BARDI YA
کاربر سایت
آقایون دنبال انیمه ای/هایی هستم که بیشتر Realistic باشه. قبلا DBZ نگاه میکردم ولی با سلیقه م جور در نمیومد(یه جوری بود :d)
کونیچیوا....
:d
خوب خوب خوب خوب....
میبینم به DB توهین میکنی نه ؟!
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
شاید من زیاد تو فاز انیمه های شنگول نباشم ولی حالا نمیدونم اسمت چیه صدات میکنم گرت {:d} به هرحال گرت جان این انیمه ی دراگون بال مخصوصا این که سری Z رو نیگاه کردی کلا جادوی خاصی داره نمیدونم چرا حال نکردی باهاش...
کلا همون سون گوکو یا اصلا اونو وللش شخصیت هایی مثل موتن روشی یا بولما کلا یجوریین که انیمه رو نمیتونی دراپ کنی یا حال نکنی باهاش...
اگر زیاد نمیخوایی طول بکشه بشین سری Kai رو ببین که بازسازی Z هست که کوتاه تر و با مانگا تر و صدا گذاری هم تمیز تر شده...
اصلا زمانی که گوکو یا گوهان میخوان قدرت بگیرن اون صدا و دادی که میزنن آدم رو جذب میکنه...
گرت جان حتما ببین این انیمه پایه گذار خیلی انیمه های هست مثلا خود استاد اودا از سری وان پیس و کیشیموتو از ناروتو و کوبو از بلیچ و ماشیما از سری فیری تیل و یابوکی از Black Cat همشون و همشون گفتن دراگون بال مارو Push کرده توی ژانر شونن و اینا...
میبینی کل شونن های بزرگ از دراگون بال هستن...
اصلا مدرک مشهود داریم ....
برو پیش شهاب Trunks که به صورت اتومات تو حالت سوپر سایان هست Pushات میکنه که ببینی...
خوب خیلی زیاد توضیح دادم...
اگر انیمه ی Realistic میخوایی بنظرم بشین :
Aoi Bungaku
رو ببین که 12 قسمت هست و از روی چند کتاب ساخته شده و اثار مهم ژاپن محسوب میشه...
دیگه تابلو واقع گرا و آثار مهم هنری ژاپنه...
البته بگم که Madhouse ساخته که سری Hunter رو انیمه کرده بوده...
خوب بریم توی پیشنهاد های شخصی خودم بهت :
ببین بهت پیشنهاد میکنم انیمه ی Shigurui : Death Ferenzy رو ببین که واقع گرا و واقع گرا کامل هست شاید چاشنی Creepy داره ولی کاملا عالیه...
12 قسمت هست تو فاز سامورایی هست ولی جدی و واقع گرا که میخوایی...
یدونه دیگه هم بنظرم بشین انیمه ی Neon Genesis Evangelion رو ببین که 26 قسمته و چیز های دیگش رو ول کن...
شاید مکا باشه و ربات که فقط ظاهرش و ببینی میبینی کلا رباتی نیست و بیشتر فلسفه ای هست و مغزت رو درگیر میکنه در مورد خیلی چیز ها...
راستی میدونی به خیلی چیز های حساس به صورت پنهانی تیکه میندازه که اینجا بگم میرم زیر گیوتین مثل لویی 16ام......
پس فعلا بیشتر نمیگم...
:d