Kaiki
کاربر سایت
اول اینکه هرکسی اینو بهتون گفته بوده. اوضاعش خیلی خرابه . حالا مشکلی نداره نظرشه ولی لطفا.. تاکید میکنم لطفا دیگه سعی کن از نظراتش استفاده نکنی .بخاطره خودت میگم:d10-11 قسمت دیدم ولی همه میگن داستان از قسمت 17-18 تازه جون میگیره منم حس و حال تحمل 6-7 قسمت تا جون گرفتن رو ندارم!![]()
فقط قبل از اینکه اسپویلر رو بخونی ی چیزی بگم . من دوبار انیمه رو دیدم و با دوبار دیدن و ی سری اطلاعات از قسمت های اینده ب این نتیجه ها رسیدم (که شاید چرندی بیش نباشن) پس پستم ی کوچولو (خیلی کم) اسپویل داره ولی برای شما ک انیمه رو فعلا گذاشتی خاک بخوره خوندن این پست واجه ک شاید یکم هایپ بشی و بری ببینیش. و ی چیزه دیگه من الان ک دارم این پستو مینویسم بعد از دو هفته درد کشیدن برای درست کردن دندونم ک اخرشم مجبور ب کشیدنش شدم . الان کلی درد دارم و دهنم پر از خون ابه س (ولی در راه Steins Gate باید فداکاری کرد.:d). پس لطفا پستو کامل بخون تا شاید رفتی ادامه ش دادی این شاهکارو
و اما Steins Gate داستانش از جای جون میگیره ک...
و اما Steins Gate داستانش از جای جون میگیره ک اوکابه بعد از چاقو خوردن کوریسو اولین D MAIL رو میفرسته (ک میشه همون اواسط قسمت اول) و میبینه ک کنفرانسی ک درش شرکت داشته ظاهرا برگزار نشده و حتی ماکیسه کوریسو چاقو نخورده و زندس و حتی پیامی ک به دارو فرستاده بوده. مبنی بر چاقو خوردن کوریسو ب عقب فرستاده شده (یک هفته) ولی خوب فکر میکنه ک توهم بوده و ... ولی هنوز ی چیزی اذیتش میکنه و میره توی اینترنت و تحقیق میکنه ک ب شخصی به اسمه جان تایتور برمیخروه ک ادعا میکنه از سال 2036 اومده . درباره ی رشته های مختلف دنیا صحبت میکنه و بعد این موضوع رو مطرح میکنه ک میخواد سازمانی ب اسمه سرن ک در اینده حکومت دنیا رو بدست میگیره. رو متوقف کنه.. دربین نظرات کاربران دیگر @ کانال... اوکابه میگه شخصی ب همین نام در سال 2000 نیز در اینترنت ظاهر شد و و همین ادعا رو میکرد(ک از اینده اومده) و در پاسخ جان تایتور میگه ک من هرگز درسال 2000 نبودم .و بعد از اون اوکابه ب فکر فرو میره این موضوع وقتی خیلی مهم میشه ک اوکابه وقتی درباره ی جان تایتور سال 2000 تحقیق میکنه میبینه تقریبا هیچ موردی پیدا نمیشه و بعد وقتی سراغ کتاب های ک درباره ی اون داشته میره میبینه ک هیچکدوم سرجاش نیست . از دارو سوال میکنه و دارو میگه ما همچین کتابی هرگز نداشتیم!!!!!!! خب اینا چه نتیجه ی میده؟ اول کنفراکسی ک ما مطمئنیم اوکابه درش شرکت کرده . کنسل شده و بعد کوریسو ک جلوی چشم اوکابه چاقو خورده الان سالم و زنده س . بعد هم جان تایتوری ک درسال 2000 بوده ناپدید شده . اینجا میشه دوتا نتیجه گرفت . 1: اوکابه واقعا دیوانه س (ک بعید نیست با این رفتاراش:d) 2: اینکه اوکابه وارد خط دنیایی دیگه ی شده ک هم کورسیو زنده س هم کنفرانس لغو شده هم جان تایتور اینبار در سال 2011 پیداش شده و هرکدوم از کارکتر ها سرنوشت ناشناخته ی دارن
بالاخره بعد از کلی بدبختی اوکابه و دوستان:dبرای بدست اوردن سرخی درباره ی ماشین زمان(که با استفاده از اون ازمایش خودشون رو تکمیل کنن) میتونن سرن رو هک کنن. و با کامپیوتر قدیمی(IBN 5100 اگه درست یادم باشه) کد های مخصوص اون برنامه رو بخونن . بعد با کمی کنجکاوی در اسرار پروژه ی مخفی سرن متوجه چیزی ک نباید بشن میشن
"گزارش شماره ده ...... عدم مطابقت ... ادم مرده" "گزارش شماره هشت .... عدم مطابقت... ادم مرده" و همینطور چهارده تا از این مورد پیدا میکنن. دراخر اوکابه کوریسو و دارو با اینکه خیلی شُکده شدن ولی متوجه میشن سرن در سفر در زمان موفق بوده ولی نتونسته ادم هارو زنده جابه جا کنه و باقی ماجرا ...
"گزارش شماره ده ...... عدم مطابقت ... ادم مرده" "گزارش شماره هشت .... عدم مطابقت... ادم مرده" و همینطور چهارده تا از این مورد پیدا میکنن. دراخر اوکابه کوریسو و دارو با اینکه خیلی شُکده شدن ولی متوجه میشن سرن در سفر در زمان موفق بوده ولی نتونسته ادم هارو زنده جابه جا کنه و باقی ماجرا ...