Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب بلاخره بعد از تعاریف بسیار دوستان نشستم فصل اول Yahari رو دیدم.
انیمش خیلی خوب بود،شخصیت پردازی ها عالی بود، و این که تم روانشناسی-فیلسوفانه داشت هم (حداقل برای من ) جدید و جذاب بود.
به عنوان یک loner نیمه وقت (:d)، و کسی که خیلی از افکار مطرح شده تو انیمه تو ذهنمه، شخصیت مورد علاقم هم که دیگه معلومه :d بله اون کسی نیست جز "هایاتو هایاما" :d

سلام بر انیمه بین های عزیز:d
دوستان بی زحمت یه چندتا انیمه کوتاه تو مایه های Death Note معرفی کنین ببینیم
این دوتا رو هم دیدم: ّFate Zero , Attack On Titan
Psycho-Pass
ولی به نظرم برو تصفیه روح کن! مثلا Usagi Drop ببین:-" + چندتا انیمه دیگه و بعد P-P رو ببین:-"

از دست های پشت پرده (آکیبا) پرسیده شده که منبع رو چرا نزاشتم و دلیل تنبلی بود XD الان اضافه کردن اونایی هم که حال ندارن برگردن ببینن بازم اینجا میزارم :d

The Heroic Legend of Arslan Shows Off Its Anime-Style Look In Musou Fashion - Siliconera
OMG !
Arslan Senki Warrior ! :x :))
سازنده ش کیه؟ اگر Koeiهه براش برنامه ریزی کنم! :-"
داریون ... :x :x :x
پ.ن: چرا سیستم خالی نمیشه من برم ارسلان ببینم:((

این سبک بازی رو به طور پیش فرض بدون سازندش Koei تشریف داره :d اصلا بازی سبک Warriorی بدون Koei مثل MGS بدون کوجیماست ^_^ :|

آخرین ویرایش:
از دست های پشت پرده (آکیبا) پرسیده شده که منبع رو چرا نزاشتم و دلیل تنبلی بود XD الان اضافه کردن اونایی هم که حال ندارن برگردن ببینن بازم اینجا میزارم :d

The Heroic Legend of Arslan Shows Off Its Anime-Style Look In Musou Fashion - Siliconera

این سبک بازی رو به طور پیش فرض بدون سازندش Koei تشریف داره :d اصلا بازی سبک Warriorی بدون Koei مثل MGS بدون کوجیماست ^_^ :|

2تا استثنا داریم! :دی 1.باسارا 2.بلیچ
برای همین میخواستم مطمن بشم! :-"

سازنده گه Koeiهه پس رفت تو لیست >:) ( البته به شرطی که 5تا کاراکتر نباشه فقط :-" )

ولی در کل به نظرم برا غرب میاد! نزده بود ناسر کیه! ( خوده Koeiهه؟ :-" ) اما فرق نمیکنه چه نامکو باشه، چه Koei اینا بازی هاشون رو برای غرب میزنند:-" یه مدت بود SW رو فقط نمیزدن، که سر این هم آدم شدن:-"
پس نگران نباش >:)

هم اسمش کن اون فای IDx رو با فایل MKV بعد اجرا میشه.:دی
من اینجوری آوردم.

انیمه رو با kmp باز میکنی بعدش زیرنویسی که فرمتی که sub داره رو میگیری میندازی رو خود تصویر زیرنویس رو نشون میده :p

چرا میتونی از اینجا پورتابلشو دانلود کنی خیلی راحت از روی usb اجرا کنی.اینساب های idx هم که به صورت تصویر هستند.اوردنشون که باید راحتتر باشه از بقیه:-/

هر 3 راهکار انجام شدن و هیچکدوم رو نمیتونم عملی کنم :| یا من بلد نیستم یا زیرنویس اجرا نمیشه :|
به هر حال در کمال ناباوری، ارسلان تا اومدن زیرنویس srt یا $$ a دراپ میشود :| ( کسی نمیتونه تبدیلش کنه؟ :-" )

آقا آیا راسته که تلوزیون خودمون Prince of Tennis نشون میده؟ :d اگه کسی خبر داره حتما بگه

- - -ویرایش - - -

خودم یافتم :d

آره شبکه پویا میده امروز هم ساعت 7:44 نشون میده XD خیلی دوست دارم ببینم چجوری دوبلش کردن XD

اسمش گذاشتن قهرمانان تنیس

http://pooyatv.ir/برنامه‌ها/item/193060-قهرمانان-تنیس

الان کسی فرکانس شبکه پویا رو داره؟ :d

لینک دوبله هاشم پیدا کردم این قسمت اولش:

http://www.telewebion.com/en/1284903/episode-1/Tennis-Champions.html

جدا از فاجعه بودن دوبله و ترجمه کردن یه سری چیزا به یه چیز دیگه عمق فاجعه رو تو یه صحنه دیدم XD

شخصیت دختر انیمه اصلا کاراکتر اصلی رو نمیشناسه اما تو ترجمه شده پسر دایی ریوما XD

آخرین ویرایش:
ما هم این آهنگ Kalafina-sandpiper رو شنیدیم.زیبا و خستگی درکن

آقا کسی لینکی چیزی از این tokyo ghoul A نسخه بدون سا.نسور داره به ما بده.تا قسمت 4 بیشتر گیر نیووردم.اگه بصورت لینک مستقیم باشه که دیگه شرمنده کردین:d

Tokyo Ghoul Root A فقط دوتا Vol از نسخه های بلوری ـش امده که تا همون قسمت 4 هستش.
باید صبر کنی تا کم کم بیاد.

آقا چی به سر این Assassin ما اومد؟ :| کلهم گم و گور شد و خبری ازش نیست. :(
میگم اون تیکه که اون پسره (اسمش رو یادم نیست) خوشحال شده بود که Rin اسیر شده، میخواست کارهای استغفراللهی باهاش انجام بده یا اصلاً توی این فازها نیست؟! :-" :دی
اگه اینجایی که ارچر اومده و رین رو گذاشته معبد ـه نباشه :دی، نتیجه میگیریم که اون تیکه اخر که گفت 40 نفر زخمی شدن . کار اساسین بوده:دی ولی اگه ارچر تو معبد باشه که خب کار گیگلمش یا ارچر هست :دی
راجع به اون مرتیکه هم احتمالش هست :| احتمالا لنسر غیرتی میشه :دی

آقا آیا راسته که تلوزیون خودمون Prince of Tennis نشون میده؟ :d اگه کسی خبر داره حتما بگه

- - -ویرایش - - -

خودم یافتم :d

آره شبکه پویا میده امروز هم ساعت 7:44 نشون میده XD خیلی دوست دارم ببینم چجوری دوبلش کردن XD

اسمش گذاشتن قهرمانان تنیس

قهرمانان تنیس

الان کسی فرکانس شبکه پویا رو داره؟ :d

لینک دوبله هاشم پیدا کردم این قسمت اولش:

Tennis Champions: episode 1

جدا از فاجعه بودن دوبله و ترجمه کردن یه سری چیزا به یه چیز دیگه عمق فاجعه رو تو یه صحنه دیدم XD

شخصیت دختر انیمه اصلا کاراکتر اصلی رو نمیشناسه اما تو ترجمه شده پسر دایی ریوما XD

این پست تقریبآ مال یکسال پیشه از عید پارسال پخشش زو شروع کرد ولی نمیدونم تا اخر پخشش کرد یا نه :d:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or