یعنی دوبله ی انگلیسی یه ریال هم نمی اررزد ! مستقیم باید Shift Delete شهباز من دو روز نبودم دارین این حرفای بی پایه و اساس و رایگان (!) رو وارد مخ جوونای مملکت میکنین!؟
نه آقا، بشین همون دوبله انگلیسی رو ببین به حرف اینا گوش نده. دوبله انگلیسیش اتفاقا بهتر هم هست
این انیمه مذکور همونی نیست که اول اسمش shimoneta داره؟ :d اگه آره که فک کنم یکی از اهداف ساختن اون انیمه گرفتن حال همین سازمان مرکزی سانشور ژاپن بوده :d چون از اولش کاملا فحشا و حرکات واضح بود :d (تنها انیمه ای که به فهمیدن referenceهاش افتخار نمی کنم :d)از این بحث بیایم بیرون مردم ژاپن به BPO(سازمان کنترل محتوا یا یه همچین چیزی:d)اعتراض کردن که محتوای یکی از انیمه های پخش شده در ماه گذشته نامناسب بوده و توش از کلمات رکیک برای اشاره به اعضای تناسلی استفاده شده.گفتن درسته صدای بلیپ و اینا داشته ولی کلمش تابلو بوده و اینکه توش از حرکات دستی استفاده شده که اشاره به ... داشته.منم که اصلا این انیمه رو نگاه نمیکنم:d.
این انیمه مذکور همونی نیست که اول اسمش shimoneta داره؟ :d اگه آره که فک کنم یکی از اهداف ساختن اون انیمه گرفتن حال همین سازمان مرکزی سانشور ژاپن بوده :d چون از اولش کاملا فحشا و حرکات واضح بود :d (تنها انیمه ای که به فهمیدن referenceهاش افتخار نمی کنم :d)
از موسیقی ها هم نمیدونم چرا از Ai no Prison اینقدر خوشم اومد :d
اقا من رفتم تو کیک اس سرچ کردم انقد Highschool dxd انقد زیاد بود !اقا این High School DxD با پسوند OVA تفاوتی دارند میخوام برم در خطش ( انقدر تعریف میکنید آدم کنجکاو میشه )
اقا این High School DxD با پسوند OVA تفاوتی دارند میخوام برم در خطش ( انقدر تعریف میکنید آدم کنجکاو میشه )
اقا من رفتم تو کیک اس سرچ کردم انقد Highschool dxd انقد زیاد بود !
Highschool dxd Born
Highschool dxd new
Highschool dxd
.
.
. !!!
Tunngle ID : masood0899
آخ آخ دست گذاشتی رو دل خون بچه ها
مانگا بعد از انیمه خیلی جلو رفته، ولی به علت شرایط بد جسمی مانگاکا انتشارش خیلی نامنظم شده و به حد سالی یک چپتر و بلکه کمتر رسیده
با این شرایط و تا وقتی تموم نشه احتمالا از انیمه هم خبری نیست.
اول از دو دوست گرامی و عزیز بابت جواب متشکر هستم
همین الان انیمه D Gray Man و تمام کردم اول که آکیبا با نگارش قشنگش من و به اشتباه انداخت که انیمه واقعی است فکر کردم گروهی هستند که بدنبال جنگیری و اینجور مسائل هستند خودتون قضاوت کنید Exorcist هم شما را مثل من به اشتباه می اندازد
فقط 2 سوال :
1 - مانگا هم درست جایی که انیمه تمام شد تمام میشود ؟
2 - خبری که اومد ادامه مانگا در حال کار است آیا انیمه هم ادامه پیدا میکنه یا خیر همینجا تمام میشود ؟
اول از دو دوست گرامی و عزیز بابت جواب متشکر هستم
همین الان انیمه D Gray Man و تمام کردم اول که آکیبا با نگارش قشنگش من و به اشتباه انداخت که انیمه واقعی است فکر کردم گروهی هستند که بدنبال جنگیری و اینجور مسائل هستند خودتون قضاوت کنید Exorcist هم شما را مثل من به اشتباه می اندازد
فقط 2 سوال :
1 - مانگا هم درست جایی که انیمه تمام شد تمام میشود ؟
2 - خبری که اومد ادامه مانگا در حال کار است آیا انیمه هم ادامه پیدا میکنه یا خیر همینجا تمام میشود ؟
پیغام مهم دوست عزیزی اشاره داشت انیمه بلند و سمتش نروید و انیمه کوتاه ببینید اما من میگم بروید و دنبال کنید شما هم میتواندی به این حرفها کوچکترین توجهی نکنید ( مخاطب خیلی خاص از دوستانم نیست ولی مخاطبم است )
خواهش میکنم خون دل دادن اینجوری وظیفس
اگه کسی مغزش یاری میکنه میتونه اشاره کند از شماره چند مانگا ادامه انیمه میشود که من هم پیش بروم