D.of.persia
کاربر سایت
خب به میمنت و مبارکی Usagi Drop رو شروع کردم و قسمت 3 هستم چقدر انیمه ی نازی هست
صدای رین موقع گفتن : دایکیچی چقدر مظلومانه ....
صدای رین موقع گفتن : دایکیچی چقدر مظلومانه ....
کسی Durarara!!x2 Shou رو میبینه؟ قراره 12 قسمت باشه یا 24 ؟ :d
خب فول متال هم تموم شد.واقعاً شماره یک حقشه گرچه اگه یکم این نمیخوام بکشم میخوام همه رو نجات بدماش کمتر بود بهتر بود.این تیاترهاش هم عالی بودن سر بعضی هاش داشتم میمردم از خندهالان هم میخوام این baka to test رو شروع کنم بعدش برم سراغ کلیمور.
دوستان هم اگه یه چند تا سایت واسه دانلود معرفی کنن ممنون میشیم.تا الان از animechiby با soulreaperzone میگرفتم ولی اینا آرشیوهاشون درب و داغونه.خداییش الان نوستر آداموس هم همچین ادعایی نمیکنه که این باخ میکنه.اون از آیزن"همه چی طبق نقشه های من پیش رفت"تا این باخ که میگه همه اینا برا این بود که سول کینگ رو بکشیKubo please stop bullshi88ng
این baka to test من روزی یه قسمت نگاه میکنم اونم فصل دومش، آخر هر قسمت میگم حیفه این تموم شه از بس باحال و خوبهالان هم میخوام این baka to test رو شروع کنم بعدش برم سراغ کلیمور.
بشین Natsume Yuujinchou رو نگاه کن پر از شخصیت های دوست داشتنیه و موقع تماشا کردنش روح آدم رو تصفیه میشه خودم که حتی بیشتر از موشی شی باهاش حال کردم، چون موشی شی در مورد موجوداتیه که واقعا وجود ندارن و موشی ها هم اصلا با عقل جور در نمیان (مثلا موشی ای که توی درخت لونه میکنه و رعد و برق رو به خودش جذب میکنه به نظرم یه ذره مضحکه). ولی ناتسو یوجینچو در مورد آیاکاشی ها و یوکای ها و شیکیگامی هاس (همون معادل جن در فرهنگ ایرانی) و چون هر کدوم از شخصیت ها برای خودشون احساسات و علائق و شخصیت منحصر به فرد خودشون رو دارن خیلی خیلی باور پذیرتره. تازه موقع تماشا کردنش، من شباهت های زیادی هم بین تصوری که ژاپنی ها از یوکای دارن با چیزی که خودمون در مورد اجنه شنیدیم پیدا کردم، مثلا همین که بعضی هاشون به خدمت آدم ها در میان و یا در ازای انجام دادن درخواست هاشون بهشون پاداش میدن.:dاین هفته Shigatsu wa Kimi no Uso و tokyo ghoul هر دو عالی بودن مخصوصا Shigatsu wa Kimi no Uso که اهنگ هاش با روان ادم بازی میکنه:d و انگار باید منتظره یه اتفاق نارحت کننده ای تو انیمه باشیم!!tokyo ghoul هم که به چند قسمت پشته سره هم داره مبارزه و اینا نشون میده که بدجور جذاب شده انیمه نسبت به اوایل....خلاصه هفته توپی بود!!:d وانپیس هم به دلایل نامعلوم پخش نمیشه از اونطرق مانگا یک هفته در میون میاد کلا وضع اش خرابه:d
یه چنتا انیمه زیر خاکی و طنز معرفی کنید ممنون میشم!!
@emperor 69 / حسین
اوهایو....
حسین جان میخوام صدات کنم حسین سنپای ، بت میخوره....
^_^
به هرحال حسین سنپای خواستم بدونم هیچوقت اشاره ای به انیمه ی JoJo نکردی ؟!
دیدیش ؟!
یا نمیخوایی ببینیش ؟!
دوست دارم نظرت رو دربارش بدونم...
;-) ...
>____<
بلید بپرسی کی نمیبینه ؟!
انیمه سوپر عالی و تقریبا بیشتر بچه ها دنبال میکنن.....
این فصل دو ، قراره خودش دو فصل 12 قسمتی باشه....
مثل Fate که در مل قراره مثلا 24 قسمت باشه و میان یک فصل نصفش رو نشون میدن و یک فصل دیگه بقیش....
اگر قضیه همین باشه 12 قسمت اینجا تموم میشه و 12 قسمت بقیش میره برای تابستون اگر اشتب نکنم....
^_______^
Shigatsu wa Kimi no Uso انقدر که این انیمه من رو اذیت می کنه هیچکی نمیتونه من رو اذیت کنه!
از اوناست که بعضی وقتا میشه باهاش هشت الی نه لیتر گریه کرد! خدایی مرض دارن!
بجز Grave of Firefly این دومین انیمه ای هست که میشه باهاش گریه کرد