Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من یه اعترافی بکنمـ ! تا حالا نشده از یه انیمه کمدی یا غیره خندم بگیره اصلا نمیتونمـ از انیمه بخندمـ ( شایدمـ مشکل از منه ) مطمئنمـ گینتاما هم بینم بازم نمیتونم .
اگر کسی چیزی سراغ داره معرفی کنه تا شاید تونست پوزمو به خاک بماله !:دی

من یه اعترافی بکنمـ ! تا حالا نشده از یه انیمه کمدی یا غیره خندم بگیره اصلا نمیتونمـ از انیمه بخندمـ ( شایدمـ مشکل از منه ) مطمئنمـ گینتاما هم بینم بازم نمیتونم .

گینتاما دیدی خوشت نیومد کلا دیگه این طرفا نیا :d به خاطر خودت میگم وگرنه یه گروه (خودمم تو اون گروهم) میریزن سرت :d

برو قسمت 76 تا 81 گینتاما رو ببین،اگه علاقه مند نشدی بگو تا خودم در اسرع وقت برای قتلت اقدام کنم:>

گینتاما دیدی خوشت نیومد کلا دیگه این طرفا نیا :d به خاطر خودت میگم وگرنه یه گروه (خودمم تو اون گروهم) میریزن سرت :d

گینتاما فن بیس وحشتناکی داره !:| و همشون یه پا دیونن:دی و میدونم نباید به پر و بالشون پیچید .

برو قسمت 76 تا 81 گینتاما رو ببین،اگه علاقه مند نشدی بگو تا خودم در اسرع وقت برای قتلت اقدام کنم:>
حتما میبینمـ مرسی .

اگه خوشم نیومد ؟:دی

من که میگم پیشگیری بهتر از درمانه :دی همین الان اقدام کنیم >:)

آقا این آکیبا به خونه من تشنس هم سر قضیه وان پیس و هم یه چیزای دیگه:-" ولی درست میگه قطعا.

هنوز هم در تعجبم چرا کسی tower of god رو نمیخونه. مانهوا به این خوبی :d
این چپتر هم عالی بود تنها بدی این بود که اخر چپتر ما رو تو خماری قسمت بعدی گذاشت. من نمفهمم اینا چه علاقه ای به هوواریون دارن یعنی هر کی اینو دیده گفته اینو هم با خودمون میبریم :d بام کلا چند چپتری احساس میکنم ول معطله و همچنان حتی دیدن چهره راشل هم اعصاب خورد کن ترین قسمته :d

سلام
من که میگم پیشگیری بهتر از درمانه :دی همین الان اقدام کنیم >:)

با کی کار دارین شما 3 تا ؟ >:) :دی

Sh!t Sh!t Sh!t ...... :|

یکی از بدترین صحنه ها یی که دیدم تو انیمه هانتر :| وقتی دیدم زارت زدم رو پام گفتم : نـــــــــــــــــــه کایت مرد ؟:(:((:| چرا کایت مرد؟:( خیلی خوش استایل بود :| اون موهاش :((
اصلا این آرک خیلی تاریکه:| از این حشره ها نفرت بدجوری تو دلم هست :| اون ملکه ایکبیری :| کشته شدن آدم ها ، کشته شدن اون دختره که هانتر نبود و با زنبور ها بود :( . خیلی تاریکه و جو سنگینی داره ، من که میگم نترو هم میمیره همین جا ! :(( دیگه وقتی کایت از این محافظه کشته میشه پس کی میخواد اون دوتای دیگه و پادشاه رو بکشه؟:| کاشکی هیسوکا هم تو قضیه میبود :d اهنگاش هم خوبن
الان موضوع برام آشکار نشده که تو قشمت 90 هستم اما پس این کیه که تو یخ هست؟ بدن مرده کایت؟

سلام
من هیچی از این دو قسمت آخر Clannad نفمیدم :d

24 قسمتیه دیگه؟
چون من احساس میکنم قسمت 24 ایی که دیدم special ایی OVA اییی چیزی بود :-"

تو قسمت 23 Tomoya با Nagisa بود بعد یهو تو قسمت 24 Tomoya با Tomoyo؟!؟!؟! :-o
یعنی این قسمت 24م مربوط میشه به اونجایی که Tomoya داشت به Tomoyo کمک میکرد که یکی از اعضای Student Council بشه؟
یا اینکه قسمت 24 ایی که من دیدم OVA ایی چیزی بوده و اصلا قسمت 24م یه چی دیگس؟ :|

:-?

سلام
من هیچی از این دو قسمت آخر Clannad نفمیدم :d

24 قسمتیه دیگه؟
چون من احساس میکنم قسمت 24 ایی که دیدم special ایی OVA اییی چیزی بود :-"

تو قسمت 23 Tomoya با Nagisa بود بعد یهو تو قسمت 24 Tomoya با Tomoyo؟!؟!؟! :-o
یعنی این قسمت 24م مربوط میشه به اونجایی که Tomoya داشت به Tomoyo کمک میکرد که یکی از اعضای Student Council بشه؟
یا اینکه قسمت 24 ایی که من دیدم OVA ایی چیزی بوده و اصلا قسمت 24م یه چی دیگس؟ :|

:-?
بله فصل اول 23 قسمته و اون هم ی ova هست . اگه درست یادم باشه همون اول هم مینویسه "دنیای دیگر" فصل دوم هم 22 قسمته و دوتا ova هم داره شبیه ب همین

۱۰۰ قسمت چیه بابا؟من همون اول که وسپای گین ساما رو تو اپنینگ دیدم دیگه نتونستم ولش کنم:dانیمه ای که وسپا داشته باشه یا شخصیت اصلیش مو سفید باشه محاله از زیر دستم در بره . کلا وسپا سوارا خیلی شاخن . نمونه دیگش انیمه فوری کوری
راستی ممنون اریا واسه نقد و معرفی شاخت دعای خیر یوروزویا پشت کلت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or