش:
منم دیشب فیلم P-P رو دیدم! بسی حال کردم! اومدم پست بدم که مثل همیشه سایت نصفه شب پوکیده بود :|
خوب...همینطور که گفتم با فیلم بسی حال کردم! :d بازم (مخصوصا اولای انیمه) این موضوع که سیبل خوبه یا نه مطرح بود! :| و من هنوز نمیدونم خوبه یا نه! اما من دوستش ندارم! :| آرامش میاره،جنگ ها رو پایان میده و ... ولی روح آدم هم ازشون میگیره :| چه وضعشه همه کاری رو برات انجام میده! حتی انتخاب همسر :|

فیلمم خیلی خوب بود! ولی خوب...مطمئنا P-P رو هرکاری کنند هم نمیتونند به فصل اول برسن! اصلا امکان نداره بتونی توی این دنیا شخصیتی خلق کنی مثل ماکیشیما! :x حتی اگر یه جورایی کوگامی هم بشه ماکیشیما! بازم نمیرسه بهش! :-"
اما با این حال کیلومترها از فصل دوم بهتر بود!!! حداقل بدمن هاش 4تا بچه سوسول نبودن:-" :دی (گرچه هیچ هدف خاصی هم نداشتن! :-" غیر از پول و قدرت :-" )

مثل همیشه،بهترین بخش انیمه های سینمایی مبارزاتشونه ، که عالی بود مبارزات انیمه! همینطور که دوستان هم اشاره کردن مبارزات تن به تنش توی کل انیمه عالی بود! >:)

انیمه هم که داشت تموم میشد، میگفتم فقط یک چیز دیگه میخوام ازش کاش اون باشه... و بود! >:) با خودم میگفتم اندینگ محبوبم رو کاش بزارن که تا شروع شد! :x :x :x اندینگه اوله فصل اول :x (اسمش رو نمیدونم! ولی من تنها بخشیش که همیشه یادمه بیمارستان آجری ـشه! :)) برای همین اسم آهنگ رو هم همین گذاشتم :)) :-" ) کلا بعد از فیلم 10 باری گوش دادم اندینگ رو! :d

روح ماکیشیما هم که توی انیمه بود! همینطور که روح کوگامی توی فصل دوم جهت فن سرویس وجود داشت! اینجا هم نمیشد از ماکیشیما بگذرن! :d
اصلا از همون اول انیمه همش میگفتم چی میشد ماکیشیما کشته نمیشد! :( هرچی میگذره بیشتر دوستش میدارم! :x (البته همچنان تو جبهه ی کوگامی هستم:-" )
اگر قرار نبود چیزی به اسم P-P ادامه داشته باشه! بهترین پایان رو داشت فصل اول...ولی حالا که ادامه پیدا کرده ... واقعا نبود ماکیشیما تو ذره ذره ی انیمه حس میشه! :(

در کل اینکه من از فیلم راضی بودم! چون میدونستم نباید انتظاراتم رو اندازه ی فصل اول ببرم بالا :d
امیدوارم بقیه هم همین حس رو داشته باشن و من تنها نباشم! :( :-"

آخرین ویرایش:
سلام بر شما
دوستان انیمه ای که کلا هیچی خاک بر سری نداشته باشه اصلا وجود داره؟
متوجه که هستین می خوایم خانوادگی نگاه کنیم. حالا خانواده به کنار. خدا که می بینه.
لطفا اگر چیزی هست بهم معرفی کنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or