Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آه آریا ساما !!
95e3aoobj51onfn4cub5.jpg

آقا غمو غصه زده بالا:(
بهترین کمدی های که دیدینو میگین؟
درامم توش بود چه بهتر ولی بیشتر کمدیش مهمه.:دی

بستگی داره غم و غصت از چه لحاظ زده بالا :d از چه ناحیه هایی فشار بهت اومده؟ :d اینجوری میشه انیمه متناسب با روحیت رو پیدا کرد که بعد از دیدنش بری تو حالت " Fu!k the world "

بستگی داره غم و غصت از چه لحاظ زده بالا :d از چه ناحیه هایی فشار بهت اومده؟ :d اینجوری میشه انیمه متناسب با روحیت رو پیدا کرد که بعد از دیدنش بری تو حالت " Fu!k the world "

الان تو اون حالتم چی پیشنهاد میشه؟:دی
یعنی این میساکی تو S K N نبود من الان زنده نبودم:دی
خداس این کرکتر.

آقا غمو غصه زده بالا:(
بهترین کمدی های که دیدینو میگین؟
درامم توش بود چه بهتر ولی بیشتر کمدیش مهمه.:دی
چند صفحه ی اخیر کمدی زیاد پیشنهاد شده! :-"
حالا خیلی هاش رو درام دارن یا نه نمیدونم! :-" ولی Gin no Saji داره :-" یعنی تو یک قسمت هم تا ته لذت و خنده میبرتت، هم میکوبونتت زمین به خاطر غم :( (البته مسلما منظورمون یکی مثل خلیل نیست برای زمین زدن:d )

---
این Jojo دو قسمت اخیر(34 هنور ندیدم:-" ) چقدر فن سرویس داشت! عالی بود =)) :d
ولی یک بیشعور دیگه هم اسمش رفت در کنار مومونوسکه :|

برای تعطیلات عید یه لیست خفن میخوام...که دیگه خیالم راحت باشه که خونه نیستم..
یه چیزی تو ماه های 80گیگ لیست نیاز دارم....چـــــــــی بزارم ):
از سر بی لیستی دارم یه قسمتی از آرشیوم رو دوباره با کیفیت خوف تر دانلود میکنم، یه چیزی تو مایه های نزدیک به صد گیگ، که دیگه اخراشه..فقط Rurouni Kenshin و Claymore مونده...فک کن!!! آخه کی این کار رو میکنه :d

برای همین، هیچ برنامه ای بعد از این لیستم ندارم....چی پیشنهاد میدید؟!

این هم MALـم..همین الان برای این پست آپدیتش کردم، تقریباً لیست به روزه
فقط Appleseed ها، Baby Steps و Highschool of the Dead زیر دانلودن که تو MAL هنوز اضافه ـشون نکردم.

الان تو اون حالتم چی پیشنهاد میشه؟:دی
یعنی این میساکی تو S K N نبود من الان زنده نبودم:دی
خداس این کرکتر.

جالبه که تو این چند صفحه من به همه دارم میگم Yahari ببینین XD

اگه مشکل مالی داری یا تو مدرسه یا دانشگاه وضع درست خرابه Baka to Test ببین Akihisa رو بیاب که تو مزخرفترین حالت ممکن زندگی میکنه ولی بازم همه دوسش دارن XD خیلی خره

اگرم در رابطه با شکست عشقی و نداشتن رفیقه برو تو کار Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru با این تازه دیدگاهت به زندگی عوض میشه کلا برا عوض شدن زندگیت در هر شرایطی اینو ببینی خوبه

بیشتر مشکلات جوانان ما در این دوره زمانه برا همیناست حالا اینارو ببین یکم حالت عوض بشه :d

البته اون شکست عشقی و پول رو گفتم زیاد توجه نکنیا :d بیشتر برا توصیف شخصیت اصلی بود وگرنه هرکی در هر شرایطی اینارو باید ببینه :d

حالا یه سری توضیح کوچیک بدون اسپویل بدم که بدونی از چه قراره

baka to test to shoukanjuu

داستان از این قراره که یه مدرسه خراب شده ایه که توش سیستم طبقه بندی دانش آموزان داره که هر سال یه آزمون اصلی میگیره و توش دانش آموزان رو نسبت به هوششون تو کلاسای از A که باهوش ترین ها هستن و تجهیزات خیلی خفنی تو کلاساشون دارن مثل مبل و سلف سرویس و لپتاپ. تا کلاسی به نام F که داغون ترینشونه و خنگای از دنیا تعطیل میان اینجا و حتی صندلی هم ندارن :d

اینجا ماجرای پاره شدنه یه سری از دانش آموزان کلاس F رو نشون میده که بعضیاشون واقعا خنگن و بعضیاشونم به دلایل خاصی مجبور به افتادن تو این کلاس شدن

تو این مدرسه یه سیستم مبارزات به نام Summon داره که یه چیزی تو مایه های Minion برا خودت سامون میکنی و جون و قدرت اون سامون بستگی به نمراتشون تو درسای مختلف داره و اگه تو یه مبارزه سامون گنده یه کلاس بالاتر رو شکست بدی میتونی کلاسارو باهم عوض کنی
________________________________________________________________________________

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru

اینو آریا تو صفحه پیش توضیحاتش رو داده و خیلی خوب توضیح داده این لینک پستش برو حتما بخون

توضیح راجع به داستانش نداده آریا چون پستش او نقل هاشو بخونی خودت میفهمی داستانش حول چه آدم مریضی (ولی به شدت دانا شاید دانا ترین کاراکتر انیمه ای) میچرخه

آریا سنپای، خیلی خیلی دستت درد نکنه:bighug: :xدلیل اینکه دیر تشکر میکنم اینه که اول میخواستم همشو رو بخونم و بعد نظراتم رو هم بگم ولی هنوز که هنوزه فرصت نکردم کامل بخونمش واسه ی همین خواستم داغ داغ ازت تشکر کنم;;) پ.ن: تازه فکر نکنم کسی علاقمند به خوندن پیش داوری هام باشه;))

به هر حال بازم خیلی ممنون:d

ممنون هم از اریا سنپای هم از حسن ساما بابت نگاهی بر اینده و گذشته :d
--------------
پیرو دیدن چندین و چند انیمه کمدی و slice of life، روحیه بنده کلا عوض شده.
یه چندتا انیمه سنین یا شونن رده بالا (:d) معرفی کنین، یکم خون و خون ریزی ببینم روحم شاد بشه :d

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku:

عالی بود یعنی اصن این پسره پدیده عجیبی بود کرکتر شبیهش ندیده بودم:|
اصن چیزایی که میگفت میشن سخنرانی باهاش درست کرد:دی
مرسی از همه.:دی

دوستان لیتک دانلود برای Baka to test داشتید بدید :d مهم نیست تورنت باشه یا ....
فقط فن ساب انگلیسی داشته باشه،حجمش هم از این 100 مگی ها باشه بهتره :| :d

فعلا که Gin no Saji و Yahare Ore رو دارم میگیرم :d بعدش میرم سراغ Baka :| :d
گینتاما هم فکر نکنم به پخش هفتگیش تو بهار برسم :| خودمو کشتم فکر کنم قسمت 63-64 باشم :|

دوستان لیتک دانلود برای Baka to test داشتید بدید :d مهم نیست تورنت باشه یا ....
فقط فن ساب انگلیسی داشته باشه،حجمش هم از این 100 مگی ها باشه بهتره :| :d

فعلا که Gin no Saji و Yahare Ore رو دارم میگیرم :d بعدش میرم سراغ Baka :| :d
گینتاما هم فکر نکنم به پخش هفتگیش تو بهار برسم :| خودمو کشتم فکر کنم قسمت 63-64 باشم :|

بهت پیشنهاد میکنم Baka to Test رو حتما 720 و با حجم و کیفیت خوبی بگیری :d آخه گرافیک و نقاشیاش خیلی خاص و رنگارنگ و باحاله و افکت های باحالی تو خیلی از جاهاش داره
برای مثال چندتا عکس بدون اسپویل:

اینو داری میبینی سعی کن فقط چیزایی که جلو نشون میده رو نبینی و بک گراند قضیه رو هم داشته باشی بعضی موقع ها اون پشت مشتا یه سری آدمارو میبینی که دارن کارای عجیب میکنن یا مثلا رو میز فلان کاراکتر یه سری وسایل و عکسای خیلی عجیبه XD

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or