Cloud Strife
Loyal Member
این دیجیمونی که تلوزیون داد کدوم فصلش هست؟ کسی لینک دنلد داره؟ یا فقط بگید کدوم فصل دقیقا برم از تورنت بگیرم!
:-o واقعی تر :-o بزار برم یه لیوان آب قند بنوشم فشارم افتاد :d
حالا بتمن این وسط قابل قبوله اما مردان ایکس ولورین عملا نامیراس واقعیه :d یا مرد عنکبوتی و دشمناش واقعین :d سوپر من واقعیه کوتاه بیا دوست عزیز باز حداقل ما تو وان پیس پاور آپ داریم خالی بندی نیست مبارزات یه چهارچوب داره طرف جون میکنه قوی میشه از صفر شروع میکنه تو کمیک طرف از همون اول قویه فقط میاد نقش ناجی مردمو ایفا میکنه :d از لحاظ داستان ، شخصیت پردازی و ... مانگاها یه سرو گردن بالاتر از کمیکای ابر قهرمانی هستن کمیکای ابرقهرمانی یه سری خوبیا دارن که از حوصله خارجه گفتنشون دلیل فیلم نشدن مانگاها همونیه که گفتم هالیود ماله آمریکاس نه ژاپن :d
وگرنه کدوم آدم عاقلی شاهکاری مثل برسرکو میاد با مزخرفاتی مثل مرد عنکبوتی و ... عوض میکنه
وان پیس خوراکه ابرقهرمانی ساخته همین چهار شگفت انگیز عملا یکشون لوفیه قدرتا تو وان پیس خیلی شبیه کاراکترای ابرقهرمانیه مثلا آئوکیجی کپیه مرد یخی تو ایکس منه یا ایس مرد آتیشی و ...
ساختنش مشکل نیست اما کسی سراغشون نمیره
ضعف نکنی داداش :d
کلا منظور من از واقعی بودن رو نگرفتی. اولا همونطور که دوستمون گفت، اکثرا تو همین دنیا اتفاق می افتن یا حداقل قوانین دنیاشون با این دنیا یکیه. دوما حالا برسرک رو هم من قبول دارم داستانش رئال تره (و همین یکی از دلایلیه که اینقدر محبوبه،) ولی انصافا وان پیس؟ وان پیس خالی بندی نداره؟ وان پیس مبارزاتش چهارچوب داره؟ بعد احیانا تو کمیک هیچکس جون نکنده برا قدرتاش؟ :d یه حسی بهم میگه کمیک نخوندین تا الان، یا اینکه فقط فیلماشو دیدین :d
تو همین مبارزات معلومه که کدوم واقعی تره. تو کمیک ها توی یک مبارزه استاندارد، کسی برنده میشه که قوی تر باشه. حالا چه از لحاظ قدرت یا استراتژی و غیره. ولی انصافا تو امثال Dragon Ball یا Fairy tail، اینجوری نیست که کسی که خاطرات بیشتری وسط مبارزه یادش بیاد یا بلند تر داد بزنه برنده میشه؟ یکی از معدود انیمه هایی که اینجور معجزات توش کمتر اتفاق می افتاد، شینگکی بود که اونم از بس کشته داد به GoT دنیای انیمه معروف شد.
این مسائلی که من میگم هیچ کدوم نقطه ضعفی برای انیمه و مانگا نیست، بلکه همین دوری از واقعیته که جذابشون می کنه.
نکته آخر اینکه قضیه شاهکار و مزخرف و این حرفا رو تو پست قبلی هم گفتین، نظر شخصی حساب کردم. وگرنه تا شما تمام کمیکای این شخصیتایی که به عنوان مزخرف اسم بردین رو نخونده باشین کار خوبی نیست که بیاین با چیزی مقایسشون کنین.
Bakuman ببین! خیلی چیزا رو توش میتونی ببینی! :dمیگم احیانا ایم مانگاکا ها موادی چیزی میزنند
چون بعد یه مدت افت شدیدی میکنند اون از کیشوموتو ناروتو رو اونجوری خراب کرد
اینم بلیچ که اونقد افتضاح شده دارپ کردم
انگار مغزشون دیگه جواب نمیده
این Himouto! Umaru-chan عجب جواهریه ! با قرص دل درد باید دید انیمه رو.
این Himouto! Umaru-chan عجب جواهریه ! با قرص دل درد باید دید انیمه رو.
چه عجب یکی از این انیمه حرف زد :d
برا من که بدون شک بهترین انیمه این فصله :d