Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه ش به طور کلی از انیمه ی آواتارت بهتره
ولی شخصیتاش از شخصیت موجود در آواتارت بانوی پاکدامن! سائکو سان:x بهتر نیستن:d

@REZA TAEL
آقا من با لفظ و طرز نوشتن و طنز نوشته هات خیلی حال میکنم، امیدوارم همیشه انیمه ببینی:d
قسمت سوم فیلمای برسرک رو هم بعدا بشین بببین تمومش کن، از قسمت اول و دوم خیلی بهتر و قطعا یکی از Fu*ked up ترین انیمه هایی بوده که من تو عمرم دیدم
من آواتار خودم هنوز انیمش رو ندیدم، فقط مانگاش رو خوندم :دی

خب دوباره فیت زیرو رو دیدم و تمام خاطرات خوش رایدر و غم انگیز لنسر دوباره زنده شدن:dیادمه اون اوایل بعد از دفعه اول که دیده بودم سری رو هی از دوستام می پرسیدم
بهت میگن یه آرزو کن ولی عواقب خیلی سنگینی داره این آرزو چه آرزویی میکردی؟
بهتون هم توصیه میکنم حتما eizenbern consultation room هر 6تا رو ببینید هم خیلی باحالن هم کلی اطلاعات درست درمون بهتون میده در مورد کل سری.مثلا این عکس رو ببینید

آخرش هم معلومه که آرچر قویتر از سیبره ولی میگه آرچر(اینجا گیلگمش) در برابر پول قویه:d
یا مثلا برسرکر رو با کت و شلوار خیلی شیک بهتون نشون میده و میگه که دلیل رفتاراش چیه.
دست آخر هم یه چندتا Meme میزارم جهت انبساط خاطر:d

تو تاپیک در مورد F/Z حرف زده بشه بهتر از SnKهه :-" ( اینو برا وقتی فصل دوم بیاد، از الان گفتم :دی )
البته F/Z فقط! نه اون F/SN :-" و نه اون سیبرش :-"

حسرت تو دلم مونده یه بار فقط یه صفحه در مورد انیمه های code geass,Legend of the Galactic Heroes,Darker Than Black ,.... و امسال این شاهکار که کم نیستند و جا واسه بحث و... هست بشینیم )x:((و صحبت کنیم ولی حالا چی؟:|نشستیم داریم در مورد چند نفر طلبکار از تاریخ داریم درموردشون بحث می کنیم که چطور این سوارکار شدن اون...! یا اون چطور صحبت کرد یا اونچطوری وسط حرف قطع اش کرد از یه طرف هم این امیر عزیز یه جوی میده8-| یه جوی میده هرکی که اصلا این انیمه رو ندید رو میکشنه تو بحث!!:d بابا خسته شدیم از fate zero حالا هر روز من میام تو تایپک تا ببینم از انیمه ها فصلی که بحث ایجاد کرده یه دفعه می بینم چند صفحه هی fate zero fz!!! من چنتا فروم خارجی رو هم دیدم اینقدر درمورد fate zero بحث نمیشه اصلا طرف حتی خودش اواتار سیبر رو گذاشته ولی کلا تو بحث fate zero نیست!!! امیر بجای این fate zero بیا یکم در مورد این digimon که خودم از بچهگی دنبالش بودم بحث راه بنداز......:d یا REZA TAEL خودت رو زیاد رو fate zero تلف نکن اینقدر هایپت کردن که الا از نظرت بهترین انیمه همینه و بقیه چند لول پایین تر از این انیمه است اینفدر انیمه تاپ هست که اگه ببینیشون بعد میفهمی چقدر سرت رو واسه دین fate هدر دادی......

آخرین ویرایش:
حسرت تو دلم مونده یه بار فقط یه صفحه در مورد انیمه های code geass,Legend of the Galactic Heroes,Darker Than Black ,.... و امسال این شاهکار که کم نیستند و جا واسه بحث و... هست بشینیم )x:((و صحبت کنیم ولی حالا چی؟:|نشستیم داریم در مورد چند نفر طلبکار از تاریخ داریم درموردشون بحث می کنیم که چطور این سوارکار شدن اون...! یا اون چطور صحبت کرد یا اونچطوری وسط حرف قطع اش کرد از یه طرف هم این امیر عزیز یه جوی میده8-| یه جوی میده هرکی که اصلا این انیمه رو ندید رو میکشنه تو بحث!!:d بابا خسته شدیم از fate zero حالا هر روز من میام تو تایپک تا ببینم از انیمه ها فصلی که بحث ایجاد کرده یه دفعه می بینم چند صفحه هی fate zero fz!!! من چنتا فروم خارجی رو هم دیدم اینقدر درمورد fate zero بحث نمیشه اصلا طرف حتی خودش اواتار سیبر رو گذاشته ولی کلا تو بحث fate zero نیست!!! امیر بجای این fate zero بیا یکم در مورد این digimon که خودم از بچهگی دنبالش بودم بحث راه بنداز......:d یا REZA TAEL خودت رو زیاد رو fate zero تلف نکن اینقدر هایپت کردن که الا از نظرت بهترین انیمه همینه و بقیه چند لول پایین تر از این انیمه است اینفدر انیمه تاپ هست که اگه ببینیشون بعد میفهمی چقدر سرت رو واسه دین fate هدر دادی......

u_mad_kiritsugu_copia_by_kasumi33-d6i06ll.png

این شوخی بود یا جدی؟ :-/ :دی
اگه جدی بود که یه ندا بدید تا On my way گویان به سمت تورنت حمله ببریم
شوخی نبود. چرت گویی بود:دی
من اصلاً این انیمه رو ندیدم:دی

توقعاتی داری بابا جان:دی
LotGH رو که میذاریم کنار. اما در مورد CG توقع خاصی نداشته باش. از نظر محبوبیت توده ای F/Z یا SnK در زمان حال، همون نقشی رو دارن که CG زمان خودش داشته.

قصد مقایسه ندارم (من CG رو چند برابر بیشتر از F/Z دوست دارم) اما دوره ی هیاهوی هر انیمه ای تموم میشه. یه روز هم همین داستان سر F/Z میاد:دی

یه زمانی هم هر گوشه ی بحث های انیمه ای رو سرک می کشیدی یه نفر داشت برای یاگامی و ال، لاو می ترکوند. به هر کسی هم که می خواست انیمه ببینه

Death Note رو پیشنهاد می دادن. اما دوره هیاهوی DN هم تموم شد.:دی

دوره ی F/Z هم تموم میشه. البته زودتر از CG و DN هم تموم میشه.
---------------
بی خیال اینا. بیا در مورد ToG و DAT F**king B*ch صحبت کنیم...>:)

البته F/Z سطح بالایی داره در حد CG و... درست هست که بیشتر از بقیه در موردش صحبت میشه اما این مقصر خودتون هستین دیگه یکم سر بقیه انیمه ها تبلیغ کنین ادم بره سراغشون...
اما سر این بنجل F/SN حق دارین چیزی نیست که این قدر روش بحث شه.
ای گفتین کد گیاس، از نظر داستان و شخصیت پردازی فوق العاده بود پایان فوق العاده تر... :(
بزرگ ترین ویژگیش هم غیر قابل پیشبینی بودن و عدم وجود کاراکتر کلیشه ای بود البته غیر از یک مورد:d
برم یکم قمپز در کردن های لولوش بشنوم هوس کردم.. .! :d

اندر باب بحث درباره Fate یک چیزی رو من لازم می دونم عرض کنم، اونم اینکه دلیل اینکه سر این انیمه یا Death Note هنوز بحث میشه، نوع داستانشونه که توش عملا هیچ کسی ادم خوبه نیست. ولی CG یا SnK اینو ندارن. مثلا همین SnK (تا جایی که من خوندم) توش یک سری ادم هستن، یه سری هم دشمن. ولی تو Fate هرکس دنبال منفعت خودشه. فکر نمی کنم شما کسی رو بشناسین که حین دیدن SnK طرفدار تایتان ها باشه. ولی تک تک ارباب ها و سرونت های Fate Zero طرفدارای خودشونو دارن. برای همین هم هست که اینقدر روش حرف می زنیم ولی درباره SnK با اینکه جدید تره بحث زیادی نمیشه. یا دو طرف متضاد تو DN هم هرکدوم طرفدارای خودشونو دارن. همین الان هم اگه کسی بیاد این مبحث رو باز کنه احتمال اینکه ادامه داده بشه هست.
خلاصه ممکنه یه روز دیگه بحث Fate تو این تاپیک نیاد، ولی اون روز امروز نیست، فردا هم نخواهد بود :d

Birdcage continues shrinking, the people of Dressrosa are in despair.

- Devil Fruit users like Luffy are merely beginners, Devil Fruits have a level of 'awakening' (Crocodile mentioned this in Impel Down). When a Devil Fruit is awakened, the user is able to let the objects around them have the same ability.

- Doffy turns objects around him into strings, Luffy is surprised at this.

- Doffy uses a powerful technique on Luffy.

- Scene changed. Riku is trying to raise the spirit of the citizens and people on Dressrosa, to not give up and hang on.

- Everyone hopes Luffy can defeat Doffy.

- Times running out, Luffy is about to use a technique to bring everything to an end.

- Luffy uses 'Kamehameha' pose and shouts out the name of that technique... "Lion Bazooka"
قفس همینطور کوچیکتر میشه.دوفی به لوفی میگه که میوه های شیطانی یه حالت بیداری هم دارن که تو هنوز خیلی مونده به اونجا برسی.مثل اینکه این حالت باعث میشه اشیا یا حتی مردم دور و بر دوفی هم قابلیت میوه شو داشته باشن.شاه ریکو هم سعی میکنه روحیه مردمو بالا ببره.همه امیدوارن که لوفی هر چه سریعتر دوفی رو شکست بده.لوفی یه حرکت جدید رو میکونه به اسم lion bazooka که شبیه حرکت کامه هامه ها گوکو میمونه.
راستی امروز 5 می تولد لوفی هم هستش.اگه چپتر امروز بیاد و موارد بالا اتفاق بیفتن چه جشن تولدی بشه:d
داشتم تو مانگا هلپرز دنبال اسپویل ها بودم که دیدم یه ز کاربراش یه پست جالب داده به این مضمون که تمام حرکت های لوفی تو دنده چهار اسماشون رو از حیوانا گرفتن مثل kong gun یا همین lion bazooka. بعدش رفته گشته به این نتیجه رسیده که احتمالا این اسم ها رو لوفی از اینجا تو صفحه 4 چپتر 598 اورده که در این صورت احتمال یه tiger riffle یا alligator Gatling هم میره:d.

تریلر انیمه God Eater اومد

/watch?v=1nRWcVlNPsc

به خاطرش هایپ شده بودم چون وحشتناک با بازیش حال کردم

اما چرا سبک انیمه اینجوریه؟ :| آبرنگه؟ :| حالم بد شد نگاه کردم :|

یه سری اسکرین شات ازش برا کسایی که شیلتر شکن ندارن:

چرا فروشگاه DC شیلتر شد؟؟ :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or