Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نیازی به سر و کله زدن نیست؛ در بر حق بودن بانو هیچ شکی وجود نداره. هر کی هم مشکل داره میتونه باهاش کنار بیاد:) کلا:
Deal With It
i9idno7fg6b0t18ap6yp.gif

:دی

این ارسلان هم چقدر انیمش خشنه :d قسمت جدیدش حرکتای خفنی زده شد :d

از این کاراکتر جدیده هم فکر کنم خیلی خوشم بیاد XD

به نظر من یکی از بهینه ترین انیمه هاییه که دیدم. از نظر OP و ED میگم چون کل 24 دقیقه رو میبینم و مثل بقیه انیمه ها نیست که یا از ED یا OP خوشم نیاد و بزنم بره جلو

یه خارجی این قسمت رو ببینه نصف حرفایی که زدن رو متوجه نمیشن :d

همه چیز رو فینگلیش میگن خودشون XD

اون چیزی که رضا گفت ، نتیجش اوضاع قسمت 24 و گیلگمش و سیبر بود! نه این! :))
یا نه! بدتر! سینا چشم امیدش به رضا بود و رضا چنین چیزی گفت! آخرین ثانیه های قسمت 24 ! :دی
مشکل اینجاست که من زیرو رو سیستم ندارم و بعضی از وقایع رو به صورت درهم یادم میاد.باید امشب دانلودش کنم دوباره ببینمش تا کامل بتونیم به هر حمله ای جواب کامل بدیم
در مورد اپنینگ owari هم یه تبلیغ 3 دقیقه ای اومده که 1:30 از سینگل کامل رو تو خودش داره.ولی تو حساب شما لوله ساوانو میزنه برای کشور شما قابل پخش نیست ولی امروز گشتم یه سایت دیگه پیدا کردم که اونجا میتونید ببینیدش.به هرحال 17 روز دیگه بیشتر نمونده.اینم لینک
یه لیست هم اومده واسه انیمه های تابستون تو سایت otakutale که فعلا به صورت موقت انیمه های تابستون رو پیش نمایش کرده اونم میزارم ولی پیش نمایش اصلی رو باید آریا ساما بنویسه:d

توی فصلی که شاهکاری مثل Highschool DxD داره پخش میشه، نمی دونم چه طوری می تونید 4 صفحه در مورد یه انیمه ی درپیتی مثل F/Z پست بدیدb-)

------------------
یه گزینه ی بن دموکراتیک باید به فروم اضافه بشه. رای بدیم اونایی که انیمه ی انگلیسی نگاه می کنن یا مثلاً .... خلاصه اینا... بن بشن:>

------------------
برای انیمه های فصلی از این سایت هم می تونید استفاده کنید:
AniChart.net - Interactive Seasonal Upcoming Anime Charts
من که ازش راضی ام.
------------------

چه لذتی داره شنیدن "مردِ مردان" توی یه انیمه ی ژاپنی:دی

توی فصلی که شاهکاری مثل Highschool DxD داره پخش میشه، نمی دونم چه طوری می تونید 4 صفحه در مورد یه انیمه ی درپیتی مثل F/Z پست بدیدb-)
این شوخی بود یا جدی؟ :-/ :دی
اگه جدی بود که یه ندا بدید تا On my way گویان به سمت تورنت حمله ببریم

اپیزود جالبی بود. :دی خیلی حال کردم با Lancer! این مرتیکه Archer هم که انگار مشخص شد کی هست، ولی همچنان معلوم نیست جریان چیه! :|
بانو در چه وضعیت اسفناک و مستهجنی به سر میبرد! :-" باید زودتر براش پوشش مناسب تدارک ببینن، چون بانو مثل بعضی از این کاراکترهای انیمه ای نیست که به این چیزها وابسته باشه! :|
این بنده خدا هم با اینکه عوضی ترین کاراکتر انیمه بود، ولی خیلی دلم براش سوخت. :(( مظلوم بود در این صحنه... :(

اربابش هم الکی الکی مُرد. پتانسیلش رو داشت که ارباب محبوب من بشه. :(
راستی با مرگ این، Assassin آزاد شد دیگه؟ خیلی منتظرش هستم و احتمالاً یه نبرد شرافتمندانه با بانو خواهد داشت. :x
1. قسمته بعد اگه نشد، قسمته بعدش حتمن میشه:دی، جریانم معلوم میشه:دی
2. :))
3. عکسای لو رفتشون {هم ارت و هم اسکرینشات:دی} توی گوگولم هستاااااااااا:دی، پایه کاره بانو اتفاقن;)

یعنی سه اپیزود زجر کشیدم تا اینجا رسیدما...دو اپیزود که فقط مختص دوران کودکی و نوجوونی کیریتسوگو بود،یه اپیزود هم که ایریسول رو زمین تو اون دایرهه دراز کشیده بود فقط حرف میزد،فقط حرف میزد :دی حالا من که دارم پشت هم میبینم انیمه رو،اون بنده خداهایی که هفتگی دنبالش کردند و کرکتر مورد علاقشون کاریا یا کوتومینه بود چی کشیدن دیگه؟:دی حالا این کیریتسوگو هم رو اعصاب نیست حداقل،از این لحاظ خوبه :دی

من گفتم سیبر زده کار اسکندر رو تموم کرده،شادی تموم وجودم رو پر کرده بود که یهو دیدم اسکندر شاخه ی یه درخت رو گرفته آویزون شده :-jای خدا میزدی میکشتیش دیگه چی میشد مگه؟
در ضمن سیبر یه جوری موتور سواری میکرد انگار قهرمان موتور سواری جهان بود :دی این مگه از زمان قبل حمله آنگلوساکسون ها تازه به دنیای جدید نیومده؟:دی

این حالت خسته و درمونده و لنگ لنگان کاریا رو دوست دارم،دل نشینه :دی دیگه کم کم همه خط خوردن و همین کاریا و کوتومینه موندن،تازه کوتومینه هم داره جرقه هاش خاموش میشه،سینا یه جوری گفت با توجه به اخلاقیاتت به دلت میشنه که...سینا تو چی فکر کردی در باره من؟:دی مگر اینکه منظورت نهفته در این سه اپیزود آخر باشه :دی

هر کی آرچر رو بکشه میشه سرونت مورد علاقه من :دی

از اثرات Dark Souls هست دیگه!:دی

لول خیلی باحال بود :دی

یعنی سه اپیزود زجر کشیدم تا اینجا رسیدما...دو اپیزود که فقط مختص دوران کودکی و نوجوونی کیریتسوگو بود،یه اپیزود هم که ایریسول رو زمین تو اون دایرهه دراز کشیده بود فقط حرف میزد،فقط حرف میزد :دی حالا من که دارم پشت هم میبینم انیمه رو،اون بنده خداهایی که هفتگی دنبالش کردند و کرکتر مورد علاقشون کاریا یا کوتومینه بود چی کشیدن دیگه؟:دی حالا این کیریتسوگو هم رو اعصاب نیست حداقل،از این لحاظ خوبه :دی

من گفتم سیبر زده کار اسکندر رو تموم کرده،شادی تموم وجودم رو پر کرده بود که یهو دیدم اسکندر شاخه ی یه درخت رو گرفته آویزون شده :-jای خدا میزدی میکشتیش دیگه چی میشد مگه؟
در ضمن سیبر یه جوری موتور سواری میکرد انگار قهرمان موتور سواری جهان بود :دی این مگه از زمان قبل حمله آنگلوساکسون ها تازه به دنیای جدید نیومده؟:دی

این حالت خسته و درمونده و لنگ لنگان کاریا رو دوست دارم،دل نشینه :دی دیگه کم کم همه خط خوردن و همین کاریا و کوتومینه موندن،تازه کوتومینه هم داره جرقه هاش خاموش میشه،سینا یه جوری گفت با توجه به اخلاقیاتت به دلت میشنه که...سینا تو چی فکر کردی در باره من؟:دی مگر اینکه منظورت نهفته در این سه اپیزود آخر باشه :دی

هر کی آرچر رو بکشه میشه سرونت مورد علاقه من :دی

خوده آرتوریا میگه یه جایی به آیرسویل که سرونتها وقتی توی یه دوره تاریخی احضار میشند یه شناخت اجمالی و "اکمالی"[:دی] به تکنولوژیهای اون دوره زمونه پیدا میکندند چه بسا این سوپر راننده بودن جزوه خصوصیتای ایشونم بوده:|
پ.ن: این امیرحسین کجاست؟؟؟بیاد این اسکندر ستیزیارو بپاسخه...؛))
من اون موقع که داشتم میدیدم اومدم اینجا به اسکندر گفتم خل و چل بعد یادمه بچه ها اومدن گفتن الانه که امیر بیاد بترکونتم!!:)) داره پیر میشه نکونه؟!؟!؟!
[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]

عجب اپیزود خوبی بود:دی خوشبختانه سازنده این قسمت دیگه تو ساخت بخش های اکشن خساست به خرج نداده بود!:| چندین قسمت بود که هی موقع مبارزه کات میکرد میرفت رو دیالوگ:| ولی این قسمت حسابی حال دادن!:دی
این ارچر مشخص شد کیه و من نفهمیدم یا هنوز در حد حدس و گمانه؟:-/ :دی با توجه به صحبت هایی که این قسمت شد و دو جا اسم تروی رو آورد میتونه آکیلیس هم باشه!:-? هر چند یادم نمیاد تیرانداز بود یا نه!:دی
با لنسر هم خیلی حال کردم.:دی فقط چرا آرچر رو نکشت وقتی میتونست برام سواله!:-/
کستر هم ته دلم براش ناراحت شدم!:( سوزناک مُرد:(
بالاخره بعد از 5 اپیزود صبر پیشه کردن، بانو به متن انیمه برگشت!:x :دی اکسکالیبر رو داشت ظاهر میکرد بزنه دهن مهم آرچر رو صاف کنه که تموم شد:| :دی

در خصوص اسسین هم از نظر منطقی، حالا که مسترش که کستر باشه مُرد، خودش هم باید بمیره ولی عمرا این اتفاق نمیافته:دی برمیگرده و با بانو، امیدوارانه یه تیم تشکیل میدن:دی هر چند اینطور که به نظر میاد آخرش همه باید با هم همکاری کنن تا حریف این گیلگمش بشن! 8-|

تازه کوتومینه هم داره جرقه هاش خاموش میشه،سینا یه جوری گفت با توجه به اخلاقیاتت به دلت میشنه که...سینا تو چی فکر کردی در باره من؟:دی مگر اینکه منظورت نهفته در این سه اپیزود آخر باشه :دی
من هیچ فکری درباره تو نمیکنم دیگه!:|

[MENTION=7189]REZA TAEL[/MENTION]

در مورد اون بخش موتور سواری و بعدش بگم که!!!
در کتاب اومده که اسکندر اونجا میتونست کار سیبر رو یک سره کنه!! اما چون فهمید این بشر اشتباه گرفته تصمیم گرفت ارابه ش رو فدا کنه!
ولی اون سیبر فلان فلان شده فازش از اول مشخص نبوده و نیست، با اینکه میفهمه اشتباه گرفته ولی حمله میکنه! :)) اگرم میخواید بگید تو جنگ حلوا پخش نمیکنند ( قسمت 11 که شراب پخش میکردن :دی ) پس قاعدتا تو جنگم دشمن رو همینجوری ول نمیکنند! :)) همین چیزاست که میگم فازش مشخص نیست! :-"

کریتسوگو هم یکی از بیشعورانه ترین کاراکترای دنیاست! :| با اون کاری که با لنسر و کینث کرد! :|
تقریبا همه ی ارباب ها غیر از کاریا و ویور بیشعور بودن:-" من خودمم بعد از ویور طزفدار کاریا هستم، اما نمیخوام ربرنده بشه متاسفانه ، چون زوکن از بقیه خیلی بیشعورتره:| قشنگ دنیا رو به فنا میده :|

بعد از قسمت 11 ، قسمت 23 ، رو بیشتر بقیه دوست دارم :x
راستی در مورد اونایی که هفتگی میدیدن بگم که بسی بهشون فاز میداد! همین چند قسمت آخر قبل از اومدنشون در طول هفته یکی دوبار کل F/Z رو از اول میدیدم یا بعضی قسمتا رو 457بار دیدم:)) :-" خیلی خوب بود دوران هفتگی:((

1. قسمته بعد اگه نشد، قسمته بعدش حتمن میشه:دی، جریانم معلوم میشه:دی
2. :))
3. عکسای لو رفتشون {هم ارت و هم اسکرینشات:دی} توی گوگولم هستاااااااااا:دی، پایه کاره بانو اتفاقن;)

آخه با توجه به همه قضایا، آرچر باید خود شیرو باشه!!! از اون ارتباطات معنوی که داشتن، تا مدل اسلحه و استفاده از عبارت Trace On و اون چیزی که رین گفت و ... حتی اخلاق گندش هم به شیرو میخوره! lol ولی از اون طرف بعضی وقت ها آرچر رو توی یه جای باستانی و قدیمی نشون میده! :| یعنی انگار یه جورایی ترکیبی از شیرو با یه کاراکتر باستانی هست و معلوم نیست چه خبره! چیزی لو ندین که خودمون ببینیم چی میشه. :دی
اون عکس ها که برای هر بنی بشری سرچ کنیم میاد! :-" اون ها رو دشمنان ایشون ترتیب دادن! :| :دی

این بشر لنگه نداره بخدا.دلم براش تنگ میشه:(
این فکر کنم مال همون مستند kingdome of dream and madness باشه.مطمین نیستم.

جدا لنگه نداره :d

یکی از صحنه های باحالش هم اینجا بود :

[URL=http://uupload.ir/]
[/URL]

- - -ویرایش - - -

من خودم هنوز کامل ندیدمش اما تک تک صحنه هاش جمله هایی که میگه عالین :d

این شوخی بود یا جدی؟ :-/ :دی
اگه جدی بود که یه ندا بدید تا On my way گویان به سمت تورنت حمله ببریم
انیمه ش به طور کلی از انیمه ی آواتارت بهتره
ولی شخصیتاش از شخصیت موجود در آواتارت بانوی پاکدامن! سائکو سان:x بهتر نیستن:d

@REZA TAEL
آقا من با لفظ و طرز نوشتن و طنز نوشته هات خیلی حال میکنم، امیدوارم همیشه انیمه ببینی:d
قسمت سوم فیلمای برسرک رو هم بعدا بشین بببین تمومش کن، از قسمت اول و دوم خیلی بهتر و قطعا یکی از Fu*ked up ترین انیمه هایی بوده که من تو عمرم دیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or