Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چند روزی بود که قسمت اول Live-Actionـه Parasyte رو دیده بودم ولی فرصت نکردم که نظرم رو دربارش بدم (":

55764d1431293835-parasyte-part-1-poster.jpg

نظرم:
ریتم فیلم سریع بودش و خیلی از موارد داستان اصلی رو کلاً از فیلم حذف کردن، مثلاً پدر ـه، تو فیلم وجود خارجی نداشت و ماجراهای مربوطش هم کلاً تغییر کرده بود.
ولی خوب این تغییرات صدمه ای به بنده ی اصلی فیلم نزده بود
جلوهای ویژه فیلم خوب بودش و از نظر سطح کارهای ژاپنی که تا الان دیدم، خوش ساخت بودش و خیلی هم تاسف بار نبودش.

دوبلور میگی تو فیلم کارش خوب بود، ولی اصلاً توانایی های خانم "آیا هیرانو" رو نداشت...شاید چون من یکی از فن های صداشم، اینطور به نظرم میاد D:

بازیگر نقش اصلی Sometani Shouta....کارش مثل همیشه خوب بودش...ولی یه مقدار زیادی نوع بازیش داره تکراری میشه
ولی هنوز بازیش رو دوست دارم..الخصوص تو فیلم Himizu که فروپاشی شخصیتی یه نوجون رو عالی نشون داد.

موسیقی کار هم که اصلاً جای بحث نداره، Satou Naoki بزرگ، آهنگ خوبی رو برای فیلم ساخته بود که البته به نظرم در حد انیمه و کار Ken Arai نبودش.
اون کمی هیجانش بیشتر بودش، قبلاً هم کار Ken Arai رو تو سریال Kagi no Kakatta Heya شنیدم...که قشنگ میشه شباهت هایی رو با کارش تو انیمه Parasyte پیدا کرد.

بگذریم....باید بگم که لذت بخش بودش و از دیدنش لذت بردم و منتظر پارت دوم ـشم

Attachments

• Parasyte-Part-1-Poster.jpg
    Parasyte-Part-1-Poster.jpg
    31 KB · مشاهده: 139
مانگای SUN KEN ROCK حتما بخونید اگر اهل مانگا هستید طراحی هاش واقعا فوقالعادست بعضی جاها ادم احساس میکنه مثل برسرک هستش (جزئیات شخصیت ها, نه کل فضا) ولی داستانش به اندازه طراحیش نیست در حد خیلی خوبه.کلا حس گنگستر رو بهتون میرسونه.طنز های جالبی هم داره در کنار اکشن بودنش.

اینم دوتا عکس از چپترهاش:

qy5o_hbwd_sun-ken.rock.full.914776.jpg

22ue_nxkj_015.jpg

واقعا چرا نباید از مانگاهای سنین انیمه بسازن ؟؟!!! حالمون از شونن بهم خورد (البته استثناها بماند مثل گینتاما و...)
فشار وارده از صحنات فقیرانه اش کمر شکن تر از تاثیرات سنینش هست:>

عزیزان یه نفر میتونه یه زیرنویس هماهنگ با نسخه بلوری Fate/Zero برام بفرسته؟ شدیدا لازم دارم.از هر فنسابی که بود عیبی نداره.پیشاپیش ممنون:d
همونی که اضافات داره؟:-/
گشتم نبود نگرد نیست:دی
اینو من خودم دستی زمانش رو ویرایش کردم. اون اضافات زیرنویس ندارن دیگه:دی
View attachment 1080.rar

همونی که اضافات داره؟:-/
گشتم نبود نگرد نیست:دی
اینو من خودم دستی زمانش رو ویرایش کردم. اون اضافات زیرنویس ندارن دیگه:دی
View attachment 55765

دستت درد نکنه ولی فارسیش به چه کارم میاد آخه؟:d
دنبال یه زیرنویس جدا از CoalGirls یا UTM هماهنگ با بلوریش میگردم.
ویرایش:بیخیال یافتم:d

آخرین ویرایش:
با نزدیک شدن خرداد و وقت امتحانات دانشگاه و کنکور، انگیزه انیمه دیدن بنده هم دو برابر شده :d
بلاخره وقت کردم Baby Steps رو ببینم!
میتونم بگم واقعا قشنگه و یه انیمه ورزشی ارزشمند به حساب میاد. من شخصا از تنیس هیچ سررشته ای ندارم ولی بازم تونستم حساسیت و تنش پشت هر امتیاز رو حس کنم. اوایل فصل اینکه هی توضیح میدادن تک تک اصطلاخات رو یکم رو اعصاب بود، ولی بعدش خیلی بهتر شد. روند داستانی انیمه هم همونطور که دوستان اشاره کردن قبلا خیلی منطقی تر از اکثر انیمه های ورزشیه. هیچ ورزشکاری از همون وقتی که وارد یه رشته میشه یهو اعجوبه نمیشه و تمرین و ممارست زیاد لازم داره، و بلاخره موفق ترین ورزشکار ها هم در طول دوران ورزشیشون بارها شکست می خورن، ولی این تو اکثر انیمه های ورزشی رعایت نمیشه و حتی به زور معجزه الهی هم که شده شخصیت اصلی یا تیمش گاها جلوی کسایی که چندسال بیشتر از اون تجربه دارن برنده میشه :d به خاطر طبیعت آرومتر ورزش تنیس، میشه گفت مسابقات تو انیمه به اندازه Ippo یا Koroko هیجان انگیز و با ترشح آدرنالین در خون همراه نیست، ولی بازم خوبه و حساسیت خودش رو منتقل می کنه. در کل که راضیم ازش و دیدنش به همه توصیه میشه.:x

بحث انیمه ها (مانگاها) ورزشی شد باید بگم که یه مانگایی هست به نام Slam Dunk که Kuroko No Basket یه اسکی حرفه ای از اون رفته و اون کار هم خیلی شاهکاره واسه خودش. به نظرم یه نیم نگاهی هم به اون داشته باشید.

بحث انیمه ها (مانگاها) ورزشی شد باید بگم که یه مانگایی هست به نام Slam Dunk که Kuroko No Basket یه اسکی حرفه ای از اون رفته و اون کار هم خیلی شاهکاره واسه خودش. به نظرم یه نیم نگاهی هم به اون داشته باشید.

slam dunk که شاهکاره ....
ای لاو هانامیچی:>

من یه مشکلی که با این baby step دارم اینه که وسطش خوابم میگیره! هیچ هیجانی نداره.نه زاویه دوربین خوبه، نه افکت خوشگل داره، نه تدوین درست حسابی.نه حتی داستان غیر قابل پیش بینی.لازم نیست انیمه ورزشی مثل فوتبالیستا و کوروکو باشه! ولی حداقل 4تا افکت خوشگل که میشه گذاشت توش.
oneout هم تقریبا همینطور بود ولی این خلا رو با داستان و همین زاویه دوربین پر میکرد.تو هر قسمت یه اتفاق غیر منتظره پیش میومد.

اُه اُه بانو اینجا اینجوری نگاه کرد من یه لحظه کرک و پرم ریخت!:دی
Snap54.JPG

Snap53.JPG

:x :دی

ای بابا!:| بالاخره مشخص شد این آرچر کیه و من نفمیدم یا هنوز 100% مشخص نشده؟:دی

اُه اُه بانو اینجا اینجوری نگاه کرد من یه لحظه کرک و پرم ریخت!:دی
Snap54.JPG

Snap53.JPG

:x :دی

ای بابا!:| بالاخره مشخص شد این آرچر کیه و من نفمیدم یا هنوز 100% مشخص نشده؟:دی
این قسمت آخر دیگه 180% مشخص شد کیه دیگه :d اون هم هتصویر و دیالوگ تابلو نشون دادن :d

هر چند از قسمت 7-8 به بعد همش hint میدادن کیه و یکم تابلو شده بود :|

این قسمت آخر دیگه 180% مشخص شد کیه دیگه :d اون هم هتصویر و دیالوگ تابلو نشون دادن :d

هر چند از قسمت 7-8 به بعد همش hint میدادن کیه و یکم تابلو شده بود :|
یعنی خود شیروئه!!؟:| چجوری خود شیروئه؟
این که یه تیکه هایی یه سری تصویر از پادشاه و اینا نشون داد که مشخص بود مال قرن های گذشته است.

یعنی خود شیروئه!!؟:| چجوری خود شیروئه؟
این که یه تیکه هایی یه سری تصویر از پادشاه و اینا نشون داد که مشخص بود مال قرن های گذشته است.
بلی :|
همونطور که رین گفت جام از هر زمان و دنیایی میتونه قهرمان احضار کنه :| اینم شیروئه ایندست....
حالا فکر کنم خودشون جلوتر توضیح بدن در مورد همون تصاویری که از گذشته بود و ...
من با دنیای سری fate اشنا نیستم :d ( در حد همون فیت زیرو و الان ubw ) ولی به نظرم ممکنه پای دنیای های مختلف/موازی و نیمدونم تغییر زمان و ... رو وسط بکشن :| :d

فان فکت: 97% چیز هایی که من پیش بینی میکنم چرت و پرت محضه :d
@Akiba
این پیش بینی من درسته؟ :d

+

از وقتی Shigatsu wa Kimi no Uso رو تموم کردم نمیتونم انیمه دیگه رو شروع کنم :(
چقدر قشنگ بود :(
چند تا انیمه شبیه این معرفی کنید لطفا :(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن