عجب قسمت قشنگی بود مبارزات خفنی داشت اخرش دلم برا جقد سوخت
فقط یه نکته اون کسی که اخرش اومد پسرش بود ؟ یا خودش بود بیدار شد ؟
فقط یه نکته اون کسی که اخرش اومد پسرش بود ؟ یا خودش بود بیدار شد ؟
فقط یه نکته اون کسی که اخرش اومد پسرش بود ؟ یا خودش بود بیدار شد ؟مانگای the Last رو که نخوندم!کسی نبود ؟؟؟؟
انیمه رو هم البته ندیدم 
مانگای the Last رو که نخوندم!انیمه رو هم البته ندیدم
ولی اگر مانگای خود ناروتو رو تا آخر نخوندید، سراغش نرید![]()

با خلیل-ساما موافقم
Shigatsu wa Kimi no Uso درمقابل Clannad بچه بازیه . قشنگ موقع دیدن فصل دوم Clannad. با ی دست اشکامو پاک میکردم. با یه دست پاز میزدم و زیرنویس میخوندم![]()

دوستان در زمینه عشقو عاشقی و خیانت:dانیمه با کیفیت موجود هست که برای 20 سال به بالا مناسب باشه.اگه چندتایی سراغ دارید از ما دریغ نفرمایید چون احساس میکنم این سبک مظلوم واقع شده:d
Grave of Firefly رو میفرماین؟ بله اینم دیدم ولی متاسفانه خاطراتم ازش خیلی مبهمه چون خیلی وقت پیش دیدمش. ولی یادم میاد . بعد از دیدنش چند روزی افسرده بودمگریه ی Grave جداً از روی جدایی و مریضی و اینها نبود! واقعاً کارگردان خیلی حساب شده احساسات مردم زخم خورده از جنگ رو نشون داد.
به عنوان یه ایرانی هم میتونستی تصور کنی بقرنج بودن شرایط جنگی ایران رو و مقایسه کنی با ژاپن و بعد تصور این همه بدی و زشتی چیزی بود که یه اشک عجیب رو توی چشمات می آورد.![]()
بنظرم حتی از Clannad و Grave of Firefly هم تاثیر گزار تر بود (بهتر نبودا . فقط بیشتر اشک ادمو درمیاورد) . کلا انیمه ی بود ک هر صحنهش غم و غصه داشت . حتی صحنه های کمدیش.عجب قسمت قشنگی بود مبارزات خفنی داشت اخرش دلم برا جقد سوختفقط یه نکته اون کسی که اخرش اومد پسرش بود ؟ یا خودش بود بیدار شد ؟
مرسی خلیل ساما
دادم لینکا رو دست محمد بزنه تو گوش دانلود
پ.ن: یادته اولای این تاپیک بحث سر انیمه اشک و آه بود؟ من بهت Grave رو پیشنهاد دادم؟
از بعد از اون و شدت درد و رنجی که اون دوتا طفل صغیر کشیدن و جداً اون حجم از بدبختی که در اون دوره روی مردم ژاپن بود، هیچ کاری (چه سینمایی و چه انیمه و انیمشن و هیچی دیگه!) نتونست منو گریه بندازه.
البته بگذریم از شاهکار نگرس آبیار که جاش توی این تاپیک نیست، اما با محمد رفتیم سینما دیدیمش و من که انقدر گریه کردم چشام پُف کرده بود! محمد هم خودش میدونه چه حالی داشت.
گریه ی Grave جداً از روی جدایی و مریضی و اینها نبود! واقعاً کارگردان خیلی حساب شده احساسات مردم زخم خورده از جنگ رو نشون داد.
به عنوان یه ایرانی هم میتونستی تصور کنی بقرنج بودن شرایط جنگی ایران رو و مقایسه کنی با ژاپن و بعد تصور این همه بدی و زشتی چیزی بود که یه اشک عجیب رو توی چشمات می آورد.![]()

میترسیدم یکهو زرشکی چیزی بهش بدی
ولی میتونی به عنوان پیشنهاد دوست سر آشپز قرارش بدی
:d