خوب شروع میشه ولی تا اخرش این پسر هرکی از راه میرسه میزنش یعنی من تا اخر انیمه دیدم لامصب بهش کمبو میزدن بعد این عصبانی میشد یه مشت میزد دشمن میخوابیددو تا انیمه شاهکار شروع کردم:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood خیلی تعریفشو شنیدم به همین خاظر شروع کردمش دو قسمت اولش خیلی قشنگ بود! پتانسیل بالایی داره :d شخصیتای اصلیش خیلی باحالن
Zankyou no Terror شروع طوفانی ای داشت! باید ادامه رو ببینم تا نظر نهایی رو بدم :d
آقا گینتاما چرا اینجوریه من گینتاما ندیده و به کلی غریبه با سری سر پست بالایی رفتم این دو قسمت آخری رو دیدم به زور چک و لگد خودمو نیگه داشتم که نمیرم از خندهاگه دو قسمتش اینجوری میکنه با آدم خدا به اون بنده خدایی که بخواد سری رو ماراتن کنه صبر جمیل بده:d
منبع Mangamint
اسپویل نداره:d
پیشنمایش هفته بعدش خیلی خوب بود: چشم امپراطور تاکاسوگی فعال خواهد شد
یه درخواست از آقا خلیل:
امکانش هست پست نخست تاپیک رو با اطلاعاتی از دنیای انیمه تکمیل کنید.البته میدونم با وبگردی هم میشه نتایج خوبی گرفت ولی چه بهتر که همشون یکجا باشن.مثلا یه انیمه شامل چه بخشهایی میشه(منظور همون مانگا"Bonus یا OVA که توضیحاتی دربارشون بدید) یا تاریخچه ساخت انیمه و یا مشهورترین انیمه های ساخته شده تا الان از نظر سایر کاربران جهان و....از این قبیل موارد.اینجوری کسایی که تازه میخوان انیمه دیدن رو شروع کنن یا تازه شروع کردن کارشون خیلی راحتتر میشه
یه پیشنهاد هم داشتم: میتونید یه نظر سنجی بین بهترین انیمه های 2000 تا 2014 بزارید تا هم از نظرات دوستان بهره مند بشیم و هم با موارد خوب احتمالی که تا حالا ندیدیم آشنا بشیم.بعنوان نمونه نوع نظر سنجی میتونه اینجوری باشه که از هر سال 2 یا 3 مورد رو انتخاب کنید تا نتیجه نهایی بدست بیاد بسته به نظر خودتون داره
انیمش رو ببین حتما مطمعنم یکی از بهترین انیمه های عمرت میشه برا من و خیلیای دیگه که با فاصله زیاد بهترین انیمه ایه که دیدیم و حتی بهترین کاراکترای عمرمونم از این انیمست که مثل من کاراکتر شماره یکم گینتوکیه![]()
معنیش فک کنم میشه We Still Don't Know the Name of the Flower We Saw That Day.این همش اسم انیمس؟ "Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai" یا کارگردان عین اینایی که میان تو 90 از همه تشکر میکنن خواسته اسم تیر طایفشو بیاره معروف کنه؟دور از شوخی چرا اسمش اینقدر طولانیه؟ یعنی چی اصلا؟
من که با PotPlayer همه جور زیرنویسی رو خیلی راحت اجرا میکنم خواستی یه امتحانی بکن.من الان میخوام سایکو پس رو دانلودکنم هرجا میرم دو تا نسخه داره یه 22 قسمتی بلوری با یه 11 قسمتی اکستندد.حالا کدومو بگیرم؟چون اون اکستندتش:dزده که یه سری صحنه ها و ... اضافه تری از معولیش داره.ولی اگه اونقدری فرق نمیکنه همون بلوری رو بگیرم.این زیرنویس های idx و sub رو چجوری باید اجرا کرد؟
فکر کنم یکی دو صفحه بعد از زیرنویس قسمت 5 گفتن که چجوری باید اجراشون کنیدامروز با ذوق و شوق فراوان اومدم بعد از یک هفته انیمه ببینم، که ... این زیرنویس های idx و sub رو چجوری باید اجرا کرد؟(مشخصه کدوم انیمه دیگه
)
با kmp که هیچی نمایش نمیده! با مدیا پلیرکلاسیک هم که کلا وقتی این زیرنویس رو میریزم،بسته میشه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هست! :d
(نکته : چون انیمه رو فعلا هاریبل میگیرم(تورنت موبایل کلا نیا رو در نمیابه! tokyotosho هم فقط هاریبل رو داره) زیرنویس هم هماهنگ نیست! راه حلی که پیشنهاد میدید جوری نباشه که نشه زمانبندی زیرنویس رو تغییر داد
)
این همش اسم انیمس؟ "Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai" یا کارگردان عین اینایی که میان تو 90 از همه تشکر میکنن خواسته اسم تیر طایفشو بیاره معروف کنه؟دور از شوخی چرا اسمش اینقدر طولانیه؟ یعنی چی اصلا؟