Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقایون دنبال انیمه ای/هایی هستم که بیشتر Realistic باشه. قبلا DBZ نگاه میکردم ولی با سلیقه م جور در نمیومد(یه جوری بود :d)

کونیچیوا....
:d

خوب خوب خوب خوب....
میبینم به DB توهین میکنی نه ؟!
:-"

شاید من زیاد تو فاز انیمه های شنگول نباشم ولی حالا نمیدونم اسمت چیه صدات میکنم گرت {:d} به هرحال گرت جان این انیمه ی دراگون بال مخصوصا این که سری Z رو نیگاه کردی کلا جادوی خاصی داره نمیدونم چرا حال نکردی باهاش...

کلا همون سون گوکو یا اصلا اونو وللش شخصیت هایی مثل موتن روشی یا بولما کلا یجوریین که انیمه رو نمیتونی دراپ کنی یا حال نکنی باهاش...
اگر زیاد نمیخوایی طول بکشه بشین سری Kai رو ببین که بازسازی Z هست که کوتاه تر و با مانگا تر و صدا گذاری هم تمیز تر شده...
اصلا زمانی که گوکو یا گوهان میخوان قدرت بگیرن اون صدا و دادی که میزنن آدم رو جذب میکنه...

گرت جان حتما ببین این انیمه پایه گذار خیلی انیمه های هست مثلا خود استاد اودا از سری وان پیس و کیشیموتو از ناروتو و کوبو از بلیچ و ماشیما از سری فیری تیل و یابوکی از Black Cat همشون و همشون گفتن دراگون بال مارو Push کرده توی ژانر شونن و اینا...

میبینی کل شونن های بزرگ از دراگون بال هستن...

اصلا مدرک مشهود داریم ....
برو پیش شهاب Trunks که به صورت اتومات تو حالت سوپر سایان هست Pushات میکنه که ببینی...

خوب خیلی زیاد توضیح دادم...

اگر انیمه ی Realistic میخوایی بنظرم بشین :

Aoi Bungaku

رو ببین که 12 قسمت هست و از روی چند کتاب ساخته شده و اثار مهم ژاپن محسوب میشه...
دیگه تابلو واقع گرا و آثار مهم هنری ژاپنه...

البته بگم که Madhouse ساخته که سری Hunter رو انیمه کرده بوده...

خوب بریم توی پیشنهاد های شخصی خودم بهت :

ببین بهت پیشنهاد میکنم انیمه ی Shigurui : Death Ferenzy رو ببین که واقع گرا و واقع گرا کامل هست شاید چاشنی Creepy داره ولی کاملا عالیه...
12 قسمت هست تو فاز سامورایی هست ولی جدی و واقع گرا که میخوایی...

یدونه دیگه هم بنظرم بشین انیمه ی Neon Genesis Evangelion رو ببین که 26 قسمته و چیز های دیگش رو ول کن...
شاید مکا باشه و ربات که فقط ظاهرش و ببینی میبینی کلا رباتی نیست و بیشتر فلسفه ای هست و مغزت رو درگیر میکنه در مورد خیلی چیز ها...
راستی میدونی به خیلی چیز های حساس به صورت پنهانی تیکه میندازه که اینجا بگم میرم زیر گیوتین مثل لویی 16ام......

پس فعلا بیشتر نمیگم...

آقا ممنون. تعریف این وان پیس رو زیاد شنیدم بدیش اینه خیلی طولانیه فقط اینم تخیلیه؟ :d

گرت جان...
دنیای انیمه دنیای تخیلیه دیگه...

آثار کمی هستن که کاملا واقع گرا هستن...

بشین وان پیس رو ببین نسبت به هرچی تخیلیت { کلمه جدید ساختم :-" } واکسینه میشی...

- - -ویرایش - - -

طولانی بودنش مشکلی نیست:-" وقتی به هفتگی برسی میگم کاش بازم داشتم! :|
فوق تخیلی:-" :d

نگو فوق تخیلی امیر...

بگو واکسنی برای کسایی که با تخیلیت میونه خوبی ندارن...

گرت جان...
دنیای انیمه دنیای تخیلیه دیگه...

آثار کمی هستن که کاملا واقع گرا هستن...

بشین وان پیس رو ببین نسبت به هرچی تخیلیت { کلمه جدید ساختم :-" } واکسینه میشی...

- - -ویرایش - - -

نگو فوق تخیلی امیر...

بگو واکسنی برای کسایی که با تخیلیت میونه خوبی ندارن...

این رفیقمون نکته مقابل آریاست! :|
هرکاری میکنم آریا( [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION] ) بشینه Usagi Drop ببینه که دیگه نگه انیمه ای که تخیلی نباشه،انیمه نیست! راضی نمیشه :| حتی خلیل هم فرستادم سروقتش،بازم راضی نشده :|
اونقدری قدرت ندارم حکم جهاد به پروفایل آریا رو بدم! :-" ولی درخواست میکنم هرکدومتون میتونید برید راضیش کنید انیمه های غیر تخیلی هم ببینه! که بس شاهکارهایی اونجا منتظرن! :x

این رفیقمون نکته مقابل آریاست! :|
هرکاری میکنم آریا( @Dinosaur ) بشینه Usagi Drop ببینه که دیگه نگه انیمه ای که تخیلی نباشه،انیمه نیست! راضی نمیشه :| حتی خلیل هم فرستادم سروقتش،بازم راضی نشده :|
اونقدری قدرت ندارم حکم جهاد به پروفایل آریا رو بدم! :-" ولی درخواست میکنم هرکدومتون میتونید برید راضیش کنید انیمه های غیر تخیلی هم ببینه! که بس شاهکارهایی اونجا منتظرن! :x

آریا که فقط Fate میبینه ....

من یک حمله ای به پروفایلش میکنم تا شنبه...
راضیش میکنم...

بچه ها سعنی کنید هر ژانری ببینید توی دنیای انیمه حتی Herem و Echi و ... توشون چیز های خوب پیدا میشه...

کلا از این ور بوم افتادن بده و از اون ور بوم...
وسط باشید و حال کنید ...

آقایون دنبال انیمه ای/هایی هستم که بیشتر Realistic باشه ...

میتونی 70-80 درصد انیمه ها در ژانرهای طنز،کاراگاهی،ورزشی و Slice of life رو تماشا کنی و خیالتم راحت که تخیلی نیستن مثل اکثر کارایی که امیرحسین پیشنهاد داد
هر کدوم از سبک های بالا رو که بیشتر میپسندی بگو تا بروبکس تاپ ها رو بهت پیشنهاد بدن:d

دوستان نظرتون در مورد انیمه rin daughters of mnemosyne چیه؟:دی :-s اصلا چی هست؟
دوستم دو قسمت 5 و 6 رو ریخته منم تیکه تیکه دیدم اینجوری شدم =>:">:-s8-|:d
ولی فک نکنم قصد دیدنش رو داشته باشم :-"

هر چیزی رو که بشه ژاپنی دید، رو ژاپنی نگا میکنیم :d
D:
با این فلسفه ای که تو داری" فکر کنم فیلم محمد رسول الله رو هنوز ندیدی تا نسخه ژاپنیش بیاد=)):d
q3d3gnowezzrncg2q777.jpg
دیدی تهش چیزی نبود:pگفتم مخصوص Police_110هستش>:)

آخرین ویرایش:
@Akiba

وان پیس آرک Sabaody Archipelago که خیلی خفن تر از Water 7ئه :d

تو Water صحنه های احساسیش خیلی زیاد بود و خوب بود اما از نظر هیجان Sabaody به نظرم خیلی بهتره کلی کاراکترای خفن یهو معرفی کرد و کلی اتفاقای مادر بگرید و هیجان انگیز در حدی که الان جدا نمیتونم بگم چه اتفاقی میخواد بیوفته >_< قسمت 404م

هرچقدر آرک قبلیش حوصله سر بر بود (Thriller Bark) این خیلی خوبه

یه موردی که من از هانتر شاکی هستم این هست که تصویر های OP هاش مثلا تو هر 20 قسمت به طور جدی عوض نمیشه:| الان قسمت 54 هستم برداشته اهنگ قسمت اول رو گذاشته بعد تصویر های از قسمت 27 به بعد رو فقط چندتاشو عوض کرده :|:|

منم تا اون قسمتی که اوکابه میخواد مایوری رو نجات بده به زور و صرفا به خاطر تعریفایی که ازش میشد میدیدمش!تا قبل اون قسمت هیچ جذابیتی برام نداشت!

آخرین ویرایش:
وان پیس، نئون جنسیس اوانجلیون، سایکو پس... یعنی من با این توصیف شما از انیمه ی Realistic سر به بیابان گذاشتم و در افق محو شدم:d فکر کنم منظورش از انیمه ی Realistic یه چیزی توی مایه های Black Lagoon باشه تا وان پیس :>
یه موردی که من از هانتر شاکی هستم این هست که تصویر های OP هاش مثلا تو هر 20 قسمت به طور جدی عوض نمیشه:| الان قسمت 54 هستم برداشته اهنگ قسمت اول رو گذاشته بعد تصویر های از قسمت 27 به بعد رو فقط چندتاشو عوض کرده :|:|
به OP ـش توجه نکن، اون تا قسمت آخر هم درست نمیشه و همش یه آهنگ داره:-" در عوض اندینگ هاش خیلی خوبن:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or