Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
Shigatsu wa Kimi no Uso انقدر که این انیمه من رو اذیت می کنه هیچکی نمیتونه من رو اذیت کنه!
از اوناست که بعضی وقتا میشه باهاش هشت الی نه لیتر گریه کرد! خدایی مرض دارن!
بجز Grave of Firefly این دومین انیمه ای هست که میشه باهاش گریه کرد :|
با خلیل-ساما موافقم
Shigatsu wa Kimi no Uso درمقابل Clannad بچه بازیه . قشنگ موقع دیدن فصل دوم Clannad. با ی دست اشکامو پاک میکردم. با یه دست پاز میزدم و زیرنویس میخوندم:(

خب خب :| اصلا فکر نمی کردم روزی بیام این تاپیک :d
حقیقتا من از انیمه متنفرم بودم :d ولی خب نمی دونم آفتاب از کدوم ور در اومده حوس کردم یه چند مورد انیمه ببینم :d
با توجه به اینکه تو این زمینه اطلاعاتم از صفر هم پایین تره، یکم راهنمایی کنید از کجا شروع کنم، چی ببینم این اول کاری که زده نشم و اگه خوشم اومد ادامه بدم :d ژاپنی بازیش :-" هم خیلی زیاد نباشه معقول باشه، یواش یواش :d
می دونم که 100 باز هم این سوال پرسیده شده تقریبا، ولی چه کنیم که تعداد صفحات تاپیک زیاده، بچه ها هم که همه حرفه ای، اصلا سر در نمی یارم :d
پیشاپیش ممنون

@slipkboy

بالاخره این سریال یک لیتر از اشک رو تموم کردم.

اگه بخوام در شرایط عادی و مثل بقیه ی چیزایی که میبینم در موردش نظر بدم، میتونم ایراداتی ازش بگیرم .مثل زیادی کند بودن چند قسمت اول و یا اینکه کلا سریال میتونست کوتاه تر باشه. ولی مگه این سریال برای آدم حال عادی میذاره ؟

پیشنهاد من به کسایی که اینو ندین اینه که بقیه ی پست منو نخونن، برن و این سریال رو "ببینن" . اگر هم مدعی هستید که عمرا تحت تاثیر چیزی قرار نمیگیرید، سعی کنید تو این سریال هم جلو اشک هاتونو بگیرید. چون شاید مثل من تو دو سه قسمت آخر نتونید اینو بدون یه دستمال کاغذی نگاه کنید.

من اوایلش حتی از سریال بدم میومد. بازیها به نظرم بد میومدن و ریتم کندش خسته ام میکرد و فکر میکردم که از سطح یه رومنس مدرسه ای فراتر نمیره. ولی نظرم عوض شد.
بازی بازیگرا "غیر قابل باوره" . تقریبا همه ی بازیگرای سریال حداقل یه سکانس دارن که آدم رو تا مرز گریه یا خود گریه پیش میبرن. بهترین بازی رو هم به نظر من "مادر آیا" داشت .

این سریال کلا کُنده ولی نکته ی خوب اینه که کسایی که ساختنش میدونستن دارن چیکار میکنن. تو کل سریال موضوع اصلی همون "روبرویی آیا با بیماریش" باقی میمونه ولی هر قسمت با لحظه های رومنس، کمدی و دلگرم کننده ی زیادی همراهه که باعث شده داستان با وجود اینکه واقعا تراژدیه و حتی اشک خیلی ها رو هم در میاره ولی غمگین و تلخ نباشه. یه نکته ی خوب دیگه اش اینه که با وجود اینکه ماجراها و شخصیتای فرعی زیادی رو تو خودش داره و به مسائل اونا هم میپردازه (اعضای خانواده، دکتر، هاروتو) ولی زیاده روی نمی کنه.

به نظر من هر چند وقت یه بار آدم باید یکی از این سریال های احساسی رو ببینه و جدا کمتر پیش میاد کاری اینقدر کم نقص باشه. با دیدن این سریال فقط سرگرم نمیشیم، بلکه واقعا ممکنه یه چیزایی هم یاد بگیریم و یا اینکه یه چیزایی که فراموشمون شده یادمون بیاد.

در نهایت اینکه، هر چند قبلا خیلی ها گفتن، خودم هم قبلا گفتم، ولی فقط میتونم بگم که اینو حتما باید دید. حتی اگه بد به نظر کسی برسه. هرچند فکر میکنم هر کسی که هنوز "روح" داره از این کار و سادگیش لذت میبره.

دوستان در زمینه عشقو عاشقی و خیانت:dانیمه با کیفیت موجود هست که برای 20 سال به بالا مناسب باشه.اگه چندتایی سراغ دارید از ما دریغ نفرمایید چون احساس میکنم این سبک مظلوم واقع شده:d

بهترین گزینه ای که الان به ذهنم بعد از خودن پست ـت رسید... Rumbling Hearts بودش.

55505d1426367891-rumbling-hearts.jpg

اصلاً به ظاهر گوگولی ـش نگا نکن، دقیقاً همون چیزی که نوشتی توش هست D:

خب خب :| اصلا فکر نمی کردم روزی بیام این تاپیک :d
حقیقتا من از انیمه متنفرم بودم :d ولی خب نمی دونم آفتاب از کدوم ور در اومده حوس کردم یه چند مورد انیمه ببینم :d
با توجه به اینکه تو این زمینه اطلاعاتم از صفر هم پایین تره، یکم راهنمایی کنید از کجا شروع کنم، چی ببینم این اول کاری که زده نشم و اگه خوشم اومد ادامه بدم :d ژاپنی بازیش :-" هم خیلی زیاد نباشه معقول باشه، یواش یواش :d
می دونم که 100 باز هم این سوال پرسیده شده تقریبا، ولی چه کنیم که تعداد صفحات تاپیک زیاده، بچه ها هم که همه حرفه ای، اصلا سر در نمی یارم :d
پیشاپیش ممنون

خوش آمدی....چشم بسته بهت میگم که بری Shingeki no Kyojin (حمله به غول) و Death Note (دفتر مرگ) رو نگا کنی...دیگه باید از دست رفته به حساب بیای، معتاد انیمه شدی D:

55506d1426368128-shingeki-no-kyojin.jpg
55507d1426368181-death-note.jpg

Attachments

• Rumbling Hearts.jpg
    Rumbling Hearts.jpg
    78.9 KB · مشاهده: 179
  • Shingeki no Kyojin.jpg
    Shingeki no Kyojin.jpg
    83.6 KB · مشاهده: 147
  • Death Note.jpg
    Death Note.jpg
    83.8 KB · مشاهده: 146
بهترین گزینه ای که الان به ذهنم بعد از خودن پست ـت رسید... Rumbling Hearts بودش.

55505d1426367891-rumbling-hearts.jpg

اصلاً به ظاهر گوگولی ـش نگا نکن، دقیقاً همون چیزی که نوشتی توش هست D:
شخصیت مرد اصلی توی این انیمه یکی از باکا ترین پسرهای انیمه ای بود:-" از نظر اعصاب خورد کن بودن فقط کوتا از الفن لاید و شیرو از فیت استی نایت قدیمی رو دستش بلند میشدن:-" یعنی بعضی وقت ها میخواستم برم توی مانیتور و یه مشت نثارش کنم:d
پ.ن: شینجی از NGE رو هم یادم رفت:>

جا داره که از آیو آیو هم یادی کنم که خیلی قشنگ میتونستن یه سوندره ی خوب از توش در بیارن ولی متاسفانه استعدادش هدر رفت:-":d

خب دیروز گفتم که میخوام baka to test رو ببینم ولی بنا به دلایلی(مثل شیفت+دیلیت شدن اشتباهی به وسیله خواهر کوچکتر)x)مجبوری تا دوباره دان بشه بجاش daily lives of highschool boys رو شروع کردم.فقط میتونم بگم دم اونی که اینو معرفی کرده بود گرم:dتازه قسمت 3ام ده بار اینجوری:))شدم تا آخرشو خدا رحم کنه:d.راستی یه چندتا سایت هم واسه دانلود معرفی کنید.
پ.ن:انیمه تو مایه های همسایه های جهمنی:d چیزی هست؟

خب دیروز گفتم که میخوام baka to test رو ببینم ولی بنا به دلایلی(مثل شیفت+دیلیت شدن اشتباهی به وسیله خواهر کوچکتر)x)مجبوری تا دوباره دان بشه بجاش daily lives of highschool boys رو شروع کردم.فقط میتونم بگم دم اونی که اینو معرفی کرده بود گرم:dتازه قسمت 3ام ده بار اینجوری:))شدم تا آخرشو خدا رحم کنه:d.راستی یه چندتا سایت هم واسه دانلود معرفی کنید.

آره اونی که اینارو معرفی کرد خیلی بچه باحال و خوب و معرکه و تک و عالی و دوست داشتنی و یکی یه دونه و خلاصه خفنیه :d

همسایه جهنمی من بازی نکردم حتی نمیدونم راجع به چیه اما تو همین فازای کمدی که اسم جهنم و اینا میشنوم ناخواسته هم یادم Hataraku Maou-sama! میوفتم هم Yondemasuyo, Azazel-san

حالا میدونم هیچ ربطی به همسایه جهنمی ندارن اما اینارو هم ببینی فک کنم پاره بشی تو همین هفته از خنده :d یه سری انیمه کمدی خوب داری میبینی ^_^

مخصوصا اولی که ته خندست حتی پلات داستانیش و ایدش رو ببینی میترکی هیچ جایی همچین چیزی ندیدم در این حد بگم که ترجمه انگلیسی اسمش میشه The Devil Is a Part-Timer!

اولی که خیلی خوبه دومی هم خوبه اما من اندازه هاتاراکو اصلا باهاش حال نکردم ولی بازم خیلی خوبه

دومی هم یه کاراکتر داره اصلا کثافت :d ولی کثافت خیلی باحالیه XD

همسایه جهنمی که لوفی توی وان پیس:-" حتی دست راستش هم قصد کشتنش رو داره :p
ویرایش : البته ناروتو هم هست :d ، گینتاما هم هست! خوبشم هست! از بزرگترین ترول های تاریخ بشریته! ولی به همون دلایلی که زیاد سرش بحث کردیم تو تاپیک،به نظرم هنوز نرو سراغش :d :-"

بین کمدی هات، بشین Ben-to هم ببین! :d خلاصه ی داستان : مبارزه ی مردم(مخصوصا قشر دانش آموز/جو) بر سر غذای نصف قیمت! >:) :d
خیلی خوبه >:)

Daily فلان...(طولانیه اسمش:-" ) هم بعضی قسمت هاش عالی بود! بعضی قسمت هاش رو هیچ حسی نداشتم! بعضی قسمت هاش احساس تکراری بودن بهم دست میداد :| کلا چیز عجیب غریبی بودش برام! :-"

---
@Police _ 110
این چرا طراحیاش مثل Clannadـه؟ :| :-&

آخرین ویرایش:
@zack fair

راستی به نظرم یه چند وقت نرو طرف کمدی حتی اونایی که تو پست بالام گذاشتم وگرنه مثل خیلیا که میان اینجا میشی :d از یه سبک زیادی ببینی زده میشی

بشین 4 تا انیمه با سبکای دیگه هم ببین :d

شبیه همسایه های جهنمی :d

Binbougami ga!

در مورد یه دختر پولدار و خوشگلیه که شانس خیلی زیاد داره و از اونجایی که طبق قانون بقای شانس مقدار شانسی که در دنیا وجود داره ثابته، این دختره شانس اطرافیانش رو هم به خودش جذب میکنه. برای همین یه خدای بدشانسی به نام موموجی رو مامور میکنن که بیاد و شانس اضافیش رو ازش بگیره ولی دختره زیر بار نمیره و از اون به بعد هر روز موموجی سعی میکنه که با انواع روش های مختلف شانس اینو بکشه بیرون:d

Seto no Hanayome

داستان یه پسریه که برای تابستون با خانواده رفته بوده دهات مادربزرگش تا یه هوایی عوض کنه. یه بار که داشته توی دریا شنا میکرده یه حادثه براش اتفاق میافته و داشته غرق میشده ولی یه پری دریایی کمکش میکنه و نجاتش میده. پری های دریایی یه سازمان یاکوزایین و یه قانونی دارن که اگه یه انسان یه پری رو ببینه، هر دو تاشون باید کشته بشن. در نتیجه این پسره برای اینکه کشته نشه مجبور میشه با اون پری نامزد کنه و به قولی یکی از خودشون بشه:d

Arakawa Under the Bridge

ایچینومیا یه پسر پولداره که طوری بار اومده که هیچ وقت به کسی مدیون نباشه و همیشه بدهی هاش رو پرداخت کنه، برای همینم از هیچ کس کمک نمیگیره. تا اینکه یه روز زیر یه پل یه حادثه براش اتفاق میافته و توسط یه دختری که زیر پل زندگی میکرده نجات داده میشه. از اون به بعد برای اینکه دینش رو ادا کنه به دختر قول میده که دوست پسرش بشه و مجبور میشه که زیر پل زندگی کنه:d

سلام
خوش آمدی....چشم بسته بهت میگم که بری Shingeki no Kyojin (حمله به غول) و Death Note (دفتر مرگ) رو نگا کنی...دیگه باید از دست رفته به حساب بیای، معتاد انیمه شدی D:
Detah Note رو وتو میکنم :دی
با توجه به چیزی که خواسته ، به جاش Black Lagon رو پیشنهاد میدم .
----- [MENTION=19301]emperor 69[/MENTION]
اسم انیمه ها رو هم در کنار تصاویر مینوشتی که هم خدا رو خوش بیاد و هم بنده خدا رو :دی

آخرین ویرایش:
@Police _ 110
این چرا طراحیاش مثل Clannadـه؟ :| :-&

امیرحسین، برو همون وان پیس ـت رو برای n+1ـکومین بار ببین...کاری به این چیزها نداشته :d

سلام

Detah Note رو وتو میکنم :دی
با توجه به چیزی که خواسته ، به جاش Black Lagon رو پیشنهاد میدم .

وقتی اسم Death Note رو میبینم، اولین چیزی که یادم میاد...تویی پرهام :d

آخرین ویرایش:
سلام به همگی :d
کسی مانگای Naruto: The Last رو خونده یا اصلا اطلاعاتی در حالت مقایسه با فیلم های قبلی ناروتو داره ؟ ساده تر بگم , نسبت به فیلم های قبلی چطوره ؟ نمی دونم برم مانگاش رو بخونم یا منتظر بشم تا بیاد یا کلا بی خیالش بشم .
مرسی همگی :d
کسی نبود ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or