Навид
کاربر سایت
دوستان چی شد پس؟سلام
عاقا این قرفه ژاپن کجا هست ما که پارسال رفتیم انقد چرخیدیم خسته شدیم آخرم پیداش نکردیم
بعد مانگا هاش زبونش انگلیسیه؟
دوستان چی شد پس؟سلام
عاقا این قرفه ژاپن کجا هست ما که پارسال رفتیم انقد چرخیدیم خسته شدیم آخرم پیداش نکردیم
منم خودم فردا میخوام برم ببینم چی دارن.اینم نقشه نمایشگاهدوستان چی شد پس؟
نشستم این 2-3 روزه فصل 1 و 2 و فیلمای 1 و 2 انیمه Hakuoki رو دیدم :d (چرا فصل دومش 720 نداره -__- هرکدوم زده 720 نسخه خامه تاره همون Upscale ضایع از 480ئه)
اولین چیزی که با عکساش به ذهنتون میرسه اینه که " اینم یه انیمه شوجو Reverse Harem مسخرست مثل بقیه -___- از اینایی که تو مال منی به هیچ کس نمیدمت همیشه کنارم باش" و اینکه دختر شخصیت اصلی میخواد خودشو معصوم نشون بده اما درواقع یه Full B!itch تشریف داره که با همه آره :d . منم اولش همین فکر رو میکردم اما اصلا اینجوری نیست :d
با اینکه زیاد انیمه قوی نبود اما حال کردم باهاش مخصوصا اینکه تو طول دیدنش اصلا حس شوجو بودن بهم دست نداد. کاراکترا همشون دوست داشتنی بودن مبارزات و صحنه های خشن ناک هم زیاد داشت :d
کلا اگه 3 تا مشکل انیمه رو برطرق میکردن به نظرم انیمه معرکه ای میشد:
1- کلیشه بیش از حد (فصل 1 بیشتر). این کلیشه منظورم این نیست که یه چیزایی از بقیه انیمه ها کش رفته باشن نه به این توجه نمیکنم منظورم کلیشه ایه که بارها تو خود انیمه عینش رخ داد. اینکه آدم خوبا میرن یه جایی آدم بدا رو میبینن بعد از یه مبارزه چند ثانیه ای آدم بدا خیلی خونسرد مجلس رو ترک میکنن -___-
2- گنگ بودن داستان (کلا فصل 2): تو فصل دوم خیلی خیلی گنگ بود یه سری چیزا یعنی یه سری جاها میگفتم: " ااا چی شد؟ چرا اینا یهویی اومدن اینجا؟" و . . .
3- :
3- توروخدا انقدر شخصیت اصلیا رو نکشینجیگرم کباب شد
نکته جالب فیلماشم این بود که فیلماش با اینکه باز سازی فصل اول و دوم بود ولی اصلا خسته کننده و تکراری نبود چون خیلی چیزا یه جور دیگه اتفاق میوفتادن (با اینکه آخرش یه نتیجه بود) و اینکه یه سری چیزا فقط تو فیلما نمایش داده شد
کلا کار جالبی بود :d
در هنگام دیدنش به یه سری چیزا دست یافتم (با توجه به اینکه گینتاما هم دیدم):
1- کوندو سان واقعا خنگ و خل و چل تشریف دارن :d
2- اوکیتا واقعا سادیسم داشته (منظورم شخصیتای تاریخیه هرکدومه)
3- کوندو سان واقعا Stalker هست (خیلی قسمتا معلوم نبود کجاست -___-)
چون انیمه رو خیلی وقت پیش دیدم چیز زیادی از داستان اینا یادم نمیاد تنها چیزی که یادم میاد اینه که شخصیت محبوبم تو این انیمه شخصی به نام سایتو هاجیمه بود پسری که رنگ موهاش بنفشه:d و اینکه در کل برای منم انیمه خوبی بود که فکر کنم به افا خلیلم پیشنهاد کردم ببینتش:d
فقط به خاطر پایانش گفتم:d یحتمل امکان داره از پایان brotherhood خوشش نیادچرا؟؟
خیلی ادامه مانگا بهتره.
تو بخش بین الملل مانگا های انگلیسی زیاده، مسئول غرفه گفت که ژاپنیش هم هست ولی هر چی گشتیم، پیدا نکردیم.سلام