من یه اعترافی بکنمـ ! تا حالا نشده از یه انیمه کمدی یا غیره خندم بگیره اصلا نمیتونمـ از انیمه بخندمـ ( شایدمـ مشکل از منه ) مطمئنمـ گینتاما هم بینم بازم نمیتونم .
اگر کسی چیزی سراغ داره معرفی کنه تا شاید تونست پوزمو به خاک بماله !![]()
برو قسمت 76 تا 81 گینتاما رو ببین،اگه علاقه مند نشدی بگو تا خودم در اسرع وقت برای قتلت اقدام کنممن یه اعترافی بکنمـ ! تا حالا نشده از یه انیمه کمدی یا غیره خندم بگیره اصلا نمیتونمـ از انیمه بخندمـ ( شایدمـ مشکل از منه ) مطمئنمـ گینتاما هم بینم بازم نمیتونم .
اگر کسی چیزی سراغ داره معرفی کنه تا شاید تونست پوزمو به خاک بماله !![]()
برو قسمت 76 تا 81 گینتاما رو ببین،اگه علاقه مند نشدی بگو تا خودم در اسرع وقت برای قتلت اقدام کنم![]()
گینتاما دیدی خوشت نیومد کلا دیگه این طرفا نیا :d به خاطر خودت میگم وگرنه یه گروه (خودمم تو اون گروهم) میریزن سرت :d
حتما میبینمـ مرسی .برو قسمت 76 تا 81 گینتاما رو ببین،اگه علاقه مند نشدی بگو تا خودم در اسرع وقت برای قتلت اقدام کنم![]()
من که میگم پیشگیری بهتر از درمانههمین الان اقدام کنیم
![]()
من که میگم پیشگیری بهتر از درمانههمین الان اقدام کنیم
![]()
برو قسمت 76 تا 81 گینتاما رو ببین،اگه علاقه مند نشدی بگو تا خودم در اسرع وقت برای قتلت اقدام کنم![]()
با کی کار دارین شما 3 تا ؟گینتاما دیدی خوشت نیومد کلا دیگه این طرفا نیا :d به خاطر خودت میگم وگرنه یه گروه (خودمم تو اون گروهم) میریزن سرت :d
حداقل صد قسمت ببین بعد بیاسلام
با کی کار دارین شما 3 تا ؟![]()
![]()
بله فصل اول 23 قسمته و اون هم ی ova هست . اگه درست یادم باشه همون اول هم مینویسه "دنیای دیگر" فصل دوم هم 22 قسمته و دوتا ova هم داره شبیه ب همینسلام
من هیچی از این دو قسمت آخر Clannad نفمیدم :d
24 قسمتیه دیگه؟
چون من احساس میکنم قسمت 24 ایی که دیدم special ایی OVA اییی چیزی بود
تو قسمت 23 Tomoya با Nagisa بود بعد یهو تو قسمت 24 Tomoya با Tomoyo؟!؟!؟! :-o
یعنی این قسمت 24م مربوط میشه به اونجایی که Tomoya داشت به Tomoyo کمک میکرد که یکی از اعضای Student Council بشه؟
یا اینکه قسمت 24 ایی که من دیدم OVA ایی چیزی بوده و اصلا قسمت 24م یه چی دیگس؟
![]()
بله فصل اول 23 قسمته و اون هم ی ova هست . اگه درست یادم باشه همون اول هم مینویسه "دنیای دیگر" فصل دوم هم 22 قسمته و دوتا ova هم داره شبیه ب همین