سالی که گذشت فصل سوم :
بی شک میشه عنوان بهترین فصل انیمه ای سال رو بهش داد چون تو این فصل تعداد کارهای قوی به مراتب بیشتر از دو فصل قبل بود و فصل زمستان هم کلآ حرف زیادی برای گفتن نداشت
بهتر بدون توضیح اضافه سراغ نقد انیمه ها بریم
انیمه هایی که من دنبال میکردم :
Akatsuki no Yona : انیمه هستش که معمولآ دریه سطح ثابت خیلی بالا و پایین نمیشه که به عنوان یه انیمه فصلی سبک خاص خودش زو داره نمیگم این سبک همه رو راضی میکنه ولی طرفدار های خاص خودش رو داره
Amagi Brilliant Park : ایده کلی کار برای یه انیمه ایده جالبی بود هرچند که داستان خیلی قوی نداشت و کاراکتر های کلیشه ایش به بار منفی کار افزوده بود ولی با همه مشکلاتش یه کار هفتگی قابل تحمل بود ولی اینکه یکی پشت سر هم انیمه رو نگاه کنه فکر میکنم باعث خستگی بیننده میشه ولی بازم اگه دوست دارید بدونید چجوری میشه یه پارک تفریحی داغون رو زنده کرد سراغ این انیمه برید
Donten ni Warau : کاری بود که من دوسش داشتم و شروع خوبی داشت داستان و کاراکتر های خوبی هم داشت ولی نمیدونم چه بر سر پایانش اومد که ...... من مانگا رو دنبال نمیکردم ولی میگن توی مانگا پایانی شایسته این انیمه داشته و اگه اینطور بوده واقعآ ایده کار به یه انیمه سوخته تبدیل میشه
Fate/stay night: Unlimited Blade Works : دیگه تو این تاپیک فکر نکنم کیسی باشه که این انیمه رو نشناسه در همین حد که فراتر از نسخه قبلش ظاهر شد تا حدودی کار رو زنده کرد
Garo: Honoo no Kokuin : انیمه بدی نیست ولی اونجوری هم نیست که هر کسی از کار خوشش بیاد از جمله کارهایی بود که رو به پیشرفت بود ولی چون چند هفته ای هست که دنبالش نمیکنم نمیدونم در چه وضعیتی اگه بخوام به یکی از نقطه ضعف هاش اشاره کنم که توی چشم بود ناهمخوانی گرافیکی موقع میارزات با مواقع عادی انیمست مثل مسکلی که tokyo ravens داشت که خوشایند خیلی ها نیست
Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de : میشه گفت یکی از بدتزن شروع های فصل رو داشت ولی خیلی زود خودش رو جم و جور کرد به یه کار ذوست داشتنی برای من تبدیل شد و اوج انیمه قسمت اخر این کار بود که این فسمت رو دوبار پشت سر هم دیدم در مجموع کاری نیست که بخوام به همه پیشنهادش کنم یه کار دلی بعضی ها خوششون میاد بعضی ها هم .........
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu : انیمه ای با داستانی متفاوت که هر بیننده ای رو به خودش جلب میکنه یکی از بهترین های سال 93 که هیچ انیمه بینی فزصت دیدنش رو از دست نخواهد داد
Log Horizon 2 : ادامه بر استراتژی های بی پایان نه برای زنده موندن بلکه برای زندگی کردن در دنیایی متفاوت از بازی های انلاین که در شروع این فصل با اکشن خوبی همراه بود
Madan no Ou to Vanadis : استراتژی های جنگیش رو دوست داشتم ولی در کل انیمه مالی نبود و چیز خاصی برای ارائه نداشت :d
Nanatsu no Taizai : انیمه فانتزی که داستان جالبی داره و با مسخره بازی شرع میشه ولی در ادامه نشون میده که روی جدی خوبی هم داره و خیلی هم انیمه سرخوشی نیست در مورد کاراکتر ها هم باید بگم شخصیت های جالبی دارند که بار مثبت کار رو بالا برده
Psycho-Pass 2 : میشه گقت اتیش زد به هرچی که کاشته بود از من میشنوید سراغش نرید :d
Shigatsu wa Kimi no Uso : از نظر من بهترین انیمه سال 93 بود این کار هرچیزی که من میخواستم رو داشت روند داستانی خوب قالب کار شخصیت های دوست داشتنی که کم کم به کار تزریق شد موسیقی هایی که هر هفته پخش میشد و صحنه های به یاد ماندنی و ....... دیگه این انیمه رو شایسته بهترین ها میکنه
Shingeki no Bahamut Genesis : ای کاش که روند بهتری رو برای همچین ایده ای در نظر میگرفت وافعآ درک نکردم چرا داستان جایزه بگیرها به اونجاها کشید ولی در کل کار بدی نبود ارزش دیدن داشت ولی من به شخصه اوایل کار رو بیشتر دوست داشتم
Terra Formars : یه داستان تازه که ارزش پرداختن بهش رو داشت و در کل کار جالبی بود و باعث میشه که ادم منتظر فصل جدید هم براش باشه در شروع کار شاید یه کمی احساس خشک بودن به بیننده دست بده ولی هرچی کار جلوتر میره بیننده بیشتر عادت میکنه با کار همراه میشه
Trinity Seven : یه کار کلیشه ای که هیچ حرفی برای گفتن نداشت نمونش توی هر فصلی پیدا میشه
World Trigger : درسته گرافیک داغون و اکت های واقغآ ضایعی داره ولی انصافآ از داستان و روند خوبش به عنوان یه انیمه بلند نمیشه گذشت هرچند که هنوز زوده که فکر کنیم به یه انیمه بلند تبدیل خواهد شد ولی یقیین دارم با پیشرفت داستان طرفدارای بیشتری رو جذب خواهد کرد
Yowamushi Pedal: Grande Road : ادامه ای بر فصل اول انیمه ای که همه ورزشی ها و غیره رو به تحسین وا داشت که یه مسابقه دوچرخه سواری چقدر میتونه هیجان داشته باشه بیننده رو پای مانیتور میخکوب کنه در مورد این فصل هم اگه فکر میکنید انیمه شروع خوبی داشت باید بدونید که در مقایسه با فسمت های این هفته های اخیر بچه بازی بیش نبوده این انیمه بدون شک اسم خودش رو نه به عنوان بهترین انیمه ورزش یلکه به عنوان یکی از بهترین ها جاودانه خوهد کرد
انتخاب برترین ها :
بهترین فصل :
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu ---------------------
Shigatsu wa Kimi no Uso ---------- Fate/stay night: Unlimited Blade Works
زرشک طلایی :
Psycho-Pass 2
ایده های سوخته :
Donten ni Warau ----------------- Shingeki no Bahamut Genesis
پیشنهاد سر اشپز :
Nanatsu no Taizai ------------------ World Trigger --------------------- Yowamushi Pedal: Grande Road --------------------- Log Horizon 2