Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
عالی بود این قسمت! :x عالی! :x
یه دوئل خیلی خفن و جذاب داشتیم! :x
چقدر خفنه این داریون،اصلا راه که میره ابهت ازش میباره همینطور! :x
یعنی دم آراکاوا سنسه گرم به خاطر این طراحیه خفن! :x

یکی از بهترین قسمت های انیمه بود:-" :x

:-o واقعی تر :-o بزار برم یه لیوان آب قند بنوشم فشارم افتاد :d
حالا بتمن این وسط قابل قبوله اما مردان ایکس ولورین عملا نامیراس واقعیه :d یا مرد عنکبوتی و دشمناش واقعین :d سوپر من واقعیه ;;) کوتاه بیا دوست عزیز باز حداقل ما تو وان پیس پاور آپ داریم خالی بندی نیست مبارزات یه چهارچوب داره طرف جون میکنه قوی میشه از صفر شروع میکنه تو کمیک طرف از همون اول قویه فقط میاد نقش ناجی مردمو ایفا میکنه :d از لحاظ داستان ، شخصیت پردازی و ... مانگاها یه سرو گردن بالاتر از کمیکای ابر قهرمانی هستن کمیکای ابرقهرمانی یه سری خوبیا دارن که از حوصله خارجه گفتنشون دلیل فیلم نشدن مانگاها همونیه که گفتم هالیود ماله آمریکاس نه ژاپن :d
وگرنه کدوم آدم عاقلی شاهکاری مثل برسرکو میاد با مزخرفاتی مثل مرد عنکبوتی و ... عوض میکنه :|

وان پیس خوراکه ابرقهرمانی ساخته همین چهار شگفت انگیز عملا یکشون لوفیه ;;) قدرتا تو وان پیس خیلی شبیه کاراکترای ابرقهرمانیه مثلا آئوکیجی کپیه مرد یخی تو ایکس منه یا ایس مرد آتیشی و ...
ساختنش مشکل نیست اما کسی سراغشون نمیره

ضعف نکنی داداش :d
کلا منظور من از واقعی بودن رو نگرفتی. اولا همونطور که دوستمون گفت، اکثرا تو همین دنیا اتفاق می افتن یا حداقل قوانین دنیاشون با این دنیا یکیه. دوما حالا برسرک رو هم من قبول دارم داستانش رئال تره (و همین یکی از دلایلیه که اینقدر محبوبه،) ولی انصافا وان پیس؟ وان پیس خالی بندی نداره؟ وان پیس مبارزاتش چهارچوب داره؟ بعد احیانا تو کمیک هیچکس جون نکنده برا قدرتاش؟ :d یه حسی بهم میگه کمیک نخوندین تا الان، یا اینکه فقط فیلماشو دیدین :d
تو همین مبارزات معلومه که کدوم واقعی تره. تو کمیک ها توی یک مبارزه استاندارد، کسی برنده میشه که قوی تر باشه. حالا چه از لحاظ قدرت یا استراتژی و غیره. ولی انصافا تو امثال Dragon Ball یا Fairy tail، اینجوری نیست که کسی که خاطرات بیشتری وسط مبارزه یادش بیاد یا بلند تر داد بزنه برنده میشه؟ یکی از معدود انیمه هایی که اینجور معجزات توش کمتر اتفاق می افتاد، شینگکی بود که اونم از بس کشته داد به GoT دنیای انیمه معروف شد.
این مسائلی که من میگم هیچ کدوم نقطه ضعفی برای انیمه و مانگا نیست، بلکه همین دوری از واقعیته که جذابشون می کنه.
نکته آخر اینکه قضیه شاهکار و مزخرف و این حرفا رو تو پست قبلی هم گفتین، نظر شخصی حساب کردم. وگرنه تا شما تمام کمیکای این شخصیتایی که به عنوان مزخرف اسم بردین رو نخونده باشین کار خوبی نیست که بیاین با چیزی مقایسشون کنین.

ضعف نکنی داداش :d
کلا منظور من از واقعی بودن رو نگرفتی. اولا همونطور که دوستمون گفت، اکثرا تو همین دنیا اتفاق می افتن یا حداقل قوانین دنیاشون با این دنیا یکیه. دوما حالا برسرک رو هم من قبول دارم داستانش رئال تره (و همین یکی از دلایلیه که اینقدر محبوبه،) ولی انصافا وان پیس؟ وان پیس خالی بندی نداره؟ وان پیس مبارزاتش چهارچوب داره؟ بعد احیانا تو کمیک هیچکس جون نکنده برا قدرتاش؟ :d یه حسی بهم میگه کمیک نخوندین تا الان، یا اینکه فقط فیلماشو دیدین :d
تو همین مبارزات معلومه که کدوم واقعی تره. تو کمیک ها توی یک مبارزه استاندارد، کسی برنده میشه که قوی تر باشه. حالا چه از لحاظ قدرت یا استراتژی و غیره. ولی انصافا تو امثال Dragon Ball یا Fairy tail، اینجوری نیست که کسی که خاطرات بیشتری وسط مبارزه یادش بیاد یا بلند تر داد بزنه برنده میشه؟ یکی از معدود انیمه هایی که اینجور معجزات توش کمتر اتفاق می افتاد، شینگکی بود که اونم از بس کشته داد به GoT دنیای انیمه معروف شد.
این مسائلی که من میگم هیچ کدوم نقطه ضعفی برای انیمه و مانگا نیست، بلکه همین دوری از واقعیته که جذابشون می کنه.
نکته آخر اینکه قضیه شاهکار و مزخرف و این حرفا رو تو پست قبلی هم گفتین، نظر شخصی حساب کردم. وگرنه تا شما تمام کمیکای این شخصیتایی که به عنوان مزخرف اسم بردین رو نخونده باشین کار خوبی نیست که بیاین با چیزی مقایسشون کنین.

کمیک اصلا نخوندم فقط فیلماشونو دیدم
اونکه میگم مزخرف قطعا نظر شخصیه و بر پایه فیلماس

وان پیس خالیبندی داره اما اکثرا به قوانین دنیای خودش پایبنده و شخصیه که قویه با سلام و صلوات و ایمان و ... شکست نمیخوره :d فیری تیلم ولش کن درجه 3 هم نیست
مانگاهای زیادی هستن که خوبن و منطق خودشونو دارن منتها تو کارای ژاپنی همیشه اغراق و روحیه و ... براشون مهمه و استفاده میشه

کمیکا جایگاه خودشونو بدست آوردن زیادی خوشبحالشون شده یکی باید بیاد بزنه تو کار مانگا :d
در بزرگیه وان پیسم همین بس که بعد سوپر من و بتمن سومین کمیک پرفروش تاریخه بالاتر از مرد عنکبوتی و ایکس من و ... :bighug:

آخرین ویرایش:
دوستان این تصاویر متعلق به کدوم انیمه است ؟ :دی

euBPEcu.jpg

WjsHL9z.jpg

دوستان کسی لینک از انیمه Full metal alchemist Brotherhood داره که 720 باشه و نسخه داب هم باشه و حجم هر اپیزودشم تقریبا 100-150 مگابایت باشه خوبه .ممنون میشم اگر کسی لینک داره بده چون من چند روزه هرچی میگردم پیدا نمیکنم ! تورنتم باشه اوکیه

Tunngle ID : masood0899

high-school-dxd-born-art-01.jpg

خوب بلاخره Highschool DxD رو تموم کردم :d
میتونم بگم 100% به نکته ای که آقا آریا دربارش گفته بودن ایمان آوردم. اگه همین داستان یکم عوامل اچی و هارمش کمتر میشد، خیلی خیلی خیلی خوب می شد. میتونم تضمین کنم که مبارزه ها اکثرا شدیدا اپیک هستن (و قدرت شخصیتای مختلف هم خیلی جالبه)، من خودمم با اچی تا وقتی با کمدیش متناسب باشه مشکلی ندارم (گرچه از سبک هارم بدم میاد)، ولی این یکی انصافا دیگه عذاب اور میشه دیدن یه جاهاییش.
روند داستان خیلی خوبه و نمی دونم چرا منو یاد سریال Supernatural مینداخت :d البته تو فصلای دو و سه اضافه شدن اسطوره های کشور های دیگه هم به جذابیت کار کمک کردن. بازم اگه چنتا از همین اعضای خانواده مذکر بودن یا عاشق شخصیت اصلی نبودن، subplotها خیلی جذاب تر می شدن.
یک قطعه موسیقی هم داشت توش که جاهای حساس داستان با ویولن میزد و خیلی قشنگ بود. اپنینگ ها و اندینگ ها هم معمولی بودن به نظرم.
در کل اگه با هارم حال می کنین، حتما ببینین. اگه اکشن اپیک دوست دارین و می تونین هارم خرکی رو تحمل کنین، بازم اینو از دست ندین. برای بقیه هم توصیه خاصی ندارم :d

پ.ن: در پی زده شدن مخم توسط دوستان و تهدید امیر آکیبا، دوباره انیمه رو دراپ و شروع به خوندن مانگای وان پیس کردم :d

آخرین ویرایش:
میگم احیانا ایم مانگاکا ها موادی چیزی میزنند
چون بعد یه مدت افت شدیدی میکنند اون از کیشوموتو ناروتو رو اونجوری خراب کرد
اینم بلیچ که اونقد افتضاح شده دارپ کردم
انگار مغزشون دیگه جواب نمیده:|

میگم احیانا ایم مانگاکا ها موادی چیزی میزنند
چون بعد یه مدت افت شدیدی میکنند اون از کیشوموتو ناروتو رو اونجوری خراب کرد
اینم بلیچ که اونقد افتضاح شده دارپ کردم
انگار مغزشون دیگه جواب نمیده:|
Bakuman ببین! :-" خیلی چیزا رو توش میتونی ببینی! :d
همشم تقصیر خودشون نمیتونه باشه:-" ولی برای ناروتو بعد از این 10 چپتری که آخر کار دادن،دیگه مطمئن شدم هرچی میکشیم از دست کیشیموتو بوده! :|

این Himouto! Umaru-chan عجب جواهریه ! :)) با قرص دل درد باید دید انیمه رو. :|

چه عجب یکی از این انیمه حرف زد :d

برا من که بدون شک بهترین انیمه این فصله :d

اصلا مگه میشه کارگردان Yuru Yuri کار بد بسازه:d
هر چند من Yuru Yuri رو خیلی بیشتر از این دوست دارم:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or