Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
25 دقیقه لودگی اسکندر با اون صدای ماورای مزخرفش و اون پسر بچهه
25 دقیقه عشق بازی ایریسویل با سیبر
10 دقیقه فلسفه وجودی خدا و زیباشناسی با کستر و اون ارباب دیوونش
8 دقیقه کیرتسوگو
2 دقیقه کوتومینه
0 دقیقه کاریا و برسرکر

و من انیمه رو واسه اون دو مورد اخر میبینم.

ولی از حق نگذریم صدای سیبر خیلی زیباست مخصوصا در تلفظ اسمایی که اخرش «ر» داره،مث لنسر و رایدر و اینا :دی

اجازه هست Reza Tael رو بلایی سرش بیارم ؟ :)

اینجا تو محله خودت پیش رفیقات واسه من شاخ بازی در میاری؟:)مردی تک و تنها بیا تو خیابون کمربندی...

ولی بیشوخی انیمه خوبه،گفتم که،من واسه اون دو مورد اخر میبینم،هر چی زده بودم پرید اما اخر این کاریا و کوتومینه نیومدن...

اینجا تو محله خودت پیش رفیقات واسه من شاخ بازی در میاری؟:)مردی تک و تنها بیا تو خیابون کمربندی...

ولی بیشوخی انیمه خوبه،گفتم که،من واسه اون دو مورد اخر میبینم،هر چی زده بودم پرید اما اخر این کاریا و کوتومینه نیومدن...
تو بگی F/Z بهترین چیز دنیاست، بازم من از خونت نمیگذرم :-"
خط اول... :| :| :|

[MENTION=7189]REZA TAEL[/MENTION] پتاسنیل خوبی برای بحث و گفتگو با امیر حسین داری بعد از تموم شدن فیت زیرو :دی:-"
اوضاع خودتونم همچین خوب نیستا :))

ولی من کلا بحثی ندارم! 70 دیقه ی آخر شامل قسمت 11 هم میشه که از مهم ترین قسمت های F/Zههه بدون شک، و کلا در مورد این 70 دیقه چنین نظری بدن؟ :))
نه من واقعا حرفی ندارم! :دی

صداپیشه ی رایدرم که بدون شک یکی از بهترین صداپیشه های ژاپن هست، کلا درش شکی نیست :دی ( کل صداپیشه های F/Z عالی هستن البته:-" )

تو بگی F/Z بهترین چیز دنیاست، بازم من از خونت نمیگذرم :-"
خط اول... :| :| :|

خط اولی که نوشتم حقیقت محضه...یعنی تو میخوای بگی 5 دقیقه برسرکر و اربابش نشون دادن بهتر از تیشرت خریدن و کنسول خریدن و تلنگر زدن به کله اون بچهه و بعد قهقهه زدنش نیست؟بدبختی اینه که صحبتم که میکنه آروم حرف نمیزنه که، نعره میکشه،گوشخراش میشه ناجور

سلام

این مثل سینا ناظم نیست . آزادی :دی
-----
پ.ن : تبعیض تگی موج میزنه :دی

من زره‌ـی از «حق» تنمه،هر چی شمشیر بزنین فرو نمیره که... :دی

سلام

این مثل سینا ناظم نیست . آزادی :دی
-----
پ.ن : تبعیض تگی موج میزنه :دی
مشکل اینه تگ رنگیه من قدرتی نداره :-"
ولی کلا دستم به رضا برسه میکشمش>:)

خط اولی که نوشتم حقیقت محضه...یعنی تو میخوای بگی 5 دقیقه برسرکر و اربابش نشون دادن بهتر از تیشرت خریدن و کنسول خریدن و تلنگر زدن به کله اون بچهه و بعد قهقهه زدنش نیست؟بدبختی اینه که صحبتم که میکنه آروم حرف نمیزنه که، نعره میکشه،گوشخراش میشه ناجور

من زره‌ـی از «حق» تنمه،هر چی شمشیر بزنین فرو نمیره که... :دی
من برسرکر و اربابش هم جزو کاراکترهای مورد علاقم هستن! ولی آره هست! توی همین خریدهاشونم خیلی حرفا زده شده! خیلی حرفا زده میشه! خیلی درس ها هم برای اربابش و بقیه حتی داره! :|
قرار هم نیست همه ی سرونت ها یه جور باشن،همه ی ارباب ها هم یه جور باشن! ولی کلا بهترین رابطه رو همین 2تا بشر دارن! دیگه چیزی نمیگم وارد فاز اسپویل میشیم! :|

بعد قسمت 11 هم خرید کنسول و تیشرت بود؟ :| خیر سرش بزرگترین بحث F/Z بود! (اصلا F/Zهه و این بحثاش ... وگرنه اکشن که هزارتا انیمه ی اکشن دیگه هم هستن:-" )
یا اون 10 دیقه ای که اشاره کردیٰ ، عالی بود! :)) جزو صحنه های ماندگاره F/Zهه برام! :-" البته کل F/Z صحنه ماندگاره :|

زره حق ت هم با اجازت بخوره تو سرت :-" این زره حقه؟ :|

پ.ن : این چه کیبورد بیخودیه؟ :| جای نصف دکمه ها عجیب غریبه :| ... با همون موبایلم بیام بهتره :)) (اون شیفت + ت ، هم که کلا پیدا نشدش :| )

[MENTION=7189]REZA TAEL[/MENTION]

یکی از دلایلی که گفتم دوبله انگلیسی ببین واسه همین دوبلور این رایدره بود:دی
به هر حال درسته از جانب بانو با ما نیستی ولی به خاطر همون حرفات راجع به رایدر و اون مستر بی عرضه اش از مایی!:bighug: :دی

@REZA TAEL

یکی از دلایلی که گفتم دوبله انگلیسی ببین واسه همین دوبلور این رایدره بود:دی
به هر حال درسته از جانب بانو با ما نیستی ولی به خاطر همون حرفات راجع به رایدر و اون مستر بی عرضه اش از مایی!:bighug: :دی
همون مستر بی عرضه ش در آینده کاری میکنه که کریتسوگو امثال کریتسوگو نتونستن بکنند! :|
آیندش بر میگرده به آینده ی سری که خوب نمیگم ... شاید روزی اون بخش رو هم پوشش دادن :|
---
صدای اسکندر همه جوره تو حلقتون! فقط 4تا بد سلیقه مثل سینا میتونند بگند صداش بده! :d اصلا حال میده بشینی MGS بازی کنی زبون ژاپنی ، صدای اسنیک ها اینجوری :x بشینید تریلرهای ژاپنی رو ببینید تا لذت ببرید :d
گرچه سینا MGS هیتر کلا نظر نده بهتره! :-" مطمئنم بخشی از هیتر بودنش نسبت به رایدر و صداپیشه ش همینه :-" :دی

پ.ن : کلا آورده اند که پادشاه باید از همه بلندتر بخنده! >:) مشکلتون با صدای پادشاه رو برید با دیوار در میون بزارید! >:)

@Akiba

من الان فقط منتظرم طائل تموم کنه بیاد بشینه با تو سر اپیزود 11 بحث کنه یه کم بخندم :دی
طائل میخواست بحث کنه توی 70 دیقه ی آخر اشاره ای میکرد! من که حرفی ندارم دیگه با طائل! :d با تو هم بحث ها رو کردیم دیگه! پادشاهتون برای خودتون! :d من ترجیح میدم یه پادشاهی داشته باشه که احترام بزاره بهم و بهش احترام بزارم! و با خود همین مردم باشه! نه کلا جدا! اون جدایی که دور و بری هاش هم ترکش کنند! نه رایدری که از ملیت های مختلف و زمان های مختلف!!! همیشه همراهشن! :d

طائل میخواست بحث کنه توی 70 دیقه ی آخر اشاره ای میکرد! من که حرفی ندارم دیگه با طائل! :d با تو هم بحث ها رو کردیم دیگه! پادشاهتون برای خودتون! :d من ترجیح میدم یه پادشاهی داشته باشه که احترام بزاره بهم و بهش احترام بزارم! و با خود همین مردم باشه! نه کلا جدا! اون جدایی که دور و بری هاش هم ترکش کنند! نه رایدری که از ملیت های مختلف و زمان های مختلف!!! همیشه همراهشن! :d
:-j
آره با لشکر کشی به کشورهای دیگه و کشتن زن و بچه مردم و به کشتن دادن خودم!:-j

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or