Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بلی :|
همونطور که رین گفت جام از هر زمان و دنیایی میتونه قهرمان احضار کنه :| اینم شیروئه ایندست....
حالا فکر کنم خودشون جلوتر توضیح بدن در مورد همون تصاویری که از گذشته بود و ...
من با دنیای سری fate اشنا نیستم :d ( در حد همون فیت زیرو و الان ubw ) ولی به نظرم ممکنه پای دنیای های مختلف/موازی و نیمدونم تغییر زمان و ... رو وسط بکشن :| :d

فان فکت: 97% چیز هایی که من پیش بینی میکنم چرت و پرت محضه :d
@Akiba
این پیش بینی من درسته؟ :d

+

از وقتی Shigatsu wa Kimi no Uso رو تموم کردم نمیتونم انیمه دیگه رو شروع کنم :(
چقدر قشنگ بود :(
چند تا انیمه شبیه این معرفی کنید لطفا :(

گفتم بقیه نخونید! بعدا جواب رو دیدید، من هیچ مسئولیتی نمیپذیرم :|
تقریبا درسته! فقط یه چیزی (جواب کامل نخونید :-" )
همینطور که گفتی دنیاهای موازی و این حرفاست! اما این آرچر که همون شیرو هست،تقریبا شیروییه که هیچ وقت اونجوری نمیشه! یعنی تقریبا نشدنیه!
چی گفتم :| ، یعنی در کل شیرویی که میبینیم، آرچر نمیشه :-" یه شیروی درست حسابی تر،آرچر میشه! :d
برای اطلاعات بیشتر به علی دانته مراجعه کنید! اون خونده Visual Novel رو! :-" اینم همون بهم گفت! (یه ذره به آرچر امیدوار شده بودم، همونم گند زد بهش با گفتن این مورد!‌:)) قابل ذکره که توی انیمه ی قدیمی یک ذره هم به این مورد اشاره نکردن! بگو حتی نیم درصد:-"

مسئله اونقدرا هم بغرنج نیست :d
چیزی که من برداشت کردم از صحنه هایی که نشون داده تا اینجا، اینه که شیرو در پی ارزوی همیشگیش برای کمک به بقیه، تصمیم میگیره پس از مرگش تبدیل به یه چیزی به اسم Guardian بشه، که اینا ظاهرا یه جور سرونت هستن که همیشه میشه احظارشون کرد و در تمام قرون و اعصار از انسانیت محافظت می کنن. بعد از قدیم و جدید شروع می کنن به احضار کردنش، و مجبور میشه هزاران بار کثافت کاریای حکومتا و پادشاها رو جمع کنه، و بارها همونا بهش خیانت می کنن، و برای همین کم کم امیدش به انسانیت رو از دست میده. اونقدر هم جادوش قوی میشه که تبدیل به یه Heroic Spirit میشه و توساکا احضارش می کنه برای نبرد جام مقدس. حالا هم که شیرو رو دیده (که گذشته خودشه،) میخواد نابودش کنه تا اصلا از اول خودش به وجود نیاد :d
این تئوری من در این بارست، شاید درست باشه، شایدم کلا دارم اشتباه می کنم :d

دیشب توسط ی دوستی تو wow بهم اهنگ Sandpiper از Kalafina پیشنهاد شد . کل شب رو داشتم بهش گوش میدادم از 11 هم ک بیدار شدم تا همین یک ساعت پیش دائم داشتم گوش میکردم . واقعا فوق‌العاده‌س. حتما برید دانلود کنید

داشتم Kuroko's Basketball 3 - E17 رو نگا میکردم...دیدم که سازندهاش تو این قسمت یه سوتی دادن..!!!
دقیقه ی 21:20 جایی که کاگامی میخواد بلند شه و توپ رو پرتاب کنه، توپ تو دست چپ ـشه، ولی تو صحنه ی بعدی موقعه پرتاپ، توپ رو با دست راست ـش تو سبد میندازه :d

آخرین ویرایش:
یه گفتگویی بین اودا و کیشیموتو به مناسبت تموم شدن ناروتو انجام شده. یه بخشیش رو توی AW گذاشته بودن:

When did the two of you first meet?
Kishimoto: When was it...? I think it was a Jump New Year’s party when I was still a rookie.
Oda: Was it?
Kishimoto: Probably. [laughs] Even at that time, my impression of you was that you were a grand master.
Oda: What the heck are you talking about?! [sarcastic laugh]
Kishimoto: Well, you had started your serialization two years earlier, and I felt that you were amazing. At first I called you “Oda Sensei,” but you told me not to call you that.
Oda: Of course! We’re the same age—why should you call me sensei?!
Kishimoto: We’re not actors, but I thought there’s that tradition where whoever enters the industry first is the superior. [laughs]
Oda: I also paid attention to you ever since you were a rookie. Your art was amazing, and I felt like we shared a similar style.
Kishimoto: What style? [laughs]
Oda: Like we both studied turtle style under Kame Sen’nin. [laughs] That’s why I did all that fight posturing when we first met...
Kishimoto: You wanted to fight? [laughs]
Oda: Well, we were always competing with our manga. But when I first met you, you were such a nice, good person. Winning or losing didn’t matter anymore. I couldn’t fight against you.
Kishimoto: Plus we each knew how hard the other one was working.
Oda: That’s what made me so happy. When you’re struggling, you need some words of encouragement. With you being in the same position, I believed it when you said you understood what I was going through.
Kishimoto: I really did. [laughs] But I think I had it pretty easy. You were always at the top, so the pressure must have been off the charts. I think I’d get an ulcer from all that stress.
Oda: I’m really grateful I got to compete against Naruto. I’m most grateful that you never let me completely win. I’d often lose in the weekly rankings, and in terms of global reach, it’s all about Naruto. I’m really grateful that you made me feel jealous. You’re the only one who could do that.
Kishimoto: One Piece was my goal—I always strove to beat it. It’s definitely something that I focused on.

یه جایی دوستان گفته بودن علت توقف Hunter X Hunter کمردرد مانگاکای اون (توگاشی) ـه. تا حدی این مطلب درسته. البته ظاهراً مشکل یه کم از کمر پایین تره:دی
این حرفم جوک نبود:دی

گینتاما هفته پیش گرفت ناروتو رو به رگبار بست این هفته کوروکو رو :))
آقا گینتاما چرا اینجوریه من گینتاما ندیده و به کلی غریبه با سری سر پست بالایی رفتم این دو قسمت آخری رو دیدم به زور چک و لگد خودمو نیگه داشتم که نمیرم از خنده=))اگه دو قسمتش اینجوری میکنه با آدم خدا به اون بنده خدایی که بخواد سری رو ماراتن کنه صبر جمیل بده:d
راستی PV اندینگ ارسلان اثر Eir Aoi هم اومده.

watch?v=MpAn09ZQdmE
راستی این سایت ACHanime | Lyrics and Ost Anime رو پیدا کردم سایت خوبیه.اکثر PV آهنگ های این فصل رو داره.در کنار Hikari no Akari OST || Download Anime OST / Vocaloid / Utaite / Doujin Music اکثر نیازهای آهنگی رو برطرف میکنه:d

منبع Mangamint

آخرین ویرایش:
یه مومنی به ما لطف کنه لینک دانلود 2تا فیلمی که از Attack on Titan اومده رو در صورت موجود بودن بده که دعاگوش میشیم:-s
اسامیشون هم فکر کنم اینه:
1.Guren no Yumiya
2.Jiyū no Tsubasa

پارت دوم فیلم، تازه اواخر ماه دیگه اکران میشه.......و تو پاییز باید منتظرش بود.

لینک پارت اول رو برات PM کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or