خب میخوام مثلآ امسال یه کار تازه بکنم یه نگاهی به سالی که گذشت بندازم که اینکار البته در یه پست نمیگنجه و ادامه دار بودن این کار هم به حوصله و وقتی که دارم برمیگرده ایشالا که وسط کار رها نشه :d
سالی که گذشت رو از بهار شروع میکنیم که نسبتآ فصل بدی نبود و میشه گفت مهد انیمه های ورزشی سال بود 4 تا انیمه ورزشی در این فصل پخش شد و بیشترین بار جذابیت فصل رو به دوش داشت که البته کار های بزرگی همچون Mushishi S2 که خیلی ها منتظر اومدنش بودن و ادامه انیمه Fairy Tail هم به قوی تر شدن فصل کمک کرد
میشه گفت فصل متنوعی بود همه جور ژانری زو در خودش جا داده بود و هرکسی با هر سلیقه ای نمیتونست مدعی این باشه که هیچ شانسی برای دیدن یه انیمه درست حسابی تو این فصل نداره انیمه هایی با سبک های مختلف همچون : Bokura wa Minna Kawaisou و Broken Blade و Mahouka و M3: Sono Kuroki Hagane و No Game No Life و Sidonia no Kishi و ........ در خودش جا داده بود
و اما انیمه هایی که من دنبال کردم و نظرم در موردشون :
Abarenbou Kishi!! Matsutarou : از اون انبمه هایی که عمرآ نصف بیشتر بچه های اینجا سراغش نرفتن و نخواهند رفت در وصف انیمه باید بگم که یکی از الاغ ترین شخصیت های اول رو داره که عملآ با اعصاب بیننده بازی میکنه
Baby Steps : قبلآ خیلی در موردش صحبت شده و فکر نمیکنم احتیاج به توضیح بیشتر داشته باشه در همین حد که در حال حاضر من این انیمه رو نامبر وان انیمه های ورزشی میدونم
Black Bullet : بخوام در کل در نظر بگیریم یه انیمه معمولی بود بعضی وقت ها یه چشمه هایی داشت ولی خیلی پررنگ نبود نمیدونم شاید اگه ادامه ای براش ساخته بشه به کار متفاوت تری تبدیل بشه فکر کار رو دوست داشتم ولی روندش زیاد خوب نبود
Bokura wa Minna Kawaisou : یه انیمه طنز که بعضی قسمت هاش جالب بود و در کل کاملآ یه انیمه فصلی بود که بایذ قسمت به قسمت نگاش میکردی فکر نمیکنم کسی خوصلش بکشه پشت سر هم نگاش کنه
Break Blade : کلآ از اینجور کارهای سر کاری که هدف مشخص نداره رو هوا میمونه حال نمیکنم در صورتی که در خیلی زمینه ها شاید نسبت به همتاهای خودش برتری هم داشت
Captain Earth : از جمله کارهایی بود که نتونستم باهاش کنار بیام و دراپش کردم نمیدونم به خاطر سبک انیمه بود یا شخصیت های نچسبش ولی خب به هر حال نشد
Fuun Ishin Dai Shogun : از اون انیمه های دور همی بود که هیچی با هیچی جور در نیمومد اینکه چطور این انیمه رو تا اخر دنبال کردم یه معجزست یه اشغال به تمام معنا بود
Haikyuu!! : یه انیمه ورزشی در سبک والیبال هر کسی رو به وجد میاره حتی اگه طرف ورزشی پسند هم نباشه و همزمان شدن انیمه با لیگ جهانی والیبال و دیدن مسابقات تیم ملی به کشیده شدن افراد برای دیدن این انیمه کمک زیادی میکرد و این رو هم باید در نظر گرفت که خود انیمه هم کار خوش ساختی بود و یه مسابقه والیبال رو به خوبی پوشش میداد
Isshuukan Friends. : یه کار کلیشه ای که بارها بارها مشابهش رو دیدیم
Kanojo ga Flag wo Oraretara : اینم از اون انیمه های سرخوش فصلی بود که نمیدونم هر فصل هم ازشون بیشتر میشه
Kindaichi Shounen no Jikenbo R : برای دوستداران ژانر کاراگاهی کار بدی نبود البته من کامل ندیدمش
M3: Sono Kuroki Hagane : کاری بود که من اصلآ ازش خوشم نیومد فضای دارک انیمه و شخصیت های منجمدش از عوامل اصلی انیمه بودن
Mahouka Koukou no Rettousei : ار نظر من کار خوبی بود کاملآ ارزش دیدن داشت شخصیت اول انیمه و اکشن کار از عوامل اصلی توجه من به انیمست
No Game No Life : میشه گقت جالب ترین انیمه فصل بود شخصیت های دوست داشتنی دنیای رنگی رنگی و داستان جالب و خیلی چیز های دیگه باعث این میشه که ادم با خودش بگه ایول یه انیمه باحال پیدا کردم برای دیدن
Ping Pong The Animation : شاید خیلی ها با گرافیک انیمه مشکل داشته باشند ولی این کار جزء کار هایی که حتمآ پیشنهاد میدم ببینیدش اگه انیمه رو نتونستید تحمل کنید حداقل لایو اکشنش رو ببینید
Ryuugajou Nanana no Maizoukin : به انیمه ماجراجویانه بود که بیشتر جلوه بصری داشت تا داستان و ...... کلآ کار قوی نبود
Soredemo Sekai wa Utsukushii : یه کار کلیشه ای دیگه
خب این فصل به پایان رسید و در اخر بزگزیده ها رو اعلام میکنم :
بهترین فصل :
No Game No Life ---------------------------- Mushishi S2 -------------------------------- Baby Steps
زرشک ظلایی :
Fuun Ishin Dai Shogun ------------------ Mekakucity Actors
ایده های سوخته :
Break Blade --------------------------- Black Bullet
پیشنهاد سر اشپز :
Sidonia no Kishi ----------------------- Ping Pong The Animation