Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اینکه دیجیمون جدید اونم در ادامه 2 سری اول میخواد بیاد که خیلی خفنه :دی اینم که قراره 6 تا فیلم باشه خیلی بد نیس :دی
فقط اگه قرار فیلم باشه چرا ندادن به هوسودا سنسی بسازتش دوباره ؟؟ :|

ات
فاقا تو انیمه هم معلومه :دی بین اسکندری که شوخی میکنه و اسکندری که جدیه ، تشخیص نمیدی؟ :| اون اسکندر جدی بود؟ :))
+ اسکندر آیونیون هیتاری میزد چیزی رو از دست نمیداد ، چون آیونیون هیتاری قدرت شکست سیبر رو داشت! ( همون سنگ کاغذ قیچیه نوبلا فانتازم ها! ) شاید چندتا کشته میداد ، ولی نابود نمیشد! :دی
اصلا چیزایی که میگی رو خودت در موردش فکر کن مشخصه :p
بعد اون وقت هیشکی نمیفهمه و تو فقط شوخی بودن اسکندر رو میفهمی؟:-/ بعدش واضح گفتم ، نوع جمله بندی و معنی دیالوگ هاش و حتی تن صداش ، ادم میتونه به راحتی تشخیص بده شوخی یا جدی بودن رو که اینجا کاملا جدی هست! همون جمله ای که میگه : ارابه رو که از دست دایدم کافیه ، رو با یه صدای ناراحت میگه! دیگه واضح تر از این ؟ چرا نیومد به اگر اونجا شوخی بود به جای صدای ناراحت از همون خنده های نعره زنانش بکنه؟:دی :-/
بعد یه چیز دیگه اگه خیلی تو انیمه مشخص هست این شوخی بودن اسکندر پس چرا برای اربابش ویور ، که باید همه چیز دو دوتا چهارتا جنگ رو توضیح میداد و میگفت چرا یه جور دیگه توضیح میداد که اربابش یه برداشت دیگه بکنه؟ لابد الان میگی خب داشت جلو ویور ظاهر سازی میکرد ، در جوابش بگم که اگه این کارو میکرد کاملا اشتباه کرده چون از همون اول خود اسکندر داشت رو شخصیت ویور کار میکرد و کلمه کلمه راهنماییش میکرد ! خیلی راحت میتونست تو انیمهو در اون لحظه نوعی دیالگو بگه که کلما هدفش مشخص باشه!

xvg_67513.jpg
فصل دو انیمه Shingeji no Bahamut Genesis تایید شد.
منبع 1 منبع 2
پ.ن:این اندینگ اول فصل یک دورارارا:dچقدر آشناس.هرچی فکر میکنم یادم نمیاد اینو کجا شنیدم.

نسل سوم آکاتسوکی:| ( البته 4م درست تره:-" ولی ما اون آکاتسوکی خفنه رو اولی حساب میکنیم :دی )
امیدوارم اینا بهتر از نسل دوم باشن! گرچه گند زدن به اسم آکاتسوکی:| یعنی هیچ فرقه ی اینحوری نمیتونه تو دنیا یافت بشه که اسم دیگه رو خودش بزاره؟ :|

این... یارو اوچیهایی نما هم مشکوکه! یعنی واقعا اوچیهاییه؟ تو فلش بک ها که هیچ اوچیهایی غیر مو تیره نداشتیم! ( سیاه:-" ... انیمه رو ندیدم بعد از ورود مادارا ببینم اوضاع چطور بود...ففلش بک های قبلم یادم نیست :دی )
نکنه میخوان بگن قبل از مادارا هم دوباره اوچیهایی ها دو گروه شده بودن؟ :)) گرچه بگیم اینطور هم بوده ، به اونا چه که ساسکه ایتاچی رو کشته :|
کلا اینکه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه!
دختر ساسکه هم مثل خودش بسی به درد نخوره:-" ، کاکاشی هم یه سر دیدیم :x همش استرس داشتم یکهو ماسکش رو در نیاره :-"
کیشیموتو هم یادش اومد اوروچیمارو و یاماتویی وجود داشتن :))

مانگاپاندا چرا وان پیس نمیزاره ! :(( زود تند سریع :|

چپتر هم اومد و چه چپتری هم بود.معلوم شد که میوه های شیطانی خیلی قابلیت های پیشرفته تری نسبت به اون چیزی که تا الان دیدم دارن که نمونه شو دوفلا نشون داد.لوفی هم مثل اوایلی که دنده سه رو تازه استفاده میکرد و بعدش تبدیل میشد به چیبی لوفی الان هم نمیتونه این دنهد چهر رو بیشتر از این ازش استفاده کنه که احتمالا بنا به گفته کاوندیش به خاطر اینه که داره بیش از حد از هاکیش استفاده میکنه.جیسوس هم که اون بالا وایساده میگه برم سراغ لوفی یا نه.مثل اینکه این بابا علاوه بر اینکه اومده بوده میوه رو ببره احتمالش رو هم ریش سیاه داده بوده که به خاطر این میوه ایس سرو کل لوفی هم پیدا میشه بهش یه ماموریت دومی هم داده بوده.زورو و کینمون هم رسیدن به فرانکی و از اونجا میخوان برن جلوی قفس رو بگیرن.آخرش هم که لوفی یه لیو بازوکا میزنه دوفی رو آش و لاشش میکنه.ولی من میگم این چپتر بعد میشه میگه هههه نبرد واقعی تازه شروع شد.
خب خب نمردیمو این ترول کوبو هم یه هلی به داستان داد.علاوه بر گریمجو نل بزرگسال هم برگشته:dاوراهارا هم ورداشته براش دستگاه ساخته که به دلخواه خودشو عوض کنه.خوشم اومد گریمجو هنوزم اون حالت پلنگی خودشو حفظ کرده.این فول برینگر ها هم اون پسر فسقلیه رو با اون دختره که یه لاو گان داشت رو اوراهارا و شینوییچی پیدا کردن و اوردنشون که از قبلیت هاشون استفاده کنن.از اونطرف هم باخ کار جذب سول کینگ رو تموم کرده.اون الیت ها که میگن الان باخ قویترینه ولی از حالت صورت ایشیدا میشه حدس زد که این کارش بدون عواقب نیست.
پ.ن:لامصب انیمه دیدن تو تلویزیون پلاسما چه حالی میده:d

نگاه تو رو خدا! :| تا مانگا اومد، نت پوکید! :| هر صفحه رو 10بار رفرش کردم تا لود شد:-"
اما... >:)

بیشتر از قبل دلم میوه شیطانی خواست:(( میوه شیطانی بدید من :(( :((
وقتی گفتیم اوفففف! لوفی ترکونده! دیدیم که چیزای دیگه ای هست که هنوز نمیدونیم... میوه ها بر انگیخته میشن! >:) واو!!!! :x
این دوفلا همچنان هم میگم شاخه! وحشتناکم شاخه! >:) دیگه فقط یه هاکی پادشاهی و زره و میوه قوی نیست :-" مردک میوشم برانگیخته کرده :| ولی حیف که شکست میخوره:(

در مورد برانگیخته شدن ها، میشه گفت مانستر چوپر هم حالت برانگیخته بوده؟ :-" یا فقط یه lvl upهه خفن بوده که اول روش کنترل نداشته:-"

زورو هم امیدوارم هرچه زودتر به قفس برسه >:) یه تکنیک خفن دیگه بزنه و ... >:)
آدمیرالم نخود :|

اونجا که لوفی کله ش رو برد داخل هم تهش بود! =)) تکنیک های این بشر عالیه :))

داستان جیمبی هم تموم شد! >:) امیدوارم بعدی در مورد سوپرنوواها باشه! یا کروکودایل! >:)

و بازم بگم که... دلم میوه شیطانی میخواد :(( اصلا هم اینایی که هاکی رو به میوه شیطانی ترجیح میدن درک نمیکنم :-" :دی

من تا PW4 نمیتونم صبر کنم :| باید DLC کاراکتر بدن برا PW3 :((

اِ اسکندر پر پر شد که :دی اسکندر نشون داد که مرد حرفه نه مرد عمل :دی الان اکیبا میاد میگه که تو کتاب اسکندر از عمد باخت به آرچر :دی
دم آرچر هم گرم،یک اینکه نشون داد بادبادی میکنه حداقل یه چیزی توش هست،دو اینکه باعث شد تو دو قسمت آسوده از گوش دادن به دیالوگ های اسکندر و اربابش باشیم :دی

اَه این کاریا چقدر خوبه،اونجا که برسرکر داشت میجنگید و اینم زجر میکشید عالی بود،عالی :دی یعنی میشه برسرکر آرتوریا رو بکشه،میشه آیا؟

الان میخوام برم سر ایپزود بعدی و کوتومینه و کیریتسوگو،امیدوارم کسی تو جنگشون دخالت نکنه وگرنه حالم گرفته میشه :دی

چرت و پرت،مزخرف
خب مجبوری یه نفر رو انقدر قوی جلوه بدی که واسه نشون دادن شکستش نتونی جمعش کنی؟ما دیدیم که برسرکر فقط داره سیبر رو چپ و راست میگه،بعد یه لحظه که پلک زدیم دیدیم شمشیر سیبر فرو رفته تو شکم لنسلات :-jبرین جمعش کنین بابا :دی
یا کیریتسوگو و کوتومینه که اصلا معلوم نبود چی شد :دی
اونجا که اون دختره ساکورا بعد مرگ کاریا بهش میگه احمق،مثلا میخواستن نتیجه شستشو فکری کرکتر رو نشون بدن و عجب تاثیر سنگینی بر بیننده داشت :laughing:

به خدا قسم من از همون اوایل میدونستم آخر عاقبت مبارزات چی میشه :دی ولی شما هی گفتین نه صبر کن و فلان و بهمان :دی

من احساس میکنم انیمه بهتر از این داریم خیلی،اما اگر این شاخ انیمه ها بود،من دیگه انیمه نمیبینم،خدافظ :دی

چرت و پرت،مزخرف
خب مجبوری یه نفر رو انقدر قوی جلوه بدی که واسه نشون دادن شکستش نتونی جمعش کنی؟ما دیدیم که برسرکر فقط داره سیبر رو چپ و راست میگه،بعد یه لحظه که پلک زدیم دیدیم شمشیر سیبر فرو رفته تو شکم لنسلات :-jبرین جمعش کنین بابا :دی
اونجا که اون دختره ساکورا بعد مرگ کاریا بهش میگه احمق،مثلا میخواستن نتیجه شستشو فکری کرکتر رو نشون بدن و عجب تاثیر سنگینی بر بیننده داشت :laughing:

به خدا قسم من از همون اوایل میدونستم آخر عاقبت مبارزات چی میشه :دی ولی شما هی گفتین نه صبر کن و فلان و بهمان :دی

من احساس میکنم انیمه بهتر از این داریم خیلی،اما اگر این شاخ انیمه ها بود،من دیگه انیمه نمیبینم،خدافظ :دی
قطعا F/Z انیمه ی خوبیه ولی "شاخ انیمه ها"؟؟؟ شوخی نکن.. خیلی راحت و بدون فکر کردن میتونم اسمه 10 تا (یا بیشتر) انیمه رو بگم ک از F/Z خیلی بهترن
از این حرفا گذشته . شما هیچ سوالی درموردش پایانش براتون پیش نیومد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

چه عجب به چیزی که گفتم اشاره شد تو این قسمت ناروتو :d

نسل سوم آکاتسوکی:| ( البته 4م درست تره:-" ولی ما اون آکاتسوکی خفنه رو اولی حساب میکنیم :دی )
امیدوارم اینا بهتر از نسل دوم باشن! گرچه گند زدن به اسم آکاتسوکی:| یعنی هیچ فرقه ی اینحوری نمیتونه تو دنیا یافت بشه که اسم دیگه رو خودش بزاره؟ :|

این... یارو اوچیهایی نما هم مشکوکه! یعنی واقعا اوچیهاییه؟ تو فلش بک ها که هیچ اوچیهایی غیر مو تیره نداشتیم! ( سیاه:-" ... انیمه رو ندیدم بعد از ورود مادارا ببینم اوضاع چطور بود...ففلش بک های قبلم یادم نیست :دی )
نکنه میخوان بگن قبل از مادارا هم دوباره اوچیهایی ها دو گروه شده بودن؟ :)) گرچه بگیم اینطور هم بوده ، به اونا چه که ساسکه ایتاچی رو کشته :|
کلا اینکه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه!
دختر ساسکه هم مثل خودش بسی به درد نخوره:-" ، کاکاشی هم یه سر دیدیم :x همش استرس داشتم یکهو ماسکش رو در نیاره :-"
کیشیموتو هم یادش اومد اوروچیمارو و یاماتویی وجود داشتن :))

مانگاپاندا چرا وان پیس نمیزاره ! :(( زود تند سریع :|

یارو اوچیها اصل نباید باشه تو مانگا هم گفت یه کار دست ساز دیگه اوروچیماروئه احتمالا :d

قیافشم مثل آدم نبود :| خیلی چندش آور بود

داستان سارادا و ساسکه هم مثل فیلمای ترکیه و کلمبیا شده :d

بعد من درست یادم نمیاد تو مانگا اونجایی که ساسکه و اوروچی یدونه از این Scroll ها پیدا کردن و کف و خون قاطی کردن چی بود؟

بعد شایدم از اون ذخیره چشمای اوچیهایی که توبی داشت یه مقدار مونده باشه و اوروچی پیداشون کرده

آخرین ویرایش:
چرت و پرت،مزخرف

فیت زیرو یک کار متوسط رو به بالاستb-)

به نظرم Fullmetal Alchemist:Brotherhood رو درقدم بعدی ببین ;)

چرت و پرت،مزخرف

حالا که خدارو شکر خلاص شدی از دست fate zero!!!:d fate zero انیمه خوبی ولی اصلا شاخ انیمه ها نیست!:dحالا واسه ادامه می تونی این پایین هارو ببینی!!
Death Note
attack on titan
Code Geass
Fullmetal Alchemist:Brotherhood
Darker Than Black
Great Teacher Onizuka
Hunter X Hunter
Steins;Gate

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن