Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام:دی
انیمه Tokyo Ghoul غیر از این 12 قسمتی که هست بازم قراره ادامه داشته باشه یا باید رفت سراغ مانگایی چیزی؟ :دی
فصل دوم هم داره، ولی داستان فصل 2 با مانگا فرق داره. دوستانی که هردو رو دیدن خوندن مانگا رو پیشنهاد می کنن :d
ف

سلام سال نو مبارک
انیمه یparasyte the maximچند قسمت دیگه ازین فصل مونده ؟ قرار هست ادامش بدند ؟ Tokyo goul هم فکر کنم یه قسمت دیگه از فصل دو مونده باشه برنامه ای برای فصل سه هست ؟

سلام سال نو مبارک
انیمه یparasyte the maximچند قسمت دیگه ازین فصل مونده ؟ قرار هست ادامش بدند ؟ Tokyo goul هم فکر کنم یه قسمت دیگه از فصل دو مونده باشه برنامه ای برای فصل سه هست ؟
parasyte کلا 24 قسمته ک 23 قسمت ازش اومده تا الان. و قسمت اخر هم 4 روز دیگه میاد. Tokyo Sh!t هم 12 قسمته و تا الان 11 قسمت اومده . بله احتمال زیاد فصل سومی هم درکار هست. ولی ب شخصه از تایید شدنش ناراحت میشم. مگر اینکه ی استدیو ی درستو حسابی بسازتش . خدایی کیفیت مانگا کجا . کیفیت انیمه کجا. یا ی استدیوی درستو حسابی بیاد فصل اول و دوم رو دوباره بسازه. خدایش داره حروم میشه این مانگا زیر دست pierrot

- - -ویرایش - - -

سلام:دی
انیمه Tokyo Ghoul غیر از این 12 قسمتی که هست بازم قراره ادامه داشته باشه یا باید رفت سراغ مانگایی چیزی؟ :دی

فصل دوم هم داره، ولی داستان فصل 2 با مانگا فرق داره. دوستانی که هردو رو دیدن خوندن مانگا رو پیشنهاد می کنن :d
ف
فصل دوم هم همون اوایل فرق داشت ولی الان تقریبا مثله مانگا داره پیش میره با ی سری تفاوت های جزئی مثلا حضور ی کارکتر تو ی صحنه ک تو مانگا نبود ک با این وجود میشه گفت میخوان پایان روهم تغییر بدن یکم

سلام.خب تا 5 دقیقه دیگه سال تحویل میشه و من منتظر تموم شدن دانلود این هاچیمن هستم:d.ولی به عنوان نفر اول عید رو به همه بچه های گل سایت تبریک میگم:x:d.

75675890921648142530.jpg

منبع

البته این عکس خودش منبع [MENTION=32710]ce7en44[/MENTION] داشته:d

البته این عکس خودش منبع @ce7en44 داشته:d
نه اونی که من گذاشتم این بود:d
03481509416216212431.gif

این عکسه مال مرتضی اس:d
-----------------------------------
فکر کنم به اکثر دوستان توی پروفایلشون در انیم ورلد سال نو رو تبریک گفته باشم، برای کسانی هم که دسترسی نداشتم از همینجا آروزی سال خوب و خوش و پر انیمه ای دارم:x و ایشالا که گینتاما تا سال بعد هم ادامه داشته و دوباره سر 13 سیزده قسمت نزاره مون تو کف:d

من کل سری HXH به پیشنهاد دوستان دیدم ... چون گفتن حال و هواش نزدیک به ناروتو توی اولویت دیدم:d
نظر کلیم درباره داستان,شخصیت پردازی و روند کلی انیمه اینکه به نظرم یک کپی خیلی خوب از سری ناروتو بود:d ... برای منی که با شخصیتهای ناروتو بزرگ شدم تقریبا خوب بود! و بعد از تموم شدن ناروتو 1حس خوبی بهم میداد نگاه کردنش
پایان داستان هم که در اوج خودش تموم شد!
درکل تونست اون حال و هوای ناروتو دوباره برام زنده کنه که همینش برام کافی بود:d
اولین نکته ای که خیلی به چشم میخوره شباهت فوق العاده بالای کاراکترهای مثبت و منفی توی این انیمه با سری ناروتو!:d
شخصیت گون تقریبا همون خصوصیات شخصیتی و حتی مبارزه ای با ناروتو داره ... از لحاظ شخصیتی اراده,تلاش,سادگی و....
و از لحاظ مبارزه هم تقریبا خود ناروتو بود:d مخصوصا اون تکنیکش که نن توی مشتش جمع میکنه(سنگ-کاغذ-قیچی) کلا کپیه راسنگان ناروتو بود!
کیلوا هم تقریبا مثل ساسکه بود.از لحاظ شخصیتی پیچیده,سرد,کسی که احساساتش نمیتونه خوب بروز بده و از لحاظ مبارزه ای تکنیک برق یا خدای برقش که کپی چیدوری ساسکه بود و دارای پتانسیل بالا و خدادی توی خونوادش بود!
توی شخصیتهای منفی هم هیسوکا اومدن تقریبا مثل اروچیمارو-ساما شخصیت پردازی کردن که هر وقت میدیمش سریع یادش میوفتادم:d
کلا اگر مقایسه بکنیم خیلی خیلی نکات مشابه و کپی میبینم توی هانتر که حسابش از دستم دیگه در رفته!
مثلا گروه فانتوم کپی اکاتسوکی بود ولی وقتی من تو انیمه یکی از اعضای گروه اکاتسوکی یا موزیکش میشنیدم موهای بدنم سیخ میشد لامصب:| هنوزم که هنوزه یاد کاکوزُ,هیدان,ساسوری(:-s) و.... میوفتم تن و بدنم میلرزه:|:d

درکل 1کپی خوب بود و به غیر از ارک مورچه ها که خیلی خیلی کشش دادن و خسته کننده بود ولی در بقیه قسمت ها و ارک ها خوب بود
مخصوصا ارک پایانی که با اختلاف زیاد بهترین بود توی انیمه:d
===========
انیمه Death Note هم به پیشنهاد یکی از دوستام دیدم که فقط باید بگم شروع خیلی خوبی داشت ولی در ادامه نتونست این روند ادامه بده و افت کرد درضمن زیادی دیگه میخواست بگه من خفنم!:d
انیمه اون قسمتی که ریوزاکی(L) مُرد برام تموم شد....:d

الان هم دارم وان پیس میبینم فعلا 3-4قسمت بیشتر ندیدم و نظری هنوز دربارش ندارم:d
دوستان چند تا انیمه در سطح خیلی خوب به بالا بهم معرفی کنید تا بین وان پیس ببینم پیشاپیش ممنان:d

دوستان چند تا انیمه در سطح خیلی خوب به بالا بهم معرفی کنید تا بین وان پیس ببینم پیشاپیش ممنان:d
از چه سبکی خوشت میاد؟ اینا عامه پسند ترا هستن که اصولا همه میبینن و اکثرا هم خوششون میاد:d:

Code Geass سالار همشون:d
Attack on Titan
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Steins; Gate
Fate/Zero
دث نوت رو هم که خودت میگی دیدی

این که یه فرد انیمه باز یکی از انیمه های این لیست رو ندیده باشه اتفاق بسیار نادری هست و افسانه ها میگن که هر صد سال یبار پیش میاد:d

من کل سری HXH به پیشنهاد دوستان دیدم ... چون گفتن حال و هواش نزدیک به ناروتو توی اولویت دیدم:d
نظر کلیم درباره داستان,شخصیت پردازی و روند کلی انیمه اینکه به نظرم یک کپی خیلی خوب از سری ناروتو بود:d ... برای منی که با شخصیتهای ناروتو بزرگ شدم تقریبا خوب بود! و بعد از تموم شدن ناروتو 1حس خوبی بهم میداد نگاه کردنش
پایان داستان هم که در اوج خودش تموم شد!
درکل تونست اون حال و هوای ناروتو دوباره برام زنده کنه که همینش برام کافی بود:d
اولین نکته ای که خیلی به چشم میخوره شباهت فوق العاده بالای کاراکترهای مثبت و منفی توی این انیمه با سری ناروتو!:d
شخصیت گون تقریبا همون خصوصیات شخصیتی و حتی مبارزه ای با ناروتو داره ... از لحاظ شخصیتی اراده,تلاش,سادگی و....
و از لحاظ مبارزه هم تقریبا خود ناروتو بود:d مخصوصا اون تکنیکش که نن توی مشتش جمع میکنه(سنگ-کاغذ-قیچی) کلا کپیه راسنگان ناروتو بود!
کیلوا هم تقریبا مثل ساسکه بود.از لحاظ شخصیتی پیچیده,سرد,کسی که احساساتش نمیتونه خوب بروز بده و از لحاظ مبارزه ای تکنیک برق یا خدای برقش که کپی چیدوری ساسکه بود و دارای پتانسیل بالا و خدادی توی خونوادش بود!
توی شخصیتهای منفی هم هیسوکا اومدن تقریبا مثل اروچیمارو-ساما شخصیت پردازی کردن که هر وقت میدیمش سریع یادش میوفتادم:d
کلا اگر مقایسه بکنیم خیلی خیلی نکات مشابه و کپی میبینم توی هانتر که حسابش از دستم دیگه در رفته!
مثلا گروه فانتوم کپی اکاتسوکی بود ولی وقتی من تو انیمه یکی از اعضای گروه اکاتسوکی یا موزیکش میشنیدم موهای بدنم سیخ میشد لامصب:| هنوزم که هنوزه یاد کاکوزُ,هیدان,ساسوری(:-s) و.... میوفتم تن و بدنم میلرزه:|:d

درکل 1کپی خوب بود و به غیر از ارک مورچه ها که خیلی خیلی کشش دادن و خسته کننده بود ولی در بقیه قسمت ها و ارک ها خوب بود
مخصوصا ارک پایانی که با اختلاف زیاد بهترین بود توی انیمه:d
===========
انیمه Death Note هم به پیشنهاد یکی از دوستام دیدم که فقط باید بگم شروع خیلی خوبی داشت ولی در ادامه نتونست این روند ادامه بده و افت کرد درضمن زیادی دیگه میخواست بگه من خفنم!:d
انیمه اون قسمتی که ریوزاکی(L) مُرد برام تموم شد....:d

الان هم دارم وان پیس میبینم فعلا 3-4قسمت بیشتر ندیدم و نظری هنوز دربارش ندارم:d
البته یه چیزی:d
مانگای هانتر اولین بار March 3, 1998 منتشر شده، در حالی که اولین چپتر ناروتو در September 21, 1999 در شونن جامپ چاپ شده:>

منبع:
http://myanimelist.net/manga/26/Hunter_x_Hunter
http://myanimelist.net/manga/11/Naruto

البته منکر این نمیشم که هانتر توی بعضی چیزها از باقی مانگاها تقلید کرده ولی خب تقلیدش خوب بوده و صرفا کپی محض نبوده:-"

از چه سبکی خوشت میاد؟ اینا عامه پسند ترا هستن که اصولا همه میبینن و اکثرا هم خوششون میاد:d:

Code Geass سالار همشون:d
Attack on Titan
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Steins; Gate
Fate/Zero
دث نوت رو هم که خودت میگی دیدی

این که یه فرد انیمه باز یکی از انیمه های این لیست رو ندیده باشه اتفاق بسیار نادری هست و افسانه ها میگن که هر صد سال یبار پیش میاد:d
الان این لیست به ترتیب گذاشتی یا فرقی نداره؟ بلیچ هم چندجا دیدم تعریف کرن ازش. خوبه؟ ارزش دیدن داره؟!

درکل هرچی باشه زیاد مهم نیست فقط از لحاظ داستان و کیفی درسطح همین HXH . پرسونا یا همین DN(مثل شروعش) باشه یا از اینا بهتر بود دیگه چه بهتر :d
سبک خاص که همون تقریبا تو مایه های ناروتو دوست دارم! ولی یکی از دوستان گفت وان پیس از ناروتو بهتره که تا خودم کامل نبینم نمیتونم قبول کنم :d
خلاصه من توی انیمه دیدن هنوز اول راهم و از این دریای بزرگ فقط 1چیکه اب برداشتم:d
البته یه چیزی:d
مانگای هانتر اولین بار March 3, 1998 منتشر شده، در حالی که اولین چپتر ناروتو در September 21, 1999 در شونن جامپ چاپ شده:>
اوه اوه گُمِن گُمِن:">

الان این لیست به ترتیب گذاشتی یا فرقی نداره؟ بلیچ هم چندجا دیدم تعریف کرن ازش. خوبه؟ ارزش دیدن داره؟!

درکل هرچی باشه زیاد مهم نیست فقط از لحاظ داستان و کیفی درسطح همین HXH . پرسونا یا همین DN(مثل شروعش) باشه یا از اینا بهتر بود دیگه چه بهتر :d
سبک خاص که همون تقریبا تو مایه های ناروتو دوست دارم! ولی یکی از دوستان گفت وان پیس از ناروتو بهتره که تا خودم کامل نبینم نمیتونم قبول کنم :d
خلاصه من توی انیمه دیدن هنوز اول راهم و از این دریای بزرگ فقط 1چیکه اب برداشتم:d
نه ترتیب نداره، بجز رتبه اول و دومش اونم فقط از نظر من:d ولی دیدنشون واجبه، ندیدن هر کدوم هم حرام! :d

اینایی که میگی انیمه های بلند هستن، اون پنج تایی که من معرفی کردم انیمه کوتاه، نمیشه مقایسشون کرد:d از نظر داستانی هر پنج تا خوبن، یعنی عالین، میزان اکشن Fate/Zero هم از همشون بیشتره. ولی در کل فرقی نمیکنه کدوم رو نگاه کنی، در هر صورت سود بردی مطمئن باش:d

خودتون رو برای 22 July آماده کنید که BD/DVDـه Naruto : the Last میاد! :d
امیدوارم خوب باشه! :d

راستی قرار بود اون مینی سری های ناروتو هم بهار بیاد...خبری ازشون هست؟ یا سرکاریم و تاخیر خورده؟ :-" :d
---
کاور چپتر دوم One Piece Party ! :x :x :x
اونایی که به پخش هفتگی یا حتی آرک قبل...یا حتی قسمت های 500 اینای انیمه هم رسیدن میتونند بازش کنند! بقیه،توصیه میکنم چنین کاری نکنند :d

بانو روبین! :x :x :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or