Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من که با PotPlayer همه جور زیرنویسی رو خیلی راحت اجرا میکنم خواستی یه امتحانی بکن.من الان میخوام سایکو پس رو دانلودکنم هرجا میرم دو تا نسخه داره یه 22 قسمتی بلوری با یه 11 قسمتی اکستندد.حالا کدومو بگیرم؟چون اون اکستندتش:dزده که یه سری صحنه ها و ... اضافه تری از معولیش داره.ولی اگه اونقدری فرق نمیکنه همون بلوری رو بگیرم.

فکر کنم یکی دو صفحه بعد از زیرنویس قسمت 5 گفتن که چجوری باید اجراشون کنید :دی باید به آخر فایل/فایل ها یه .idx یا .sub اضافه کنی

فعلا نمیتونم برنامه ی دیگه ای نصب کنم :-" ( سیستم ملته :| )
راه دیگه ای نیست؟ :دی
این به آخر فایل ها اضافه کنیم یعنی چی؟ :-" یعنی به آخر فایل MKV اضافه کنم ؟ :-"

امروز با ذوق و شوق فراوان اومدم بعد از یک هفته انیمه ببینم، که ... این زیرنویس های idx و sub رو چجوری باید اجرا کرد؟ :( (مشخصه کدوم انیمه دیگه:-" )
با kmp که هیچی نمایش نمیده! با مدیا پلیرکلاسیک هم که کلا وقتی این زیرنویس رو میریزم،بسته میشه :|

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هست! :d
(نکته : چون انیمه رو فعلا هاریبل میگیرم(تورنت موبایل کلا نیا رو در نمیابه! tokyotosho هم فقط هاریبل رو داره:-" ) زیرنویس هم هماهنگ نیست! راه حلی که پیشنهاد میدید جوری نباشه که نشه زمانبندی زیرنویس رو تغییر داد:-" )

انیمه رو با kmp باز میکنی بعدش زیرنویسی که فرمتی که sub داره رو میگیری میندازی رو خود تصویر زیرنویس رو نشون میده :p

اگر کسی از دوستان لینک سری اول گینتاما 720p رو برای من pm کنه ممنون می شم:دی animworld ُ گشتم ولی پیدا نکردم:دی

تا قسمت 201 انیمه کیفیت DVDRiP موجوده و بعد از اون 720pـش هست
تو Nyaa کار فن ساب Rumbel هست و تو bakabt هم RG Genshiken هستش.

فعلا نمیتونم برنامه ی دیگه ای نصب کنم :-" ( سیستم ملته :| )
راه دیگه ای نیست؟ :biggrin1:
چرا میتونی از اینجا پورتابلشو دانلود کنی خیلی راحت از روی usb اجرا کنی.اینساب های idx هم که به صورت تصویر هستند.اوردنشون که باید راحتتر باشه از بقیه:-/

این همش اسم انیمس؟ "Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai" یا کارگردان عین اینایی که میان تو 90 از همه تشکر میکنن خواسته اسم تیر طایفشو بیاره معروف کنه؟:دی دور از شوخی چرا اسمش اینقدر طولانیه؟ یعنی چی اصلا؟

این تریپی چندتایی هستن که اسما خیلی بلندن :d

مثلا همین Yahari که خودمو پاره میکنم میگم خیلی خوبه اسم کاملش اینه:

yahari ore no seishun love comedy wa machigatteiru

یا این یکی :

Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru

سازنده هاش هم اسمشو کامل بلد نیستن XD

Yahari این قسمتش چه کار باحالی کردن (جدا از اینکه کل انیمه وحشتناک خوب و باحاله)

شعر Ending انیمه ریتم و حالت خوندنش عوض شد

خیلی خوب بود چون این قسمت به صورت یه حس غمناکی تموم شد و Ending هم اونجوری بود خیلی هماهنگ بود

Yahari این قسمتش چه کار باحالی کردن (جدا از اینکه کل انیمه وحشتناک خوب و باحاله)

شعر Ending انیمه ریتم و حالت خوندنش عوض شد

خیلی خوب بود چون این قسمت به صورت یه حس غمناکی تموم شد و Ending هم اونجوری بود خیلی هماهنگ بود

آخه شما از کجا انقدر زود لینک این انیمه رو گیر میارید :d من از صبح تاحالا دارم سایتای مختلف رو چک میکنم ، هنوز هیچکدومشون yahari قسمت جدید رو نذاشتن :|

آخه شما از کجا انقدر زود لینک این انیمه رو گیر میارید :d من از صبح تاحالا دارم سایتای مختلف رو چک میکنم ، هنوز هیچکدومشون yahari قسمت جدید رو نذاشتن :|

:d

اکثر سایتا لینکایی که از این انیمه میزارن با فن ساب Horribleئه و نمیدونم واقعا چرا هاریبل این انیمه رو با تاخیر چند روزه زیر نویس میکنه (جدا چرا؟) برا همین لینکاش نیست

من خودم تو Nyaa لینک تورنت میگیرم میدانلودم 3:

خصوصی بهت میدم الان اگه خواستی برو تو کارش

خب بالاخره قسمت هفتم yahari رو دیدم ( خیلی ممنونم از دوستانی که لینک فرستادن )
خیلی خیلی خوب بود :x به خصوص نسبت به دو قسمت قبلی . فقط اندینگش خیلی ریتم غم‌انگیزی داشت . خدا قسمت بعدی رو به خیر کنه :-s

نمیدونم خبر دارید یا نه اما یه بازی از انیمه Arslan داره برا PS3 و PS4 ساخته میشه و سبکش هم مثل سری های Warriors هست (همممممم عجب چیزی بشه 3: )

و باز هم مثل همیشه وقتی خبر ساخت یه همچین بازیی رو میخونم دستانم رو روبه آسمان میکنم و برای Localization شدنش دعا میکنم :((

یه سری انیمه ها هستن همیشه دعا میکنم ازشون بازی بسازن اما نمیسازن >_< مثل گینتاما و D.Gray-Man البته ازشون بازی ساختن اما برا DS و این تیپی یه بازی مشتی دلم میخواد :d

البته گینناما که خودشونم میگن مشکل Special Attack دارن :d

The Heroic Legend of Arslan Shows Off Its Anime-Style Look In Musou Fashion - Siliconera

آخرین ویرایش:
OMG !
Arslan Senki Warrior ! :x :))
سازنده ش کیه؟ اگر Koeiهه براش برنامه ریزی کنم! :-"
داریون ... :x :x :x
پ.ن: چرا سیستم خالی نمیشه من برم ارسلان ببینم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or