Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
لول..اکیبا میگه متال گیر با زبون ژاپنی :lol: یعنی من حاضرم قسم بخورم تو MGS فن نیستی.یا اگه هم شدی با متال گیر 4 شدی.:دی متال گیر با زبون ژاپنی لول :دی

در مورد بحثتون در مورد اپیزود 11.من که یادم نمیومد اپیزود 11 چی بود اما الان رفتم دیدم فهمیدم :دی

اگه منظورتون اینه که کدوم شاه به حق تریه،یا کدوم حرفاش درست بود...نظر من رو اسکندره :دی

:-j
آره با لشکر کشی به کشورهای دیگه و کشتن زن و بچه مردم و به کشتن دادن خودم!:-j
همشون از این کارها کردن! :d هیچکدوم این سرونت ها هم بیگناه نبودن!
اما یکی مثل اسکندر به هر حال، دل مردم هرجایی که رفته بود رو بدست اورده بود! >:) یه چیزی مثل کورش خودمون که حالا راست و دروغ خیلی از داستان های اینترنتیش رو خدا میداند! :d
+ اون اسکندری که تو میشناسی رو برای بار 10000م ، با این اسکندر F/Z مقایسه نکن! همینطور که دیدی توی همین بازی خریدن ها هم اشاره کرد و کتاب و ...(من بازم بگم انیمه رو خوب نمیبینی؟ :p خیلی وقته نگفتما :p ) هم گفت این چیزایی که نوشتن خیلی هاش درست نیست! اسکندر قد کوتاهه؟ یارو دو متری جلوت ایستاده داری میبینی، بازم میگی کتابه راسته :p ؟
همینطور که اون آرتوری که میشناسیم، اینی نیست که میبینیم! همین کریتسوگو هم حتی اون آرتوری که میشناخت،اونی نبوده که بوده! :))
بفرما! یه جای انیمه رو میگیرید،یه جاش رو نمیگیرید! چه وضعشه :d دیگه چقدر انیمه بگه اون چیزی که تو میدونی، اون چیزی نیست که در حقیقته دنیای Fate هست؟ :d

البته اسکندر توی کلاس برسرکر هم میتونست احضار بشه! اون موقع اسکندری که میدیدیم احتمالا این اسکندری نبود که میبینیم! این زمانی که اسکندر احضار شده با اونی که برسرکر احضار میشد فرق داشت! همینطور که کستر یا لنسلوت هم میتونستن سیبر احضار بشن! که مطمئنا اون موقع این حال و احوال فعلیشون رو نداشتن! و میشدن اون شوالیه های نامداری که یه زمانی بودن! :دی

در مورد اون بخش نارنجی هم و چیزایی که گفتم برای یک نمونش برو اندینگ اول رو ببین! و نزدیکیه بین ملت رو ببینٰ بقیش بحث های قسمت 11 رو ببین! چیزی که مردم میخوان بشن! پادشاه یه الگوهه براشون! >:) ، بقیشونم بازم در مورد آیونیون هیتاری بگم؟ :d

- - -ویرایش - - -

لول..اکیبا میگه متال گیر با زبون ژاپنی :lol: یعنی من حاضرم قسم بخورم تو MGS فن نیستی.یا اگه هم شدی با متال گیر 4 شدی.:دی متال گیر با زبون ژاپنی لول :دی

در مورد بحثتون در مورد اپیزود 11.من که یادم نمیومد اپیزود 11 چی بود اما الان رفتم دیدم فهمیدم :دی

اگه منظورتون اینه که کدوم شاه به حق تریه،یا کدوم حرفاش درست بود...نظر من رو اسکندره :دی
من همیشه گفتم متال گیر فن نیستم، چون اگر بگم هستم توهینه به فن هاش! چون همینطور که گفتی من فقط MGS4 رو بازی کردم! و منتظر MGS V هستم البته! (البته توی همون MGS4 هم کاراکتر محبوبم رایدن بود که همون E3 به آرزوم که بازی بر اساس رایدن باشه رسیدم! :-" ) ولی کلا اگر MGS ژاپنی گیرم بیاد حتما میزدم :d
[MENTION=101]Dinosaur[/MENTION]
پاشو بیا در مورد تریلر MGSV بگو :d

--- [MENTION=15413]TCSCELL[/MENTION]

همینو میخواست؟ =)) =)) =)) =)) =))

@REZA TAEL
:|
از برادرهود ترد شدی!:| دیگه برامون هیچ فرقی با آکیبا نداری!:|

بعد این که پست رو فرستادم فهمیدم یه جا رو خراب کردم :p:دی اما چون من با خودم عهد بستم که جز حقیقت چیزی بر زبان نرانم،دیگه نشد دیگه :دی

حالا این اکیبا عاشق رایدره و تو هم عاشق سیبر،اما واسه من که این وسط فرقی نمیکنه،ما هم همینجوری نظرمون رو گفتیم :دی منم اد از یه سرونتی خوشم اومده که قدرت تکلم نداره مث اینکه ، احساس میکنم من رو شخصیت هایی حساب باز کردم که انیمه روشون هیچ حسابی باز نکرده :-??

بعد این که پست رو فرستادم فهمیدم یه جا رو خراب کردم :p:دی اما چون من با خودم عهد بستم که جز حقیقت چیزی بر زبان نرانم،دیگه نشد دیگه :دی

حالا این اکیبا عاشق رایدره و تو هم عاشق سیبر،اما واسه من که این وسط فرقی نمیکنه،ما هم همینجوری نظرمون رو گفتیم :دی منم اد از یه سرونتی خوشم اومده که قدرت تکلم نداره مث اینکه ، احساس میکنم من رو شخصیت هایی حساب باز کردم که انیمه روشون هیچ حسابی باز نکرده :-??
غصه نخور عزیز دل برادر سرونت محبوب من هم از اول همین برسرکر بود، سیبر و رایدر هم برام کشک هم نبودن :d حالا شما فصل دوم رو هم ببین، شاهنامه آخرش خوشه :d

واکنش احتمالی سینا در مقابل طائل بعد از حرف بالایی:d
z75yA.gif

با این قسمت Kuroko no Basket رسماََ بازی فینال شروع شد.....! با اینکه خودم میدونم شاهد ناامید کننده ترین بازی هستیم:|ولی بازم دوست دارم ببینمش!
حالا خارج از بحث کیفیت بازی،OP جدید محشر هستش:xکلاً با حساب این(که اخرین هم هست) میشه گفت تمام OPها فوق العاده بودند.:x واسه اولین بار بود میبینم یک انیمه فصلی 3 تا OP داره!:d

با این قسمت Kuroko no Basket رسماََ بازی فینال شروع شد.....! با اینکه خودم میدونم شاهد ناامید کننده ترین بازی هستیم:|ولی بازم دوست دارم ببینمش!
حالا خارج از بحث کیفیت بازی،OP جدید محشر هستش:xکلاً با حساب این(که اخرین هم هست) میشه گفت تمام OPها فوق العاده بودند.:x واسه اولین بار بود میبینم یک انیمه فصلی 3 تا OP داره!:d

اوه اوه خدا به خیر کنه

تازه انگار اینا ارن سعی میکنن همه چیز رو که داغونه بیشتر نشون بدن چون اون آرکی که گذشت اون آرک تیکو جز خفن ترین آرکای مانگا بود اما میتونم بگم تو انیمه نزدیک نصف شده بود هیچیییییی نشون نداد یه سری جاهاش که دقیقا مسخره مسخره جلو رفت برخلاف مانگا

انگار هر فصلی که میگذره اینا بیشتر حوصلشون سر میره بیشتر میپیچونن مردم رو -___-

ولی بازم بد نیست دیدنش اولاش خوبه بعد از اونه که هر دقیقه میخوای پاشی بری سازندش رو یه حالی بهش بدی :d

واکنش احتمالی سینا در مقابل طائل بعد از حرف بالایی:d
z75yA.gif
اون چیزی که رضا گفت ، نتیجش اوضاع قسمت 24 و گیلگمش و سیبر بود! نه این! :))
یا نه! بدتر! سینا چشم امیدش به رضا بود و رضا چنین چیزی گفت! آخرین ثانیه های قسمت 24 ! :دی

where Doflamingo speaks of the Devil Fruit "awakened", they said to be a
completely higher level (in "standard" uses the kanji for "world
The second
is the Lion Bazooka..

Doflamingo:
"I'll show you my." Awakening "!"

Doflamingo threads "wake up".
People
who are close to them becomes threads attacking Luffy.

Luffy: "It is
possible that this is the power of a Paramecia!"

Doflamingo: "The powers
of the Devil Fruit can be" awakened "But you're far from that
level.."

People lose the will to escape the strings (I guess the
Torikago).
King or someone close says "Straw Hat is still struggling, do not
rindáis!"
Citizens regain their courage.

At the end Luffy hits
Doflamingo with "Gomu Gomu no Bazooka Lion".

مادر بگرید گویا میوه شیطانی یه فرم نهایی داره به اسم بیداری که دوفلامینگو میخواد اینکارو انجام بده >:)

نزدیک بود اسپویل بالایی رو باز کنم :-" نکنید از این کارا :دی
ولی بسی شاد شدم که این هفته زودتر مانگا میاد :x
به اوج آرک رسیدیم دیگه >:)
---
این سخن گران بهایی که تو امضای دوستمون از لوفی هست هم تو حلق هیترای لوفی و وان پیس! :دی

اپیزود جالبی بود. :دی خیلی حال کردم با Lancer! این مرتیکه Archer هم که انگار مشخص شد کی هست، ولی همچنان معلوم نیست جریان چیه! :|
بانو در چه وضعیت اسفناک و مستهجنی به سر میبرد! :-" باید زودتر براش پوشش مناسب تدارک ببینن، چون بانو مثل بعضی از این کاراکترهای انیمه ای نیست که به این چیزها وابسته باشه! :|
این بنده خدا هم با اینکه عوضی ترین کاراکتر انیمه بود، ولی خیلی دلم براش سوخت. :(( مظلوم بود در این صحنه... :(

اربابش هم الکی الکی مُرد. پتانسیلش رو داشت که ارباب محبوب من بشه. :(
راستی با مرگ این، Assassin آزاد شد دیگه؟ خیلی منتظرش هستم و احتمالاً یه نبرد شرافتمندانه با بانو خواهد داشت. :x

صدای Snake با دوبله ژاپنی عالیه! :x چه اون زمان که تریلرهای MGS3,4 با صدای ژاپنی پخش میشد و هلاک ـمون میکرد، چه همین الآن که کافیه ویدئوی DD رو توی نسخه های ژاپنی و انگلیسی مقایسه کنی. :دی

منم اد از یه سرونتی خوشم اومده که قدرت تکلم نداره مث اینکه
از اثرات Dark Souls هست دیگه! :دی

نزدیک بود اسپویل بالایی رو باز کنم :-" نکنید از این کارا :دی
ولی بسی شاد شدم که این هفته زودتر مانگا میاد :x
به اوج آرک رسیدیم دیگه >:)
---
این سخن گران بهایی که تو امضای دوستمون از لوفی هست هم تو حلق هیترای لوفی و وان پیس! :دی

البته اسپویل قطعی نیست احتمال فیک بودنش هست اما واقعی باشه من دو بال در میارم پرمیکشم تو آسمون :d
همچنین بایت اسپویل پوزش میطلبم :d
امضام که توضیح نداره دقیقا مثل لوفی هرکی خواست ناکاما بشه بشه هرکیم نخواست اشکال نداره باید بشه >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or