love master
کاربر سایت
FullMetal Alchemist: Brotherhood پیشنهاد نمیشه با شناختی که از ایشون پیدا کردم یه چیز دیگه بگید:d
اگر وقت کردی این چند پستُ بخون.خیلی از ابهامات 2-3 قسمت آخر رو برطرف می کنهچرت و پرت،مزخرف
خب مجبوری یه نفر رو انقدر قوی جلوه بدی که واسه نشون دادن شکستش نتونی جمعش کنی؟ما دیدیم که برسرکر فقط داره سیبر رو چپ و راست میگه،بعد یه لحظه که پلک زدیم دیدیم شمشیر سیبر فرو رفته تو شکم لنسلاتبرین جمعش کنین بابا
یا کیریتسوگو و کوتومینه که اصلا معلوم نبود چی شد
اونجا که اون دختره ساکورا بعد مرگ کاریا بهش میگه احمق،مثلا میخواستن نتیجه شستشو فکری کرکتر رو نشون بدن و عجب تاثیر سنگینی بر بیننده داشت :laughing:
به خدا قسم من از همون اوایل میدونستم آخر عاقبت مبارزات چی میشهولی شما هی گفتین نه صبر کن و فلان و بهمان
من احساس میکنم انیمه بهتر از این داریم خیلی،اما اگر این شاخ انیمه ها بود،من دیگه انیمه نمیبینم،خدافظ![]()
اگر وقت کردی این چند پستُ بخون.خیلی از ابهامات 2-3 قسمت آخر رو برطرف می کنه
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page240/#post2070070 (پست 3587)
http://forum.bazicenter.com/thread1740/page477/ (پست 7145)
حالا که خدارو شکر خلاص شدی از دست fate zero!!!:d fate zero انیمه خوبی ولی اصلا شاخ انیمه ها نیست!:dحالا واسه ادامه می تونی این پایین هارو ببینی!!
Death Note
attack on titan
[ 2 ]
بر فراز تپه ی شقایق هست اسمش [ From Up on Poppy Hill ]دوستان پسر میازاکی یه انیمه ساخته که در مورد یه سری بچه مدرسه ای هست که قراره تعطیل بشه، اما اینا میان تمیزش میکنن و .... کسی میدونه اسمش چیه؟
پ.ن: شایدم اصلا پسر میازاکی نساخته! الان که بیشتر فکر میکنم، کسی که اینو گفت اصلا قابل اطمینان نیست!![]()
[ 2 ]
----
چرا همیشه موقع امتحانا آدم حس مانگا خوندنش میاد؟وسوسه شدم فشنگ چی بخونم
، البته یه سری مانکای دیگه هم هست که هنوز هیچکدوم به هفتگی نرسوندم
![]()
بشین مانگاشو بخون!طائل این AoT رو ببین! هم بچه ها از نظر کیفیت قبولش دارن هم یه خرده غرب پستدتره به نظرم. ما که انیمه باز نبودیم در قسمت های آخر سیزن 1 داشتیم فحش میدادیم چرا سیزن 2 هنوز نیومده. sent from mobile
بشین مانگاشو بخون!البته انم تموم نشده و زیاد تو خماری میزاره اما به 90٪ سوال هایی که الان تو ذهنت داری جواب میده!
![]()
و دو برابر سوال هایی که الان داری، برات سوال جدید ایجاد میکنه
جدا از طرحی نابودش![]()