اتفاقا تو انیمه هم معلومهبین اسکندری که شوخی میکنه و اسکندری که جدیه ، تشخیص نمیدی؟
اون اسکندر جدی بود؟
+ اسکندر آیونیون هیتاری میزد چیزی رو از دست نمیداد ، چون آیونیون هیتاری قدرت شکست سیبر رو داشت! ( همون سنگ کاغذ قیچیه نوبلا فانتازم ها! ) شاید چندتا کشته میداد ، ولی نابود نمیشد!
اصلا چیزایی که میگی رو خودت در موردش فکر کن مشخصه
خدا نیاره دردی که ما سر Hellsing Ultimate کشیدیم سر بقیه بیاد :dچی؟قراره 6تا فیلم بشه؟
تا آخر نوامبر هم تاخیر خورده؟
یحتمل هر فیلمم تو یک سال میاد ، دو قرن دیگه Tri تموم میشه![]()
قطعا F/Z انیمه ی خوبیه ولی "شاخ انیمه ها"؟؟؟ شوخی نکن.. خیلی راحت و بدون فکر کردن میتونم اسمه 10 تا (یا بیشتر) انیمه رو بگم ک از F/Z خیلی بهترنچرت و پرت،مزخرف
خب مجبوری یه نفر رو انقدر قوی جلوه بدی که واسه نشون دادن شکستش نتونی جمعش کنی؟ما دیدیم که برسرکر فقط داره سیبر رو چپ و راست میگه،بعد یه لحظه که پلک زدیم دیدیم شمشیر سیبر فرو رفته تو شکم لنسلاتبرین جمعش کنین بابا
یا کیریتسوگو و کوتومینه که اصلا معلوم نبود چی شد
اونجا که اون دختره ساکورا بعد مرگ کاریا بهش میگه احمق،مثلا میخواستن نتیجه شستشو فکری کرکتر رو نشون بدن و عجب تاثیر سنگینی بر بیننده داشت :laughing:
به خدا قسم من از همون اوایل میدونستم آخر عاقبت مبارزات چی میشهولی شما هی گفتین نه صبر کن و فلان و بهمان
من احساس میکنم انیمه بهتر از این داریم خیلی،اما اگر این شاخ انیمه ها بود،من دیگه انیمه نمیبینم،خدافظ![]()
نسل سوم آکاتسوکی( البته 4م درست تره
ولی ما اون آکاتسوکی خفنه رو اولی حساب میکنیم
)
امیدوارم اینا بهتر از نسل دوم باشن! گرچه گند زدن به اسم آکاتسوکییعنی هیچ فرقه ی اینحوری نمیتونه تو دنیا یافت بشه که اسم دیگه رو خودش بزاره؟
این... یارو اوچیهایی نما هم مشکوکه! یعنی واقعا اوچیهاییه؟ تو فلش بک ها که هیچ اوچیهایی غیر مو تیره نداشتیم! ( سیاه... انیمه رو ندیدم بعد از ورود مادارا ببینم اوضاع چطور بود...ففلش بک های قبلم یادم نیست
)
نکنه میخوان بگن قبل از مادارا هم دوباره اوچیهایی ها دو گروه شده بودن؟گرچه بگیم اینطور هم بوده ، به اونا چه که ساسکه ایتاچی رو کشته
کلا اینکه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه!
دختر ساسکه هم مثل خودش بسی به درد نخوره، کاکاشی هم یه سر دیدیم
همش استرس داشتم یکهو ماسکش رو در نیاره
کیشیموتو هم یادش اومد اوروچیمارو و یاماتویی وجود داشتن
مانگاپاندا چرا وان پیس نمیزاره !زود تند سریع
![]()
چرت و پرت،مزخرف
خب مجبوری یه نفر رو انقدر قوی جلوه بدی که واسه نشون دادن شکستش نتونی جمعش کنی؟ما دیدیم که برسرکر فقط داره سیبر رو چپ و راست میگه،بعد یه لحظه که پلک زدیم دیدیم شمشیر سیبر فرو رفته تو شکم لنسلاتبرین جمعش کنین بابا
اونجا که اون دختره ساکورا بعد مرگ کاریا بهش میگه احمق،مثلا میخواستن نتیجه شستشو فکری کرکتر رو نشون بدن و عجب تاثیر سنگینی بر بیننده داشت :laughing:
به خدا قسم من از همون اوایل میدونستم آخر عاقبت مبارزات چی میشهولی شما هی گفتین نه صبر کن و فلان و بهمان
من احساس میکنم انیمه بهتر از این داریم خیلی،اما اگر این شاخ انیمه ها بود،من دیگه انیمه نمیبینم،خدافظ![]()
حالا که خدارو شکر خلاص شدی از دست fate zero!!!:d fate zero انیمه خوبی ولی اصلا شاخ انیمه ها نیست!:dحالا واسه ادامه می تونی این پایین هارو ببینی!!چرت و پرت،مزخرف