Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.

تریلر انیمه God Eater اومد

/watch?v=1nRWcVlNPsc

به خاطرش هایپ شده بودم چون وحشتناک با بازیش حال کردم

اما چرا سبک انیمه اینجوریه؟ :| آبرنگه؟ :| حالم بد شد نگاه کردم :|

یه سری اسکرین شات ازش برا کسایی که شیلتر شکن ندارن:

چرا فروشگاه DC شیلتر شد؟؟ :))
خوبه که:-" حداقل دیگه افتضاحی یه انیمه ای نیست که نمیتونم اسمش رو بیارم:d

اندر باب بحث درباره Fate یک چیزی رو من لازم می دونم عرض کنم، اونم اینکه دلیل اینکه سر این انیمه یا Death Note هنوز بحث میشه، نوع داستانشونه که توش عملا هیچ کسی ادم خوبه نیست. ولی CG یا SnK اینو ندارن. مثلا همین SnK (تا جایی که من خوندم) توش یک سری ادم هستن، یه سری هم دشمن. ولی تو Fate هرکس دنبال منفعت خودشه. فکر نمی کنم شما کسی رو بشناسین که حین دیدن SnK طرفدار تایتان ها باشه. ولی تک تک ارباب ها و سرونت های Fate Zero طرفدارای خودشونو دارن. برای همین هم هست که اینقدر روش حرف می زنیم ولی درباره SnK با اینکه جدید تره بحث زیادی نمیشه. یا دو طرف متضاد تو DN هم هرکدوم طرفدارای خودشونو دارن. همین الان هم اگه کسی بیاد این مبحث رو باز کنه احتمال اینکه ادامه داده بشه هست.
خلاصه ممکنه یه روز دیگه بحث Fate تو این تاپیک نیاد، ولی اون روز امروز نیست، فردا هم نخواهد بود :d
[ 2 ]

برای همینه هرکسی برای اولین بار اینا رو میبینه دوست داره بحث کنه در موردش که حق با کیه! چرا خق با فلانیه و جرا نیست! اصلا به حرف زدن های کاراکترا گیر دادید که چرا فلانی چنین گفت و چنین نگفت! به نظرم ( حداقل برای من! ) چیزی که این انیمه ها رو خاص کرده دقیقا همین صححبتاشونه! نه اکشن شون! ( که اگر اکشن بود شاید همین F/SN الان اینجا خیلی محبوب تر از F/Z بود! )
من خودم به شخصه ببینم کسی اولین بار یکی از انیمه ها رو دیده، دوست دادم بدونم نظرش به نظر کدوم کاراکترا نزدیک تر بود! :دی

در کل هم هیت نورزید :p اگر به نظرتون انیمه های بهتری هستن، بیاید بحثش رو راه بندازید :p اگرم بحث راه نیفتاد یعنی بقیه با پیشنهادتون اونقدری که حال میکنید حال نمیکنند:دی

در مورد وان پیس بحث میشه گیر میدن، ناروتو بحث میشه گیر میدن ، فیت بحث میشه گیر میدن :|
بعد کاش یه بحثی غیر از بحثه " چرا در مورد انیمه محبوبتوت بحث میکنید؟ " شروع میکردید :دی
ااهههه :| :دی

از مسلمین تاپیک یکی لینک دانلود سه تا اپیزود آخر F/Z رو بفرسته واسم ببینیم اخر کی کی رو میکشه :دی اینجایی که ازش میگرفتم معلوم نیست چش شده :دی

من هیچ فکری درباره تو نمیکنم دیگه!:|

تو چرا با من بد شدی یهو :|:دی
در مورد اون بخش موتور سواری و بعدش بگم که!!!
در کتاب اومده که اسکندر اونجا میتونست کار سیبر رو یک سره کنه!! اما چون فهمید این بشر اشتباه گرفته تصمیم گرفت ارابه ش رو فدا کنه!
ولی اون سیبر فلان فلان شده فازش از اول مشخص نبوده و نیست، با اینکه میفهمه اشتباه گرفته ولی حمله میکنه! :)) اگرم میخواید بگید تو جنگ حلوا پخش نمیکنند ( قسمت 11 که شراب پخش میکردن :دی ) پس قاعدتا تو جنگم دشمن رو همینجوری ول نمیکنند! :)) همین چیزاست که میگم فازش مشخص نیست! :-"

کریتسوگو هم یکی از بیشعورانه ترین کاراکترای دنیاست! :| با اون کاری که با لنسر و کینث کرد! :|
تقریبا همه ی ارباب ها غیر از کاریا و ویور بیشعور بودن:-" من خودمم بعد از ویور طزفدار کاریا هستم، اما نمیخوام ربرنده بشه متاسفانه ، چون زوکن از بقیه خیلی بیشعورتره:| قشنگ دنیا رو به فنا میده :|

بعد از قسمت 11 ، قسمت 23 ، رو بیشتر بقیه دوست دارم :x
راستی در مورد اونایی که هفتگی میدیدن بگم که بسی بهشون فاز میداد! همین چند قسمت آخر قبل از اومدنشون در طول هفته یکی دوبار کل F/Z رو از اول میدیدم یا بعضی قسمتا رو 457بار دیدم:)) :-" خیلی خوب بود دوران هفتگی:((

اِ کتاب هم داره؟بعد چون فهمید سیبر اینو اشتباه گرفته،یعنی با اینکه میدونست اشتباه از سیبره اما تصمیم گرفت ارابه اش رو فدا کنه؟:دی به چه دلیل حالا؟:دی انقدر مرده اسکندر؟:دی

این که فاز آرتوریا معلوم نیس رو باهات مواقفم،حالا که داری باهاش میجنگی بزن بکشش دیگه :دی من نمیدونم واس چی ولش کرد

اتفاقا این یکی از بهترین حرکات کیریتسوگو بود،وگرنه تا 10 اپیزود بازم هی لنسر و سیبر واسه هم نوشابه باز میکردن :دی

قسمت سوم فیلمای برسرک رو هم بعدا بشین بببین تمومش کن، از قسمت اول و دوم خیلی بهتر و قطعا یکی از Fu*ked up ترین انیمه هایی بوده که من تو عمرم دیدم

من اصلا یادم رفته بود که قسمت سوم برسرک مونده،مرسی از یاداوری :دی

اولین بارمه دارم مانگا می‌خونم، چرا سیاه سفیده ؟ :-/ اصلا آدم نمی‌فهمه جنگاش چی میشه 8-|

پ.ن : حیفه این داستان که ادامه‌ی انیمش رو نساختن ! =((

@REZA TAEL

در مورد اون بخش موتور سواری و بعدش بگم که!!!
در کتاب اومده که اسکندر اونجا میتونست کار سیبر رو یک سره کنه!! اما چون فهمید این بشر اشتباه گرفته تصمیم گرفت ارابه ش رو فدا کنه!
ولی اون سیبر فلان فلان شده فازش از اول مشخص نبوده و نیست، با اینکه میفهمه اشتباه گرفته ولی حمله میکنه! :))
اگرم میخواید بگید تو جنگ حلوا پخش نمیکنند ( قسمت 11 که شراب پخش میکردن :دی ) پس قاعدتا تو جنگم دشمن رو همینجوری ول نمیکنند! :)) همین چیزاست که میگم فازش مشخص نیست! :-"

کریتسوگو هم یکی از بیشعورانه ترین کاراکترای دنیاست! :| با اون کاری که با لنسر و کینث کرد! :|
تقریبا همه ی ارباب ها غیر از کاریا و ویور بیشعور بودن:-" من خودمم بعد از ویور طزفدار کاریا هستم، اما نمیخوام ربرنده بشه متاسفانه ، چون زوکن از بقیه خیلی بیشعورتره:| قشنگ دنیا رو به فنا میده :|

بعد از قسمت 11 ، قسمت 23 ، رو بیشتر بقیه دوست دارم :x
راستی در مورد اونایی که هفتگی میدیدن بگم که بسی بهشون فاز میداد! همین چند قسمت آخر قبل از اومدنشون در طول هفته یکی دوبار کل F/Z رو از اول میدیدم یا بعضی قسمتا رو 457بار دیدم:)) :-" خیلی خوب بود دوران هفتگی:((
[MENTION=7189]REZA TAEL[/MENTION]
ما در مورد انیمه صحبت میکنیم ! ممکنه هزار تا چیز دیگه هم تو کتاب بگه که تو انیمه نگه! والا!
تو همون انیمه تو همون لحظه اولش اسکندر میگه خب خوب شد که سیبر خودش اومد پیش خودمون تا کار رو یکسره کنیم! پس میخواسته باهاش از همون اول بجنگه!
بعدشم اینی که میگی سیبر تکلیفش با خودش مشخص نبود ، چی میگی؟:-/ فاز خودت چیه؟ اول سیبر فکر میکنه اسکندر ایریسویل رو برداشته و دنبال اسکندر میره و چون میبینه اسکندر هم به فرار ادامه میده مشکوک میشه و بعدش حمله میکنه و میبینه ایریسویل نیست ! اما هرکس دیگه ی هم بود به یه ندیدن ایریوسیل حکم به نبودن ایریسویل پیش اسکندر نمیداد! واسه همین صبر کرد تا واکنش اسکندر رو ببینه بعدش ویور با اسکندر حرف میزنه و میگه بجنگ و اسکندر میگه خیالت راحت و بعدش اسکندر حمله میکنه! و سیبر دفاع! فکر کنم کاملا واضح توضیح دادم موضوع رو :دی
بعد اینش جالبه! ویور بعد از برخورد اکسرکالیبر میگه به اسکندر از آیونیون هیتاری استفاده کن ! و اسکندر میگه : همون ارابه ای که جلو سیبر ار دست دادیم کافیه! ( توجه کن که اینجا از نوع جمله بندی میشه تشخیص داد که اسکندر اصلا احتمال همچین چیزی رو نمیداده! و اینکه صداش هم ناراحت بود! )
یک چیز جالب دیگه در مورد جوانمردی اسکندر :)) قابل توجه طائل :دی وقتی سیبر دنبال اسکندر میکنه ، اسکندر برای شکست سیبر میگه : درسته این یه مسابقه عادلانه هست ولی قرار نیست همه چیز مودبانه باشه! ولی ارابه رو میزنه به کوه تا سنگ واینا به سیبر برخورد کنه! اینم از شیوه جنگ شاه فاتحان :))

آخرین ویرایش:
خوبه که:-" حداقل دیگه افتضاحی یه انیمه ای نیست که نمیتونم اسمش رو بیارم:d

نه نیست :| تازه این عکسا خیلی خوبه تریلر رو ببین به عمق فاجعه پی ببر :d حرکت دهن و احساسات در حد انیمیشنای 5-6 سال پیش ایرانه XD

اصلا ضد حال بود نمیتونم اینجوری تحمل کنم دیدنشو :| آخه میمردن مثل بازیش باشه سبکش؟ :(( تازه طراحی شخصیت اصلیش هم خیلی داغونه :d یعنی شخصیت Default بازی تو قسمت Character Creation بهتر از اینه :d

از مسلمین تاپیک یکی لینک دانلود سه تا اپیزود آخر F/Z رو بفرسته واسم ببینیم اخر کی کی رو میکشه :دی اینجایی که ازش میگرفتم معلوم نیست چش شده :دی

تو چرا با من بد شدی یهو :|:دی

اِ کتاب هم داره؟بعد چون فهمید سیبر اینو اشتباه گرفته،یعنی با اینکه میدونست اشتباه از سیبره اما تصمیم گرفت ارابه اش رو فدا کنه؟:دی به چه دلیل حالا؟:دی انقدر مرده اسکندر؟:دی

این که فاز آرتوریا معلوم نیس رو باهات مواقفم،حالا که داری باهاش میجنگی بزن بکشش دیگه :دی من نمیدونم واس چی ولش کرد

اتفاقا این یکی از بهترین حرکات کیریتسوگو بود،وگرنه تا 10 اپیزود بازم هی لنسر و سیبر واسه هم نوشابه باز میکردن :دی

من اصلا یادم رفته بود که قسمت سوم برسرک مونده،مرسی از یاداوری :دی

دقیقا همینقدر مرده اسکندر! :دی رفتارش تو کل داستان هم مشخصه! وگرنه مثلا همون قسمت 5 میتونست شرکت نکنه تو مبارزه، یا اصلا بره تو گروه لنسر-برسرکر-گیلگمش و یک رقیب رو کم کنه!

اینکه میگن کتاب به ما چه! :دی داستان کمیک ها و مانگاها توی اقتباس و ... فرق میونه! مثل کمیک ها نیست که متقاوت پیش بره و ...!
برای چنین کتابی دیگه بعضی چیزا رو وارد جزییات نشدن ، یا مثلا بعضی چیزا رو توضیح ندادن مثل اینکه کاریا و زن توکیومی دوست دوران بچگی بودن، و کاریا از اول عاشق بوده و به خاطر احترام به انتخاب عشقش میکشه کنار ...
یا مثلا اونجا که اسکندر و ویور میرن تو مخفیگاه کستر یک سری مسایل پیش میاد ( یک دختربچه اساسین ها رو ویور میاره خونه که بعدا بهش خیانت میکنه ، اسکندرم از اول بهش گفته بود به این نباید اطمینان کنه ، ولی ویور کلا یک دنده ست دیگه :p )

و در آخر اینکه ، بگیم کتاب رو قبول نداریم فقط برا قبول نکردن چیزای دیگست:p

دقیقا همینقدر مرده اسکندر! :دی رفتارش تو کل داستان هم مشخصه! وگرنه مثلا همون قسمت 5 میتونست شرکت نکنه تو مبارزه، یا اصلا بره تو گروه لنسر-برسرکر-گیلگمش و یک رقیب رو کم کنه!

اینکه میگن کتاب به ما چه! :دی داستان کمیک ها و مانگاها توی اقتباس و ... فرق میونه! مثل کمیک ها نیست که متقاوت پیش بره و ...!
برای چنین کتابی دیگه بعضی چیزا رو وارد جزییات نشدن ، یا مثلا بعضی چیزا رو توضیح ندادن مثل اینکه کاریا و زن توکیومی دوست دوران بچگی بودن، و کاریا از اول عاشق بوده و به خاطر احترام به انتخاب عشقش میکشه کنار ...
یا مثلا اونجا که اسکندر و ویور میرن تو مخفیگاه کستر یک سری مسایل پیش میاد ( یک دختربچه اساسین ها رو ویور میاره خونه که بعدا بهش خیانت میکنه ، اسکندرم از اول بهش گفته بود به این نباید اطمینان کنه ، ولی ویور کلا یک دنده ست دیگه :p )

و در آخر اینکه ، بگیم کتاب رو قبول نداریم فقط برا قبول نکردن چیزای دیگست:p
من نگفتم قبول نداریم!!!! گفتم یه چیز تو کتاب گفته شده ! اوکی قبول! ولی چرا دقیقا نقض اون تو انیمه میاد؟ تو میگی کتاب گفته اسکندر نمیخواست حمله بکنه و از عمد ارابه ـش رو فدا کرد و منم اثبات کردم تو انیمه با توجه به دیالوگ ها و حتی تُن صدا!:دی این برداشت برعکس میشه و جوری نیست که بگیم اسکندر از روی لطف و بخشش و اینا که فهمیده سیبر الکی دنبالش راه افتاده ارابه ـش رو فدا کرده!!

من نگفتم قبول نداریم!!!! گفتم یه چیز تو کتاب گفته شده ! اوکی قبول! ولی چرا دقیقا نقض اون تو انیمه میاد؟ تو میگی کتاب گفته اسکندر نمیخواست حمله بکنه و از عمد ارابه ـش رو فدا کرد و منم اثبات کردم تو انیمه با توجه به دیالوگ ها و حتی تُن صدا!:دی این برداشت برعکس میشه و جوری نیست که بگیم اسکندر از روی لطف و بخشش و اینا که فهمیده سیبر الکی دنبالش راه افتاده ارابه ـش رو فدا کرده!!

ات
فاقا تو انیمه هم معلومه :دی بین اسکندری که شوخی میکنه و اسکندری که جدیه ، تشخیص نمیدی؟ :| اون اسکندر جدی بود؟ :))
+ اسکندر آیونیون هیتاری میزد چیزی رو از دست نمیداد ، چون آیونیون هیتاری قدرت شکست سیبر رو داشت! ( همون سنگ کاغذ قیچیه نوبلا فانتازم ها! ) شاید چندتا کشته میداد ، ولی نابود نمیشد! :دی
اصلا چیزایی که میگی رو خودت در موردش فکر کن مشخصه :p

نه نیست :| تازه این عکسا خیلی خوبه تریلر رو ببین به عمق فاجعه پی ببر :d حرکت دهن و احساسات در حد انیمیشنای 5-6 سال پیش ایرانه XD

اصلا ضد حال بود نمیتونم اینجوری تحمل کنم دیدنشو :| آخه میمردن مثل بازیش باشه سبکش؟ :(( تازه طراحی شخصیت اصلیش هم خیلی داغونه :d یعنی شخصیت Default بازی تو قسمت Character Creation بهتر از اینه :d
آخه تو به سبک گرافیکش اعتراض داشتی و منم تریلر رو ندیده بودم و فقط از روی عکس هایی که گذاشته بودی نظر دادم:d حالا از کجا معلوم شاید بعدا که اومد یهو دیدی خیلی خوبه:d منم این فصل یه انیمه ای بود که از تریلرهاش حدس میزدم چیز افتضاحی در بیاد ولی برعکس الان خیلی ازش خوشم اومده و از خیلی از انیمه های فصل بهار بیشتر باهاش حال کردم:>

=========================================

خب حالا که تا اینجا اومدم یه نقدی هم برای یکی از انیمه هایی که تازه تموم کردم بنویسم:-"

?Kore wa Zombie Desu ka

kore_wa_zombie_desu_ka_431.jpg

خلاصه ی داستان:

آیکاوا آیومو یه دانش آموز دبیرستانی معمولی بود که یه روز که داشته میرفته خونه بدست یه قاتل سریال کشته میشه و توسط یه نکرومنسر (نوع خاصی از جادوگر که با زنده کردن مرده ها سر و کار دارن) که از اون ورا رد میشده، دوباره زنده میشه و از اون به بعد زندگی جدیدش رو به عنوان یه زامبی و محافظ اون نکرومنسر شروع میکنه. رزوها همینطوری میان و میرن تا اینکه یه روز آیوموی بخت برگشته به طور اتفاقی با یه ماسو شوجو (همون ماهو شوجوئه، فقط به جای جادو از سلاح های جادویی استفاده میکنه) برخورد میکنه و اشتباهی قدرت اونو جذب خودش میکنه. حالا دیگه آیومویی که علاوه بر زامبی شدن یه ماسو شوجو هم شده از طرف ماسو شوجوی سابق ماموریت میگیره که به جای اون با سیستم آنتی ماسو شوجویی یا به طور خلاصه "مگالو" مبارزه کنه و همزمان هم بدنبال قاتل خودش بگرده.

امتیاز من به فصل اولش 6/10 و به فصل دومش هم 8/10 ـه. البته این امتیازی که دادم بیشتر براساس لذتیه که از دیدنش بردم، وگرنه اگه بخوام به این داستان پخش و پلایی که هر چی جلوتر میرفت شاخ و برگ بیشتری از بغلش میزد بیرون و زرت و زرت هم دنیاها و شخصیت های جدیدی بهش اضافه میشد، نمره بدم احتمالا 2 هم از سرش زیاده :-" مخصوصا اینکه پایان هم نداشت و اخرشو کاملا باز گذاشتن و بیننده ها رو همینطوری لنگ در هوا به حال خودشون رها کرد. (دیگه اونقدر انیمه های ساخته شده از روی لایت ناول دیدم که هر وقت یه داستان بی سر و ته میبینم ناخودآگاه متوجه میشم:-")

در کل انیمه ی بدی نبود (البته کاش فضای گوتیک بیشتری داشت) و منم همونطور که مشخصه با فصل دومش خیلی بیشتر از فصل اول حال کردم و دلیلش هم این بود که از اون حال و هوای دراماتیک در اومده بود و فقط کرکر خنده شده بود:d اصلا چطور ممکنه که یه ماسو شوجو، یه زامبی، یه نکرومنسر و یه نینجای خون آشام (؟!) زیر یه سقف زندگی کنن و داستان کمدی نشه:d

ماشالا هزار ماشالا این ژاپنی ها هم که یه اسم هایی روی شخصیت هاشون میذارن که حتی انگلیسی زبان ها توی تلفظش میمونن:)) مثلا: Eucliwood Hellscythe ، Naegleria Nebiros، Seraphim، Kerberos Wansard و... (یکی نیست که بگه که آخه مگه جک و بیل و سارا چشونه که میرین از دائره المعارف اسم در میارین؟:p)

دز انتها اینکه، شخصیت محبوبم هم از این انیمه، هارونا چان با اره برقی صورتی رنگش، Mystletainn-sensei اس:x (اینم یکی دیگه از همون اسم ها). این بعد از هومورا چان از انیمه ی مادوکا، دومین ماهو شوجوییه که چشم منو گرفته>:) البته فاصله شون با همدیگه خیلی زیاده:-"
rsz_467179_8549.jpg

آخرین ویرایش:
آقا این دنیای اکشن فیگور چقدر افسرده کنندست :d یعنی یه دور تو این سایت Myfigure میچرخم میخوام خودکشی کنم :|

یه سری انیمه ها هم خیلی فیگوراشون شاخه

نمونه کارها

(هرکدوم از این فیگورا رو میخواید ببینید حتما انیمه هاشونو باید تا آخر دیده باشید اسپویل دارن)

این عکس برا اینکه با عمق فاجعه مواجه بشین :d مجسمش 13 کیلوئه :d

ای جانم

به به :d

چی؟ :| قراره 6تا فیلم بشه؟ :| تا آخر نوامبر هم تاخیر خورده؟ :|
یحتمل هر فیلمم تو یک سال میاد ، دو قرن دیگه Tri تموم میشه:|

چی؟ :| قراره 6تا فیلم بشه؟ :| تا آخر نوامبر هم تاخیر خورده؟ :|
یحتمل هر فیلمم تو یک سال میاد ، دو قرن دیگه Tri تموم میشه:|

دقیقا :|

به نظرم اگه انیمه میشد خیلی بهتر بود بیشتر هم استقبال میشد

شایدم دیدن ملت فحش دادن به طراحیا دارن اونارو عوض میکنن XD

دیگه وقتشه آواتار و امضات رو عوض کنی :d

دقیقا :|